δεν νομίζωFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:06Στη δουλειά πας να δουλέψεις 8 ώρες και φεύγεις. Εκεί μένουν μέσα
Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
Re: Όργια στην ΕΛ.ΑΣ
- Fata_Morgana
Ok, θα μου πεις τον λόγο που η κοπέλα πρέπει να απομακρυβυεί; το γλένταγε. Όπως κάνουν αρκετοί στα φοιτητικά τους χρόνια.mao mao έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:07Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να απομακρυνθούν απο την αστυνομία και να ψάξουν την τύχη τους αλλού επαγγελματικά. Δεν κάνουν για την αστυνομία.
Αυτοί δε που διακινούσαν φωτό και βίντεο πρέπει να διωχθούν και ποινικά.
- Fata_Morgana
Νομίζω μένουν μέσα στην αστυνομία.nowhere έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:13δεν νομίζωFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:06Στη δουλειά πας να δουλέψεις 8 ώρες και φεύγεις. Εκεί μένουν μέσα
- Dwarven Blacksmith
Οι άντρες δεν το γλένταγαν; Γιατί εστιάζεις στην κοπέλα ενώ είπε όλοι οι συμμετέχοντες;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:14Ok, θα μου πεις τον λόγο που η κοπέλα πρέπει να απομακρυβυεί; το γλένταγε. Όπως κάνουν αρκετοί στα φοιτητικά τους χρόνια.

Από το 2016 δε μένουν μέσα. Μετά το 8 ώρο πηγαίνουν σπίτια τους.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:14Νομίζω μένουν μέσα στην αστυνομία.nowhere έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:13δεν νομίζωFata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:06Στη δουλειά πας να δουλέψεις 8 ώρες και φεύγεις. Εκεί μένουν μέσα
https://www.dimokratia.gr/ellada/304863 ... tikon-tis/Τέλος στην εσώκλειστη φοίτηση των δευτεροετών, τριτοετών και τετραετών σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.Ο αναπληρωτής υπουργός, επισκέφθηκε σήμερα την Σχολή στην Αμυγδαλέζα και ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του στους σπουδαστές, την οποία υπέγραψε πριν από δύο μέρες.Σύμφωνα με την απόφαση, στο εξής οι δόκιμοι υπαστυνόμοι της Β’, Γ’ και Δ’ τάξης της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος, να εξέρχονται, να διαμένουν και να σιτίζονται εκτός της Σχολής.
- Fata_Morgana

Οι άντρες διακινησαν το υλικό. Αν έμεναν στο γλέντι όλα καλά. Αλλά δεν έμειναν εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:15Οι άντρες δεν το γλένταγαν; Γιατί εστιάζεις στην κοπέλα ενώ είπε όλοι οι συμμετέχοντες;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:14Ok, θα μου πεις τον λόγο που η κοπέλα πρέπει να απομακρυβυεί; το γλένταγε. Όπως κάνουν αρκετοί στα φοιτητικά τους χρόνια.
Νομίζω λέει από το 2ο έτος και μετά δεν είναι εσώκλειστοι. Υποθέτω η κοπέλα η πρωτοετής.mao mao έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:17Από το 2016 δε μένουν μέσα. Μετά το 8 ώρο πηγαίνουν σπίτια τους.https://www.dimokratia.gr/ellada/304863 ... tikon-tis/Τέλος στην εσώκλειστη φοίτηση των δευτεροετών, τριτοετών και τετραετών σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.Ο αναπληρωτής υπουργός, επισκέφθηκε σήμερα την Σχολή στην Αμυγδαλέζα και ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του στους σπουδαστές, την οποία υπέγραψε πριν από δύο μέρες.Σύμφωνα με την απόφαση, στο εξής οι δόκιμοι υπαστυνόμοι της Β’, Γ’ και Δ’ τάξης της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος, να εξέρχονται, να διαμένουν και να σιτίζονται εκτός της Σχολής.
- Dwarven Blacksmith
Αφού γράφει χωριστά για όλους τους συμμετέχοντες και χωριστά για όσους διακινησαν υλικό. Δεν ξέρουμε ότι τη διακίνηση την έκαναν όλοι οι συμμετέχοντες πλην της γυναίκας.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:21Οι άντρες διακινησαν το υλικό. Αν έμεναν στο γλέντι όλα καλά. Αλλά δεν έμειναν εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:15Οι άντρες δεν το γλένταγαν; Γιατί εστιάζεις στην κοπέλα ενώ είπε όλοι οι συμμετέχοντες;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:14
Ok, θα μου πεις τον λόγο που η κοπέλα πρέπει να απομακρυβυεί; το γλένταγε. Όπως κάνουν αρκετοί στα φοιτητικά τους χρόνια.

