Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
1451
Phorum.gr user: Nikos1451

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από 1451 » 30 Ιουν 2024, 18:36

Δεν θα έπρεπε να σε ελκύει αν είσαι ενήλικας.
Σε κάθε περίπτωση κάνεις αυτό που πρέπει να γίνεται πάντα για να αποφευχθεί ο πειρασμός, προχωράς κοιτάζοντας στον ορίζοντα και φροντίζεις το βλέμμα σου να αποφύγει τον πειρασμό αφού βλέπεις τον απέραντο ουρανό, και πέρα από τον ουρανό βρίσκεται το αχανές διάστημα.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 30 Ιουν 2024, 18:40

Αν φτιάχνεσαι με 15χρονα κάτι δεν πάει καλά μαζί σου. Εκτός αν είσαι κάτω από 20.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιουν 2024, 18:55

Μαδουραίος έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:20
Μπίστης έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:18
Περιμένεις να φτάσει στην age of consent?
:102::102:

https://www.google.com/search?q=age+of+ ... s-wiz-serp
Συμφωνα με την ελληνικη νομοθεσια συνεναιτικο σεξ επιτρεπεται απο 15 ετων και ανω. Ομως ενα 15χρονο ειναι ενα αγουρο κοριτσι που οτι ορμες και να εχει , ειναι ξενερωμα για εναν ωριμο ανδρα διοτι δεν ειναι γυναικα στο μυαλο και τη συμπεριφορα. Βεβαια οταν οι ηλικιες ειναι κοντα σε ενα τετοιο ζευγαρι τοτε το ταιριαγμα ειναι πολυ πιο ευκολο. 2 15 χρονα πχ, μια χαρα τη βρισκουν μαζι εφοσον το θελουν.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 30 Ιουν 2024, 18:58

1451 έγραψε:
30 Ιουν 2024, 18:36
Δεν θα έπρεπε να σε ελκύει αν είσαι ενήλικας.
Σε κάθε περίπτωση κάνεις αυτό που πρέπει να γίνεται πάντα για να αποφευχθεί ο πειρασμός, προχωράς κοιτάζοντας στον ορίζοντα και φροντίζεις το βλέμμα σου να αποφύγει τον πειρασμό αφού βλέπεις τον απέραντο ουρανό, και πέρα από τον ουρανό βρίσκεται το αχανές διάστημα.
ΕΜφανισιακα μπορει μια χαρα να ελκυσει ωριμους ανδρες. Υπαρχουν 15 χρονα που εχουν εμφανιση σοκ και δεος. ΑΛλα ειναι αγουρα παιδακια, και αυτο ειναι τερμα αντικουκου. Σε κανει να τα λυπασαι παρα οτιδηποτε αλλο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2024, 22:31

Fata_Morgana έγραψε:
30 Ιουν 2024, 18:14
Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:56
Ναιδα - τι σκεφτοσουν οταν ησουν πιτσιρικα κ την επεφτες σε τριανταρηδες φιλους της οικογενειας σου ;
Ότι όλα τα κορίτσια αυτής της ηλικίας, ο κούκλος της γειτονιάς, του κύκλου μας, του μαγαζιού, των καθηγητών, της τηλεόρασης που έκανε τα μάγουλα να κοκκινίζουν και τη φαντασία να εξαπτεται.

Εσύ συνταξιούχος πλέον,τι σκέφτεται όταν βλέπεις ένα 15+1"χρονο παιδί με σπυράκια στο πρόσωπο,σιδεράκια να περνάει μπροστά σου με κοντό σόρτς και μπουστάκι; σε καβλώνει Άγη;
δεν απαντησες καυλολολιτα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 30 Ιουν 2024, 22:39

Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2024, 22:31
Fata_Morgana έγραψε:
Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:56
Ναιδα - τι σκεφτοσουν οταν ησουν πιτσιρικα κ την επεφτες σε τριανταρηδες φιλους της οικογενειας σου ;
Ότι όλα τα κορίτσια αυτής της ηλικίας, ο κούκλος της γειτονιάς, του κύκλου μας, του μαγαζιού, των καθηγητών, της τηλεόρασης που έκανε τα μάγουλα να κοκκινίζουν και τη φαντασία να εξαπτεται.

Εσύ συνταξιούχος πλέον,τι σκέφτεται όταν βλέπεις ένα 15+1"χρονο παιδί με σπυράκια στο πρόσωπο,σιδεράκια να περνάει μπροστά σου με κοντό σόρτς και μπουστάκι; σε καβλώνει Άγη;
Εγώ απάντησα. Εσύ δεν απαντάς. Πες μας Άγη. Αναμένουμε :hebit:

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2024, 22:48

Fata_Morgana έγραψε:
30 Ιουν 2024, 22:39
Αγις έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

ο νομοθετης τσαχλοκουδουνω εθεσε αναγκαστικα το οριο στα 15 + γιατι κατι καυλοραπανα σαν κ σενα σε εποχες ελευθεριας χιμανε για πουτσο σε οτι σερνικο ανασαινει .
σιγα μην εχουμε χιλιαδες δικαστηρια καθε ημερα για τις καβλατζες σας
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 30 Ιουν 2024, 22:51

εγω θα πω κατι αλλο ποσοι γονεις καμαρωνουν για τα μπουτια της δεκαπενταχρονης κορης;
'η για το μισο γκωλο οταν παει την βολτα της

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 30 Ιουν 2024, 22:54

Πρώτα από όλα και λάγνα να με κοιτάξει 15χρονξ δε θα πάρω πρέφα γιατί δε κοιτάω 15χρονες. Έλεος κάπου λίγο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 30 Ιουν 2024, 23:00

Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2024, 22:48
Fata_Morgana έγραψε:
Αγις έγραψε:

ο νομοθετης τσαχλοκουδουνω εθεσε αναγκαστικα το οριο στα 15 + γιατι κατι καυλοραπανα σαν κ σενα σε εποχες ελευθεριας χιμανε για πουτσο σε οτι σερνικο ανασαινει .

