Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Έχετε πάρει πίπα ποτέ?
εγω θα ηθελα να παρω πιπα αλλα δεν ετυχε
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Στείλε πμ στον από πάνω σου, τρελάθηκε και μοιράζει δωρεάν πίπες λέει.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πρώτα είχα κάνει μία μόνος μου. Μετά όμως μου πήρε μια πολύ καλή, η τότε φίλη μου και νυν σύζυγος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Φαίνεται είχε κάνει αρκετή εξάσκησηΖενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:42Πρώτα είχα κάνει μία μόνος μου. Μετά όμως μου πήρε μια πολύ καλή, η τότε φίλη μου και νυν σύζυγος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τσιμπουκακι όμως;Gherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σε οικτίρω.Kostis έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Τσιμπουκακι όμως;Gherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αυτό είναι κάτι που θεωρητικά δεν μπορώ να γνωρίζω. Όταν όμως δίνεσαι σε κάτι ολοκληρωτικά, συνήθως το κάνεις μη έχοντας δισταγμούς τελικής αποτυχίας. Πρέπει να έσκασε μερικα κατοστάρικα.Kostis έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:44Φαίνεται είχε κάνει αρκετή εξάσκησηΖενίθεδρος έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:42Πρώτα είχα κάνει μία μόνος μου. Μετά όμως μου πήρε μια πολύ καλή, η τότε φίλη μου και νυν σύζυγος.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Παιδιά κάπου πρέπει να σταματήσει αυτό το πράμα, είστε εκτός θέματος, λίγο σεβασμό στον νηματοθέτη.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η Τσερ το ξεκίνησε, (ψέματα, το υπόλοιπο ισχύει) αν και πιστεύω ότι δεν έχει βρει ακόμα τον κατάλληλο για να απελευθερωθεί από τα ταμπού που κουβαλάει.
the end
Gherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.

αφησε μας να οργιαζει η φαντασια μας
Ε, συνεχίζετε τα οφ τόπικ, ένας μοντ ρε παιδιά, έστω μία, την φρουρά, κάτι.lolek1 έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 22:15Gherschaagk έγραψε: ↑25 Νοέμ 2018, 21:56Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.το ξερουμε, ομως μην το διαδιδεις.
αφησε μας να οργιαζει η φαντασια μας
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αυτο το λενε εμπλουτισμο του νηματος.
υπολογιζω οτι ο θεματοθετης απεχει γιατι καπου τον περνει.
μπραβο του και καμαρι του!!
υπολογιζω οτι ο θεματοθετης απεχει γιατι καπου τον περνει.
μπραβο του και καμαρι του!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση έχετε πάρει βιάγκρα ?
από jackie Daniels » 30 Ιαν 2025, 14:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 27 Απαντήσεις
- 689 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
07 Φεβ 2025, 01:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε πάρει ψεύτικη αναρρωτική επειδή κουραστηκατε ή να πάτε διακοπές ή κάτι άλλο;
από Μαδουραίος » 27 Ιούλ 2024, 20:22 » σε Κοινωνικά θέματα - 11 Απαντήσεις
- 431 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
28 Ιούλ 2024, 18:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τον 20ο αιώνα ήταν η τάση οι αρίστεροι διανοούμενοι να καπνίζουν ναυτική πίπα;
από έργο_μακέτο » 22 Οκτ 2024, 22:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
22 Οκτ 2024, 22:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1886 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-