Και λουκούμι τριαντάφυλλο;
Γάμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γάμος
Με καρυδάκι μέσα και κρυο νερό.Τι έτσι σκέτο; Είμαστε νοικοκυρές εμείς.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εντάξει, δεν χρειάζεται να τσακωθούμε. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις.LEONAS έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 22:39Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 17:22Την Naida πάντως άμα δεν ήμουν παντρεμένος και αποκτούσε και έναν έρωτα με την σιδερώστρα, θα την έπαιρνα.
Κάτω τα ξερά σου
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Θα σιδερώνει ο Leonas?Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 16:36Εντάξει, δεν χρειάζεται να τσακωθούμε. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άμα ξέρει, γιατί όχι; Οι υποχρεώσεις πρέπει να μοιράζονται.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 16:36Εντάξει, δεν χρειάζεται να τσακωθούμε. Για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις.LEONAS έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 22:39Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Νοέμ 2018, 17:22Την Naida πάντως άμα δεν ήμουν παντρεμένος και αποκτούσε και έναν έρωτα με την σιδερώστρα, θα την έπαιρνα.
Κάτω τα ξερά σου
Πάρε ενα εικοσαρικο και φυγε
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Γιατί τζουτζουκο; Σε εκνευρίζουν τα σεντόνια με λάστιχο και σένα ;

10καρικο να του δώσεις. Να σου μεινει το άλλο να μου δώσεις να πάρω βρακιά.
Και να μην ξέρει θα μάθει. Δεν είναι τίποτα. Θα του έχω και στιρελα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:11Γιατί τζουτζουκο; Σε εκνευρίζουν τα σεντόνια με λάστιχο και σένα ;
Δεν κάνω γυναικείες δουλειές τσαπερδονα μου10καρικο να του δώσεις. Να σου μεινει το άλλο να μου δώσεις να πάρω βρακιά.
Αν είναι για βρακια θα σου δώσω κατοστάρικο περιστερα μουΚαι να μην ξέρει θα μάθει. Δεν είναι τίποτα. Θα του έχω και στιρελα.
Δεν μαθαίνω τέτοια εγω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

LEONAS έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:22Naida έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:11Γιατί τζουτζουκο; Σε εκνευρίζουν τα σεντόνια με λάστιχο και σένα ;
Δεν κάνω γυναικείες δουλειές τσαπερδονα μου10καρικο να του δώσεις. Να σου μεινει το άλλο να μου δώσεις να πάρω βρακιά.
Αν είναι για βρακια θα σου δώσω κατοστάρικο περιστερα μουΚαι να μην ξέρει θα μάθει. Δεν είναι τίποτα. Θα του έχω και στιρελα.
Δεν μαθαίνω τέτοια εγω
Λένε τα σίδερα απευθύνονται για χρήση μόνο από γυναίκες;

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:37LEONAS έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:22Naida έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 20:11
Γιατί τζουτζουκο; Σε εκνευρίζουν τα σεντόνια με λάστιχο και σένα ;
Δεν κάνω γυναικείες δουλειές τσαπερδονα μου
10καρικο να του δώσεις. Να σου μεινει το άλλο να μου δώσεις να πάρω βρακιά.
Αν είναι για βρακια θα σου δώσω κατοστάρικο περιστερα μου
Και να μην ξέρει θα μάθει. Δεν είναι τίποτα. Θα του έχω και στιρελα.
Δεν μαθαίνω τέτοια εγω
Λένε τα σίδερα απευθύνονται για χρήση μόνο από γυναίκες;δε τι ηξερα
Ισως σε άλλους άντρες εγώ δεν μπορώ
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Έχεις υποψήφια και το θέμα είναι ο γάμος; Αν ναι, τότε δεν θα έπρεπε να πέφτει πολύς λόγος στη μαμά. Όσο και αν δικαιολογημένα ενδιαφέρεται.Γραφικός έγραψε: ↑22 Νοέμ 2018, 02:20Έχω ανοίξει πολλά σεξιστικά θέματα. Το ότι έχω συγκατοικήσει παλιότερα με φίλους με υποχρεώνει να παραδεχθώ ότι έχει δίκιο η Naida όταν μου λέει ότι κι οι άνδρες έχουμε τα ελαττώματα που καταλογίζω αποκλειστικά στις γυναίκες, αλλά αυτά των γυναικών με έχουν πληγώσει περισσότερο οπότε σκέφτομαι "ανωνυμία, χαχαχααααα" και βγάζω μέρη του τοξικού εαυτού μου. Θέλω να καταλήξω ότι άνδρες- γυναίκες, είμαστε τελικά για τον πούτσο.
Οπότε; Γιατί παντρεύεται κανείς; Είμαι σε ηλικία που με λες και γεροντοπαλίκαρο κι η μάνα μου όλο και περισσότερο πιέζει να παντρευτώ.
Δεν είναι ότι μισώ τις γυναίκες (όχι περισσότερο από τους άνδρες τουλάχιστον), αλλά πραγματικά δεν μπορώ να αντιληφθώ τι προσφέρει ένας γάμος. Θέλετε να προσπαθήσετε να μου πουλήσετε τον γάμο; Τι έχω να κερδίσω από αυτόν; Εσείς νιώθετε καλά που το κάνατε; Θα ήσασταν ακόμα με τον/την σύντροφό σας αν δεν είχατε παντρευτεί; Έστω ότι φτάνω 60 και δεν το έχω κάνει ακόμα, τι θα μετανιώσω;
Ο γάμος είναι αρκετά μεγάλη κουβέντα. Το θέμα όσον αφορά το να πορευτείς στη ζωή με κάποιον ακόμα είναι να βρεις τον άνθρωπό σου περισσότερο, αν και εφόσον τον βρεις και τότε αρκετοί θα κάνουν το βήμα να παντρευτούν. Καμιά φορά οι άνθρωποι κάνουμε αυτό που κάνουν οι άλλοι αρκετοί γύρω μας μόνο και μόνο επειδή το κάνουν οι άλλοι και σκεφτόμαστε ότι κάτι θα ξέρουν περισσότερο. Ή γιατί ο γάμος είναι πανανθρώπινος, παγκόσμιος θεσμός σε όλες τις κοινωνίες. Δεν λέει κάτι όμως αυτό από μόνο του. Η σύγχρονη ζωή έχει καταστήσει δεν θα έλεγα παρωχημένο, αλλά μη απαραίτητο και ουσιώδη το θεσμό. Αρκετοί μπορούν να είναι καλά ακόμα και χωρίς σταθερό σύντροφο. Ο σταθερός σύντροφος διευκολύνει κάποια πράγματα. Όπως το να μπαίνεις σε ένα σπίτι και να έχεις να πεις κάτι σε κάποιον. Δεν είναι λίγο αν το καλοσκεφτείς. Αρκετοί άνθρωποι βρίσκουν μια χαρά εναλλακτικές και σε αυτό.
Το αν θα είσαι με κάποιον για καιρό αν δεν παντρευτείς, εξαρτάται και πάλι από πολλούς παράγοντες. Υπάρχουν συγκεκριμένες ηλικίες που ο ένας από τους δύο το να μην τον παντρευτεί ακόμα και μετά από μακροχρόνια σχέση δηλώνει ότι δεν έχει βρει το άλλο του μισό, οπότε αργά ή γρήγορα είναι σαν σύνθημα ότι καλύτερα ο καθένας να μείνει ελεύθερος να βρει αυτό το κάτι καλύτερο. Πάλι υπάρχουν άνθρωποι που δεν σκέφτονται έτσι και μπορούν να μείνουν μαζί "για πάντα" χωρίς να παντρευτούν. Πάλι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους νοιάζει το για πάντα έτσι και αλλιώς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
21 Μαρ 2024, 17:49
-