Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η τελευταία συναυλία και το συγκινητικό αντίο - Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με, είπε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η τελευταία συναυλία και το συγκινητικό αντίο - Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με, είπε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 17 Ιουν 2024, 22:36

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου:

«Σιμούν και αποχαιρετισμός. Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! “Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν… Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου – ναι ρε γαμώτο! Και σταθήκατε στην ουσία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά – τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: – Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Νομίζω ότι η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη… Νομίζω ήταν υπερβολική! (γέλια) Ακούστε, ακούστε… θα το εξηγήσω για μία ακόμα φορά. Αυτό που έκανα, δηλαδή να ασχοληθώ με τα τραγούδια… εντάξει, ήταν μία ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω…

Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι; Άρα, εν ολίγοις , η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία -παιδιά- κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε…

Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σαν να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς».
πηγή

καλούνται να τοποθετηθούν:

georgebi(ως άνθρωπος των γραμμάτων), νύχτα(ως βαθύτατα καλλιτεχνικό ον), decadent(ως φρέσκια αντικειμενική οπτική), enaon(ως μουσικός, αν δεν είναι, ας φωνάξει τον συς)
sure...
(γελώ)

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Re: Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η τελευταία συναυλία και το συγκινητικό αντίο - Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με, είπε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2024, 22:43

Θα γίνει Απολλώνιος λέει, τέρμα τα διονυσιακά αναρχοκαραγκιοζιλικια. Μην τον δούμε σε κάνα εθνικιστικο φεστιβάλ, Απολλώνιο φως, κλπ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Θανάσης Παπακωνσταντίνου: Η τελευταία συναυλία και το συγκινητικό αντίο - Κρατήστε τα τραγούδια και ξεχάστε με, είπε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Ιουν 2024, 22:44

τι έγινε; σταματάει τα live; κρίμα.

μια φορά τον έχω δει ζωντανά, και ήταν παρωδία, γιατί έπαιζε με τον Σαββόπουλο. καμία χημεία.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2024, 22:44

Μην γίνει κι αυτός σαν τον bd foxmoor.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 17 Ιουν 2024, 22:48

kongrosian έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:44
χοντρός;
Κάνει κάθε καλοκαίρι τελευταίες συναυλίες με διαφορες προφάσεις.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Ιουν 2024, 22:50

17 Ιουν 2024, 22:48
kongrosian έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:46
17 Ιουν 2024, 22:44
χοντρός;
Κάνει κάθε καλοκαίρι τελευταίες συναυλίες με διαφορες προφάσεις.
ψυχολογικός εκβιασμός και ανάγκη για την προσοχή μας, μάλλον. :p2:

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 17 Ιουν 2024, 22:50

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:36

georgebi(ως τρολο-μποτ της ΝΔ)

Τα άλλα σωστά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 17 Ιουν 2024, 22:51

kongrosian έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:50

σε μένα πάει αυτό;
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Ιουν 2024, 22:52

όπως και να χει, εγώ σε αυτούς τους μεγάλους χώρους που κάνει συναυλίες ο Θανάσης και γίνεται πανικός δεν πάω.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 17 Ιουν 2024, 22:54

17 Ιουν 2024, 22:51
kongrosian έγραψε:

σε μένα πάει αυτό;
"διαβάστηκε"

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 17 Ιουν 2024, 23:18

kongrosian έγραψε:
17 Ιουν 2024, 22:54
17 Ιουν 2024, 22:51
kongrosian έγραψε:

σε μένα πάει αυτό;
"διαβάστηκε"

sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 18 Ιουν 2024, 01:19

georgebi(ως άνθρωπος των γραμμάτων)
Ο Θ.Παπακωνσταντινου μουσικά και στιχουργικά μου ειναι παγερά αδιάφορος ....πιο αδιάφορος και απ τις σαχλαμάρες που όλοι εσείς καθημερινά ξερνάτε στο Περί ανέμων και υδάτων :102:

Καθώς όμως ήταν αγαπημένος τραγουδοποιός ενός καλού φίλου και πολύτιμου συνεργάτη, που τον κεραυνοβόλησε ο καρκίνος , νεότατο, πριν από καμιά 30ρια χρονια

θα προτιμούσα να μην σχολιάσω περαιτέρω ούτε τη μουσική του, ούτε τις πολιτικές του θέσεις :102:

Μπίστης έγραψε:

georgebi( τρολο-μποτ της ΝΔ)

Πως έχεις γίνει εσύ έτσι;

Παλιά δεν είχες τέτοια χάλια....έγραφες πότε πότε και κάτι που δεν ήταν τελείως για πέταμα
Μπίστης @ Καλό σου ταξίδι Μαργαρίτα....

