Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- Fata_Morgana
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
Αφού το ξέρεις ότι σε συμπαθώ βρε ζουζούνα. Κι εσύ με συμπαθείς. Οπότε, προτείνω να απομακρυνθείς και να αφήσεις χώρο για όσους με θεωρούν την ποιο εριστική χρήστρια.
Από τη στιγμή που κατέκτησα τον τίτλο, θα τον υπερασπίσω.
Έτσι, για να μην τα αφήσω παραπονεμένα τα ψηφοφόρα. Θα τα τιμήσω δεόντως.

Ένα, ένα ή όλα μαζί, το ίδιο είναι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εννοείται σε συμπαθώ παρολες τις κόντρες μας. Και όπως με ξέρεις δε γίνεται να μην έχω την άποψη μου άσχετα με εριστικούς χαρακτήρες κτλΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:41
Αφού το ξέρεις ότι σε συμπαθώ βρε ζουζούνα. Κι εσύ με συμπαθείς. Οπότε, προτείνω να απομακρυνθείς και να αφήσεις χώρο για όσους με θεωρούν την ποιο εριστική χρήστρια.

Ρε συ, χωρίς κόντρες δεν έχουν το παραμικρό νόημα ούτε οι συμπάθειες ούτε οι αγάπες.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:44Εννοείται σε συμπαθώ παρολες τις κόντρες μας. Και όπως με ξέρεις δε γίνεται να μην έχω την άποψη μου άσχετα με εριστικούς χαρακτήρες κτλΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:41
Και άσε τους ξενέρωτους να ψάχνονται στις περιοδικές κομματικές, ψυχολογικές ή πιαρίστικες ταυτίσεις.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 18 Ιουν 2024, 21:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:48Ρε συ, χωρίς κόντρες δεν έχουν το παραμικρό νόημα ούτε οι συμπάθειες ούτε οι αγάπες.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:44Εννοείται σε συμπαθώ παρολες τις κόντρες μας. Και όπως με ξέρεις δε γίνεται να μην έχω την άποψη μου άσχετα με εριστικούς χαρακτήρες κτλΓΑΛΗ έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:41
Και άσε τους ξενέρωτους να ψάχνονται στις περιοδικές ή πιαρίστικες ταυτίσεις.

