Τρανς άτομα και εργασια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
-
Re: Τρανς άτομα και εργασια
Το θέμα αθλητισμού δεν είναι καθόλου περίπλοκο
Τα τραβελια δεν θα συμμετέχουν με κανονικές γυναίκες
Το θέμα δουλειάς είναι καθαρά θέμα δουλειάς
Έχεις μια θέση αν από όλους τους υποψήφιους το τραβελι έχει τις περισσότερες δεξιότητες τότε θα πάρει την θέση
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ένας που νομίζει ότι είναι ο Ναπολέων ή ψυγείο, τι διαταραχή έχει; Εσύ θα τον προσλάμβανες; Αν ναι, τότε δεν κάνεις για επιχειρηματίας.
-
Τι λες βρε ουφο; τι σχέση έχει μια γυναίκα με ένα τραβελι για να λες ότι δεν δέχεται κάποιος γυναίκες να είναι γιατροί και δικηγοροι;zteo έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 08:00Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Btw η πλειοψηφία στις σχολές νομικής είναι γυναικες
Στο μυαλό του ειναι ακριβως το ιδιο.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 08:56Τι λες βρε ουφο; τι σχέση έχει μια γυναίκα με ένα τραβελι για να λες ότι δεν δέχεται κάποιος γυναίκες να είναι γιατροί και δικηγοροι;zteo έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 08:00Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Αυτό εξηγείται είτε διότι κάποιοι το βλέπουν σεξιστικα και δεν μπορούν να δεχτούν γυναίκα για αυτές τις δουλειές.
Είτε διότι ο συντηρητικός καθωπρεπισμος λέει ότι η εικόνα σε αυτά τα επαγγέλματα υπερτερεί της ουσιας
Btw η πλειοψηφία στις σχολές νομικής είναι γυναικες
zteo φίλε, εάν σου αρέσουν τα κορίτσια με μεγάλα προσόντα πες το μας. Μην μας το φέρνεις μέσω Λαμίας με νήματα περί εργασίας τρανς. Στο κάτω κάτω δεν μας πέφτει λόγος, εσύ να περνάς καλά.
Αν βγάζουν τη δουλειά για την οποία πληρώνονται, στα @@ μου τι κάνουν στο κρεβάτι τους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
Ούτε για να μπαίνουν σε βόθρο να τον καθαρίζουν δεν αξίζουν οι ανώμαλοι.
Εξαρτάται την δουλειά. Σε πόστο ευθύνης προσωπικά δεν θα έδινα την δουλειά σε τρανς. Σε καφέ/εστιατόρια έχω πετύχει, δεν είχα θέμα. Στην δουλειά μου πάνω (που έχει κάποιες απαιτήσεις) έχω γνωρίσει 5 τρανς, η μία ήταν σοβαρή επαγγελματίας, οι υπόλοιποι ήταν τεμπελχανάδες που το παίζουν θύματα της κοινωνίας και πώς δικαιούνται ειδική μεταχείριση. Οι υπόλοιποι είμασταν σε φάση, όπως είπες, στα @@ μου τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αλλά πρέπει να πας με τα νερά του κάθε μαλάκα για να μην σε κατηγορήσει για ομοφοβία, απλά δημιουργείται ένα τοξικό κλίμα.
Το καλό με εμένα είναι ότι επειδή δεν είναι Αμερικανός/Βρετανός και τα αγγλικά δεν είναι η μητρική μου, μπορώ εύκολα να ψιλοτρολλάρω κόσμο σε όλα τα θέματα που είναι ταμπού για αυτούς.

-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Το τρανς ατομο μονο μια δουλεια μπορει να κανει και αυτη δεν ειναι στην λιστα
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Θα προσλαμβάνατε κάποιον καταθλιπτικό, κάποιον διπολικό κ.ο.κ στην δουλειά σας, αν γνωρίζατε ότι έχει κατά τα άλλα τις απαιτούμενες δεξιότητες για αυτή;
Άντρα τρανς ποτέ ,εκτός αν χρειαζόμουν ...σεξεργάτρια ..για να το πω κομψά .. Γυναίκα τρανς ,ναι ,με χίλια ..
Ψηφισα 'για ολες', με την προυποθεση οτι ειναι σωστο ατομο.
Καποτε θα καταλαβουμε οτι η σεξουαλικοτητα του ανθρωπου δεν οριζεται απο τα χρωμοσωματα του μονο. Θα το καταλαβει η επιστημη δλδ.
Καποτε θα καταλαβουμε οτι η σεξουαλικοτητα του ανθρωπου δεν οριζεται απο τα χρωμοσωματα του μονο. Θα το καταλαβει η επιστημη δλδ.
Να το πάμε λίγο ανάποδα; Εχει τύχει ποτέ σε κανέναν να του έχει ζητήσει δουλειά τρανς; Εμένα όχι ,ούτε τώρα στον τουρισμό ,ούτε παλιά σε επιχειρήσεις που εργαζόμουν. Ούτε καν φανερά ομοφυλόφιλοι.
- hellegennes
Δεν είναι θέμα εικόνας. Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν ένα άτομο που νομίζει ότι είναι κάτι διαφορετικό απ' αυτό που είναι.zteo έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 08:00Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι ένα τρανς άτομο μπορεί να κάνει δουλειές όπως αυτή του γιατρού η του δικηγόρου.
Επίσης δεν καταλαβαίνω την σύνδεση με τον σεξισμό. Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχουν τρανς άντρες και τρανς γυναίκες, όχι μόνο τρανς γυναίκες, ποιος έχει πρόβλημα να δεχτεί γυναίκα για αυτές τις δουλειές;
Έχω πάει σε μαγαζί που είχε τρανς σερβιτόρο. No problem, είναι μια δουλειά που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε. Προσωπικά δεν θα προσλάμβανα τρανς άτομο ό,τι επιχείρηση και να είχα αλλά δεν θα προσλάμβανα το 99% του πληθυσμού έτσι κι αλλιώς για χίλιους άλλους λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
10 Ιούλ 2024, 19:16
-
- 46 Απαντήσεις
- 879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
02 Αύγ 2024, 11:26
-
- 0 Απαντήσεις
- 323 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Financial man
26 Οκτ 2023, 14:05
-
-
Νέα δημοσίευση Περιστασιακή εργασία ως φωτογράφος
από πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας » 13 Μαρ 2024, 10:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 42 Απαντήσεις
- 984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mel
13 Μαρ 2024, 13:34
-