Να επαναλάβω για πολλοστή φορά γιατί βλέπω σκόπιμα αλλοιώνεις τα λεγόμενα, ότι δε το σήκωσα εναντίον του. Το πήρα να του το δείξω. Αυτός ήταν σε τέτοια φόρτιση που νόμιζε ότι το πήρα για να τον απειλήσω. Κάτι που δε θα έκανα ποτέ.Ασέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:14μα για να απλωσεις βαζελινη πριν το βαλεις στην πρεπουσα θεση του.
ελα ρε, νομιζεςι μιλαμε σοβαρα; ειναι ποτε δυνατον να μεινεις σε σχεση με ανθρωπο που σηκωνει οπλο εναντιον σου; οποια κι αν ειναι η αφορμη, εξω απο την πορτα και αντε γεια.
Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- Fata_Morgana
Re: Ποιος ειναι ο ποιο εριστικος φορουμιτης
- Fata_Morgana
Πες μου,όχι πες μου ποια είναι η χάιδω που σε σούταρε τέτοιο παιδί, να πάω να τη πιάσω να της πω δυο λογάκια να σε δεχθεί πίσω. Έστω να τη παρακαλέσω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:16Στα τσακιδια μουρλεγκοFata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:10Όχι βρε ζουζούνι. Το πήρα για να του το δείξω.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:08Ναι έτυχε εκείνη την ώρα να ξεσκονιζεις στο σαλόνι ένα ένα τα αντικείμενα και παρεξηγήθηκε η κίνηση. Μουρλεγκοπινοκιο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 20 Ιουν 2024, 18:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο μεσος ανθρωπος δεν θα κατσει να περιμενει να το βγαλεις απο τη θηκη, ουτε να του κοψεις το κεφαλι, για να αποφασισει μετα πως θα αντιδρασει. θα το βαλει στα ποδια, η αν δεν μπορει θα σου σβουριξει στο κεφαλι οτι βρει προχειρο.Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:07
Όπως έγραψα 5-6 φορές δε το πήρα στα χέρια μου να το χρησιμοποιήσω, απειλήσω και ότι άλλο υπονοείς. Δεν σήκωσα το σπαθί εναντίον του,δεν το έβγαλα καν από τη θήκη
εσυ ας πουμε αυτο δεν θα εκανες αμα τον εβλεπες να παιρνει το σπαθι πανω σε καβγα; θα περιμενες να το βγαλει πρωτα απο τη θηκη ας πουμε;
θα ελεγες στο δικαστη οτι πηρες το σπαθι, αλλα δεν το εβγαλες απο τη θηκη, αρα ολα καλα, δεν επρεπε να ανυσηχησει;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Αμα τον έβλεπα να παίρνει το σπαθί θα είχα πήδηξει από το μπαλκόνι, πλάκα μου κάνειςΑσέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:19ο μεσος ανθρωπος δεν θα κατσει να περιμενει να το βγαλεις απο τη θηκη, ουτε να του κοψεις το κεφαλι, για να αποφασισει μετα πως θα αντιδρασει. θα το βαλει στα ποδια, η αν δεν μπορει θα σου σβουριξει στο κεφαλι οτι βρει προχειρο.Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:07
Όπως έγραψα 5-6 φορές δε το πήρα στα χέρια μου να το χρησιμοποιήσω, απειλήσω και ότι άλλο υπονοείς. Δεν σήκωσα το σπαθί εναντίον του,δεν το έβγαλα καν από τη θήκη
εσυ ας πουμε αυτο δεν θα εκανες αμα τον εβλεπες να παιρνει το σπαθι πανω σε καβγα; θα περιμενες να το βγαλει πρωτα απο τη θηκη ας πουμε;
θα ελεγες στο δικαστη οτι πηρες το σπαθι, αλλα δεν το εβγαλες απο τη θηκη, αρα ολα καλα, δεν επρεπε να ανυσηχησει;

- Otto Weininger
μένα πολύ παλιά μου είχανε πετάξει ένα ανεμιστήραΑσέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:14μα για να απλωσεις βαζελινη πριν το βαλεις στην πρεπουσα θεση του.
ελα ρε, νομιζεςι μιλαμε σοβαρα; ειναι ποτε δυνατον να μεινεις σε σχεση με ανθρωπο που σηκωνει οπλο εναντιον σου; οποια κι αν ειναι η αφορμη, εξω απο την πορτα και αντε γεια.

Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
δηλαδή γιατί το πήρες ρε Δανάη την ώρα του καυγά; Για να το ξεσκονίσεις ;Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:23Αμα τον έβλεπα να παίρνει το σπαθί θα είχα πήδηξει από το μπαλκόνι, πλάκα μου κάνειςΑσέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:19ο μεσος ανθρωπος δεν θα κατσει να περιμενει να το βγαλεις απο τη θηκη, ουτε να του κοψεις το κεφαλι, για να αποφασισει μετα πως θα αντιδρασει. θα το βαλει στα ποδια, η αν δεν μπορει θα σου σβουριξει στο κεφαλι οτι βρει προχειρο.Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:07
θα ελεγες στο δικαστη οτι πηρες το σπαθι, αλλα δεν το εβγαλες απο τη θηκη, αρα ολα καλα, δεν επρεπε να ανυσηχησει;δε λέω γιατί αντέδρασε,που κακώς βέβαια ο τρόπος που αντέδρασε θα μπορούσε να ειχε φύγει,πίσω του ήταν η πόρτα. Απλά λέω ότι εγώ δεν το πήρα στα χέρια μου με σκοπό να τον βλάψω ή να τον απειλήσω όπως εσφαλμένα θεώρησε.
- Fata_Morgana
Για να του απαντήσω στα δικά του και να του πω ότι αυτό θα πάει στα σκουπίδια γιατί είναι ένα ηλίθιο χόμπι που χαλάει τα λεφτά του ηλιθιωδώς γιατί είναι ηλίθιος. Αλλά δε προλαβα.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:33δηλαδή γιατί το πήρες ρε Δανάη την ώρα του καυγά; Για να το ξεσκονίσεις ;Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:23Αμα τον έβλεπα να παίρνει το σπαθί θα είχα πήδηξει από το μπαλκόνι, πλάκα μου κάνειςΑσέβαστος έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:19
ο μεσος ανθρωπος δεν θα κατσει να περιμενει να το βγαλεις απο τη θηκη, ουτε να του κοψεις το κεφαλι, για να αποφασισει μετα πως θα αντιδρασει. θα το βαλει στα ποδια, η αν δεν μπορει θα σου σβουριξει στο κεφαλι οτι βρει προχειρο.
θα ελεγες στο δικαστη οτι πηρες το σπαθι, αλλα δεν το εβγαλες απο τη θηκη, αρα ολα καλα, δεν επρεπε να ανυσηχησει;δε λέω γιατί αντέδρασε,που κακώς βέβαια ο τρόπος που αντέδρασε θα μπορούσε να ειχε φύγει,πίσω του ήταν η πόρτα. Απλά λέω ότι εγώ δεν το πήρα στα χέρια μου με σκοπό να τον βλάψω ή να τον απειλήσω όπως εσφαλμένα θεώρησε.
- Otto Weininger
ηλίθιο χόμπι τα σπαθιά; ελπίζω να σε τιμώρησε για την αυθάδειαFata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:51Για να του απαντήσω στα δικά του και να του πω ότι αυτό θα πάει στα σκουπίδια γιατί είναι ένα ηλίθιο χόμπι που χαλάει τα λεφτά του ηλιθιωδώς γιατί είναι ηλίθιος. Αλλά δε προλαβα.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:33δηλαδή γιατί το πήρες ρε Δανάη την ώρα του καυγά; Για να το ξεσκονίσεις ;Fata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:23
Αμα τον έβλεπα να παίρνει το σπαθί θα είχα πήδηξει από το μπαλκόνι, πλάκα μου κάνειςδε λέω γιατί αντέδρασε,που κακώς βέβαια ο τρόπος που αντέδρασε θα μπορούσε να ειχε φύγει,πίσω του ήταν η πόρτα. Απλά λέω ότι εγώ δεν το πήρα στα χέρια μου με σκοπό να τον βλάψω ή να τον απειλήσω όπως εσφαλμένα θεώρησε.
- Fata_Morgana
Σιγά το χόμπι μωρέ και εσύ. Αλλά δεν ειχα ποτέ θέμα αν θα πάρει σπαθιά,μαχαίρια,γιαταγάνια. Αντίδρασή ήταν στη δική του αντίδραση που έμαθε ότι συνέχιζα το δικό μου χόμπι(stoiximanOtto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:53ηλίθιο χόμπι τα σπαθιά; ελπίζω να σε τιμώρησε για την αυθάδειαFata_Morgana έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:51Για να του απαντήσω στα δικά του και να του πω ότι αυτό θα πάει στα σκουπίδια γιατί είναι ένα ηλίθιο χόμπι που χαλάει τα λεφτά του ηλιθιωδώς γιατί είναι ηλίθιος. Αλλά δε προλαβα.Otto Weininger έγραψε: ↑20 Ιουν 2024, 18:33
δηλαδή γιατί το πήρες ρε Δανάη την ώρα του καυγά; Για να το ξεσκονίσεις ;

τζόγος, μαχαίρια,ένα ένα μας τα βγάζεις μάστορα
- Fata_Morgana
ναρκωτικά,γυναίκες?
- Fata_Morgana
πολύ ενδιαφέρον.για τι φαί μιλάμε?
- Fata_Morgana
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος ειναι ο πιο ερωτικος φορουμίτης
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 13 Ιουν 2024, 14:49 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
11 Ιαν 2025, 16:06
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
25 Ιαν 2025, 17:15
-
-
Νέα δημοσίευση ΣΟΚ! Πασίγνωστος φορουμιτης βγαίνει σε τηλεοπτική εκπομπή
από Beria » 12 Φεβ 2025, 19:18 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 1361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
14 Φεβ 2025, 18:48
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος θα ειναι ο επομενος?
από Στρακαστρουκας » 16 Φεβ 2024, 13:37 » σε Διεθνής πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Μαρ 2024, 09:07
-