Φιλελεδες προσμενουν Χαρβαρντ στα Πατησια και τελικα τους σκαει Νεφελη Μεγκ με Κολλεγιο Pass
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Φιλελεδες προσμενουν Χαρβαρντ στα Πατησια και τελικα τους σκαει Νεφελη Μεγκ με Κολλεγιο Pass
https://x.com/karameros/status/1804801852573151422
https://x.com/N0nServ1am/status/1804861267284197524
Τρεχατε τωρα Μεσαιοταξιτη και Μεσαιοταξιτισσα των 900 ευρω να κανετε γρηγορα κλικ για το εκπτωτικο κουπονακι της Νεφελης μπας και δει το παιδι σας στον ηλιο μοιρα. Η ιδρυση της Νομικης Πατρων σας ειχε μαρανει κατα τ'αλλα.
https://x.com/N0nServ1am/status/1804861267284197524
Τρεχατε τωρα Μεσαιοταξιτη και Μεσαιοταξιτισσα των 900 ευρω να κανετε γρηγορα κλικ για το εκπτωτικο κουπονακι της Νεφελης μπας και δει το παιδι σας στον ηλιο μοιρα. Η ιδρυση της Νομικης Πατρων σας ειχε μαρανει κατα τ'αλλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Portia την 24 Ιουν 2024, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Φιλελεδες προσμενουν Χαρβαρντ στα Πατησια και τελικα τους σκαει Νεφελη Μεγκ με Κολλεγιο Pass
ουτε για σερβιτορα 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Re: Φιλελεδες προσμενουν Χαρβαρντ στα Πατησια και τελικα τους σκαει Νεφελη Μεγκ με Κολλεγιο Pass
Έχει ακούσει κανένας το podcast της?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Λίνο Βεντούρα
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ποια είναι αυτή η αχλαδω?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Μαδουραίος
- Λίνο Βεντούρα
Πάντως πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί και καλά ξεκαρδίζεστε όλοι (λέμε τώρα). Δεν έχετε ξαναδεί προσφορές ή τι;
- Μαδουραίος
Αν γράψεις Νεφέλη Μεγκ στα σχόλια της Ελληνικής Αγωγής κερδίζεις 50% έκπτωση στα μαθήματα αρχαίων ελληνικών για σκύλους
-
- Επικοινωνία:
Η Νεφέλη Μέγκ είναι η Brett Cooper του ελληνικού ιντερνέτ; (βέβαια, απ' οτι βλέπω είναι πιο σπουδαγμένη και σίγουρα πιο φιλελεύθερη από την Brett φαντάζομαι)
- Μαδουραίος
Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης
Ανακοίνωση για διαφήμιση ιδιωτικών κολλεγίων από φερόμενη συνάδελφο
https://eandith.gr/anakoinosi-gia-diafi ... iotikon-k/
Ανακοίνωση για διαφήμιση ιδιωτικών κολλεγίων από φερόμενη συνάδελφο
https://eandith.gr/anakoinosi-gia-diafi ... iotikon-k/
Όχι δεν μου αρεσε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 589 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
05 Μαρ 2024, 10:49
-
-
Νέα δημοσίευση Βόμβα για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: Καταγγελίες για «κούφια» πτυχία από απόφοιτους
από Μαδουραίος » 30 Νοέμ 2023, 05:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 386 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
30 Νοέμ 2023, 06:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ινδία - Πακιστάν - Σκάει πόλεμος;
από Libre arbitre » 24 Απρ 2025, 19:25 » σε Διεθνής πολιτική - 99 Απαντήσεις
- 2168 Προβολές
-