Ξεφτιλισμενο Κουλισταν.Ελευθερος ο Λύτρας.
Re: Ξεφτιλισμενο Κουλισταν.Ελευθερος ο Λύτρας.
Όπως τον βλέπω είναι σαν τζιτζιφιόγκος και soy boy που έχει τα χρονάκια του.
Δεν μπορώ να σκεφτώ γνωστή μου γυναίκα, εμού συμπεριλαμβανομένης, που δεν μπορεί να τον κάνει μπλε-μαραίν αμυνόμενη.
Και δεν είμαστε τίποτα γομάρια, ούτε πανύψηλες.
Πώς τις έφαγε αυτή;
Δεν μπορώ να σκεφτώ γνωστή μου γυναίκα, εμού συμπεριλαμβανομένης, που δεν μπορεί να τον κάνει μπλε-μαραίν αμυνόμενη.
Και δεν είμαστε τίποτα γομάρια, ούτε πανύψηλες.
Πώς τις έφαγε αυτή;
- Rocco Siffredi
Σιγά ρε συ

Ασχολείσαι με martial arts?
- Otto Weininger
προφανώς, αλλά με ενδιαφέρει τι πυροδοτεί την εκάστοτε πετριά. Πόσο εύκολα κλπFata_Morgana έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:17Η πετριά που έχει στη κεφάλα του. Τι άλλο;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:09όχι, ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Εξήγησα γιατί ενδιάφερομαι για τον λόγο. Θέλω να ξέρω τι πυροδοτεί μια επίθεση τέτοια κλπ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σκεβρώνουν και χάνουν μυική μάζα από το διάβασμα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ύψος , κιλά;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Otto Weininger
έχεις φάει ποτέ γεμάτη μπουνιά στα μούτρα;
Ναι, αλλά μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο. Να ξέρουμε λίγη αυτοάμυνα και να περνά η ώρα. Αλλά ο κυριούλης είναι μπασμένος και δεν εννοώ το ύψος. Εννοώ το σουλούπι του, γενικότερα.
Αν ο μέσος ανθρωπος αισθάνεται ότι απειλείται και ορμήσει, ο τύπος την έχει άσχημα. Να τον φοβάσαι στο δικαστήριο, ναι. Αλλά όχι και έξω.
Γιατί;
Νομίζω τα έχω πει και τα δύο κάποια στιγμή.
Ευγενέστατος όπως πάντα.
Μια φορά στο δημοτικό και μετά και δυο-τρεις κλωτσιές και μετά σηκώθηκα και την σαπάκιασα. Της κατέβασα και το παντελόνι.
Φυσικά και δεν πιάνεται στην ενήλικη ζωή.
- Rocco Siffredi
Άλλο ο μέσος άνθρωπος άλλο η γυναίκα τουJuno έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:26Ναι, αλλά μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο. Να ξέρουμε λίγη αυτοάμυνα και να περνά η ώρα. Αλλά ο κυριούλης είναι μπασμένος και δεν εννοώ το ύψος. Εννοώ το σουλούπι του, γενικότερα.
Αν ο μέσος ανθρωπος αισθάνεται ότι απειλείται και ορμήσει, ο τύπος την έχει άσχημα. Να τον φοβάσαι στο δικαστήριο, ναι. Αλλά όχι και έξω.
Τα κιλά ύψος στα ρωτάνε γιατί αν είναι η γυναίκα του 160 50 κιλά ε δεν έχει καμία τύχη
- Fata_Morgana
Στη περίπτωση του η ζήλεια του.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:22προφανώς, αλλά με ενδιαφέρει τι πυροδοτεί την εκάστοτε πετριά. Πόσο εύκολα κλπFata_Morgana έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:17Η πετριά που έχει στη κεφάλα του. Τι άλλο;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:09
όχι, ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Εξήγησα γιατί ενδιάφερομαι για τον λόγο. Θέλω να ξέρω τι πυροδοτεί μια επίθεση τέτοια κλπ
- Otto Weininger
δεν είμαι ευγενικός, είμαι ρεαλιστής. Αν δεν έχεις φάει ποτέ γεμάτη μπουνιά στην μούρη και μάλιστα ξαφνικά μην λες ότι θα τον σαπάκιαζες.Juno έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:29Ευγενέστατος όπως πάντα.
Μια φορά στο δημοτικό και μετά και δυο-τρεις κλωτσιές και μετά σηκώθηκα και την σαπάκιασα. Της κατέβασα και το παντελόνι.
Φυσικά και δεν πιάνεται στην ενήλικη ζωή.
Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:35δεν είμαι ευγενικός, είμαι ρεαλιστής. Αν δεν έχεις φάει ποτέ γεμάτη μπουνιά στην μούρη και μάλιστα ξαφνικά μην λες ότι θα τον σαπάκιαζες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βάλε λίγο ακόμα και στα δύο, λίγο παραπάνω στο δεύτερο και είμαι εγώ.Rocco Siffredi έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:29Άλλο ο μέσος άνθρωπος άλλο η γυναίκα τουJuno έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:26Ναι, αλλά μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο. Να ξέρουμε λίγη αυτοάμυνα και να περνά η ώρα. Αλλά ο κυριούλης είναι μπασμένος και δεν εννοώ το ύψος. Εννοώ το σουλούπι του, γενικότερα.
Τα κιλά ύψος στα ρωτάνε γιατί αν είναι η γυναίκα του 160 50 κιλά ε δεν έχει καμία τύχη
Απλώς λέω ότι ο συγκεκριμένος δεν γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να δείρει, τόσο πολύ, όσο λένε για την καημένη.
Δεν αμφισβητώ το γεγονός, απλώς λέω πως αυτή ή τον φοβάται ή δεν έχει αντανακλαστικά.
Και τώρα σκέφτομαι, λογικά γίνεται πλέον το ίδιο και στα παιδιά. Αν γινόταν και τότε, οι γονείς μας θα είχαν χάσει την κηδεμονία. Τι πέφταμε από δέντρα, τι τσιμπήματα από σφήκες, ράμματα, εγκαύματα κτλ. Όλα αυτά χωρίς κακοποίηση, εμείς ήμασταν ένα South Park το κάθε παιδί.
Λογικά, τώρα θα έστελναν τους γονείς μας στον ανακριτή.
Εχεις φαει?ΓΑΛΗ έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:38Ισχύει.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 19:35δεν είμαι ευγενικός, είμαι ρεαλιστής. Αν δεν έχεις φάει ποτέ γεμάτη μπουνιά στην μούρη και μάλιστα ξαφνικά μην λες ότι θα τον σαπάκιαζες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.Λύτρας: Αποφυλάκιση και δίκη για πλημμέλημα προτείνει ο εισαγγελέας
από Μαδουραίος » 07 Σεπ 2024, 19:44 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 439 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
08 Σεπ 2024, 00:52
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
07 Οκτ 2024, 11:37
-
-
Νέα δημοσίευση 6 συλλήψεις σε ενα χρόνο-ελεύθερος μεχρι να σκοτώσει
από Maspoli » 19 Δεκ 2024, 09:58 » σε Κοινωνικά θέματα - 30 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Maspoli
22 Ιαν 2025, 10:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Άλμπαν βιαστής.
από Kauldron » 21 Μάιος 2024, 20:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
22 Μάιος 2024, 16:44
-