Μήπως αν είχες κάνει το εμβόλιο δεν θα είχες καταντήσει αυτό που κατάντησες; :smt017

Τέλος πάντων....ελάχιστα με ενδιαφέρεις ...και εσύ ....και η ψεκοζαιικη άποψη σου για μένα :102:

Εικόνα

UPD. τώρα πάντως θυμήθηκα πως ενα τραγούδι του Θ.Παπακωνσταντινου μου χε κολλήσει ένα φεγγάρι

Πρέπει να ακουγόταν σε μια ταινία του Νίκου Γραμματικου με το Βαγγέλη Μουρίκη, τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου και το Μηνά Χατζησάββα

αλλά δυστυχώς είμαι πολύ γέρος πια και ξεχνάω :cry

Ούτε ποιο ήταν το τραγούδι θυμάμαι.....ούτε καν το τίτλο της ταινίας :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Ιουν 2024, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 18 Ιουν 2024, 01:24

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου:

«Σιμούν και αποχαιρετισμός. Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! “Λοιπόν, θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! Και εσάς που είστε εδώ σήμερα -και αυτούς που ήτανε στο παρελθόν… Το μεγαλύτερο που έχετε κάνει είναι ότι παραβλέψατε τις ανεπάρκειές μου – ναι ρε γαμώτο! Και σταθήκατε στην ουσία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν είναι εύκολο αυτό. Το επόμενο διάστημα θα συναντιόμαστε δισκογραφικά – τουλάχιστον. Θέλω να πω όμως το εξής: – Το λέω συνέχεια θα το πω για ακόμη μία φορά.

Νομίζω ότι η ανταπόκριση που υπήρχε και η αγάπη… Νομίζω ήταν υπερβολική! (γέλια) Ακούστε, ακούστε… θα το εξηγήσω για μία ακόμα φορά. Αυτό που έκανα, δηλαδή να ασχοληθώ με τα τραγούδια… εντάξει, ήταν μία ανάγκη που δεν μπορούσα να την ελέγξω…

Αντιλήφθηκα όμως ότι το έκανα για τη δικιά μου την ύπαρξη. Για να μπορέσω να σταθώ όρθιος σ’ αυτόν τον κακοτράχαλο δρόμο που είναι η ζωή, έτσι; Άρα, εν ολίγοις , η δημιουργία είναι μία εγωιστική διαδικασία. Το λέω συνέχεια… Αυτό που στεφανώνει την ανθρώπινη ύπαρξη είναι η θυσία -παιδιά- κι εγώ δεν ένιωσα ότι θυσίασα κάτι.

Οπότε… Κρατήστε τα τραγούδια και ’μένα ξεχάστε με! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες. Και τους σημερινούς και αυτούς που υπήρχαν στο παρελθόν, που μ’ αντέξανε… Μ’ αντέξανε…

Βλέπω διάφορα πρόσωπα εδώ και μπροστά και στους συνεργάτες, λυπημένα και στενοχωρημένα κλπ. Μη στεναχωριέστε! Ζήστε τη στιγμή! Ζήστε το παρόν! Σαν να μην υπάρχει αύριο! Αλλά όμως, αλλά όμως… Όχι άτσαλα, να θυμάστε πάντα αυτούς που υπήρξαν πριν από μάς και αυτούς που θα υπάρξουν μετά από εμάς».
πηγή

georgebi(ως άνθρωπος των γραμμάτων), νύχτα(ως βαθύτατα καλλιτεχνικό ον), decadent(ως φρέσκια αντικειμενική οπτική), enaon(ως μουσικός, αν δεν είναι, ας φωνάξει τον συς)
κλασσικες γουτσου γουτσου μαλακιες για χαζογκομενιτσες - απο τον θαναση
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 18 Ιουν 2024, 01:28

Ποίος είναι αυτός?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών