Ποιος θα άντεχε το φαγητό του αλλου
Ποιος θα άντεχε το φαγητό του αλλου
Λοιπόν ας κάνουμε ένα θεωρητικό πείραμα.
Βάζουμε έναν αρχαίο Έλληνα να φάει ένα πιτογυρο από όλα, πατατάκια, σοκολάτα ,μια Coka Cola,έναν εσπρέσο και να πιει ουίσκι.
Βάζουμε τον σύγχρονο Έλληνα να φάει μένα ζωμό,ψωμί με μαραθο-δυοσμο-μεντα ζυμώματος και ψημένο όπως στην αρχαία Ελλάδα,πλακούντα,νερωμενο κρασί,υδρομελο και κυκεώνα.
Ποιος θα άντεχε το φαγητό του αλλου?
Βάζουμε έναν αρχαίο Έλληνα να φάει ένα πιτογυρο από όλα, πατατάκια, σοκολάτα ,μια Coka Cola,έναν εσπρέσο και να πιει ουίσκι.
Βάζουμε τον σύγχρονο Έλληνα να φάει μένα ζωμό,ψωμί με μαραθο-δυοσμο-μεντα ζυμώματος και ψημένο όπως στην αρχαία Ελλάδα,πλακούντα,νερωμενο κρασί,υδρομελο και κυκεώνα.
Ποιος θα άντεχε το φαγητό του αλλου?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Re: Ποιος θα άντεχε το φαγητό του αλλου
Πλάκα κάνουμε; Αν μοίραζες πιτόγυρα στους αρχαίους και τους έλεγες ότι η ωραία Ελένη ξέρει να τα τυλίγει, ο Τρωϊκός πόλεμος θα κράταγε 3 μέρες το πολύ.

Δεν θα αντεχαν την πανιδα που εχει πανω του το πιτογυρο.
Ιδίως εάν το τρώγανε με μια Coca Cola και μετά πιναν έναν εσπρεσο

Εμείς όμως θα αντέχαμε το δικό τους φαγητό.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- SpAcE_PaNtHeR
Προβατίνα , αρνί και χοιρινό στα κάρβουνα απολάμβαναν και στην αρχαιότητα οι αρχαίοι Έλληνες πάντως .
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Διάρροια θα πάθαιναν οι άνθρωποι αν τρώγαν τα σκατά που τρώμε
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

οι αρχαίοι βέβαια.όλα τα αγάλματα θα ήταν με μπακες
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Καραμελίτσα
Συγγνώμη, πατατάκια, σοκολάτα, κοκακόλα και ουίσκυ σε μια μέρα;;; Τρέφονται άνθρωποι έτσι σήμερα; Ίου.
Z
Εσύ είσαι της εντομοφαγίας. Αυτή δεν θα την άντεχε κανείς από τους δύο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:23Συγγνώμη, πατατάκια, σοκολάτα, κοκακόλα και ουίσκυ σε μια μέρα;;; Τρέφονται άνθρωποι έτσι σήμερα; Ίου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Λάθος οι αρχαίοι τρώγανε ακρίδες και τζιτζικιαAlienWay έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:33Εσύ είσαι της εντομοφαγίας. Αυτή δεν θα την άντεχε κανείς από τους δύο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:23Συγγνώμη, πατατάκια, σοκολάτα, κοκακόλα και ουίσκυ σε μια μέρα;;; Τρέφονται άνθρωποι έτσι σήμερα; Ίου.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
zteo έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:36Λάθος οι αρχαίοι τρώγανε ακρίδες και τζιτζικιαAlienWay έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:33Εσύ είσαι της εντομοφαγίας. Αυτή δεν θα την άντεχε κανείς από τους δύο.Καραμελίτσα έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 23:23Συγγνώμη, πατατάκια, σοκολάτα, κοκακόλα και ουίσκυ σε μια μέρα;;; Τρέφονται άνθρωποι έτσι σήμερα; Ίου.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑22 Ιουν 2024, 22:43Πλάκα κάνουμε; Αν μοίραζες πιτόγυρα στους αρχαίους και τους έλεγες ότι η ωραία Ελένη ξέρει να τα τυλίγει, ο Τρωϊκός πόλεμος θα κράταγε 3 μέρες το πολύ.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
21 Μαρ 2024, 23:41
-