Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Re: Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 16 Ιουν 2024, 13:14

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 12:58
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
16 Ιουν 2024, 12:43
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 12:27

Γιατί να στεναχωριέσαι για κάτι που οι άλλοι πληρώνουν και νοιώθουν χαρούμενοι όταν το κάνουν;

Ελεύθερη έκφραση ταυτότητας είναι αυτή, θα την καταπιέσεις;

θεωρητικά δεν μας πέφτει λόγος. Πρακτικά ο εγκέφαλος εστιάζει αρχικά στους στόκους ή σε αυτούς που δεν έχουν να προτάξουν κάτι ουσιαστικό, μετά προσέχει ότι στατιστικά τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι οι μη στόκοι και όσοι έχουν έχουν να πουν κάτι, δεν τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι ο αριθμός των τατού ανά ένα και μόνο σώμα είναι στατιστικά ανάλογως του πόσο στόκος ή ρηχός θα είναι ο άλλος και μετά κοζάρει με καχυποψία τον άγνωστο κατά τα άλλα τατουαζάκια αφήνοντας ένα παράθυρο να πέσει έξω, μέχρι που ο τατουαζάκιας θα κλείσει το παράθυρο μόνος του (με επιτηδευμένες κινήσεις χεριών για να φαίνεται το τατού, δήθεν τυχαία). Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά χαίρω πολύ όλοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις, και ο Isildurείναι νεοδημοκράτης. Επειδή θα πεις ότι είναι θεωρία εμάς των κοντών κακάσχημων κακοχυμένων παρτσακλών, το ίδιο ισχύει και με τους ηλεκτροτσιγαράκηδες. Βέβαια άλλο να σκορπάς ένα σύννεφο καπνού γύρω σου και άλλο το τατού που δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά δεν υπάρχει μόνο η πρακτική θεώρηση αλλά και η θρησκειολογική ερμηνεία. Εδώ ο συσχετισμός είναι με το μπραντς. Τι κακό μπορεί να έχει ένα τοστ με αυγά τις Κυριακές; Το κακό λοιπόν συνίσταται στο σημείο που σταμάτησε να είναι τοστ με αυγά και έγινε συλλογική ψύχωση. Τόσο που ενώ το τρως, δεν συζητάς τίποτα ουσίας αλλά το φωτογραφίζεις.

Δεν το λέω αφ' υψηλού, ο μεγάλος μου έρωτας είχε 3 τατού και μου αρέσει να βουτάω το τοστ στον ρευστό κρόκο. Αλλά οι ηλεκτροτσιγαράκηδες τον παίρνουν.
Τελικώς, το 'κανες το τατού με το πικατσοτσουτσούνι ή το ψάρεψες από το διαδίκτυο;

το δεύτερο (είμαι ο Annibasτων τατού), στα 25 είχα βρει τι να χτυπήσω αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή το μετάνιωσα. Αν καταφέρω ποτέ κάτι σπουδαίο, οκ να κάνω. Ή έστω αν καταφέρω έναν μήνα να κάνω τέλεια ανακύκλωση δηλαδή ούτε το σελοφάν από το καλαμάκι στα κανονικά σκουπίδια ή έναν μήνα που δεν θα τρέχει ούτε σταγόνα η βρύση όσο βουρτσίζεις δόντια ή τρίβεις το πικατσοτσουτσούνι σου. Αν δεν μπορώ να καταφέρω ούτε αυτά, μου φαίνεται γελοίο το τατού :xena: Εσύ τι έχεις κάνει;
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιουν 2024, 13:17

vantono έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:01
Δεν μ'αρεσουν καθόλου, παρότι προχωκάγκουρ :102: αλλά γιατι να στεναχωριέμαι?
Για τη "νεολαία που έχει παρεκκλίνει και έχει γίνει του διαβόλου"? Αυτά είναι φονταμενταλιστικοί ιδεαλισμοί, μακριά από εμάς! :102:

Γκόμενα με μανίκι κτλ, τη θεωρώ ντεκαβλε, αλλά αν έχει κανένα μικρούλι οκ, δεν θα μου κάνει ούτε θετική ούτε αρνητική εντύπωση, αδιάφορο.
Αυτά που με υπερκαβλωνουν είναι κάτι εξτριμ πιρσινγκ σε μύτες και στρασάκι στα δόντια :oops:
Το εξτρίμ πίρσινγκ σε μύτες, χείλη κλπ πάντοτε το έβλεπα ως κάτι τέρμα απωθητικό. Με παραπέμπουν αυτομάτως σε σχέση αφέντη, σκλάβου.

