ανεβασε το στο short horror storiesfoscilis έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 23:30Στα 18.5, 5 μήνες χωρίς γκόμενα και 6 μήνες χωρίς σεξ, σε ένα πάρτι του λυκείου που πήγα γιατί δεν είχα τίποτα καλύτερο να κάνω, μου εξομολογήθηκε η Φ. ότι με γουστάρει από πάντα και μου επιτέθηκε (δε μπορώ να το περιγράψω αλλιώς) ενώ ακολούθησε το πιο τρελό φάσωμα της ζωής μου το οποίο δεν ολοκληρώθηκε απλώς και μόνο επειδή δεν πίστευα την τύχη μου. Την άλλη μέρα με βλέπει η αδερφή μου χαμογελαστό
"μπα τι έγινε"
" ε της λέω η Φ."
"μα αυτή πάει πρώτη λυκείου"
"πρώτη; νόμιζα ότι πήγαινε δευτέρα"
"πρώτη πάει ρε μαλάκα σύνελθε"
κι έτσι πήρα τηλέφωνο τη Φ. και της είπα να με ξεχάσει και αν ήξερα ότι ήταν 3 χρόνια μικρότερη δε θα είχα κάνει ποτέ τίποτα μαζί της. Αυτή δεν το δέχτηκε εύκολα, για κανα μισάωρο ανταλλάσσαμε επιχειρήματα. Εγώ της εξήγησα ότι είναι έτσι κι αλλιώς ξεφτίλα να μην πηγαίνω σχολείο και να έχω γκόμενα που πάει σχολείο (απάντηση "δηλαδή το πρόβλημά σου είναι το κτίριο;") και ότι είναι πολύ μικρή (απάντηση "πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι που θα αρνηθώ να κάνουμε;") αλλά κι όλα αυτά να μη συνέβαιναν σόρι αλλά έχω κανόνα ότι δεν ασχολούμαι με μικρότερες ή μεγαλύτερες από 2 χρόνια από εμένα ("τι ηλίθιος κανόνας είναι αυτός, έλα από εδώ να σου δείξω τι κάνουν οι 3 χρόνια μικρότερες") ε και στο τέλος της είπα ξέρεις κάτι δεν είμαι υποχρεωμένος να κάτσω να σου εξηγώ, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε σχέση, ξεπέρασέ το. Και το έκλεισα.
Αυτή όλη την υπόλοιπη χρονιά γαμιόταν με άτομα από τον ευρύτερο κύκλο γνωστών μου υπό την προϋπόθεση να είναι 20+ χρονών. Ολοφάνερα προσπαθούσε να μου τη σπάσει, κάτι εντελώς μάταιο γιατί πραγματικά δε με ενδιέφερε καθόλου. Μετά απέκτησε πολύ χειρότερα προβλήματα, ενώ εγώ βρήκα μια γκόμενα ακριβώς στην ηλικία μου και εννιακόσιες πενηντα εφτά χιλιάδες φορές καλύτερη και χάθηκα από όλους αυτούς.
Τη βρήκα στο facebook δεκαπέντε χρόνια αργότερα. Είχε πάρει πτυχίο ψυχολογίας και γίνει HR manager. Δεν παρεξενεύτηκα καθόλου.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
δατ εσκαλέιτεντ κουίκλι
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτά αλλάζουν γιατί μια 35αρα σίγουρα θα ενδιαφερθεί και τι είναι λίγα χρόνια πιο κατω ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Αν εισαι παιδοφιλος τσιμπας και μετα σε τσιμπαει ο Εισαγγελεας για να σου δωσει το δώρο σου.
Συγχαρητηρια κερδισατε τουλαχιστον 5 χρονια καθειρξη στην μαγευτικη Τριπολη!!!
Αν εισαι νορμαλ ανθρωπος φευγεις και πας σπιτακι σου.
Συγχαρητηρια κερδισατε τουλαχιστον 5 χρονια καθειρξη στην μαγευτικη Τριπολη!!!
Αν εισαι νορμαλ ανθρωπος φευγεις και πας σπιτακι σου.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Η 15χρονη παίζει, δοκιμάζει τη δύναμη της στα παιχνίδια ενηλίκων να δει αν μετράει σαν γυναίκα ,αν αρέσει κτλ κτλ.. Αν τσιμπήσεις έχασες ,τρως φόλα .
-
Μη το σκέφτεσαι δεν θα σε τύχει ποτε
15 χρονων ρε φιλε εγω δεν γουσταρω να κανω παρεα με οποιαδηποτε μορφη απο τοτε που εγινα 17.
Ηταν κατα καιρους κατι τυποι 20 και 25 χρονων που ειχαν γκομενες απο το σχολειο και ηταν τελειως αρρωστημενη αισθητικη παραφωνια στη ζωη. Και ακομα κι αυτοι, με 16+.
