Από το αρχείο του ιστορικου συλλέκτη Βέροιας.
Στο νήμα της ιστορίας είσαι.
Ειδικά ο Βελουχιώτης ήταν μεγάλο κάθαρμα.stergiosbik έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:28Εκαναν οι κομμουνισται τετοιες πραξεις;
Πεφτω απο τα συννεφα!
Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ
Kαι μετα ρε σκιουρε σου φταινε τα προσκοπακια της ΕΟΚΑ που καθαριζαν δοσιλογους,εδω ο αλλος μαχαιρωνε 13 χρονα ,τι κλαματα οδυρμους και καταρες θα ακουγαμε αν τα κανε η ΕΟΚΑ αυτα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:27Πω πω τι βαρβαρος αυτος ο Αρης. Μα να μην έχει ενα φουρνο ρε παιδάκι μου, να καεί οσους δεν γουστάρει πολιτισμένα, όπως κάνανε τότε οι ευρωπαίοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Καιρό είχε να μπει αντιστοιχο νήμα.
Kαι μετα ρε σκιουρε σου φταινε τα προσκοπακια της ΕΟΚΑ που καθαριζαν δοσιλογους,εδω ο αλλος μαχαιρωνε 13 χρονα ,τι κλαματα οδυρμους και καταρες θα ακουγαμε αν τα κανε η ΕΟΚΑ αυτα.Paralimnitis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:40[quote="μίστερ μαξ" post_id=356494 time=<a href="tel:1543260420">1543260420</a> user_id=547]
Πω πω τι βαρβαρος αυτος ο Αρης. Μα να μην έχει ενα φουρνο ρε παιδάκι μου, να καεί οσους δεν γουστάρει πολιτισμένα, όπως κάνανε τότε οι ευρωπαίοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Φιλε, οι τρομοκράτες της ΕΟΚΑ ρίχνανε βόμβες μεσα σε σπίτα με γυναικόπαιδα και μωρά. Τωρα προφανώς εσύ οδύρεσε για το 13χρονο, αλλά για τα θυματα της ΕΟΚΑ στα τετοια σου.Paralimnitis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:40Kαι μετα ρε σκιουρε σου φταινε τα προσκοπακια της ΕΟΚΑ που καθαριζαν δοσιλογους,εδω ο αλλος μαχαιρωνε 13 χρονα ,τι κλαματα οδυρμους και καταρες θα ακουγαμε αν τα κανε η ΕΟΚΑ αυτα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:27Πω πω τι βαρβαρος αυτος ο Αρης. Μα να μην έχει ενα φουρνο ρε παιδάκι μου, να καεί οσους δεν γουστάρει πολιτισμένα, όπως κάνανε τότε οι ευρωπαίοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
Η ΕΟΚΑ οργανώθηκε παρόμοια με τον ΕΛΑΣ, όμως η ηθική των τρομοκρατών της εοκα ήταν πάτος. Πισώπλατες δολοφονίες,δολοφονίες πολιτών, παιδιών κτλ.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:42μην συγκρίνεις την εοκα με τα καθαρματα τους κατσαπλιάδες.
Παντως 13χρονα δεν μαχαιρωνεμίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:43Φιλε, οι τρομοκράτες της ΕΟΚΑ ρίχνανε βόμβες μεσα σε σπίτα με γυναικόπαιδα και μωρά. Τωρα προφανώς εσύ οδύρεσε για το 13χρονο, αλλά για τα θυματα της ΕΟΚΑ στα τετοια σου.Paralimnitis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:40Kαι μετα ρε σκιουρε σου φταινε τα προσκοπακια της ΕΟΚΑ που καθαριζαν δοσιλογους,εδω ο αλλος μαχαιρωνε 13 χρονα ,τι κλαματα οδυρμους και καταρες θα ακουγαμε αν τα κανε η ΕΟΚΑ αυτα.μίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:27Πω πω τι βαρβαρος αυτος ο Αρης. Μα να μην έχει ενα φουρνο ρε παιδάκι μου, να καεί οσους δεν γουστάρει πολιτισμένα, όπως κάνανε τότε οι ευρωπαίοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.
ναι, αμα τα σκοτώνεις με βομβες ειναι πιο πολιτισμένα!Paralimnitis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:46Παντως 13χρονα δεν μαχαιρωνεμίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:43Φιλε, οι τρομοκράτες της ΕΟΚΑ ρίχνανε βόμβες μεσα σε σπίτα με γυναικόπαιδα και μωρά. Τωρα προφανώς εσύ οδύρεσε για το 13χρονο, αλλά για τα θυματα της ΕΟΚΑ στα τετοια σου.Paralimnitis έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:40
Kαι μετα ρε σκιουρε σου φταινε τα προσκοπακια της ΕΟΚΑ που καθαριζαν δοσιλογους,εδω ο αλλος μαχαιρωνε 13 χρονα ,τι κλαματα οδυρμους και καταρες θα ακουγαμε αν τα κανε η ΕΟΚΑ αυτα.
μίστερ μαξ έγραψε: ↑26 Νοέμ 2018, 21:27Πω πω τι βαρβαρος αυτος ο Αρης. Μα να μην έχει ενα φουρνο ρε παιδάκι μου, να καεί οσους δεν γουστάρει πολιτισμένα, όπως κάνανε τότε οι ευρωπαίοι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.