και το ψάρεμα
10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Κατεβάζεις την εφαρμογή US Radio
Ψάχνεις το Orthodox Chtistian Radio / The Rudder
Και ψάχνεις ότι άλλο θες πχ : San Diego's Jazz 88.3 και μόνο για την φωνή του εκφωνητή τα απογεύματα κατά τις 7

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ο ύπνος είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για την υγεία και την γενικότερη διάθεση σου, εάν δεν συμπληρώνεις ΚΑΘΕ μέρα οχτώ ώρες και πενήντα λεπτά ύπνου με πάνω από το μισό ντηπ είσαι δύσκολος.Green Dragon έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 18:49Τι είναι το πρόβλημα του ύπνου;Τι είναι οι αϋπνίες;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
.
.
Καλά ναι, σίγουρα είναι ότι θέλεις, χίλια δυό άλλα πράματα, αλλά αλήθεια ε αυτή τη φορά.Bazoomba έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 18:55Οχι, δυστυχως δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.sys3x έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 17:59Είναι σα το κατούρημα φίλε, κρατιέσαι κρατιέσαι, ξέρεις τι φταίει, κατουράς και τσουπ όλα αυτά που έγραψες γίνονται ξαφνικά καπνός.Bazoomba έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 17:53
Αν τα ψυχολογικά ήταν απόρροια της μη σεξουαλικής αποφόρτισης, τότε θα ήταν περισσότερα στο παρελθόν απ'οτι τώρα.
Στην πραγματικότητα είναι συνολικό το ζήτημα και δεν αφορά μόνο στις επιλογές του ατόμου αλλά και στις κοινωνικές νόρμες, στις κοινωνικές κατασκευές, στην διαμόρφωση της καθημερινής ρουτίνας του καθενός, σε γενετικούς παράγοντες (που είναι αποτέλεσμα των παραπάνω) και γενικότερα σε όλα στοιχεία που συντελούν στην "απομάγευση" του κόσμου μας.
Αν ολα αυτά εσύ τα εντάσσεις στο "πολλά άλλα πράγματα" δεν λες στην πραγματικότητα κάτι συγκεκριμένο, παρά μασκάρεις όλους τους παράγοντες με μια έννοια που στην πραγματικότητα σχετίζεται μόνο άμεσα και επαγωγικά με αυτούς.
Στην θέση της ούρησης μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε άλλη ανάγκη, πραγματική ανάγκη όμως, όχι να την λέμε στον συμπχωρουμίτη επειδής κρατιόμαστανε τόση ώρα - χρόνια, αυτό δεν είναι ανάγκη, επιλογή είναι και υπάρχει ένα πάτερν, συνήθως όταν δεν πληρούνται κάποιες συγκεκριμένες ανάγκες αρχίζουν να εμφανίζονται αυτές οι "επιλογές". Μετά ακολουθείς το αντίστοιχο αγγελάκι από πάνω σου και πορεύεσαι κάπως, γω τα σκότωσα τα αγγελάκια μου.

Απλά εάν τα κάνεις πενηνταράκια σε 5-6 πράγματα καταλήγεις ως σημαντικότερα για την υγεία - well being. Το, ξες, είναι κάπου εκεί, πέμπτο έκτο στην σειρά, είναι στα 5-6 σπουδαιότερα θέλω να πω, τι να λέμε τώρα. Η διατροφή, η άθληση, το mindset, ο ύπνος, το καλό, ξες, αυτά είναι που μετράνε περισσότερο και από την χωρίς ή με προσπάθεια διαχείριση τους είμαστε ότι είμαστε ο καθένας.
.
.
Νους υγιείς εν σώματι υγιεί.
Απλό κόνσεπτ που με πήρε μια ζωή να το πιάσω.
Απλό κόνσεπτ που με πήρε μια ζωή να το πιάσω.
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Η επίσημη θέση της ιατρικής είναι πως το φυσιολογικό είναι 6-10 ώρες και εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός. Εγώ βρίσκομαι στα κατώτερα φυσιολογικά όρια και λίγο πιο κάτω και έχω άφθονη ενέργεια κατά την διάρκεια της μέρας. 8,5 ώρες παίζει να έχω κοιμηθεί καμιά δεκαριά φορές στην ζωή μου μετά από πολύ κουραστικές μέρες. Ο αδερφός μου πάλι βρίσκεται στο άλλο άκρο, χρειάζεται περίπου 10 ώρες ύπνου την ημέρα για να είναι οκ.
Η επιστήμη έχει αποφανθεί εδώ και χρόνια για την χρόνια χρήση βενζοδιαζεπινών. ΟΛΟΙ οι γιατροί που συνταγογραφούν επί μήνες και χρόνια Xanax κτλ στους ασθενείς τους, έπρεπε να έχουν σοβαρότατες πειθαρχικές κυρώσεις. Πρακτικά το σύστημα ΓΑΜΙΕΤΑΙ, επειδή έπρεπε να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ καν η συνταγογράφηση πέραν του ενός-δύο μηνών. Επίσης έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ η συνταγογράφησή τους σε παθολόγους/γενικούς γιατρούς και να επιτρέπεται μόνο σε νευρολόγους/ψυχίατρους. Αν έχετε συγγενείς που παίρνουν τέτοιες μαλακίες, κάντε τους να τις σταματήσουν και αλλάξτε τους μαλάκες τους γιατρούς που τους τις συνταγογραφούν.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5846112/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5846112/
Long-term use of benzodiazepine in general is controversial and not recommended, although commonly practiced.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4159609/the degree of cognitive recovery that may take place after a benzodiazepine taper is unclear, with compelling evidence not supporting full restitution of cognitive function, at least in the first 6 months after cessation, and suggestion that there may be some permanent deficits in comparison to controls
https://www.health.harvard.edu/mind-and ... your-brainBenzodiazepine use is associated with an increased risk of Alzheimer’s disease. The stronger association observed for long term exposures reinforces the suspicion of a possible direct association, even if benzodiazepine use might also be an early marker of a condition associated with an increased risk of dementia. Unwarranted long term use of these drugs should be considered as a public health concern.
