λινκ;
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kritikous/
4.4.24 εδω λεει οτι ειναι σε συμμορια κλπ αλλα δεν τον ειχανε πιασει
λινκ;
Αν ηταν ολοι σαν και σενα, να μη σου πω και στους G7.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:16Οι Κρητικοί είναι χειρότεροι από τους Πομάκους της Θράκης. Έχουν καταφέρει να έχουν τρεις αρχηγούς κομμάτων και τώρα στις εκλογές με δισταυρίες εξέλεξαν ένα σωρό κρητικούς και παραλίγο και άλλους. Συν του ότι είχαν την υψηλότερη συμμετοχή στο διεφθαρμένο εκλογικό σύστημα.
Αν η Ελλάδα μπορούσε να απελάσει όλους τους κρητικούς, και τους νότιο πελοποννήσιους θα είχαμε μπει στους G20...
Rocco Siffredi έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:20λινκ;
Τραβελογεννα Κρητη οπως θα ελεγε και ο φορουμιτης Γαταρος.nyxtovios έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 12:46Mel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 12:44Μακάρι να σας καταπιεί ένα τσουναμι.Niki έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 12:37Δυστυχώς στην πατρίδα μου είμαστε πολύ επιθετικοί και υπερπροστατευτικοί σε κοντινά μας πρόσωπα είτε είναι η κοπέλα μας είτε είναι το παιδί μας και στην τιμή μας.
Βεβαίως κατακρίνω χωρίς κανένα ενδοιασμό τους δράστες.
Κρίμα στο παιδί.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα μιας μεγάλης παρεξήγησης στο χωριό μου με ένα αλλοδαπό.
Χρειάστηκε να επέμβω εγώ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.
Ο αλλοδαπός αυτός βοηθούσε όλο τον κόσμο γιατί γνώριζε από πλυντήρια , ηλεκτρολογικά και δεν έπαιρνε και λεφτά.
Όλους τους βοηθούσε.
Φυσικά οι χωριανοί δεν τον άφηναν χωρίς χρήματα.
Του έδιναν και πολλές φορές του έβαζαν με το ζόρι λεφτά στην τσέπη.
Ο άνθρωπος αυτός μολονότι δούλευε σε ένα ξενοδοχείο συντηρητής με τα χρόνια βρέθηκε να συντηρεί ολόκληρο το χωριό.
Ο δήμος ζητούσε την βοήθεια του για το βιολογικό , για τις αντλίες νερού.
Το χωριό πολύ τον αγαπούσε.
Όπου καθότανε τον κερνούσανε φαγητό σε εστιατόριο , η μπύρα η καφέ ποτέ του δεν πλήρωνε.
Πολύ καλό παιδί.
Μια μέρα καθόταν σε μια καφετέρια δίπλα στην παραλία και περνάει ένας ξενοχωρίτης Κρητικός από το Ρέθυμνο που έπιασε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο στο χωριό μας.
Του λέει καλημέρα.
Αυτός μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν πρόφτασε να του πεί καλημέρα.
Του έκανε νόημα όμως με το χέρι ότι όλα καλά.
Ο Ρεθυμνιώτης του όρμηξε να τον δείρει.
Μπήκανε στην μέση χωριανοί , άρχισε να φωνάζει ο Ρεθυμνιώτης ότι τον πρόσβαλε.
Μόλις ηρεμήσαν τα πράγματα ξεγέλασε τους πάντες ο Ρεθυμνιώτης και του όρμηξε από τα πλάγια.
Τότε ο φίλος μας πήρε ένα ξύλο που ήτανε κοντά για να τον χτυπήσει.
Ένας χωριανός έβγαλε το πιστόλι και έριξε δυο στον αέρα.
Οι τουρίστες όλοι φοβήθηκαν.
Άκουσα τις μπαλοθιές και κατέβηκα κάτω.
Μπήκα στην μέση να ηρεμήσω τα πράγματα αλλά ο φίλος μας ήθελε να φύγει από το χωριό.