Και το στρασάκι σε δόντια, σε ρομά που καμαρώνουν για τα χρυσά τους δόντια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας » 16 Ιουν 2024, 13:20

αισθητικά τα βρίσκω απαίσια,αλλά αυτά εγώ άλλοι άλλα

ιδίως οι γυναίκες δεν καταλαβαίνω πως τα προτιμούν :102:

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Ιουν 2024, 13:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:17
vantono έγραψε:
Για τη "νεολαία που έχει παρεκκλίνει και έχει γίνει του διαβόλου"? Αυτά είναι φονταμενταλιστικοί ιδεαλισμοί, μακριά από εμάς! :102:

Γκόμενα με μανίκι κτλ, τη θεωρώ ντεκαβλε, αλλά αν έχει κανένα μικρούλι οκ, δεν θα μου κάνει ούτε θετική ούτε αρνητική εντύπωση, αδιάφορο.
Αυτά που με υπερκαβλωνουν είναι κάτι εξτριμ πιρσινγκ σε μύτες και στρασάκι στα δόντια :oops:
Το εξτρίμ πίρσινγκ σε μύτες, χείλη κλπ πάντοτε το έβλεπα ως κάτι τέρμα απωθητικό. Με παραπέμπουν αυτομάτως σε σχέση αφέντη, σκλάβου.

Κωλοπετινιτσιώτικος κυρπαντελισμός detected :102:
Για ασημί στρασάκι μιλάμε, όχι χρυσό. :xena:

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 16 Ιουν 2024, 13:22

το σπανάκι στα δόντια είναι καλή φάση.δίνει μια οικολογική πινελιά

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Ιουν 2024, 13:24

Μπορεί να θες να ξεφύγεις από το δυτικοπροαστιο αλλά το δυτικοπροαστιο δε ξεφεύγει ποτέ από τα εντός σου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2024, 13:25

Μπίστης έγραψε:
16 Ιουν 2024, 11:33
Μα και ευφυή παιδιά το παθαίνουν, είναι μεγάλη η ψυχολογική πίεση, παντοδύναμη μόδα
Ο ένας υπάλληλός μου έχει γεμίσει χέρια και πόδια. Δεν έχει αφήσει εκατοστό αμαρκάριστο. Παρέσυρε και την άλλη υπάλληλό μου κι έκανε κι αυτή (ένα μικρό).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιουν 2024, 13:26

vantono έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:20
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:17
vantono έγραψε:

Κωλοπετινιτσιώτικος κυρπαντελισμός detected :102:
Για ασημί στρασάκι μιλάμε, όχι χρυσό. :xena:
Έχεις μπλέξει τα στρασάκια με τα μέταλλα, καλό μου. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Ιουν 2024, 13:26

vantono έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:11
Smiley piercing λέγεται αυτό που μ'αρεσει περισσότερο κι από στρασάκι στο δόντι, το βρηκα :oops:
Εικόνα

Εικόνα
πατροπαράδοτη μπίλια στη γλώσσσα, τί είναι αυτές οι καγκουριές;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Ιουν 2024, 13:27

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:26
vantono έγραψε:
Smiley piercing λέγεται αυτό που μ'αρεσει περισσότερο κι από στρασάκι στο δόντι, το βρηκα :oops:
Εικόνα

Εικόνα
Εδώ μαν μου με βρίσκεις σύμφωνο. :oops:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 16 Ιουν 2024, 13:30

ότι πιο ενοχλητικό υπάρχει.θα πάρω αυτή με το σπανάκι

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 16 Ιουν 2024, 13:32

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:26
vantono έγραψε:
Εικόνα

Εικόνα
Δεν με τρελαίνει πια το γλωσσοπιρσινγκ, το εχω βαρεθεί. Έβγαλα ο,τι γούστα μπορούσα να φανταστώ με κάτι τέτοιες και δεν μου κάνει πια αίσθηση, τώρα το νέο προχωκαγκούρικο είναι το smiley. :romance-hearteyes:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιουν 2024, 13:33

hellegennes έγραψε:
16 Ιουν 2024, 13:25
Μπίστης έγραψε:
16 Ιουν 2024, 11:33
Μα και ευφυή παιδιά το παθαίνουν, είναι μεγάλη η ψυχολογική πίεση, παντοδύναμη μόδα
Ο ένας υπάλληλός μου έχει γεμίσει χέρια και πόδια. Δεν έχει αφήσει εκατοστό αμαρκάριστο. Παρέσυρε και την άλλη υπάλληλό μου κι έκανε κι αυτή (ένα μικρό).
Με μικρά δεν έχει κανείς πρόβλημα. Για όσους βλέπουν το δέρμα τους ως καμβά πλέριας έκφρασης, τί να πω; Στην τελική, τί άλλο είναι το δέρμα από το σπίτι του μυαλού; Δικό τους είναι όπως γουστάρουν ας το διακοσμήσουν. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
break
Phorum.gr user: break

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από break » 16 Ιουν 2024, 13:36

Το 99% είναι ακαλαίσθητα. Τα κείμενα απλώνουν και γίνονται μουτζούρες. Οι εικόνες στο σκούρο μεσογειακό δέρμα είναι μία αδιόριστη μαυρίλα. Πολύ σπάνια θα δω κάτι που να είναι αντικειμενικά ωραίο. Δηλαδή κάτι να σταθείς και να το θαυμάσεις σαν αποτέλεσμα.