- Fata_Morgana
- Eθνικοκοινωνιστης

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Το νημα βαζει κοσμο σαραντα χρονων να το φαντασιωθει εν ειδει τσοντας γιατι μονο ετσι μπορει να προκυψει σε ατομο 40 χρονων μια τετοια φαση και αφου υπαρχει τσοντα και η αλλη ειναι ανηλικη το οριο ειναι 18 και υπαρχει παρανομια.
Εγω εδωσα μια αληθινη εμπειρια που υπο οριακες συνθηκες μου την επεσε 15χρονη και ο ιδιος ημουν 18 και παλι το θεωρουσα τραγικη ξεφτιλα να κανω κατι και αηδιασα για τα ιχνοστοιχεία που υπηρξαν οταν ειχα λαθος εικονα για την ηλικια της και τελικα ηταν και η ιδια βαθια προβληματικο ατομο αφου καταντησε HR.
Δεν ειναι κλιμακωση αυτο. Ειναι "hello, earth προς μαλακες, μηπως να χαλαρωνατε:"
Νon4me έγραψε: ↑07 Ιούλ 2020, 20:31
Ημουν πριν κατι μερες στο γκαραζ και περναει μια πιτσιρικα θα ταν λυκειο απο 1η ως 3τη . Κατι σε αντριανα λιμα σε παιδικο με σκουλαρικακι στη μυτη κλπ . Ε για 10 μετρα πριν περασει μπροστα μου με κοιταζε στα ματια - μια οτιδηποτε μπουρδα και να την ελεγα η να γελουσα μπορει να με επιανε κουβεντα . Τα ορια ομως ειναι ορια .
- Οργισμένος
Ημουν γυρω στα 11 , καλοκαιρι , και ημουν στη γιαγια μονος για διακοπες. Ετυχε λοιπον να φιλοξενησει η γιαγια μου το ιδιο διαστημα μια μακρινη ανιψια της στα 15 και απο οσο θυμαμαι εντελως σχηματισμενη σωματικα. Αρκετα μεγαλα βυζια απο οτι θυμαμαι.
Αργοτερα ενθυμουμενος την περιεργη συμπεριφορα της καταλαβα οτι μου ειχε ψιλοεπιτεθει σεξουαλικα, με τυχαια αγγιγματα , αγκαλιες αλλα και τυχαιες αποκαλυψεις σωματος μπροστα μου, ρωγες, κοιλοτα κτλ. Εγω τοτε ως 11χρονος σκεπτομουν πως συμπεριφερεται περιεργα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι , ωντας χανος. Και δεν ξερω τι αλλο εκανε οταν κοιμομουν διπλα της στρωματσαδα καθε βραδυ για 1 μηνα. Λογικα την εξιταρε πως ημουν εντελως αθωος και αδαης αλλα και του χεριου της.
Αργοτερα ενθυμουμενος την περιεργη συμπεριφορα της καταλαβα οτι μου ειχε ψιλοεπιτεθει σεξουαλικα, με τυχαια αγγιγματα , αγκαλιες αλλα και τυχαιες αποκαλυψεις σωματος μπροστα μου, ρωγες, κοιλοτα κτλ. Εγω τοτε ως 11χρονος σκεπτομουν πως συμπεριφερεται περιεργα αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω γιατι , ωντας χανος. Και δεν ξερω τι αλλο εκανε οταν κοιμομουν διπλα της στρωματσαδα καθε βραδυ για 1 μηνα. Λογικα την εξιταρε πως ημουν εντελως αθωος και αδαης αλλα και του χεριου της.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 01 Ιούλ 2024, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
το παρων θεμα νηματος καλυπτεται διεξοδικα απο την ταινια American beauty.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οκ μην ανησυχεις.foscilis έγραψε: ↑01 Ιούλ 2024, 00:27Το νημα βαζει κοσμο σαραντα χρονων να το φαντασιωθει εν ειδει τσοντας γιατι μονο ετσι μπορει να προκυψει σε ατομο 40 χρονων μια τετοια φαση και αφου υπαρχει τσοντα και η αλλη ειναι ανηλικη το οριο ειναι 18 και υπαρχει παρανομια.
Εγω εδωσα μια αληθινη εμπειρια που υπο οριακες συνθηκες μου την επεσε 15χρονη και ο ιδιος ημουν 18 και παλι το θεωρουσα τραγικη ξεφτιλα να κανω κατι και αηδιασα για τα ιχνοστοιχεία που υπηρξαν οταν ειχα λαθος εικονα για την ηλικια της και τελικα ηταν και η ιδια βαθια προβληματικο ατομο αφου καταντησε HR.
Δεν ειναι κλιμακωση αυτο. Ειναι "hello, earth προς μαλακες, μηπως να χαλαρωνατε:"
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
καμμια φωτο εχεις ; .........
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 607 Προβολές