ΓΑΛΗ το σηκώσαμε το κύπελλο. Μπράβο μας.
Εγώ σ'αγαπάω
Εγώ σ'αγαπάω
- Otto Weininger
Μα δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον επειδή με έβρισε. Ούτε ως παιδί.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:21Εννοείται, δε θα σε έδερνα ποτέ. Αλλά λέμε και για άλλους τώρα ότι ποτέ δε ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος πάνω του ή τι είναι ικανός να κάνει. Βρίζει αυτός; βρίσε τον και εσύ.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:07δεν είμαστε το ίδιο.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 20:43
Με το συμπάθειο αλλά λες βλακείες. Εσυ με συμβουλεύες να τρέχεις σε περίπτωση επιθεσης και μου λες οτι θα ήσουν ο θύτης σε περίπτωση λεκτικής βιας.
Ακόμα και κάτι "μάνες", "σπίτια" κλπ δεν σήκωνα χέρι. Ούτε καν απαντούσα στο ίδιο στυλ.
Εγώ όμως λέω άλλο πράγμα. Να καθόμαστε σε ένα τραπέζι (αντί νήματος) και να λέει ο καθένας μας την αποψάρα του ωραία και καλά και να πεταχτεί κάποιος και να μου πει "παιδοβιαστη μη μιλάς" ή "καρκίνο στους δικούς σου" ή κάποια καμουφλαρισμένη κατάρα για το παιδί μου.
Ε, τι φαντάζεσαι ότι θα γίνει εκεί;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τίποτα. Αυτή η φάση παίζει μόνον στη χώρα του "ποτέ ποτέ".Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:03Μα δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον επειδή με έβρισε. Ούτε ως παιδί.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:21Εννοείται, δε θα σε έδερνα ποτέ. Αλλά λέμε και για άλλους τώρα ότι ποτέ δε ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος πάνω του ή τι είναι ικανός να κάνει. Βρίζει αυτός; βρίσε τον και εσύ.
Ακόμα και κάτι "μάνες", "σπίτια" κλπ δεν σήκωνα χέρι. Ούτε καν απαντούσα στο ίδιο στυλ.
Εγώ όμως λέω άλλο πράγμα. Να καθόμαστε σε ένα τραπέζι (αντί νήματος) και να λέει ο καθένας μας την αποψάρα του ωραία και καλά και να πεταχτεί κάποιος και να μου πει "παιδοβιαστη μη μιλάς" ή "καρκίνο στους δικούς σου" ή κάποια καμουφλαρισμένη κατάρα για το παιδί μου.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Τίποτα μωρέ Οττο, σαν τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή; να πιαστείς στο ξύλο και να γίνει μια στραβή ειτε από μέρους σου είτε από μέρους του άλλου και να τη πληρώνεις μια ζωή; γιατί να το κάνεις αυτό; να ξεσπάσεις το θυμό σου;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:03Μα δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον επειδή με έβρισε. Ούτε ως παιδί.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:21Εννοείται, δε θα σε έδερνα ποτέ. Αλλά λέμε και για άλλους τώρα ότι ποτέ δε ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος πάνω του ή τι είναι ικανός να κάνει. Βρίζει αυτός; βρίσε τον και εσύ.
Απαντάς κι εσύ λεκτικά. Και αν σου επιτεθεί, οπως με συμβούλευες και μένα, τρέχεις. Αν δε προλάβεις να τρέξεις αμύνεσαι με όποιο τρόπο μπορείς.
αν έπιαναν οι κατάρες, δεν θα χε μείνει ψυχή ζώσα επί της γης.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Otto Weininger
Σταματά μωρέ με αυτό το "τρέχεις"Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:10Τίποτα μωρέ Οττο, σαν τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή; να πιαστείς στο ξύλο και να γίνει μια στραβή ειτε από μέρους σου είτε από μέρους του άλλου και να τη πληρώνεις μια ζωή; γιατί να το κάνεις αυτό; να ξεσπάσεις το θυμό σου;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:03Μα δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον επειδή με έβρισε. Ούτε ως παιδί.Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 21:21
Εννοείται, δε θα σε έδερνα ποτέ. Αλλά λέμε και για άλλους τώρα ότι ποτέ δε ξέρεις τι κουβαλάει ο άλλος πάνω του ή τι είναι ικανός να κάνει. Βρίζει αυτός; βρίσε τον και εσύ.
Απαντάς κι εσύ λεκτικά. Και αν σου επιτεθεί, οπως με συμβούλευες και μένα, τρέχεις. Αν δε προλάβεις να τρέξεις αμύνεσαι με όποιο τρόπο μπορείς.

Ανάθεμα την ώρα που στο είπα.
Σου είπα δεν είμαστε το ίδιο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Fata_Morgana
Θα πετάξεις μια βρισιά και θα τρέξεις είπα.Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:14Σταματά μωρέ με αυτό το "τρέχεις"Fata_Morgana έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:10Τίποτα μωρέ Οττο, σαν τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή; να πιαστείς στο ξύλο και να γίνει μια στραβή ειτε από μέρους σου είτε από μέρους του άλλου και να τη πληρώνεις μια ζωή; γιατί να το κάνεις αυτό; να ξεσπάσεις το θυμό σου;Otto Weininger έγραψε: ↑18 Ιουν 2024, 22:03
Μα δεν έχω χτυπήσει ποτέ κάποιον επειδή με έβρισε. Ούτε ως παιδί.
Ανάθεμα την ώρα που στο είπα.
Σου είπα δεν είμαστε το ίδιο.

Ε, κάτι τέτοια κάνεις και άντε μετά να κρατήσει κάποιος μούτρα σ' αυτήν τη φάτσα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
οτο δωσε τοπο στην οργη.
μη τον χτυπησεις πολυ, θα τρομαξουν και τα κουριτσα απ τα αιματα.
ασε που ειναι και τριτη σημερα.
αυτο που το πας?
μη τον χτυπησεις πολυ, θα τρομαξουν και τα κουριτσα απ τα αιματα.
ασε που ειναι και τριτη σημερα.
αυτο που το πας?
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2956 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1954 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-