Καλά, για αυτούς που δεν μπορούν να σταματήσουν και καταντούν θρανίο σχολείου δεν το συζητάω... θλιβερές περιπτώσεις.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 16 Ιουν 2024, 13:43

16 Ιουν 2024, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε:
16 Ιουν 2024, 12:58
16 Ιουν 2024, 12:43

θεωρητικά δεν μας πέφτει λόγος. Πρακτικά ο εγκέφαλος εστιάζει αρχικά στους στόκους ή σε αυτούς που δεν έχουν να προτάξουν κάτι ουσιαστικό, μετά προσέχει ότι στατιστικά τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι οι μη στόκοι και όσοι έχουν έχουν να πουν κάτι, δεν τυγχάνουν λάτρεις των τατού, μετά παρατηρεί ότι ο αριθμός των τατού ανά ένα και μόνο σώμα είναι στατιστικά ανάλογως του πόσο στόκος ή ρηχός θα είναι ο άλλος και μετά κοζάρει με καχυποψία τον άγνωστο κατά τα άλλα τατουαζάκια αφήνοντας ένα παράθυρο να πέσει έξω, μέχρι που ο τατουαζάκιας θα κλείσει το παράθυρο μόνος του (με επιτηδευμένες κινήσεις χεριών για να φαίνεται το τατού, δήθεν τυχαία). Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά χαίρω πολύ όλοι οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις, και ο Isildurείναι νεοδημοκράτης. Επειδή θα πεις ότι είναι θεωρία εμάς των κοντών κακάσχημων κακοχυμένων παρτσακλών, το ίδιο ισχύει και με τους ηλεκτροτσιγαράκηδες. Βέβαια άλλο να σκορπάς ένα σύννεφο καπνού γύρω σου και άλλο το τατού που δεν ενοχλεί κανέναν. Αλλά δεν υπάρχει μόνο η πρακτική θεώρηση αλλά και η θρησκειολογική ερμηνεία. Εδώ ο συσχετισμός είναι με το μπραντς. Τι κακό μπορεί να έχει ένα τοστ με αυγά τις Κυριακές; Το κακό λοιπόν συνίσταται στο σημείο που σταμάτησε να είναι τοστ με αυγά και έγινε συλλογική ψύχωση. Τόσο που ενώ το τρως, δεν συζητάς τίποτα ουσίας αλλά το φωτογραφίζεις.

Δεν το λέω αφ' υψηλού, ο μεγάλος μου έρωτας είχε 3 τατού και μου αρέσει να βουτάω το τοστ στον ρευστό κρόκο. Αλλά οι ηλεκτροτσιγαράκηδες τον παίρνουν.
Τελικώς, το 'κανες το τατού με το πικατσοτσουτσούνι ή το ψάρεψες από το διαδίκτυο;

το δεύτερο (είμαι ο Annibasτων τατού), στα 25 είχα βρει τι να χτυπήσω αλλά ευτυχώς τελευταία στιγμή το μετάνιωσα. Αν καταφέρω ποτέ κάτι σπουδαίο, οκ να κάνω. Ή έστω αν καταφέρω έναν μήνα να κάνω τέλεια ανακύκλωση δηλαδή ούτε το σελοφάν από το καλαμάκι στα κανονικά σκουπίδια ή έναν μήνα που δεν θα τρέχει ούτε σταγόνα η βρύση όσο βουρτσίζεις δόντια ή τρίβεις το πικατσοτσουτσούνι σου. Αν δεν μπορώ να καταφέρω ούτε αυτά, μου φαίνεται γελοίο το τατού :xena:Εσύ τι έχεις κάνει;
Εγώ δεν έχω τρυπήσει καν τ' αυτιά μου, χαρά μου. Και ανήκω στη γενιά, που τα περισσότερα κοριτσάκια κυκλοφορούσαν με τα συνήθη σκουλαρικάκια με γαλάζιες πετρούλες. Παιδιόθεν το αντιμετώπιζα ως κάτι χαζό. Ε σιγά, μην με παρέσυρε το μεταπολιτευτικό τσουνάμι με τις δεκάδες μαντονίστικες τρυπούλες στ' αυτιά και όχι μόνον. :lol::e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών