Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος
και ο χιτλερ δεν έκανε φυλακή μετά τα γεγονότα στη μπυραρία της βαβαρίας; και όταν οι καπιταλιστές της γερμανίας τον χρειάστικάν τον έκναν καγκελάριο
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Την τελευταία σου ανάρτηση με την εμπειρία σου, ΔΕΝ τη σχολίασα όπως είδες κάποιες μέρες πριν, σεβόμενη την ανωνυμία σου. Επειδή όμως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΑ, προσπάθησε αν θες, να είσαι πιο προσεκτικός. Στο λέω γιατί υπάρχουμε και άλλοι που γνωρίζουμε πράγματα και καταστάσεις. Δεν κατέχει κάποιος την πάσα αλήθεια, Λυκε μου.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:56Τίποτα απολύτως δεν ήμουν.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:52Δεν θέλω να γίνω κακιά. Αλλά με ''τρώει''. Εσύ τί ήσουνα για να σκάσει η ΟΠΚΕ στο σπίτι σου; Ασήμαντος αλιεύς που μάζευες ψαρακες;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:45
Υπήρχαν ποιοι; Το λοχαγε και το λοχία και το ταγματάρχη;
Ασε με τώρα.
Ούτε θέσεις ήθελα,ούτε λεφτά ούτε τίποτα.
Για άλλο λόγο μπήκα στην χα,αλλιώς εξελίχτηκε από το 2012 και μετά.
Δεν μπήκε σε εμένα μόνο,αλλά σε τουλάχιστον 15 περιπτώσεις ατόμων που δεν είχε κάποια θέση. Που δεν ήταν γνωστοί στον κόσμο εκτός χα.
Δεν αναφέρομαι για τις περιπτώσεις Ματθαιόπουλου και Γρέγου και κάποιων ακόμη στελεχών,που τους εξευτέλισαν στις οικογένειες τους,στις γειτονιές τους κτλ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Golden Age
Τίποτε δεν προσπαθώ να συμμαζέψω. Αυτά είναι απλώς βλακείες. Σταμάτα να παριστάνεις την "ξερόλα" σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχαν αξιώματα και βαθμοί. Εσύ έχεις φάει προπαγάνδα.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:26Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 20:46Δεν υπήρχαν "λοχαγοί" και βλακείες, ούτε στρατιωτικά αξιώματα. Μπορεί ο συγκεκριμένος "μάρτυρας" να επεδίωκε ευνοϊκή μεταχείρηση λόγω του φόβου των διώξεων.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 15:41
σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος ο μάρτυρας είπε "ενημέρωσα τον λοχαγό μου"
Αυτές οι μαλακίες που ακόμη και τώρα προσπαθείτε να ''μαζέψετε'', σας βγαίνουν αυθόρμητα να φανταστώ, έτσι; Σαφώς και υπήρχαν αξιώματα και έπρεπε να δείχνεις σεβαζμό στους ανωτέρους.
Πόση προπαγάνδα έχετε φάει ρε καημένοι;
- Golden Age
Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:49Όχι. ΔΕΝ είχε γκόμενο τον Κασιδιάρη. Αλλά είχε κάποιον που ήταν εξίσου σημαντικός. Και η φίλη μου, ασχολήθηκε ενεργά στον Πειραιά. Δεν ήταν τυχαία.Άρα, προφανώς και ξέρω. Τί λες; Όχι ε;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:46Προφανώς και ξέρεις καλύτερα εσύ από την φίλη σου που είχε γκόμενο τον Κασιδιάρη,και δεν ξέρουμε εμείς.
Εντάξει.
Προπαγάνδα; Από ποιούς; Σύνελθε ρε απίθανε.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:40Τίποτε δεν προσπαθώ να συμμαζέψω. Αυτά είναι απλώς βλακείες. Σταμάτα να παριστάνεις την "ξερόλα" σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχαν αξιώματα και βαθμοί. Εσύ έχεις φάει προπαγάνδα.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:26Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 20:46
Δεν υπήρχαν "λοχαγοί" και βλακείες, ούτε στρατιωτικά αξιώματα. Μπορεί ο συγκεκριμένος "μάρτυρας" να επεδίωκε ευνοϊκή μεταχείρηση λόγω του φόβου των διώξεων.
Αυτές οι μαλακίες που ακόμη και τώρα προσπαθείτε να ''μαζέψετε'', σας βγαίνουν αυθόρμητα να φανταστώ, έτσι; Σαφώς και υπήρχαν αξιώματα και έπρεπε να δείχνεις σεβαζμό στους ανωτέρους.
Πόση προπαγάνδα έχετε φάει ρε καημένοι;
Τα ''ξεράδια'' που γνωρίζω, τα πετάς τεχνηέντως στα αζήτητα. Ισχύουν όμως, που να κωλοχτυπιέσαι.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:45Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.Πασιφάη έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:49Όχι. ΔΕΝ είχε γκόμενο τον Κασιδιάρη. Αλλά είχε κάποιον που ήταν εξίσου σημαντικός. Και η φίλη μου, ασχολήθηκε ενεργά στον Πειραιά. Δεν ήταν τυχαία.Άρα, προφανώς και ξέρω. Τί λες; Όχι ε;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 22:46
Προφανώς και ξέρεις καλύτερα εσύ από την φίλη σου που είχε γκόμενο τον Κασιδιάρη,και δεν ξέρουμε εμείς.