People who had taken a benzodiazepine for three consecutive months or less had about the same dementia risk as those who had never taken one. But those who had taken a benzodiazepine for three to six months had a 32% greater risk of developing Alzheimer's, and those taking one for more than six months had an 84% greater risk than those who hadn't taken one.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
μας αγχώνεις τώρα
Είμαστε φτωχοί. Δεν έχουμε χρήματα για ναρκωτικά.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομιζω οτι τα ηρεμιστικα δεν ειναι το προβλημα, τα μη συνταγογραφουμενα ειναι το προβλημα.
Σε οσες αγωγες εχω ακουσει, ο ψυχιατρος τα δινει σε ενα πλαισιο θεραπειας, το οποιο ειναι συνηθως 3-6 μηνες στους οποιους ο ασθενης παρακολουθειται.
Αντιθετα οι προβληματικες περιπτωσεις που συναντω, ειναι ολες σε φαση σελφ μεντικεησον. Δηλαδη καταπινουν χαπια ανεξελεγκτα γιατι τους "βοηθαει"
ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΚΟΦΤΟ.
Προσωπικα διαβαζω κατι καταλληλο για να με παρει ο υπνος. Αυτο τον καιρο εχω προτιμηση στην πατερικη θεολογια. Ειδικα με τις αναλυσεις περι τριαδικου θεου, δεν κραταω πανω απο δεκαλεπτο μεχρι να σβησω.
Σε οσες αγωγες εχω ακουσει, ο ψυχιατρος τα δινει σε ενα πλαισιο θεραπειας, το οποιο ειναι συνηθως 3-6 μηνες στους οποιους ο ασθενης παρακολουθειται.
Αντιθετα οι προβληματικες περιπτωσεις που συναντω, ειναι ολες σε φαση σελφ μεντικεησον. Δηλαδη καταπινουν χαπια ανεξελεγκτα γιατι τους "βοηθαει"
ΟΧΙ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΚΟΦΤΟ.
Προσωπικα διαβαζω κατι καταλληλο για να με παρει ο υπνος. Αυτο τον καιρο εχω προτιμηση στην πατερικη θεολογια. Ειδικα με τις αναλυσεις περι τριαδικου θεου, δεν κραταω πανω απο δεκαλεπτο μεχρι να σβησω.
- Οργισμένος
ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝΝΝΝΝΝ;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λιγότερες μέρες δουλειάς, περισσότερος ελεύθερος χρόνος, περισσότερη απόδραση απο τη ρουτίνα. Ναι, και γυμναστική, μπράβο σας κύριοι Προφανόπουλοι.
Τα "δε γαμάαθθ", ειναι μπουμερισμοι. Ο παππούς μου τα ελεγε αυτα. Σαφώς και το να εχεις μια ανισόρροπη ή ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή, σου προκαλεί πολλες ψυχολογικές (αλλα και σωματικες) δυσλειτουργίες, αλλα στις μερες αυτο δεν ειναι σύνηθες. Ζουμε στην εποχή που ο κόσμος γαμιέται πιο πολυ, πιο εύκολα και πιο απενοχοποιημένα κι απ'τα κουνέλια πλέον.
Δεν θεωρώ οτι η έλλειψη γαμησιού ειναι το κύριο προβλημα.
Τα "δε γαμάαθθ", ειναι μπουμερισμοι. Ο παππούς μου τα ελεγε αυτα. Σαφώς και το να εχεις μια ανισόρροπη ή ανύπαρκτη σεξουαλική ζωή, σου προκαλεί πολλες ψυχολογικές (αλλα και σωματικες) δυσλειτουργίες, αλλα στις μερες αυτο δεν ειναι σύνηθες. Ζουμε στην εποχή που ο κόσμος γαμιέται πιο πολυ, πιο εύκολα και πιο απενοχοποιημένα κι απ'τα κουνέλια πλέον.
Δεν θεωρώ οτι η έλλειψη γαμησιού ειναι το κύριο προβλημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα data centers παγκοσμίως καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρικη ενέργεια από χώρες όπως η Ισπανία κλπ
από Ίακχος » 22 Ιουν 2024, 17:39 » σε Τεχνολογία - 2 Απαντήσεις
- 372 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Stalker
22 Ιουν 2024, 18:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση 500 εκατομμύρια ευρω στα σκυπιδια απο τα συριζολυματα
από panos291 » 27 Αύγ 2024, 10:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 844 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
01 Οκτ 2024, 17:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ!
από Kauldron » 26 Ιουν 2023, 10:46 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
26 Ιουν 2023, 10:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση 16.000€/μήνα τον πληρώναμε τον Γκρινμπεργκ για να σας κοροϊδεύει ο Κουλης
από Μαδουραίος » 24 Σεπ 2024, 17:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
24 Σεπ 2024, 18:21
-