Τον Ρεθυμνιώτη τον διώξαμε αλλά αυτός τίποτα.
Τον έπιασα μόνη και του λέω γιατί θέλεις να φύγεις.
Γιατί μου λέει είμαι ήσυχος άνθρωπος και αυτός με έκανε να θέλω να σκοτώσω.
Του λέω γιατί να σκοτώσεις ένας καυγάς ήτανε.
Μου λέει δεν είναι έτσι αυτός οπλοφορεί , εγώ είχα μόνο μια λύση να τον κτυπήσω με το ξύλο να τον ρίξω κάτω και μετά να τον σκοτώσω γιατί αν σηκωνότανε θα έβγαζε το όπλο και θα μου έριχνε.
Είχε δίκιο ο άνθρωπος 100%.
Ναι ο Ρεθυμνιώτης θα τον έκανε φονιά ένα φιλήσυχο και ιδιαίτερα αγαπητό φίλο του χωριού.
Έτσι μας έφυγε ένας καλός άνθρωπος.
Πολλές φορές βρίζω για τα άσχημα του τόπου μου.
Δυστυχώς , δυστυχώς , δυστυχώς.
Εύκολα γίνετε το φονικό στην πατρίδα μου.
Είμαστε πολύ ιδιαίτεροι.
Αρκεί κανείς να δει που πάνε τα λεφτά των επιδοτήσεων. Και πόσα από αυτά πάνε στην κρητική πλέμπα ή τους ολιγάρχες της...panos291 έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:22Αν ηταν ολοι σαν και σενα, να μη σου πω και στους G7.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:16Οι Κρητικοί είναι χειρότεροι από τους Πομάκους της Θράκης. Έχουν καταφέρει να έχουν τρεις αρχηγούς κομμάτων και τώρα στις εκλογές με δισταυρίες εξέλεξαν ένα σωρό κρητικούς και παραλίγο και άλλους. Συν του ότι είχαν την υψηλότερη συμμετοχή στο διεφθαρμένο εκλογικό σύστημα.
Αν η Ελλάδα μπορούσε να απελάσει όλους τους κρητικούς, και τους νότιο πελοποννήσιους θα είχαμε μπει στους G20...
Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .foscilis έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:59"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία."
περιμένουν να δείξει η νεκροψίά-νεκροτομή ότι όντως πέθανε ο άλλος, μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι βλάφτηκε το σώμα του.
επόμενο επεισόδιο: αφήνονται ελεύθεροι γιατί άργησε η νεκροτομή (ο ιατροδικαστής είναι με τηλεργασία ως την επόμενη Δευτέρα λόγω καύσωνα)
Ο τύπος εν τω μεταξύ ζητάει να απελάσει όλους αυτούς που τους χρωστάει το ότι μιλάει ελληνικά και ότι η Μακεδονία είναι ελεύθερη.panos291 έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:22Αν ηταν ολοι σαν και σενα, να μη σου πω και στους G7.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:16Οι Κρητικοί είναι χειρότεροι από τους Πομάκους της Θράκης. Έχουν καταφέρει να έχουν τρεις αρχηγούς κομμάτων και τώρα στις εκλογές με δισταυρίες εξέλεξαν ένα σωρό κρητικούς και παραλίγο και άλλους. Συν του ότι είχαν την υψηλότερη συμμετοχή στο διεφθαρμένο εκλογικό σύστημα.
Πανω σε αυτο θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμισω την υποθεση της Θωμαϊδας ΒρακατσεληMel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:43Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .foscilis έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:59"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία."
περιμένουν να δείξει η νεκροψίά-νεκροτομή ότι όντως πέθανε ο άλλος, μέχρι στιγμής το μόνο σίγουρο είναι ότι βλάφτηκε το σώμα του.
επόμενο επεισόδιο: αφήνονται ελεύθεροι γιατί άργησε η νεκροτομή (ο ιατροδικαστής είναι με τηλεργασία ως την επόμενη Δευτέρα λόγω καύσωνα)
Ίσως κάνω λάθος.
