Λατινοπούλου - το pride πρέπει να καταργηθεί

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Re: Λατινοπούλου - το pride πρέπει να καταργηθεί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel » 24 Ιουν 2024, 20:52

Οργισμένος έγραψε:
22 Ιουν 2024, 23:22
Unique έγραψε:
22 Ιουν 2024, 10:16
ΓΑΛΗ έγραψε:
22 Ιουν 2024, 10:06
Κατά τα άλλα, αστροπελέκι μου ρίξε και μια περιγραφή του τί θεωρείς ως μονογονεϊκή οικογένεια.

Έτσι, για να δω κάτι. :)
Μια μονογονεϊκή οικογένεια είναι μια οικογένεια στην οποία τα παιδιά μεγαλώνουν από έναν μόνο γονέα, χωρίς την παρουσία του άλλου γονέα. Αυτός ο γονέας μπορεί να είναι είτε η μητέρα είτε ο πατέρας και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

Ευχαριστώ/Παρακαλώ είναι η υπόθεση, αλλά τέτοιες περιγραφές σου γκρεμίζουν το παραμυθάκι της "κακιάς πατριαρχίας". Ρε μπάς και είσαι Φεμιναζί?
Για το τι οικογενεια ειναι οκ για να μεγαλωσει ενα παιδι , εχει αποφανθει η επιστημη και τελος . Μονογενεεικες ή και ομοφυλες οικογενειες μια χαρουλα μεγαλωνουν παιδακια οσο και να χτυπιεστε.

Εικόνα

Πριν δωσετε όμως οποιαδηποτε απαντηση, μπειτε λιγο στη ψυχη αυτου του παιδιου κι αντιληφθειτε το βιωμα της ψυχοσυνθεσης του καθως θα μεγαλωνει… Προκειται για εγκληματικες πραξεις…

ΠΑΙΔΙ: Μπαμπά 1 πως γίνονται τα παιδιά;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Με αγάπη παιδί μου

ΠΑΙΔΙ: Δλδ εγώ που αγαπάω τη φίλη μου την Ευτέρπη και τον φίλο μου τον Βρασίδα στο σχολείο και κάνουμε παρέα θα κάνουμε παιδιά;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Ε όχι παιδί μου. Δεν κάνεις παιδί έτσι.

ΠΑΙΔΊ: Αλλά πως; Εγώ πως έγινα; Από πού με πήρατε; Από τι φτιάχτηκα;

ΓΟΝΕΑΣ1: Έγινες από την ένωση ενός ωαρίου κι ενός σπερματοζωαρίου.

ΠΑΙΔΊ: Τί είναι πάλι αυτά; Πού τα βρίσκει κάποιος …..Στο σούπερ μάρκετ έχει;;;; Αν έχει θα πάω ν αγοράσω και θα κάνω παιδί με τους φίλους μου.

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι δεν έχει στο σούπερ μάρκετ. Αυτά βρίσκονται στο σώμα των ανθρώπων

ΠΑΙΔΊ: Αααα δλδ εσύ και ο μπαμπάς 2 τα έχετε στο σώμα σας;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Εγώ και ο μπαμπάς 2 έχουμε σπερματοζωάρια στο σώμα μας παιδί μου….

ΠΑΙΔΙ: …..α…..Ναι…..Αλλά πριν είπες ότι εγώ έγινα με την ένωση σπερματοζωάριο και …ωάριο;;; Σωστά;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Ναι σωστά….

ΠΑΙΔΊ: Ναι αλλά …..αν δεν έχεις ούτε εσύ ωάριο ούτε ο μπαμπάς 2….σε ποιόν άνθρωπο το βρήκατε;;; Ποιος σας το έδωσε; Μήπως ο γείτονας ο Μπάμπης; Πήγατε και του ζητήσατε ωάριο όπως ζητάτε ζάχαρη;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Όχι παιδί μου από μία γυναίκα το πήραμε .

ΠΑΙΔΊ: Από άνθρωπο δεν είπες ότι το παίρνεις το ωάριο; Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι και τα δύο;;;;;;;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι….Υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι…..Αυτοί που έχουν τα ωάρια και τις λέμε γυναίκες και αυτοί που έχουν τα σπερματοζωάρια και τους λέμε άντρες.

ΠΑΙΔΙ: Και ποιά είναι η γυναίκα αυτή που σας έδωσε το ωάριο της και έγινα εγώ;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Δεν την ξέρουμε….

ΠΑΙΔΊ: Δηλαδή εγώ έγινα από το ωάριο αυτής της γυναίκας….;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Από το ωάριο της και το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2.

ΠΑΙΔΊ: Εσύ μπαμπά 1 δεν έδωσες τίποτε;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι…

ΠΑΙΔΊ: Άρα δεν έγινα.από σένα…..Τότε γιατί σε.λέω μπαμπά;;;;;;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Γιατί σε μεγαλώνω μαζί με τον μπαμπά 2 και σε αγαπάμε!!!

ΠΑΙΔΊ:Αχ μπαμπά 1 τότε να φέρουμε στο σπίτι και τον Τάσο τον φίλο σας που με αγαπάει πολύ και αυτός να τον λέω μπαμπά.3;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι παιδί μου δεν γίνονται αυτά!!!!

ΠΑΙΔΙ: Γιατί;;;;; Μόνο εσείς θ αποφασίζεται για μένα;;;; Εγώ θέλω και τον Τάσο!……Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο….Μετά την ένωση αυτή πού βρισκόμουν και από πού με πήρατε;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : …….Ήσουν στην κοιλιά μιας γυναίκας μέσα στη μήτρα της και μεγάλωνες για 9 μήνες .

ΠΑΙΔΊ: Ααααα κατάλαβα! Στην κοιλιά της γυναίκας που έδωσε το ωάριο ε;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Όχι παιδί μου στην κοιλιά μιας άλλης γυναίκας που δέχτηκε να σε βάλει στην κοιλιά της για να μεγαλώσεις και να σε πάρουμε…

ΠΆΙΔΙ : Δηλαδή για να γίνω εγώ….χρειάστηκε το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2, το ωάριο της γυναίκας 1, η μήτρα της γυναίκας 2….

ΣΩΣΤΑ???:?

ΓΟΝΈΑΣ 1 : …..σωστά….

ΠΑΙΔΊ: Εσύ δεν έδωσες κάτι απ το σώμα σου για να γίνω….άρα γιατί σε λέω μπαμπά;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Γιατί σε μεγαλώνω.

ΠΑΙΔΊ : Ναι αλλά αν δεν ήταν οι γυναίκες αυτές οι δύο….Δεν θα υπήρχα…..

Άρα για να γίνω δεν ήθελε αγάπη….

ΓΟΝΈΑΣ 1: Χωρίς αυτές δε θα υπήρχες…. Ναι

ΠΑΙΔΊ: Αν ζούσαμε και με αυτές θα τις φώναζα κι αυτές μπαμπά 3 και 4;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι παιδί μου….αυτές θα τις φώναζες μαμά….

ΠΑΙΔΊ: 1 και 2;

ΓΟΝΕΑΣ 1: Ναι

ΠΑΙΔΊ : Όμως έγινα από το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2 και το ωάριο της μαμάς 1…..

Άρα γιατί δεν είναι αυτοί οι γονείς μου; Και γιατί δεν είναι μαζί;;;; Και γιατί δεν έχω μαμά εγώ;;;;; Και γιατί δεν την ξέρω;;;;; Και γιατί δεν με ξέρει….;;;; Και γιατί με άφησε…

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Γιατί με τον μπαμπά 2 είμαστε μαζί και αγαπιόμαστε.

ΠΑΙΔΊ: Και για να είστε εσείς μαζί και να αγαπιέστε δεν είχα ποτέ τη μαμά μου και δεν είπα ποτέ μαμα;;;;;

Δεν αγαπάτε εμένα…..αγαπάτε τα θέλω σας…..
https://lumi-news.gr/doste-eseis-tis-apantiseis/

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 24 Ιουν 2024, 20:59

Εικόνα
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Ιουν 2024, 21:06

αυτό το παιδί δεν θέλει εξηγήσεις θέλει εξορκιστή

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Ιουν 2024, 21:11

τένια μακρή,στο όνομα του ιησού χριστού βγες από αυτό το αθώο παιδί [με ψιλή φωνούλα] έξωω [με ψιλή φωνούλα]

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 24 Ιουν 2024, 22:33

sys3x έγραψε:
24 Ιουν 2024, 05:00
Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 03:08
sys3x έγραψε:
23 Ιουν 2024, 21:49

Πως θα "έπρεπε" να είναι η φασούλα κατά την άποψή σου φίλε μου;
Να μη δυσανασχετούν κάποιοι όταν βλέπουν δύο άντρες να φιλιούνται...?
Καλά ναι, οκ, έτσι όπως το έγραψες πριν φαινόταν σχεδόν υποχρεωτικό ότι πρέπει να καυλώνουν κιόλα οι στρέη. Τέσπα, ας φιλιέται όποιος θέλει, επιδεικτικά το θεωρώ άκομψο για όλους τους συνδυασμούς ασχέτως εάν όντως με καυλώνουν οι λεβιές πχ, πιο πριβέ είναι ακόμη πιο κάβλα εξάλλου πάντα.
Δεν είπε κανείς πως είναι πρόβλημα το να είσαι στρ8. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι στρ8 και νομίζεις ότι οι άλλες σεξουαλικές παραλλαγές του ανθρώπινου είδους είναι ανωμαλία.

