Γιατί οι χριστιανοί, δεν έχουν καβλες;
Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μεταμέλεια λέγεται.
Και στις τάξεις των πρώτων Χριστιανών υπήρχαν άνθρωποι που είχαν κάνει τέτοια και χειρότερα. Μόνο κάτι Νεοτάξ θεωρούν οτι τα λάθη που έκανες κάποτε πρέπει να σε ακολουθούν για πάντα.
O Αναδιώτης είναι ένας σύγχρονος δια Χριστόν σαλός;

Δε ξέρω τί έιναι, αλλά αν έχει δηλώσει μεταμέλεια για τις προηγούμενες πράξεις του, δεν αντιλαμβάνομαι με ποιό δικαίωμα κάποιοι συνεχίζουν να το χτυπάνε. Η μεταμέλεια είναι βασικός άξονας του Χριστιανισμού, απ' όσο γνωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Καλά. Μεταμέλεια θεωρητικά λεγεται κατι που δεν θα το ξανα κάνεις ποτέ. Ας ερθει να του κουνηθει ξανα κανενα καυλοράπανο του νοικοκεραίου και κουγενειάρχη Αναδιώτη, τωρα που εγινε και ευρωβουλευτης, να δεις για πότε το πετσοκόβει σε χρονο dt.Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:24Μεταμέλεια λέγεται.
Και στις τάξεις των πρώτων Χριστιανών υπήρχαν άνθρωποι που είχαν κάνει τέτοια και χειρότερα. Μόνο κάτι Νεοτάξ θεωρούν οτι τα λάθη που έκανες κάποτε πρέπει να σε ακολουθούν για πάντα.
Βλεπω ενα σωρό ατομα που μπορω απο τις φατσες τους και μονο να κρινω αν ειναι ή οχι πιστοι στις σχεσεις τους. Ο Αναδιωτης μονο αυτο δεν μου βγαζει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και η εξομολόγηση μετά απο κάθε αμαρτία, ειναι. Μια χαρά μπορει να γαμάει οποιο καυλοραπανακι του κουνιέται, και μετά απο καθε πήδημα να παει για εξομολογηση και συγχώρεση και όλα καλα.Kauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:30Δε ξέρω τί έιναι, αλλά αν έχει δηλώσει μεταμέλεια για τις προηγούμενες πράξεις του, δεν αντιλαμβάνομαι με ποιό δικαίωμα κάποιοι συνεχίζουν να το χτυπάνε. Η μεταμέλεια είναι βασικός άξονας του Χριστιανισμού, απ' όσο γνωρίζω.
Ε, ετσι μπορω κι εγω

Εφόσον δεν έχει συμβεί, δε μπορείς να το καταδικάζεις. Και πάλι, μόνο οι νεοταξίτες καταδικάζουν με τα "άν". Τέρμα δυστοπικό τρόπο σκέψης έχεις.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:31Καλά. Μεταμέλεια θεωρητικά λεγεται κατι που δεν θα το ξανα κάνεις ποτέ. Ας ερθει να του κουνηθει ξανα κανενα καυλοράπανο του νοικοκεραίου και κουγενειάρχη Αναδιώτη, τωρα που εγινε και ευρωβουλευτης, να δεις για πότε το πετσοκόβει σε χρονο dt.
Βλεπω ενα σωρό ατομα που μπορω απο τις φατσες τους και μονο να κρινω αν ειναι ή οχι πιστοι στις σχεσεις τους. Ο Αναδιωτης μονο αυτο δεν μου βγαζει.
Α, είσαι και φυσιογνωμιστής. Λομπροζικός.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:31Καλά. Μεταμέλεια θεωρητικά λεγεται κατι που δεν θα το ξανα κάνεις ποτέ. Ας ερθει να του κουνηθει ξανα κανενα καυλοράπανο του νοικοκεραίου και κουγενειάρχη Αναδιώτη, τωρα που εγινε και ευρωβουλευτης, να δεις για πότε το πετσοκόβει σε χρονο dt.
Γιατί οι αριστεροί είναι μονίμως πολυλογάδες μουρόχαβλοι, τί άλλο;

Εγγενής φάση.
Οι εθνοζαίοι, επίσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
πως λέγεται αυτή η τσόντα;

Μεγάλο χάρισμα το "κόβω φάτσες". Βγαίνουν πολλά συμπεράσματα για κάποιον.
Είδαμε και τις επιδόσεις των βαντονικών προχωκαγκούρικων δυνάμεων στο θέμα. Έσπειραν τρόμο στα καυλοράπανα και τρελλό γέλωτα μέσω καυτού πιμακικού σεξ, στους πχορουμίστας.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:31Καλά. Μεταμέλεια θεωρητικά λεγεται κατι που δεν θα το ξανα κάνεις ποτέ. Ας ερθει να του κουνηθει ξανα κανενα καυλοράπανο του νοικοκεραίου και κουγενειάρχη Αναδιώτη, τωρα που εγινε και ευρωβουλευτης, να δεις για πότε το πετσοκόβει σε χρονο dt.

Και καπάκι σου πουλάνε μούρη όλα τούτα τα πεθεροφοβικά ζαία, που ήδη κουτσαίνουν από το μικρότερο νούμερο που τους επέβαλαν τα δκα τους πεθερικά, για τους κουγενειάρχες πεθερούς του κάθε Αναδιώτη.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μόλις με κάνατε να τον συμπαθήσω τον μοντέλο και να τον κάνω και follow για λίγο στα Χ-FB-IG 

- Οργισμένος
Τι περιμενες δλδ; Μουρλοκομεια.Nandros έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 11:03.
Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολεiο»
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... dioy-fyloy
Αυτό το τιτανοτεράστιο @ στείλατε ρε μαλάκες ταλιμπάνοι στην Ευρώπη.
Με τις υγείες μας.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
η μετανοιαKauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 13:30Δε ξέρω τί έιναι, αλλά αν έχει δηλώσει μεταμέλεια για τις προηγούμενες πράξεις του, δεν αντιλαμβάνομαι με ποιό δικαίωμα κάποιοι συνεχίζουν να το χτυπάνε. Η μεταμέλεια είναι βασικός άξονας του Χριστιανισμού, απ' όσο γνωρίζω.
μεταμελεια ειναι αυτο που ειχε π.χ ο Ιουδας.κατανοησε πως εσφαλλε,αλλα πηγε και κρεμαστηκε
μετανοια ειναι αυτο που ειχε ο Πετρος,κατανοησε το λαθος της αρνησης και μετανοησε,επανηλθε δηλαδη ζητησε συγχωρεση και επανενταχθηκε.
Το ξέρω.Beria έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:33Εντάξει, δεν παίζεσαι!ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:33Το πχόρουμ είναι ήδη σαν τα μούτρα του ρε Beria.
Σκατόγρια με έχουν πει και τα τοξοβόλα μαδούρια και κάτι εθνοζαίοι ινσέλ όσο και κάτι κακοχυμένες υστερικές φεμ, στα ναντράκια κολλήσατε;
Ή μόνον στα νδκρατικά παρατράγουδα, παθαίνετε κατιτίς το θεσμικόν;
Χαλαρώστε λίγο.
Οπότε, αφήστε τις θεσμικότητες για όσους παίζονται ή τον παίζουν.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 1% ψηφοφόροι της ΝΔ ψήφισαν ΚΚΕ
από Sol » 24 Μάιος 2023, 16:47 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 547 Προβολές
-