Εντάξει.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ρε συ Πασιφάη,δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, ημαρτον δηλαδή.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 16:00Τα ''ξεράδια'' που γνωρίζω, τα πετάς τεχνηέντως στα αζήτητα. Ισχύουν όμως, που να κωλοχτυπιέσαι.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:45Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.
Όταν βγήκε το κατηγορητήριο το 2013, βλέπαμε τις κατηγορίες που θέλουν να ρίξουν και γελούσαμε.
Και βγαίνανε δήθεν μάρτυρες κατηγορίας και λέγανε αισχρά πράγματα,και ειδικά ένας πρώην χα,που έφαγε ψωμί από την χαπου βοηθήθηκε όσο λίγοι είτε ηθικά είτε οικονομικά,πολύ πριν μπουν στην βουλή και έρθουν θέσεις και λεφτά. Από την Βέροια ήταν αν σε βοηθάει να καταλάβεις ποιος ήταν.
Τέτοιοι ήταν οι μάρτυρες κατηγορίας και ψευδομάρτυρες.
Ανώφελη η περαιτέρω συζήτηση. Άκρη δεν πρόκειται να βγει.
- Golden Age
Απο αυτούς που πολεμούσαν την ΧΑ όλα τα χρόνιαΠασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 15:58Προπαγάνδα; Από ποιούς; Σύνελθε ρε απίθανε.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:40Τίποτε δεν προσπαθώ να συμμαζέψω. Αυτά είναι απλώς βλακείες. Σταμάτα να παριστάνεις την "ξερόλα" σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχαν αξιώματα και βαθμοί. Εσύ έχεις φάει προπαγάνδα.
- Golden Age
Ή η φίλη σου είναι ή εσύ είσαι παθολογικά μυθομανής.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 16:00Τα ''ξεράδια'' που γνωρίζω, τα πετάς τεχνηέντως στα αζήτητα. Ισχύουν όμως, που να κωλοχτυπιέσαι.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:45Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.
- Golden Age
Ενδιαφέρον έχει ένας άλλος μάρτυρας που ισχυριζόταν ότι στα γραφεία τους μιλούσαν για την..."γαλάζια φυλή".Λευκός Λύκος έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 17:09Ρε συ Πασιφάη,δεν υπήρχε αυτό το πράγμα, ημαρτον δηλαδή.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 16:00Τα ''ξεράδια'' που γνωρίζω, τα πετάς τεχνηέντως στα αζήτητα. Ισχύουν όμως, που να κωλοχτυπιέσαι.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:45
Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.
Όταν βγήκε το κατηγορητήριο το 2013, βλέπαμε τις κατηγορίες που θέλουν να ρίξουν και γελούσαμε.
Και βγαίνανε δήθεν μάρτυρες κατηγορίας και λέγανε αισχρά πράγματα,και ειδικά ένας πρώην χα,που έφαγε ψωμί από την χαπου βοηθήθηκε όσο λίγοι είτε ηθικά είτε οικονομικά,πολύ πριν μπουν στην βουλή και έρθουν θέσεις και λεφτά. Από την Βέροια ήταν αν σε βοηθάει να καταλάβεις ποιος ήταν.
Τέτοιοι ήταν οι μάρτυρες κατηγορίας και ψευδομάρτυρες.

Κακώς δλδ την πολεμούσαν ε; Δεν βλέπανε τον απόπατο να κορδώνεται και να το παίζει γαμάω; Ε;Golden Age έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 23:13Απο αυτούς που πολεμούσαν την ΧΑ όλα τα χρόνιαΠασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 15:58Προπαγάνδα; Από ποιούς; Σύνελθε ρε απίθανε.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:40
Τίποτε δεν προσπαθώ να συμμαζέψω. Αυτά είναι απλώς βλακείες. Σταμάτα να παριστάνεις την "ξερόλα" σε ότι αφορά την Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχαν αξιώματα και βαθμοί. Εσύ έχεις φάει προπαγάνδα.
- Golden Age
Φυσικά και κακώς.
Σώπα ρε. Σε λίγο θα μας βγάλεις και μουρλές. Να ρωτήσω μάνα μου. Πόσα παίρνεις για να τους υπερασπίζεσαι με τέτοια εμμονή ακόμη και σήμερα; Ρητορική η ερώτησις.Golden Age έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 23:14Ή η φίλη σου είναι ή εσύ είσαι παθολογικά μυθομανής.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 16:00Τα ''ξεράδια'' που γνωρίζω, τα πετάς τεχνηέντως στα αζήτητα. Ισχύουν όμως, που να κωλοχτυπιέσαι.Golden Age έγραψε: ↑14 Ιουν 2024, 23:45
Ξεράδια ξέρεις. Δεν υπήρχαν στρατιωτικοί βαθμοί. Δεν υπήρχε περίπτωση άτομο που ασχολήθηκε ενεργά με την ΧΑ να 'λεγε τέτοιες βλακείες.
- Golden Age
Μα ισχυρίζεσαι ανοησίες.Πασιφάη έγραψε: ↑15 Ιουν 2024, 23:18Σώπα ρε. Σε λίγο θα μας βγάλεις και μουρλές. Να ρωτήσω μάνα μου. Πόσα παίρνεις για να τους υπερασπίζεσαι με τέτοια εμμονή ακόμη και σήμερα; Ρητορική η ερώτησις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 43 Απαντήσεις
- 993 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Οκτ 2024, 17:03
-