Ευτυχώς υπάρχουν στρ8 φίλοι που στηρίζουν τη λοατκι κοινότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Polaris3 την 24 Ιουν 2024, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Polaris3
Phorum.gr user: Polaris3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Polaris3 » 24 Ιουν 2024, 22:34

nowhere έγραψε:
24 Ιουν 2024, 04:56
μπορεί να το βρίσκουν απωθητικό χωρίς να δυσανασχετούν όπως δυσανασχετείς εσύ που τους στολίζεις αλλά αυτό χρειάζεται βασική λογική και λίγους καλούς τρόπους για να το πιάσεις
Εγώ τους στολίζω γιατί λένε ότι τα λοατκι άτομα είναι ανώμαλα, διαταραγμένα και ό,τι άλλο τους έρθει στο μυαλό. Αν δεν τα έλεγαν αυτά, δεν θα τους στόλιζα/στολίζαμε.

Αντίδραση είναι. Δεν έχουμε κάτι με τους ετεροφυλόφιλους, με τους ομοφοβικούς έχουμε πρόβλημα.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Ιουν 2024, 23:00

Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 22:34
nowhere έγραψε:
24 Ιουν 2024, 04:56
μπορεί να το βρίσκουν απωθητικό χωρίς να δυσανασχετούν όπως δυσανασχετείς εσύ που τους στολίζεις αλλά αυτό χρειάζεται βασική λογική και λίγους καλούς τρόπους για να το πιάσεις
Εγώ τους στολίζω γιατί λένε ότι τα λοατκι άτομα είναι ανώμαλα, διαταραγμένα και ό,τι άλλο τους έρθει στο μυαλό. Αν δεν τα έλεγαν αυτά, δεν θα τους στόλιζα/στολίζαμε.

Αντίδραση είναι. Δεν έχουμε κάτι με τους ετεροφυλόφιλους, με τους ομοφοβικούς έχουμε πρόβλημα.
ΨΥχανωμαλοι ρατσιστες ειναι . Σπαταλες οξυγονου . Υπανθρωποι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Ιουν 2024, 23:00

The Rebel έγραψε:
24 Ιουν 2024, 20:52
Οργισμένος έγραψε:
22 Ιουν 2024, 23:22
Unique έγραψε:
22 Ιουν 2024, 10:16

Μια μονογονεϊκή οικογένεια είναι μια οικογένεια στην οποία τα παιδιά μεγαλώνουν από έναν μόνο γονέα, χωρίς την παρουσία του άλλου γονέα. Αυτός ο γονέας μπορεί να είναι είτε η μητέρα είτε ο πατέρας και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για την ανατροφή των παιδιών, τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά.

Ευχαριστώ/Παρακαλώ είναι η υπόθεση, αλλά τέτοιες περιγραφές σου γκρεμίζουν το παραμυθάκι της "κακιάς πατριαρχίας". Ρε μπάς και είσαι Φεμιναζί?
Για το τι οικογενεια ειναι οκ για να μεγαλωσει ενα παιδι , εχει αποφανθει η επιστημη και τελος . Μονογενεεικες ή και ομοφυλες οικογενειες μια χαρουλα μεγαλωνουν παιδακια οσο και να χτυπιεστε.

[img]https://i.postimg.cc/MpQPVkG9/4282 ... .jpg[/img]

Πριν δωσετε όμως οποιαδηποτε απαντηση, μπειτε λιγο στη ψυχη αυτου του παιδιου κι αντιληφθειτε το βιωμα της ψυχοσυνθεσης του καθως θα μεγαλωνει… Προκειται για εγκληματικες πραξεις…

ΠΑΙΔΙ: Μπαμπά 1 πως γίνονται τα παιδιά;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Με αγάπη παιδί μου

ΠΑΙΔΙ: Δλδ εγώ που αγαπάω τη φίλη μου την Ευτέρπη και τον φίλο μου τον Βρασίδα στο σχολείο και κάνουμε παρέα θα κάνουμε παιδιά;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Ε όχι παιδί μου. Δεν κάνεις παιδί έτσι.

ΠΑΙΔΊ: Αλλά πως; Εγώ πως έγινα; Από πού με πήρατε; Από τι φτιάχτηκα;

ΓΟΝΕΑΣ1: Έγινες από την ένωση ενός ωαρίου κι ενός σπερματοζωαρίου.

ΠΑΙΔΊ: Τί είναι πάλι αυτά; Πού τα βρίσκει κάποιος …..Στο σούπερ μάρκετ έχει;;;; Αν έχει θα πάω ν αγοράσω και θα κάνω παιδί με τους φίλους μου.

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι δεν έχει στο σούπερ μάρκετ. Αυτά βρίσκονται στο σώμα των ανθρώπων

ΠΑΙΔΊ: Αααα δλδ εσύ και ο μπαμπάς 2 τα έχετε στο σώμα σας;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Εγώ και ο μπαμπάς 2 έχουμε σπερματοζωάρια στο σώμα μας παιδί μου….

ΠΑΙΔΙ: …..α…..Ναι…..Αλλά πριν είπες ότι εγώ έγινα με την ένωση σπερματοζωάριο και …ωάριο;;; Σωστά;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Ναι σωστά….

ΠΑΙΔΊ: Ναι αλλά …..αν δεν έχεις ούτε εσύ ωάριο ούτε ο μπαμπάς 2….σε ποιόν άνθρωπο το βρήκατε;;; Ποιος σας το έδωσε; Μήπως ο γείτονας ο Μπάμπης; Πήγατε και του ζητήσατε ωάριο όπως ζητάτε ζάχαρη;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Όχι παιδί μου από μία γυναίκα το πήραμε .

ΠΑΙΔΊ: Από άνθρωπο δεν είπες ότι το παίρνεις το ωάριο; Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι και τα δύο;;;;;;;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι….Υπάρχουν δυο ειδών άνθρωποι…..Αυτοί που έχουν τα ωάρια και τις λέμε γυναίκες και αυτοί που έχουν τα σπερματοζωάρια και τους λέμε άντρες.

ΠΑΙΔΙ: Και ποιά είναι η γυναίκα αυτή που σας έδωσε το ωάριο της και έγινα εγώ;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Δεν την ξέρουμε….

ΠΑΙΔΊ: Δηλαδή εγώ έγινα από το ωάριο αυτής της γυναίκας….;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Από το ωάριο της και το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2.

ΠΑΙΔΊ: Εσύ μπαμπά 1 δεν έδωσες τίποτε;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι…

ΠΑΙΔΊ: Άρα δεν έγινα.από σένα…..Τότε γιατί σε.λέω μπαμπά;;;;;;;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Γιατί σε μεγαλώνω μαζί με τον μπαμπά 2 και σε αγαπάμε!!!

ΠΑΙΔΊ:Αχ μπαμπά 1 τότε να φέρουμε στο σπίτι και τον Τάσο τον φίλο σας που με αγαπάει πολύ και αυτός να τον λέω μπαμπά.3;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι παιδί μου δεν γίνονται αυτά!!!!

ΠΑΙΔΙ: Γιατί;;;;; Μόνο εσείς θ αποφασίζεται για μένα;;;; Εγώ θέλω και τον Τάσο!……Επίσης να ρωτήσω και κάτι άλλο….Μετά την ένωση αυτή πού βρισκόμουν και από πού με πήρατε;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : …….Ήσουν στην κοιλιά μιας γυναίκας μέσα στη μήτρα της και μεγάλωνες για 9 μήνες .

ΠΑΙΔΊ: Ααααα κατάλαβα! Στην κοιλιά της γυναίκας που έδωσε το ωάριο ε;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Όχι παιδί μου στην κοιλιά μιας άλλης γυναίκας που δέχτηκε να σε βάλει στην κοιλιά της για να μεγαλώσεις και να σε πάρουμε…

ΠΆΙΔΙ : Δηλαδή για να γίνω εγώ….χρειάστηκε το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2, το ωάριο της γυναίκας 1, η μήτρα της γυναίκας 2….

ΣΩΣΤΑ???:?

ΓΟΝΈΑΣ 1 : …..σωστά….

ΠΑΙΔΊ: Εσύ δεν έδωσες κάτι απ το σώμα σου για να γίνω….άρα γιατί σε λέω μπαμπά;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Γιατί σε μεγαλώνω.

ΠΑΙΔΊ : Ναι αλλά αν δεν ήταν οι γυναίκες αυτές οι δύο….Δεν θα υπήρχα…..