Σε λίγες μέρες θα γινόταν αξιωματικός της ΕΛΑΣ λέει το αρχικό άρθρο. Οπότε ήταν στο 4 έτος, λίγο πριν την αποφοίτηση.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:21Οι άντρες διακινησαν το υλικό. Αν έμεναν στο γλέντι όλα καλά. Αλλά δεν έμειναν εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:15Οι άντρες δεν το γλένταγαν; Γιατί εστιάζεις στην κοπέλα ενώ είπε όλοι οι συμμετέχοντες;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:14
Ok, θα μου πεις τον λόγο που η κοπέλα πρέπει να απομακρυβυεί; το γλένταγε. Όπως κάνουν αρκετοί στα φοιτητικά τους χρόνια.Νομίζω λέει από το 2ο έτος και μετά δεν είναι εσώκλειστοι. Υποθέτω η κοπέλα η πρωτοετής.mao mao έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:17Από το 2016 δε μένουν μέσα. Μετά το 8 ώρο πηγαίνουν σπίτια τους.https://www.dimokratia.gr/ellada/304863 ... tikon-tis/Τέλος στην εσώκλειστη φοίτηση των δευτεροετών, τριτοετών και τετραετών σπουδαστών της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, δόθηκε με απόφαση του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα.Ο αναπληρωτής υπουργός, επισκέφθηκε σήμερα την Σχολή στην Αμυγδαλέζα και ανακοίνωσε ο ίδιος την απόφασή του στους σπουδαστές, την οποία υπέγραψε πριν από δύο μέρες.Σύμφωνα με την απόφαση, στο εξής οι δόκιμοι υπαστυνόμοι της Β’, Γ’ και Δ’ τάξης της Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα έχουν τη δυνατότητα, μετά τη λήξη του ημερήσιου προγράμματος, να εξέρχονται, να διαμένουν και να σιτίζονται εκτός της Σχολής.
Τυπε μου μηστηριε οι απλοι κινεζοι δεν ειναι ενα εθνος κουμπουροφορων κρετινων οπως οι αμερικλανοι.
Στις ΗΠΑ μπορεις να καταληξεις μεσα σε ενα φερετρο γιατι πολυ απλα ενας τυπος που του σαλεψε πηρε
μια κουμπουρα και θεριζει αδιακριτως εσυ ειδες ποτε κατι τετοιο να συμβαινει στην Κινα;
- Fata_Morgana
Τι χωριστά γράφει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:25[
Αφού γράφει χωριστά για όλους τους συμμετέχοντες και χωριστά για όσους διακινησαν υλικό. Δεν ξέρουμε ότι τη διακίνηση την έκαναν όλοι οι συμμετέχοντες πλην της γυναίκας.
Scouser έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 10:48Κυριολεκτικά αυτή τη φορά:https://protiekdosi.news/όργια-μέσα-στη ... τοχή-αξιω/Μια δόκιμος που σε λίγες μέρες θα γίνει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει κάνει άνω κάτω τη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα με την συμμετοχή της σε ροζ βίντεο με συμμαθητές της.
Όργια μέσα στη σχολή με συμμετοχή αξιωματικών και δοκίμων (επίσης καταδικαστέο), αντιποίηση στολής, βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις σε δωμάτια, γραφεία, αυτοκίνητα και διάφορα βίντεο με την ίδια γυμνή
Το χειρότερο απ’ όλα, είναι το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές (άνδρες) των συγκεκριμένων βίντεο, διακίνησαν το υλικό μέσω εφαρμογών σε συναδέλφους τους, φτάνοντας εν τέλει και στα δημοσιογραφικά γραφεία .
Έχουμε στην κατοχή μας τα πλήρης στοιχεία της πρωταγωνίστριας αλλά και του καυτού υλικού. Είναι αυτονόητο ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα πρέπει να πράξει τα δέοντα πριν αυτά αρχίζουν και διαρρέουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, που είμαστε σίγουροι ότι τα έχουν ήδη στην διάθεση τους.
- Fata_Morgana
Ναι αλλα αφού γράφει για βίντεο σε δωμάτια, γραφεία, αυτοκίνητα κτλ. Πως γίνεται αν δεν έμενε μέσα;
- Dwarven Blacksmith
Σκρόλαρε πάνω, εγώ θα σου πω τι γράφει;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:31Τι χωριστά γράφει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:25[
Αφού γράφει χωριστά για όλους τους συμμετέχοντες και χωριστά για όσους διακινησαν υλικό. Δεν ξέρουμε ότι τη διακίνηση την έκαναν όλοι οι συμμετέχοντες πλην της γυναίκας.Scouser έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 10:48Κυριολεκτικά αυτή τη φορά:https://protiekdosi.news/όργια-μέσα-στη ... τοχή-αξιω/Μια δόκιμος που σε λίγες μέρες θα γίνει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει κάνει άνω κάτω τη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα με την συμμετοχή της σε ροζ βίντεο με συμμαθητές της.
Όργια μέσα στη σχολή με συμμετοχή αξιωματικών και δοκίμων (επίσης καταδικαστέο), αντιποίηση στολής, βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις σε δωμάτια, γραφεία, αυτοκίνητα και διάφορα βίντεο με την ίδια γυμνή
Το χειρότερο απ’ όλα, είναι το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές (άνδρες) των συγκεκριμένων βίντεο, διακίνησαν το υλικό μέσω εφαρμογών σε συναδέλφους τους, φτάνοντας εν τέλει και στα δημοσιογραφικά γραφεία .
Έχουμε στην κατοχή μας τα πλήρης στοιχεία της πρωταγωνίστριας αλλά και του καυτού υλικού. Είναι αυτονόητο ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα πρέπει να πράξει τα δέοντα πριν αυτά αρχίζουν και διαρρέουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, που είμαστε σίγουροι ότι τα έχουν ήδη στην διάθεση τους.

δλδ 22 ετων - μικρο κοριτσακι δλδ αμαθο κ αθωο - το ξεγελασαν οι αλητεςmao mao έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:26Σε λίγες μέρες θα γινόταν αξιωματικός της ΕΛΑΣ λέει το αρχικό άρθρο. Οπότε ήταν στο 4 έτος, λίγο πριν την αποφοίτηση.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:21Οι άντρες διακινησαν το υλικό. Αν έμεναν στο γλέντι όλα καλά. Αλλά δεν έμειναν εκεί.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:15
Οι άντρες δεν το γλένταγαν; Γιατί εστιάζεις στην κοπέλα ενώ είπε όλοι οι συμμετέχοντες;Νομίζω λέει από το 2ο έτος και μετά δεν είναι εσώκλειστοι. Υποθέτω η κοπέλα η πρωτοετής.mao mao έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:17
Από το 2016 δε μένουν μέσα. Μετά το 8 ώρο πηγαίνουν σπίτια τους.
https://www.dimokratia.gr/ellada/304863 ... tikon-tis/
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Αφού στο έκανα με μπολντ άνθρωπε μου, τι πάνω να σκρολαρω;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:34Σκρόλαρε πάνω, εγώ θα σου πω τι γράφει;Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:31Τι χωριστά γράφει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 13:25[
Αφού γράφει χωριστά για όλους τους συμμετέχοντες και χωριστά για όσους διακινησαν υλικό. Δεν ξέρουμε ότι τη διακίνηση την έκαναν όλοι οι συμμετέχοντες πλην της γυναίκας.Scouser έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 10:48Κυριολεκτικά αυτή τη φορά:
https://protiekdosi.news/όργια-μέσα-στη ... τοχή-αξιω/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Διαλεξτε διασημες για οργια
από jackie Daniels » 21 Ιαν 2025, 23:13 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από aljawn
22 Ιαν 2025, 00:36
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 944 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
19 Σεπ 2023, 01:10
-
-
Νέα δημοσίευση Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας με μένα στην πρώτη γραμμή»
από SeaHawk » 04 Απρ 2025, 13:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 123 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
04 Απρ 2025, 13:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τελευταίοι στους μισθούς στην Ευρώπη οι Έλληνες, πρώτοι στην κατάθλιψη.
από Frappezitis » 29 Δεκ 2024, 17:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 3754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
04 Φεβ 2025, 05:37
-