Από ανακοπή πέθανε ο διοικητής προφανώς λόγω έντασης και φόβου για το επικείμενο ρεζιλίκι.Chupacabra έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:59Πανω σε αυτο θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμισω την υποθεση της Θωμαϊδας ΒρακατσεληMel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:43Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .foscilis έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:59"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία."
Ίσως κάνω λάθος.
που ο αντρας της την επιασε στα πρασα στο σπιτι τους να πηδιεται με τον προϊσταμενο της
που ηταν διοικητης του ΙΚΑ.
Οταν τους επιασε λοιπον ακολουθησε αγριος καυγας και επαιξαν ξυλο με αποτελεσμα να πεθανει
ο παρανομος εραστης.
Σημειωτεον οτι ο Βρακατσελης κατα την διαρκεια της παλης δεν χρησιμοποιησε ουτε μαχαιρι
ουτε πιστολι με γυμνα χερια παλεψαν.
Τελικα ο Βρακατσελης καταδικαστηκε σε πολυετη φυλακιση προφανως εκδικητικα γιατι ο
μακαριτης ηταν εκλεκτος της κυβερνησης του κουρασμενου μπουχεσα της Ραφηνας.
micmic έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:26Rocco Siffredi έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:20λινκ;
Γουστάρω αυτό που λένε "εξάρθρωση συμμορίας" και την ίδια στιγμή που το διαβάζεις είναι όλοι ελεύθεροι.
Ακριβως αυτο ελεγαν και στις ειδησεις.Otto Weininger έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 15:03Από ανακοπή πέθανε ο διοικητής προφανώς λόγω έντασης και φόβου για το επικείμενο ρεζιλίκι.Chupacabra έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:59Πανω σε αυτο θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμισω την υποθεση της Θωμαϊδας ΒρακατσεληMel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:43
Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .
Ίσως κάνω λάθος.
που ο αντρας της την επιασε στα πρασα στο σπιτι τους να πηδιεται με τον προϊσταμενο της
Οταν τους επιασε λοιπον ακολουθησε αγριος καυγας και επαιξαν ξυλο με αποτελεσμα να πεθανει
ο παρανομος εραστης.
Σημειωτεον οτι ο Βρακατσελης κατα την διαρκεια της παλης δεν χρησιμοποιησε ουτε μαχαιρι
Τελικα ο Βρακατσελης καταδικαστηκε σε πολυετη φυλακιση προφανως εκδικητικα γιατι ο
Σίγουρα όχι από το ξύλο.
Παπαριές, στη Μάνη αυτά τα είχαμε όταν ακόμη βρισκόσασταν στο στάδιο του Χομο Ερέκτους, απλά κάποια στιγμή έπρεπε να τα αφήσουμε πίσω, για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.Niki έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:08Θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω πώς σκεφτόμαστε ή πως γίνονται τα πράγματα εδώ.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:42Στην τίμια προσέγγιση σου, δεν έγραψες τί ακριβώς έπαθε ο "ιδιαίτερος" Ρεθυμνιώτης. Έκανε έναν τίμιο, καλό και εξυπηρετικό για όλη την κοινότητα άνθρωπο να φύγει, χωρίς αυτός να πάθει το παραμικρό.Niki έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:37
Νομίζω ότι στην δημοσίευση μου γράφω πολύ τίμια τα πράγματα αν κάποιος προσέξει καλά καλά θα δει μέσα από το όλο σκηνικό και την εκτίμηση των Κρητικών σε ένα ξένο άνθρωπο που τον έκαναν δικό τους καθώς επίσης και την αποστροφή τους σε ένα ντόπιο που ήτανε απαράδεκτος.
Αλλά ξέροντας πως νοιώθουν οι πατριώτες μου για κάποια θέματα ένοιωσα την ανάγκη να γράψω είμαστε ιδιαίτεροι άνθρωποι.
