Για τάμπλετ σε βλέπω, και πολύ σου είναι
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
- Λίνο Βεντούρα
Re: ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ CHATGPT APP ΤΟ MACOS ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ
Εγώ με το M2 Max είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι το καλύτερο hardware σε laptop μακράν που έχω χρησιμοποιήσει.GoBzi έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:08Έχω δυο Macbook Pro, εαν εξαιρέσεις τα gimmicks του λειτουργικού που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεσαι, αλλά σου κάνουν την ζωη ενα κλικ πιο εύκολη, δεν είμαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις* για τα λεφτά τους και το "Pro" στο όνομα.
*Και τα δυο είναι με Intel επεξεργαστή.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Νομίζω επειδή είναι ARM-based θα φάω πίκρα με κάποια project στην δουλειά.klg έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 20:14Εγώ με το M2 Max είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι το καλύτερο hardware σε laptop μακράν που έχω χρησιμοποιήσει.GoBzi έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:08Έχω δυο Macbook Pro, εαν εξαιρέσεις τα gimmicks του λειτουργικού που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεσαι, αλλά σου κάνουν την ζωη ενα κλικ πιο εύκολη, δεν είμαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις* για τα λεφτά τους και το "Pro" στο όνομα.

Λόγω ασυμβατότητας;GoBzi έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 20:50Νομίζω επειδή είναι ARM-based θα φάω πίκρα με κάποια project στην δουλειά.klg έγραψε: ↑27 Ιουν 2024, 20:14Εγώ με το M2 Max είμαι πολύ ευχαριστημένος είναι το καλύτερο hardware σε laptop μακράν που έχω χρησιμοποιήσει.GoBzi έγραψε: ↑26 Ιουν 2024, 18:08
Έχω δυο Macbook Pro, εαν εξαιρέσεις τα gimmicks του λειτουργικού που στην πραγματικότητα δεν τα χρειάζεσαι, αλλά σου κάνουν την ζωη ενα κλικ πιο εύκολη, δεν είμαι ευχαριστημένος με τις επιδόσεις* για τα λεφτά τους και το "Pro" στο όνομα.
Ναι, αν και σύμφωνα με το chatgpt είναι εφικτό.
Analyze the Binary:
Use Ghidra’s suite of tools to perform static analysis on the x64 binary.
You can disassemble, decompile, and examine the binary as you would on an Intel-based Mac.
Conclusion:
Yes, you can effectively use Ghidra on an M2 MacBook to reverse engineer x64 binaries. While running through Rosetta 2 might introduce some minor performance penalties, Ghidra remains a powerful tool for this purpose, and the transition should be relatively smooth. Make sure to stay updated with the latest versions of Ghidra for the best compatibility and performance.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΓΟΥΔΙ είναι “μονόδρομος”, έστω για “εσχάτη ανικανότητα”
από Frappezitis » 24 Αύγ 2023, 06:56 » σε Εθνικά Θέματα - 13 Απαντήσεις
- 1108 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
09 Σεπ 2023, 18:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μονόδρομος ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Ζαγοράκης στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.
από Μαδουραίος » 17 Μαρ 2024, 11:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 14 Απαντήσεις
- 585 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
07 Απρ 2024, 19:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση που θα μαθω για chatgpt ai κτλ
από τα ριχνω μέσα » 30 Οκτ 2024, 11:28 » σε Πληροφορική - 13 Απαντήσεις
- 559 Προβολές
-