Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο...
μέτριο.εκείνο με το κοριτσάκι με τις βεντάλιες που κόλλαγε το μουτράκι του στο τζάμι και έβλεπε τον κόσμο να διασκεδάζει μέσα στα ερκοντίσια μου άρεσε
Οι Έλληνες δεν έχουν 1,10 και οι Παλαιστίνιοι μοιράζουν τρεις και τέσσερεις φορές 6χίλιαρα στους λαθροδιακινητές.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ιστορίες βγαλμενες από τον κώλο μου.
Επεισόδιο 458 : Το εισιτήριο.
Κριτικη:
Καλη ιστορία, ξεκίνησε με σασπένς, έκανε μια μικρή κοιλιά, συνέχισε με δράμα αλλά εν τέλει δεν είχε το πλοτ τουιστ που περιμέναμε.
Συνολικά μια καλή ιστορία που - προφανως- δεν μπορεί να φτάσει τα υψηλά επίπεδα της ιστορίας "Μύκητας γλακτοζης" όπου μια ταλαιοωρημενη γιαγιουλα έκλαιγε μπρος από τα τυριά του Σκλαβενίτη.
Επεισόδιο 458 : Το εισιτήριο.
Κριτικη:
Καλη ιστορία, ξεκίνησε με σασπένς, έκανε μια μικρή κοιλιά, συνέχισε με δράμα αλλά εν τέλει δεν είχε το πλοτ τουιστ που περιμέναμε.
Συνολικά μια καλή ιστορία που - προφανως- δεν μπορεί να φτάσει τα υψηλά επίπεδα της ιστορίας "Μύκητας γλακτοζης" όπου μια ταλαιοωρημενη γιαγιουλα έκλαιγε μπρος από τα τυριά του Σκλαβενίτη.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Ω ναι ρε μλκ

Την είχα ξεχάσει αυτήν την ιστορία - έπος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατί δε τη θυμάμαι εγώ?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Πτολεμαίος
Διότι η εταιρεία παραγωγός Stalinos films τις παράγει πιο γρήγορα κι από τον Φώσκολο και μάλλον δεν πρόλαβες να την δεις.George_V έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 08:39Γιατί δε τη θυμάμαι εγώ?
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 08:42Διότι η εταιρεία παραγωγός Stalinos films τις παράγει πιο γρήγορα κι από τον Φώσκολο και μάλλον δεν πρόλαβες να την δεις.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Οι πιο ωραίες ιστορίες ειναι αυτές που εμπλέκονται πολλά εγχώρια και ξένα στούντιο. Ποιος θα ξεχάσει την μοντέρνα Ποκαχόντας, την χριστιανή Μαρία, που την δάγκωσε ένας σκορπιός σε ένα νησί στον Έβρο;Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 08:42Διότι η εταιρεία παραγωγός Stalinos films τις παράγει πιο γρήγορα κι από τον Φώσκολο και μάλλον δεν πρόλαβες να την δεις.
- Πτολεμαίος
Ναι σίγουρα όταν εμπλέκεται η εμπειρία και η τεχνολογία μεγαλύτερων στούντιο τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικα.GoBzi έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 08:48Οι πιο ωραίες ιστορίες ειναι αυτές που εμπλέκονται πολλά εγχώρια και ξένα στούντιο. Ποιος θα ξεχάσει την μοντέρνα Ποκαχόντας, την χριστιανή Μαρία, που την δάγκωσε ένας σκορπιός σε ένα νησί στον Έβρο;Πτολεμαίος έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 08:42Διότι η εταιρεία παραγωγός Stalinos films τις παράγει πιο γρήγορα κι από τον Φώσκολο και μάλλον δεν πρόλαβες να την δεις.
Το "Σκορπιός Δεσμωτης" (η ιστορία της μικρής Μαρίας) ήταν ένα οσκσρικο αριστούργημα με απίστευτες ερμηνείες (εξ'ου και τα 3 βραβεία Λένιν), εξαιρετική φωτογραφία και μια από τις πιο τραγικές ιστορίες που έχουν ειπωθεί ποτέ
Στην σκηνή που έβαλαν το σωματακι της μικρής στο νερό για να μην μυρίσει, κυριολεκτικά έκλαιγα με (ψω)λυγμούς.
- Praetoriae
-
- Επικοινωνία:
Αυτό μου θύμισε μια προσωπική εμπειρία από τα φοιτητικά μου χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Καθόμουν στην πίσω πόρτα του 10 και μπαίνει πρεζόνι, το οποίο μου ζητά 50 λεπτά για εισιτήριο (τόσο έκανε τότε). Του δίνω δύο εισιτήρια φοιτητικά των 25 λεπτών (ο αστικός μύθος έλεγε πως μπορούσες να χτυπήσεις δύο μειωμένα αντί για ένα ολόκληρο αν δεν είχες ολόκληρο). Φτάνει μπροστά στον οδηγό και πιάνει κάθε νεαρό και νεαρή επιβάτη από μπροστά προς τα πίσω λέγοντάς του, αδερφέ, θες δύο φοιτητικά εισιτήρια;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Frappezitis έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 21:29«Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;»
Δευτέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Το θερμόμετρο στους 35 βαθμούς Κελσίου.
Περπατάω γρήγορα για να βρω σκιά.
Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
Από την προφορά του καταλαβαίνω ότι δεν είναι από την Κρήτη.
“Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;
Κάνει πολύ ζέστη σήμερα για να περπατήσω”. Η πρώτη μου σκέψη είναι: “τι θέλει μεσημεριάτικα ο χριστιανός;”, η δεύτερη “πέφτει δούλεμα” και η τρίτη: “θα του τα δώσω”.
Του δίνω ένα δίευρω.
Με την ίδια ευγένεια και ένα πεντακάθαρο βλέμμα με ευχαριστεί. Μου κέντρισε την περιέργεια.
Ξεχνάω κούραση και ζέστη και τον ακολουθώ.
Πάει στη στάση και βγάζει εισιτήριο, και βάζει τα ρέστα στην τσέπη. Το λεωφορείο για το ΤΕΙ έρχεται και επιβιβάζεται. Ένιωσα ντροπή.
Γιατί ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί, γιατί μου έλεγε αλήθεια, γιατί σπουδάζει και δεν έχει λεφτά ούτε για λεωφορείο, γιατί στις Βρυξέλλες κάτι χρυσά αμειβόμενοι χατογιακάδες επιμένουν για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και κάποιοι ντόπιοι το θεωρούν απόλυτα φυσικό, γιατί η ανθρωπιά μας με την (καπιταληστικη) κρίση όλο και μειώνεται.
Έβλεπα το λεωφορείο να απομακρύνεται και ένιωσα ξανά ντροπή και η ζέστη έγινε πραγματικά αφόρητη…
https://e-mesara.gr/

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Η ανώνυμη αρθρογραφία και η fake name αρθρογραφία τύπου προταγκον είναι πληγή για την ενημέρωση και τη χώρα.
Ο καθένας λέει και γράφει ό,τι θέλει. Όχι ότι δεν το κάνει η επώνυμη αρθρογραφία αλλά εκεί τουλάχιστον έχεις τη φάτσα του μαλάκα δίπλα στο άρθρο...
Κατά τα λοιπά, ή εγώ είμαι πολύ πλούσιος ή δεν είναι και κατόρθωμα να δώσεις δύο ευρώ στο δρόμο σε άγνωστο. Η τράπεζα περισσότερα σου παίρνει για μεταφορά χρημάτων.
Ο καθένας λέει και γράφει ό,τι θέλει. Όχι ότι δεν το κάνει η επώνυμη αρθρογραφία αλλά εκεί τουλάχιστον έχεις τη φάτσα του μαλάκα δίπλα στο άρθρο...
Κατά τα λοιπά, ή εγώ είμαι πολύ πλούσιος ή δεν είναι και κατόρθωμα να δώσεις δύο ευρώ στο δρόμο σε άγνωστο. Η τράπεζα περισσότερα σου παίρνει για μεταφορά χρημάτων.
Μιά δρακρύβρεχτη ιστορία που πρέπει να έχει ηλικία πάνω από 10 χρόνια.Frappezitis έγραψε: ↑23 Ιουν 2024, 21:29«Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;»
Δευτέρα μεσημέρι στο κέντρο του Ηρακλείου. Το θερμόμετρο στους 35 βαθμούς Κελσίου.
