Εγώ πιστεύω θα είναι πολύ καβλερός άντρας.
Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
- Fata_Morgana
Re: Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είχες πολλά κονέ με ευφυείς τύπους, που δεν μασάνε από γυναικεία χειραγώγηση.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:06Εγώ πιστεύω θα είναι πολύ καβλερός άντρας.
Το ότι κάποιοι τη βλέπουν επιβήτορες, ενώ ήδη τους έχουν βάλει σαμάρι, είναι ένα σωτήριο διαδικαστικό για τη σχέση των δύο φύλων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Fata_Morgana
Όχι μισό, πιστεύω αλήθεια ότι είναι κάβλα στο σεξ. Αυτό εννοώ. Περί ευφυΐας κτλ τι να σου πω. Σίγουρα είναι έξυπνος άνθρωπος.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:20Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είχες πολλά κονέ με ευφυείς τύπους, που δεν μασάνε από γυναικεία χειραγώγηση.
Το ότι κάποιοι τη βλέπουν επιβήτορες, ενώ ήδη τους έχουν βάλει σαμάρι, είναι ένα σωτήριο διαδικαστικό για τη σχέση των δύο φύλων.
Καλά εντάξει, απόψεις είναι αυτά.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:24Όχι μισό, πιστεύω αλήθεια ότι είναι κάβλα στο σεξ. Αυτό εννοώ. Περί ευφυΐας κτλ τι να σου πω. Σίγουρα είναι έξυπνος άνθρωπος.
Σε κάθε περίπτωση, πραγματικά θεωρώ βαρύτατο νοητικό ατόπημα το ότι δεν σε έβαλαν στο πολ, ζουζούνα μου.
Και το έχω ήδη επισημάνει αλλά είπαμε... ζούδια είναι αυτά τί να τα κάμομε;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναιδα ρε. Το έχω ξαναπεί άλλωστε στο νήμα "χρήστες που μας καβλωνουν"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 13 Ιουν 2024, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Fata_Morgana
Ωπωπω. Δε πλοιρώ τις προδιαγραφές τωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:29Καλά εντάξει, απόψεις είναι αυτά.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:24Όχι μισό, πιστεύω αλήθεια ότι είναι κάβλα στο σεξ. Αυτό εννοώ. Περί ευφυΐας κτλ τι να σου πω. Σίγουρα είναι έξυπνος άνθρωπος.
Σε κάθε περίπτωση, πραγματικά θεωρώ βαρύτατο νοητικό ατόπημα το ότι δεν σε έβαλαν στο πολ, ζουζούνα μου.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επιβήτορας μπορεί να είναι και ένας άντρας ακόμη κι αν φοράει σαμάρι. Μη σου πω ότι αυτός με το σαμάρι, είναι πιο επιβήτορας και απ' τους ασαμάρωτους επιβήτορες, έτσι?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:20Κι εγώ πιστεύω ότι δεν είχες πολλά κονέ με ευφυείς τύπους, που δεν μασάνε από γυναικεία χειραγώγηση.
Ένα προχωσάμαρο δεν σημαίνει τίποτα για έναν προχωεπιβητορα στην ψυχή, έτσι?

Και άσε τα ζούδια δήγματα βλημμενων θηλαίων να τους θεωρούν ευνουχισμένους μόνο και μόνο επειδή είναι σαμαρωμένοι.

γαμωτο, δεν γαλίζω αρκετά, θέλω εξάσκηση...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Ιουν 2024, 20:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε ναι, θα μπορούσες να πεις με πιο λακωνικό τρόπο ότι γουστάρεις στραπόν όταν γαμείς και δέρνεις.vantono έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:35Επιβήτορας μπορεί να είναι και ένας άντρας ακόμη κι αν φοράει σαμάρι. Μη σου πω ότι αυτός με το σαμάρι, είναι πιο επιβήτορας και απ' τους ασαμάρωτους επιβήτορες, έτσι?
Ένα προχωσάμαρο δεν σημαίνει τίποτα για έναν προχωεπιβητορα στην ψυχή, έτσι?
Και άσε τα ζούδια δήγματα βλημμενων θηλαίων να τους θεωρούν ευνουχισμένους μόνο και μόνο επειδή είναι σαμαρωμένοι.
γαμωτο, δεν γαλίζω αρκετά, θέλω εξάσκηση...
Σίγουρα θέλεις εξάσκηση. Λεκτική και όχι μόνον.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Α, δεν θέλω μετριοφροσύνες. Το απόλυτο ζητούμενο τους είσαι και άσε τους να γκρινιάζουν, καπετάνισσα. Όπου γουστάρεις εσύ την πάνε την ναυαρχίδα...Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:33Ωπωπω. Δε πλοιρώ τις προδιαγραφές τωνΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:29Καλά εντάξει, απόψεις είναι αυτά.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:24
Όχι μισό, πιστεύω αλήθεια ότι είναι κάβλα στο σεξ. Αυτό εννοώ. Περί ευφυΐας κτλ τι να σου πω. Σίγουρα είναι έξυπνος άνθρωπος.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:45Α, δεν θέλω μετριοφροσύνες. Το απόλυτο ζητούμενο τους είσαι και άσε τους να γκρινιάζουν, καπετάνισσα. Όπου γουστάρεις εσύ την πάνε την ναυαρχίδα...

- Communio Sancta
Υπόγραψε κει πως είμαι ο πιο sexy, τυπικά ειν΄αυτά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Επαναλαμβάνω, δεν θέλω μετριοφροσύνες.Fata_Morgana έγραψε: ↑13 Ιουν 2024, 20:47![]()
Είναι καταγεγραμμένη πραγματικότητα αυτό που έγραψα και όχι τρόλινγκ.
Το αν παραπέμπει σε τρολάρισμα η πραγματικότητα, είναι δικό τους πρόβλημα, ζουζούνα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
από Στρακαστρουκας » 13 Ιουν 2024, 14:38 » σε Εσωτερική Πολιτική - 380 Απαντήσεις
- 8406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Μαρ 2025, 13:15
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1945 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-