Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
-
foscilis
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από foscilis » 02 Ιούλ 2024, 15:20
Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 13:45
foscilis έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 12:40
H Ιταλια εχει τους μισους φονους απο εμας ανα 100.000 κατοικους και πραγματικα δε νομιζω οτι η μαφια χρησιμοποιει κεντρικο παρκο της Ρωμης για παρκινγκ ενω διπλα σαπιζει πολυωροφο νομιμο παρκινγκ, οπως συμβαινει στο Μεταξουργειο.
Η λέξη κλειδί είναι το "νομίζεις". Απλά δεν έχεις ιδέα.
ήμουν στη Ρώμη τον Μάιο και πήγα στις περισσότερες κεντρικές πλατείες βράδυ.Είμαι σίγουρος ότι δεν είχε παρκαρισμένα. Το "δε νομίζω" ήταν ρητορικό σχήμα.
Προσοχή δε λέμε τι γίνεται σε υπόγες ή στο τάδε κωλοχώρι της Καλαβρίας. Λέμε στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ η μαφία να έχει μετατρέψει ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΚΟ σε αυθαίρετο πάρκινγκ επί πληρωμή και οι μπάτσοι να πετούν χαρταετό.
-
Otto Weininger
από Otto Weininger » 02 Ιούλ 2024, 16:48
foscilis έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 15:20
foscilis έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 12:40
H Ιταλια εχει τους μισους φονους απο εμας ανα 100.000 κατοικους και πραγματικα δε νομιζω οτι η μαφια χρησιμοποιει κεντρικο παρκο της Ρωμης για παρκινγκ ενω διπλα σαπιζει πολυωροφο νομιμο παρκινγκ, οπως συμβαινει στο Μεταξουργειο.
ήμουν στη Ρώμη τον Μάιο και πήγα στις περισσότερες κεντρικές πλατείες βράδυ.Είμαι σίγουρος ότι δεν είχε παρκαρισμένα. Το "δε νομίζω" ήταν ρητορικό σχήμα.
Προσοχή δε λέμε τι γίνεται σε υπόγες ή στο τάδε κωλοχώρι της Καλαβρίας. Λέμε στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ η μαφία να έχει μετατρέψει ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΚΟ σε αυθαίρετο πάρκινγκ επί πληρωμή και οι μπάτσοι να πετούν χαρταετό.
Ε αφού
ήσουν στην Ρώμη τον Μάιο και αφού η Camorra ή η Cosa Nostra ή η N'Dragheta κλπ δεν έχουν κάνε κάποιο αυθαίρετο πάρκινγκ κάπου στην Ρώμη συμπεραίνουμε ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη μαφία και πιο αλανιαρα.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 02 Ιούλ 2024, 16:55
Maspoli έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 09:27
Σε καμιά άλλη χώρα της ευρωπαϊκής ηπείρου δεν είναι ευκολότερο να δρουν μαφιόζοι.
Μόνο στη χώρα που κυβερνά το πουταναριό των αρίστων του κουλιστάν

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
foscilis
από foscilis » 02 Ιούλ 2024, 22:50
Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 16:48
foscilis έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 15:20
Ε αφού
ήσουν στην Ρώμη τον Μάιο και αφού η Camorra ή η Cosa Nostra ή η N'Dragheta κλπ δεν έχουν κάνε κάποιο αυθαίρετο πάρκινγκ κάπου στην Ρώμη συμπεραίνουμε ότι η Ελλάδα έχει μεγαλύτερη μαφία και πιο αλανιαρα.
Ανθρωπε μου η μαφια στην ελλαδα εχει παρει μια ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ στη μεση της πρωτευουσας και την κανει παρκινγκ που πανε και παρκαρουν ακομα και υπουργοι σταζοντας τα στη μαφια, για να διασκεδασουν σε μαγαζια που ειτε ελεγχει απευθειας η μαφια ειτε της πληρωνουν προστασια.
Τι ΑΚΡΙΒΩΣ σε κανει να πιστευεις οτι σε πιο περιθωριακες καταστασεις που δεν ειναι θεοκαρτα σε ολον τον κοσμο η μαφια θα ειναι πιο συγκρατημενη;
Οταν βλεπεις ας πουμε την ελληνικη σημαια να κυματιζει στην Ακροπολη το συμπερασμα σου ειναι "ελα μωρε μαλακιες σιγα μην ειναι Ελληνες εδω, λεπτομερεια η σημαια στο κεντρικοτερο σημειο της πρωτευουσας της χωρας";
-
nyxtovios
από nyxtovios » 02 Ιούλ 2024, 22:58
Lugozzi έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 12:56
Μαδουραίος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 09:37
Μάλλον καθάρισαν λάθος άνθρωπο...... και τώρα περνάμε στην σύλληψη των δολοφόνων στην Μαρφιν από τον υπουργό ΠροΠο Χρυσοχοΐδη
Τοπογραφος, οικόπεδα, Μύκονος

-
Juno
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
13 Νοέμ 2024, 09:16
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1651 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
08 Ιουν 2023, 16:13
-
-
- 93 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
19 Νοέμ 2024, 20:52
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Δεκ 2023, 17:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.