Περπατάω γρήγορα για να βρω σκιά.
Με πλησιάζει δειλά – δειλά ένα νεαρό παιδί, καλοντυμένο, καθαρό και ευγενέστατο.
Από την προφορά του καταλαβαίνω ότι δεν είναι από την Κρήτη.
“Συγγνώμη για την ενόχληση. Σας παρακαλώ έχετε να μου δώσετε 1 ευρώ και 10 λεπτά για το εισιτήριο για να πάω στο ΤΕΙ;
Κάνει πολύ ζέστη σήμερα για να περπατήσω”. Η πρώτη μου σκέψη είναι: “τι θέλει μεσημεριάτικα ο χριστιανός;”, η δεύτερη “πέφτει δούλεμα” και η τρίτη: “θα του τα δώσω”.
Του δίνω ένα δίευρω.
Με την ίδια ευγένεια και ένα πεντακάθαρο βλέμμα με ευχαριστεί. Μου κέντρισε την περιέργεια.
Ξεχνάω κούραση και ζέστη και τον ακολουθώ.
Πάει στη στάση και βγάζει εισιτήριο, και βάζει τα ρέστα στην τσέπη. Το λεωφορείο για το ΤΕΙ έρχεται και επιβιβάζεται. Ένιωσα ντροπή.
Γιατί ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί, γιατί μου έλεγε αλήθεια, γιατί σπουδάζει και δεν έχει λεφτά ούτε για λεωφορείο, γιατί στις Βρυξέλλες κάτι χρυσά αμειβόμενοι χατογιακάδες επιμένουν για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων και κάποιοι ντόπιοι το θεωρούν απόλυτα φυσικό, γιατί η ανθρωπιά μας με την (καπιταληστικη) κρίση όλο και μειώνεται.
Έβλεπα το λεωφορείο να απομακρύνεται και ένιωσα ξανά ντροπή και η ζέστη έγινε πραγματικά αφόρητη…
https://e-mesara.gr/
1. ΤΕΙ δεν υπάρχουν πιά, έχουν γίνει πανεπιστήμια.
2. Η τιμή του εισιτηρίου των αστικών λεωφορείων στο Ηράκλειο δεν είναι €1,10 αλλά €1,20 (γιά την Α' ζώνη. Γιά την Β' ζώνη είναι €1,60). Φοιτητής, λογικά θα πληρώνει το μισό ατυής τής τιμής.
3. Κανείς "χαρτογιακάς στις Βρυξέλλες" δεν επιμένει για νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, αντιθέτως εδώ και δύο χρόνια δίνονται αυξήσεις.
Αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιες ιστορίες τις προωθεί το ΚΚΕ ή είσαι απλώς ανόητος εκτός γραμμής.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Δεν είναι αστικός μύθος. Είναι η πραγματικότητα των αστικών ΚΤΕΛ. Ο ίδιος ο υπάλληλος των αστικών ΚΤΕΛ είχε τύχει να μου πουλήσει δύο μισά επειδή του τελείωναν τα ολόκληρα. Και ο οδηγός-εισπράκτορας τα επικύρωνε και τα δύο είτε στο γνωστό μηχάνημα, είτε σκίζοντας τα.Καπετάν Μιχάλης έγραψε: ↑25 Ιουν 2024, 10:15ο αστικός μύθος έλεγε πως μπορούσες να χτυπήσεις δύο μειωμένα αντί για ένα ολόκληρο αν δεν είχες ολόκληρο).
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
03 Νοέμ 2023, 19:25
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε καυλώσει ποτέ με φωτογραφίες συγγραφέα βιβλίου που έχετε διαβάσει;
από Εκτωρ » 31 Ιούλ 2023, 23:10 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 1872 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
31 Ιούλ 2023, 23:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ ένα Ban
από Unicex » 17 Οκτ 2024, 15:17 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 28 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
23 Οκτ 2024, 16:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τζιτζιμπιτζόχοιρα, τα φώτα σου παρακαλώ.
από Kauldron » 26 Δεκ 2024, 20:38 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 5 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
27 Δεκ 2024, 16:36
-