Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Μαδουραίος
Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Στον αέρα χιλιάδες παραγγελίες του καταστήματος JMC Tech με έδρα Καρπενήσι – Φέρεται να μην λειτουργεί
Η εταιρεία είχε σημαντικές πωλήσεις το 2022 με έσοδα 6,4 εκατ. ευρώ
https://www.financialreport.gr/sto-aera ... eitourgei/
Η εταιρεία είχε σημαντικές πωλήσεις το 2022 με έσοδα 6,4 εκατ. ευρώ
https://www.financialreport.gr/sto-aera ... eitourgei/
Re: Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Αλλοι απατεωνες (επισης σκρουτζομαγαζο) που έκλεισε προσφατα, ειναι το Perishop.
- Μαδουραίος
Re: Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν.Σκρουτζομαγαζο τσεπωσε εκατομμύρια και εξαφανίστηκε.
Καρπενήσι - Μπακογιάννηδες.- απατεώνες
Όχι δεν έχει σχέση
Όχι δεν έχει σχέση
- Otto Weininger
Μπορεί απλά να βαρέθηκαν

Δεν είδες το άρθρο;
6Μ τζίρος με κέρδη μόλις 100Κ και μάλιστα προ φόρων.
Δηλαδή ακόμα και αν υποθέσουμε ότι ήταν μόνο τα 3 άτομα η εταιρία, οι τύποι τζιραρανε εκατομμύρια για να τους μείνει καθαρό στο τέλος ένα διχίλιαρο το μήνα στον καθένα

Ε σου λεει γάμα το, πάρε τα λεφτά και τρέχα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Είχε πάρει γνωστός μου από αυτό. Του το άργησαν πολύ αλλά το πηρε.
Μάλλον οι τύποι χτίζουν όνομα φτηνού και όχι απατεώνα και μόλις παντελονιασουν πολλά, του βάζουν λουκέτο και γειά σας.
Μάλλον οι τύποι χτίζουν όνομα φτηνού και όχι απατεώνα και μόλις παντελονιασουν πολλά, του βάζουν λουκέτο και γειά σας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Και κει που πάνε να ξεχάσουμε πόσο βλάκας είσαι, τσουπ, μας το θυμίζεις εκκωφαντικα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
έτσι ήταν πάντα το gmc tech, είχα τα φτηνότερα προϊόντα στο σκρουτζ με διαθεσιμότητα 30 μέρες. Όποιος ήταν υποψιασμένος, δεν το άγγιξε ποτέ. Γενικά, στο σκρουτζ προσέχουμε τη διαθεσιμότητα. Ο,τι έχει αναμονή μεγαλύτερη απο 3 μέρες, δεν το ακουμπάμε
Στο αλλο το perishop εγραφε διαθεσιμο και ενω ηταν σκρουτζομαγαζο, δεν μπορουσες να παραγγειλεις απευθείας μεσω σκρουτζ.
Μου ειχε πει μια γνωστη μου που δεν ειχε καρτα, αν μπορουσα να της παρω ενα (φτηνο) τηλέφωνο απο εκει. 100κατι ευρω. Το παραγγειλα και εχασε τα λεφτα της.
Απο αλλο σκρουτζομαγαζο, παραγγειλα κινητο μεσω σκρουτζ (S22 plus ή κατι τέτοιο, ακριβο). Το κινητό χαθηκε στην αποστολή, και το σκρουτζ με αποζημιωσε. Μετα απο λίγες μερες μου εστειλε αυτο που ειχα παραγγειλει, απο αλλο μαγαζι.
αν πάρεις κάτι μέσω σκρουτζ και να βαρέσει κανόνι το μαγαζί δεν τα χάνεις τα λεφτά σου
καλές κριτικές+ άμεση διαθεσιμότητα+ καλάθι σκρουτζ, πάντα. Δεν θα πάρεις πάντα τις φτηνότερες λύσεις αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε παραγγελία μ'αυτόν τον συνδυασμό.panos291 έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 12:41Στο αλλο το perishop εγραφε διαθεσιμο και ενω ηταν σκρουτζομαγαζο, δεν μπορουσες να παραγγειλεις απευθείας μεσω σκρουτζ.
Μου ειχε πει μια γνωστη μου που δεν ειχε καρτα, αν μπορουσα να της παρω ενα (φτηνο) τηλέφωνο απο εκει. 100κατι ευρω. Το παραγγειλα και εχασε τα λεφτα της.
Απο αλλο σκρουτζομαγαζο, παραγγειλα κινητο μεσω σκρουτζ (S22 plus ή κατι τέτοιο, ακριβο). Το κινητό χαθηκε στην αποστολή, και το σκρουτζ με αποζημιωσε. Μετα απο λίγες μερες μου εστειλε αυτο που ειχα παραγγειλει, απο αλλο μαγαζι.
Ναι αυτη ειναι σωστη συνταγή. Αλλα αν παραγγείλεις μεσω skroutz και οχι απευθείας απο το καταστημα, τοτε στην περίπτωση που στραβωσει κατι τοτε εχεις να κανεις με το skroutz. Και απο την προσωπική μου εμπειρία, ειναι εγγύηση.Σενέκας έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 12:47καλές κριτικές+ άμεση διαθεσιμότητα+ καλάθι σκρουτζ, πάντα. Δεν θα πάρεις πάντα τις φτηνότερες λύσεις αλλά θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε παραγγελία μ'αυτόν τον συνδυασμό.panos291 έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 12:41Στο αλλο το perishop εγραφε διαθεσιμο και ενω ηταν σκρουτζομαγαζο, δεν μπορουσες να παραγγειλεις απευθείας μεσω σκρουτζ.
Αν παλι θέλεις να περιμενεις λιγο και να πας απευθείας απο το μαγαζι, ισως μια λυση να είναι και η αντικαταβολή.
Και σαν κανόνα, από Ελλάδα γενικά αγοράζουμε μόνο με αντικαταβολή.
nyxtovios έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 13:05Και σαν κανόνα, από Ελλάδα γενικά αγοράζουμε μόνο με αντικαταβολή.

Πόσοι είναι οι έξυπνοι ποτ γράφουν ότι το έχουν διαθεσιμό και αφού κάνεις παραγγελία και πληρώσεις μέσω κάρτας μαθαινεις οτι τελικά δεν το είχαν. Και θα περιμένεις 2 μήνες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Υγιής επιχειρηματικότητα στο Ελλαδισταν - Πώς να γίνετε εκατομμυριούχος με λίγα κλίκ
από Unique » 30 Ιουν 2024, 12:30 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
30 Ιουν 2024, 13:02
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η παράνοια του ελλαδιστάν
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Απρ 2025, 10:07 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 811 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
08 Απρ 2025, 10:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιοι ονειρεύονται...Ελλαδισταν θρησκευτικό.
από Frappezitis » 09 Νοέμ 2023, 10:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 33 Απαντήσεις
- 1947 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Νοέμ 2023, 19:29
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είδηση ΣΟΚ: ανέστησαν είδος λύκου που εξαφανίστηκε πριν από 10 χιλιετίες
από Antipnevma » 09 Απρ 2025, 21:54 » σε Οικολογία & Φύση - 2 Απαντήσεις
- 191 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
16 Απρ 2025, 10:12
-