Εύκολα γίνετε το κακό αν κάποιος δεν προσέξει.
Οπότε, δεν μας παρατάς με αυτές τις ιδιαιτερότητες ως ελαφρυντικό του κάθε καραμαλάκα, ρε Νίκη;
Είναι κάποιος που λέγετε ας δανειστώ το όνομα Κασσελάκης ας πούμε , είναι ότι είναι αυτός που έκανε τον καυγά ο Ρεθυμνιώτης.
Τον διώχνουμε από το χωριό.
Να τον δείρουμε δεν γίνετε γιατί οπλοφορεί άρα θα πάει το πράμα σε φονικό.
Είπαμε ο φίλος μας είχε απόλυτο δίκιο αν κάνεις καυγά με ένα που οπλοφορεί έχεις δυό πιθανότητες ή να κάτσεις να τις φάς ή να τον σκοτώσεις δεν υπάρχει τρίτη επιλογή.
Δεν υπάρχει η επιλογή να τον δείρω απλώς.
Δηλαδή αν ένας που οπλοφορεί σου ριχτεί σε υποχρεώνει να γίνεις φονιάς ή να κάτσεις να τις φάς σε βάζει σε αυτό το δίλημμά.
Συνεχίζω , τον διώχνουμε από το χωριό και επειδή έχουμε το οικογενειακό δίκαιο τιμωρείται όλο το σόι.
Δηλαδή στο χωριό δεν έρχεται κάποιος που λέγετε Κασσελάκης.
Αν κλείσει δωμάτιο με το όνομα της γυναίκας του και το ανακαλύψει κάποιος χωριανός θα τους πούνε να τα μαζέψουν και να φύγουν.
Ελπίζω να σου εξήγησα περίπου πως λειτουργούμε.
Φυσικά όλα αυτά δεν γίνονται στις πόλεις Χανιά , Ηράκλειο κ.λ.π.
Γίνονται στα χωριά.
Δηλαδή θα τον τιμωρήσει η οικογένεια του που έγινε αιτία για πολλά.
Δεν αγοράζουμε απο Κασσελάκη ξηρούς καρπούς.
Δεν αγοράζουμε απο Κασσελάκη Τσίπουρο κ.λ.π.
Παράξενη και ιδιαίτερη δικαιοσύνη.
Chupacabra έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:59Πανω σε αυτο θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμισω την υποθεση της Θωμαϊδας ΒρακατσεληMel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:43Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .foscilis έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 13:59"Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι δύο Έλληνες για την ώρα κρατούνται για τις σωματικές βλάβες που προκλήθηκαν από τον καβγά ενώ ανάλογα με τα πορίσματα της νεκροψίας-νεκροτομής δεν αποκλείεται να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία."
Ίσως κάνω λάθος.
ο παρανομος εραστης.
Και καθηγητής μου στο Πα.Πει.Mel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 15:40Chupacabra έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:59Πανω σε αυτο θα μου επιτρεψεις να σου υπενθυμισω την υποθεση της Θωμαϊδας ΒρακατσεληMel έγραψε: ↑12 Ιουν 2024, 14:43
Έχω την εντύπωση ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις στη χώρα μας,οι δράστες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από αμέλεια είτε ενδεχόμενο δόλο αλλά όχι πρόθεση,οπότε στο τέλος γλυτώνουν την κάθειρξη,η στην καλύτερη προφυλακιζονται μέχρι τη δικη για κάποιους μήνες -χρονο ειδικά αν είναι γνωστά στις αρχές μπουμπούκια όπως οι δύο τύποι .
Ίσως κάνω λάθος.
ο παρανομος εραστης.
Την υπόθεση τη θυμάμαι πολύ καλά.Ο Βρακατσελης μπήκε φυλακή το 2007 ,δε θυμάμαι την ποινή του ,στο Εφετείο όμως το 2008 η κατηγορία μετατράπηκε από τους δικαστές και βγήκε έξω.