Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Ιουν 2024, 03:48
Αφού τα έχουμε ξαναπει και έχουμε ξανατσακωθεί, θες να πάμε άλλο ένα γύρο; Ας πάμε άλλον ένα, δε γαμιέται, στη δουλειά είμαι

Tα παρακάτω είναι προσωπικές διαπιστώσεις, μπορεί να κάνω λάθος ή να πετυχαίνω όλη μου τη ζωή τις ίδιες ακριβώς περιπτώσεις
Η διαπίστωσή μου είναι η εξής: Δεν είναι ότι στους άντρες αρέσει κάτι, είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσει τίποτα.
Με εξαιρέσεις βέβαια αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Πήγαινε σε οτιδήποτε φόρουμ θες, αθλητικά, ξυλουργική, αστροφυσική, προγραμματισμό, μουσική, πολιτική, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κυριολεκτικά οτιδήποτε, η συντριπτική πλειοψηφια σχεδόν πάντοτε θα είναι άντρες. Οι άντρες έχουν χόμπι και ενδιαφέροντα.
Οι γυναίκες έχουν ένα κύριο ενδιαφέρον και αυτό είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, αυτό είναι που βρίσκουν συναρπαστικό. Ακόμα και όταν ρωτάνε γιατί βλέπετε μπάλα αυτό που ρωτάνε στην πραγματικότητα είναι γιατί βλέπετε μπαλα αντί να ασχολείστε με τις σχέσεις σας. Εσύ το είπες κιόλας, ρωτάς αν είμαστε γκέϊ επειδή βλέπουμε μπάλα. Πάντα στις σχέσεις το μυαλό, είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να κατανοήσει ότι μπορεί σε κάποιον απλά να αρέσει κάτι χωρίς να έχει να κάνει κάτι με τις σχέσεις του.
Κλασσικό παράδειγμα, αν πάρει ένας άντρας καινούργιο αυτοκίνητο και το δείξει στον κολλητό του αυτός θ'αρχίσει να τον ρωτάει για το αυτοκίνητο, πόσο έκανε, τι μηχανή έχει, πόσα πιάνει κλπ. Αν το δείξει στη γυναίκα του αυτή θ'αρχίσει ν'αναρωτιέται αν επαθε κρίση μέσης ηλικίας, αν γκομενίζει, αν το αγόρασε για να της πάει κόντρα επειδή αγοράζει πολλές τσάντες κλπ.
Αν ρωτήσεις έναν άντρα για τη δουλειά, θ'αρχίσει να σου λέει για τη δουλειά. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για τη δουλειά θ'αρχίσει να σου λέει για τον προϊστάμενό της.
Οι άντρες έχουν χόμπι, οι γυναίκες εχουν σχέσεις.
Οι άντρες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για σχέσεις, οι γυναίκες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για χόμπι.
Ακόμα και στις συζητήσεις για σχέσεις τις γυναίκες τις ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση με αυτόν που συζητάνε, είσαι μαζί μου; δεν είσαι; με κατανοείς, μου δείχνεις συμπόνοια, θες να κάτσεις να ακούσεις ή όχι; Γι'αυτό και τσαντίζονται όταν προσπαθείς να τους δώσεις λύση για τη σχέση τους, δεν θέλουν λύση, θέλουν να δουν αν είσαι εχθρός ή φίλος.
Με εξαιρέσεις πάντα αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.