Σκουπίδι, βοθρόλυμα.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:29βρε α γαμήσουΙδεολόγος έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:20Σα βλαμμένο της πρώτης γυμνασίου. Ρε θα σοβαρευτείς;Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58
ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνο
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Κι εγω κι εχω μηδεν ψηφουςsouthern έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:14Δεν της εχει γράψει τέτοιο πράγμα ο τοξοβολος. Η τύπισσα έχει τσακωθεί ακόμα και με το Σενέκα και τη Πασιφάη που είναι παναγιες στο πχόρουμOtto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:03Να σου πω αγορίνα, αν σου γράψω ότι "θα στο βάλω στο στομα και θα σε πνίξω με τα χυσια μου, τι θα πεις ;"
Γιατί κάτι τετοια και πολλά άλλα γράφει η πουστρα που χασκογελας μαζί της επειδή λέει "γρια" την ΓΑΛΗ.
Το ότι ακόμα δεν τα έχει πει σε σένα, δεν λέει κάτι.
Μάθε να μην είσαι αφρατοκώλης. Αν είναι κάτι σοβαρό, να παραπονεθείς ή να πράξεις τα δέοντα.
Αλλά όταν μπαίνεις στον χορό από μόνος σου, κοίτα να χορέψεις.

Ψηφιστηκε κι ο γιουνικ.. 
Τι πρεπει να κανω δηλαδη?
Να αρχισω τις χριστοπαναγιες αποδευτεριάτικα?

Τι πρεπει να κανω δηλαδη?
Να αρχισω τις χριστοπαναγιες αποδευτεριάτικα?
Παναγιώτατες πες καλύτερα να σαι μέσα ..southern έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:14Δεν της εχει γράψει τέτοιο πράγμα ο τοξοβολος. Η τύπισσα έχει τσακωθεί ακόμα και με το Σενέκα και τη Πασιφάη που είναι παναγιες στο πχόρουμOtto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:03Να σου πω αγορίνα, αν σου γράψω ότι "θα στο βάλω στο στομα και θα σε πνίξω με τα χυσια μου, τι θα πεις ;"
Γιατί κάτι τετοια και πολλά άλλα γράφει η πουστρα που χασκογελας μαζί της επειδή λέει "γρια" την ΓΑΛΗ.
Μάθε να μην είσαι αφρατοκώλης. Αν είναι κάτι σοβαρό, να παραπονεθείς ή να πράξεις τα δέοντα.
Με ψηφισα.
1% ντροπη δικη μου και 99% δικη σας
1% ντροπη δικη μου και 99% δικη σας
-
Με χαβαλε για νεκρούς σε εθνική καταστροφή, δεν θα έλεγα καθόλου ότι παίρνεις ένα 1% ντροπής μόνο, αγαπητό μου σιχαμα.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:52Με χαβαλε για νεκρούς σε εθνική καταστροφή, δεν θα έλεγα καθόλου ότι παίρνεις ένα 1% ντροπής μόνο, αγαπητό μου σιχαμα.

- Οργισμένος
χοντροκεφαλοι
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά σε τρώει ο κώλος σου. Εγώ δεν βρίζω άπαξ και δεν μου πρήζουν. Αλλά εσύ νομίζεις πως εδώ μέσα είναι τσιφλίκι σου και κάνεις κουμάντο. Μαζέψου και μην αναφερθείς πάλι στην πάρτη μου γιατί θα γίνουμε απο δυο χωριά. Το έχουμε; Μάζεψε τη μαλάκω φίλη σου και άμε καμιά βόλτα να πάρετε αέρα.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:29Ντάξει, είσαι περιορισμένης ευθύνης.southern έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:14Δεν της εχει γράψει τέτοιο πράγμα ο τοξοβολος. Η τύπισσα έχει τσακωθεί ακόμα και με το Σενέκα και τη Πασιφάη που είναι παναγιες στο πχόρουμOtto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 23:03
Να σου πω αγορίνα, αν σου γράψω ότι "θα στο βάλω στο στομα και θα σε πνίξω με τα χυσια μου, τι θα πεις ;"
Όλα καλά.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Έλα με τα παπάρια που έχουν μαζευτεί και έχουνε κάνει το φόρουμ τριμπούρδελο και με το οπαδιλίκι παραμάσχαλα. Γιατί δεν τρώνε κανα μπανιάρισμα να στρωσουνε επιδερμίδα τούτοι; Είναι υψηλού επιπέδου πχωρουμίτες μη γαμήσω;
Απειλείς κόσμο με ξυλίκι; Και γράφεις ακόμη εδώ μέσα με την ανοχή του συντονισμού; Να το δούμε αυτό. Βασικά θα το δω προσωπικά.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνοΙδεολόγος έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:56Μαζέψου ρε.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:48
γελάς με αυτό που έγραψε η πουστρα αλλά αν σε πει πουστροειδές θα αρχίσεις πάλι τα νιώθω βιασμενος όπως ο άλλος στο Twitter
Ξεφτιλίκι.
- Otto Weininger
Απλώς μου φάνηκε αστείο να σε αποκαλούν "παναγιά του φόρουμ".Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:03Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά σε τρώει ο κώλος σου. Εγώ δεν βρίζω άπαξ και δεν μου πρήζουν. Αλλά εσύ νομίζεις πως εδώ μέσα είναι τσιφλίκι σου και κάνεις κουμάντο. Μαζέψου και μην αναφερθείς πάλι στην πάρτη μου γιατί θα γίνουμε απο δυο χωριά. Το έχουμε; Μάζεψε τη μαλάκω φίλη σου και άμε καμιά βόλτα να πάρετε αέρα.
Δεν αναφέρθηκα στην πάρτη σου, μια διαπίστωση έκανα για την αντιληπτική ικανότητα του southern.
Το "εγώ δεν βρίζω άμα δε μου πρήζουν" μπορεί να το πει ο οποιοσδήποτε, το τι θεωρεί πρήξιμο ο καθένας είναι σχετικό.
Αλλά για να πάμε και στα σοβαρά: είναι η δεύτερη φορά που μου δίνεις οδηγίες υπό την "απειλή" κάποιου επικείμενου υβριστικού σου ξεσπάσματος.
Οπότε η απάντηση μου παραμένει η ίδια με την προηγούμενη φορά: βάλε τις διαταγές σου εκεί που ξέρεις, δεν περνάνε αυτά σε μένα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:15Απειλείς κόσμο με ξυλίκι; Και γράφεις ακόμη εδώ μέσα με την ανοχή του συντονισμού; Να το δούμε αυτό. Βασικά θα το δω προσωπικά.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 22:58ο μόνος λόγος για να μαζευτω είναι γιατί ετοιμάζω μπλοκ και απερκατ στο κατωσαγωνο
Ξεφτιλίκι.

φοβερή απειλή
Πιες κάνα χαμομήλι και πέσε κοιμήσου που ήρθες για παραλήρημα νυχτιάτικα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εσύ ''μεγάλωσες'' στην παράθεση το όνομά μου. Και ξαναλέω. Βρίζω όταν μου φέρονται σκατένια. Κι εσύ δεν φημίζεσαι για την ''ομορφιά των λέξεών σου''.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:20Απλώς μου φάνηκε αστείο να σε αποκαλούν "παναγιά του φόρουμ".Πασιφάη έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 02:03Είπα να μην ασχοληθώ, αλλά σε τρώει ο κώλος σου. Εγώ δεν βρίζω άπαξ και δεν μου πρήζουν. Αλλά εσύ νομίζεις πως εδώ μέσα είναι τσιφλίκι σου και κάνεις κουμάντο. Μαζέψου και μην αναφερθείς πάλι στην πάρτη μου γιατί θα γίνουμε απο δυο χωριά. Το έχουμε; Μάζεψε τη μαλάκω φίλη σου και άμε καμιά βόλτα να πάρετε αέρα.
Δεν αναφέρθηκα στην πάρτη σου, μια διαπίστωση έκανα για την αντιληπτική ικανότητα του southern.
Το "εγώ δεν βρίζω άμα δε μου πρήζουν" μπορεί να το πει ο οποιοσδήποτε, το τι θεωρεί πρήξιμο ο καθένας είναι σχετικό.
Αλλά για να πάμε και στα σοβαρά: είναι η δεύτερη φορά που μου δίνεις οδηγίες υπό την "απειλή" κάποιου επικείμενου υβριστικού σου ξεσπάσματος.
Οπότε η απάντηση μου παραμένει η ίδια με την προηγούμενη φορά: βάλε τις διαταγές σου εκεί που ξέρεις, δεν περνάνε αυτά σε μένα.
Οπότε μη μου κουνας δακτυλάκι. Βάλτο εκεί που ξέρεις, διότι ούτε και σε μένα περνάει το στυλάκι το μάτσο το μαγκιόρικο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2946 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-