Άρα για να γίνω δεν ήθελε αγάπη….

ΓΟΝΈΑΣ 1: Χωρίς αυτές δε θα υπήρχες…. Ναι

ΠΑΙΔΊ: Αν ζούσαμε και με αυτές θα τις φώναζα κι αυτές μπαμπά 3 και 4;;;;

ΓΟΝΈΑΣ 1: Όχι παιδί μου….αυτές θα τις φώναζες μαμά….

ΠΑΙΔΊ: 1 και 2;

ΓΟΝΕΑΣ 1: Ναι

ΠΑΙΔΊ : Όμως έγινα από το σπερματοζωάριο του μπαμπά 2 και το ωάριο της μαμάς 1…..

Άρα γιατί δεν είναι αυτοί οι γονείς μου; Και γιατί δεν είναι μαζί;;;; Και γιατί δεν έχω μαμά εγώ;;;;; Και γιατί δεν την ξέρω;;;;; Και γιατί δεν με ξέρει….;;;; Και γιατί με άφησε…

ΓΟΝΈΑΣ 1 : Γιατί με τον μπαμπά 2 είμαστε μαζί και αγαπιόμαστε.

ΠΑΙΔΊ: Και για να είστε εσείς μαζί και να αγαπιέστε δεν είχα ποτέ τη μαμά μου και δεν είπα ποτέ μαμα;;;;;

Δεν αγαπάτε εμένα…..αγαπάτε τα θέλω σας…..
https://lumi-news.gr/doste-eseis-tis-apantiseis/
εσυ εισαι απο ετεροφυλη οικογενεια.
Παρολαυτα ομως...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 24 Ιουν 2024, 23:02

Green Dragon έγραψε:
24 Ιουν 2024, 15:02
sys3x έγραψε:
Καλά ναι, οκ, έτσι όπως το έγραψες πριν φαινόταν σχεδόν υποχρεωτικό ότι πρέπει να καυλώνουν κιόλα οι στρέη. Τέσπα, ας φιλιέται όποιος θέλει, επιδεικτικά το θεωρώ άκομψο για όλους τους συνδυασμούς ασχέτως εάν όντως με καυλώνουν οι λεβιές πχ, πιο πριβέ είναι ακόμη πιο κάβλα εξάλλου πάντα.
Δεν ξέρω πως την βρίσκετε με τις λεσβίες, εμένα με ενοχλεί το θέαμα όσο και των αντρών.
τι σε ενοχλει και τι οχι , δεν καιγεται καρφι σε κανενα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 24 Ιουν 2024, 23:08

Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 22:33
sys3x έγραψε:
Δεν είπε κανείς πως είναι πρόβλημα το να είσαι στρ8. Το πρόβλημα είναι όταν είσαι στρ8 και νομίζεις ότι οι άλλες σεξουαλικές παραλλαγές του ανθρώπινου είδους είναι ανωμαλία.

Ανωμαλία είναι, τι να κάνουμε...

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Ιουν 2024, 23:08

Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 22:34
με τους λεσβιόκαβλους τι πρόβλημα έχεις,δεν είναι αρκετά ετεροφυλόφιλοι και χαλάει ο ανταγωνισμός?

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 24 Ιουν 2024, 23:13

Οργισμένος έγραψε:
24 Ιουν 2024, 23:00
ΨΥχανωμαλοι ρατσιστες ειναι . Σπαταλες οξυγονου . Υπανθρωποι.
βάρα κουτουλιές τα μαξιλάρια στον τοίχο μήπως σ ακούσει κανάς νοσοκόμος και σε βγάλει λίγο στην αυλή ρε μαύρε,σχολιάζεις τα ποστ ένα ένα

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 24 Ιουν 2024, 23:27

Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 22:33
sys3x έγραψε:
Polaris3 έγραψε:
24 Ιουν 2024, 03:08

Να μη δυσανασχετούν κάποιοι όταν βλέπουν δύο άντρες να φιλιούνται...?

Φυσικά και στηρίζουμε την γκέη κοινότητα, όσο περισσότεροι γκέη τόσο περισσότερα κορίτσια για εμάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars » 24 Ιουν 2024, 23:40

Μπράβο στον πρόεδρο που υιοθετεί τις σωστές ιδέες... :smt038

runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner » 24 Ιουν 2024, 23:44

Η τύπισσα μπήκε στην ευρωβουλή, πέραν από το να ασχολείται με τα pride, τις αξυριστες μασχάλες και τις χοντρές, έχει άλλες πολιτικές απόψεις;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών