Το Σεπτεμβριο μετεξεταστεος εσυ.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 15:04Λείπω εγώ από τη λίστα παρότι κάνω φιλότιμες Σιωνιστικές προσπάθειες και το ξέρεις. Ντροπή σου.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:38Φουλ το φορουμ απο τετοιους. Ποιος ειναι ο πλεον εριστικος? Ψηφιστε
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Σκέφτομαι να στη σβουρίξωKauldron έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:45Καλά ρε, βάζεις εμένα, και πρώτο πρώτο μάλιστα? Εγώ είμαι ένα πχορουμικό αρνάκι, μπέεεεεε, πιο ανεκτικός από 'μενα, πιο ήπιων τόνων δεν υπάρχει!Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:38Φουλ το φορουμ απο τετοιους. Ποιος ειναι ο πλεον εριστικος? Ψηφιστε

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το σκεφτηκα αλλα επρεπε να κρατησω τις ισορροπιες. Στο νημα κερδισε το πηζον bot την θεσηvantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 15:04Λείπω εγώ από τη λίστα παρότι κάνω φιλότιμες Σιωνιστικές προσπάθειες και το ξέρεις. Ντροπή σου.Στρακαστρουκας έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 14:38Φουλ το φορουμ απο τετοιους. Ποιος ειναι ο πλεον εριστικος? Ψηφιστε
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- George_V
1 προσωπο της λιστας πηγε για μπάνιο ηδη.
Guess who και κερδιστε ενα λουκουμι.
Guess who και κερδιστε ενα λουκουμι.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Εριστικός είμαι και εγώ, σύμφωνα με το ChatGPT. Έχω λέει αυτό το στυλ για να τσιγκλαω το μυαλό έξω από το κομφορτ ζόουν του και να μπουστάρω το ενγκέιτζμεντ στο διάλογο.

Ε, αυτό ακριβώς εννοώ. Όταν κριτές είναι κάτι νιανιαδάδικα νανάκια, που έχουν μπλέξει το επικό βόρειο με το νότιο (δώσε και σε μένα μπάρμπα) σέλας, το πράγμα σαφώς και έχει πλάκα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- George_V
Aν τον βαφτισουμε δεν ξεπλενεται το προπατορικο αμαρτημα?
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Νομίζω ότι έχει υπερεκτιμηθεί η υπαρκτή ομολογουμένως, ερειστικότητα της πονηρόγατας.
Ο στρακυ είναι όντως ήρεμο άτομο.
Πάλι μπαν ο καπετάνιος;;;
Πάλι μπαν ο καπετάνιος;;;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κάποια στιγμή πέτυχα λογομαχία Οργισμένου-Γαλής και πήγα και φόρεσα κράνος για να διαβάσω
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

O Nandros
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Στην εικονομαχία πάντως έφαγε τη σκόνη μου το σουηδίζον ακαταμάχητο καγκουρομελανούρι.Chilloutbuddy έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 15:20Κάποια στιγμή πέτυχα λογομαχία Οργισμένου-Γαλής και πήγα και φόρεσα κράνος για να διαβάσω
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-