Δε σε ρώτησα γιατί ο νομοθέτης έθεσε το όριο συναίνεσης στα 15. Σε ρώτησα αν καυλώνεις με 15χρονα παιδιά με σπυράκια και σιδεράκια επειδή φοράνε σορτς και μπουστάκι. Οπότε, θα δώσεις μια απάντηση ευθεία ή όχι;

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 30 Ιουν 2024, 23:03

Fata_Morgana έγραψε:
30 Ιουν 2024, 23:00
Αγις έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Δε σε ρώτησα γιατί ο νομοθέτης έθεσε το όριο συναίνεσης στα 15. Σε ρώτησα αν καυλώνεις με 15χρονα παιδιά με σπυράκια και σιδεράκια επειδή φοράνε σορτς και μπουστάκι. Οπότε, θα δώσεις μια απάντηση ευθεία ή όχι;
σαλτα κ γαμησου σκατομαλακω - σου κανει ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 30 Ιουν 2024, 23:05

Αγις έγραψε:
30 Ιουν 2024, 23:03
Fata_Morgana έγραψε:
30 Ιουν 2024, 23:00
Αγις έγραψε:

σαλτα κ γαμησου σκατομαλακω - σου κανει ;
Τι έπαθες καλέ; δε μπορείς να στηρίξεις τα λεγόμενα σου; τς τς

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Ιουν 2024, 23:12

Μπίστης έγραψε:
30 Ιουν 2024, 17:18
Περιμένεις να φτάσει στην age of consent?
15 χρονών *είναι* age of consent.

Εγώ πάντως δε θα έκανα τίποτα γιατί με ενδιαφέρουν μόνο γυναίκες 42-46. Πάρα πολύ οριακά θα το συζήταγα για 40-48.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 30 Ιουν 2024, 23:30

Στα 18.5, 5 μήνες χωρίς γκόμενα και 6 μήνες χωρίς σεξ, σε ένα πάρτι του λυκείου που πήγα γιατί δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, μου εξομολογήθηκε η Φ. ότι με γουστάρει από πάντα και μου επιτέθηκε (δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς) ενώ ακολούθησε το πιο τρελό φάσωμα της ζωής μου το οποίο δεν ολοκληρώθηκε απλώς και μόνο επειδή δεν πίστευα την τύχη μου. Την άλλη μέρα με βλέπει η αδερφή μου χαμογελαστό
"μπα τι έγινε"
" ε της λέω η Φ."
"μα αυτή πάει πρώτη λυκείου"
"πρώτη; νόμιζα ότι πήγαινε δευτέρα"
"πρώτη πάει ρε μαλάκα σύνελθε"

κι έτσι πήρα τηλέφωνο τη Φ. και της είπα να με ξεχάσει και αν ήξερα ότι ήταν 3 χρόνια μικρότερη δε θα είχα κάνει ποτέ τίποτα μαζί της. Αυτή δεν το δέχτηκε εύκολα, για κανα μισάωρο ανταλλάσσαμε επιχειρήματα. Εγώ της εξήγησα ότι είναι έτσι κι αλλιώς ξεφτίλα να μην πηγαίνω σχολείο και να έχω γκόμενα που πάει σχολείο (απάντηση "δηλαδή το πρόβλημά σου είναι το κτίριο;") και ότι είναι πολύ μικρή (απάντηση "πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που θα αρνηθώ να κάνουμε;") αλλά κι όλα αυτά να μη συνέβαιναν σόρι αλλά έχω κανόνα ότι δεν ασχολούμαι με μικρότερες ή μεγαλύτερες από 2 χρόνια από εμένα ("τι ηλίθιος κανόνας είναι αυτός, έλα από εδώ να σου δείξω τι κάνουν οι 3 χρόνια μικρότερες") ε και στο τέλος της είπα ξέρεις κάτι δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σου εξηγώ, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε σχέση, ξεπέρασέ το. Και το έκλεισα.

Αυτή όλη την υπόλοιπη χρονιά γαμιόταν με άτομα από τον ευρύτερο κύκλο γνωστών μου υπό την προϋπόθεση να είναι 20+ χρονών. Ολοφάνερα προσπαθούσε να μου τη σπάσει, κάτι εντελώς μάταιο γιατί πραγματικά δε με ενδιέφερε καθόλου. Μετά απέκτησε πολύ χειρότερα προβλήματα, ενώ εγώ βρήκα μια γκόμενα ακριβώς στην ηλικία μου και εννιακόσιες πενηντα εφτά χιλιάδες φορές καλύτερη και χάθηκα από όλους αυτούς.

Τη βρήκα στο facebook δεκαπέντε χρόνια αργότερα. Είχε πάρει πτυχίο ψυχολογίας και γίνει HR manager. Δεν παρεξενεύτηκα καθόλου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών