Ε και να βιαστεί ένα 15χρονο σωματικά δε θα πάθει κάτι μωρέ. Θα γιάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02μα γι αυτο ρωταω. για να μαθω ποια ειναι η διαφορα, στη συγκεκριμμενη κατασταση. επειδη σαν αντρας, δεν μπορω να το νιωσω, θελω καποια (η καποιον, αν νομιζει οτι μπορει) να μου το εξηγησει.Feindflug έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:35Ρε τύπε, κάνεις ένα λάθος που κάνουν και οι υστερικές φεμινίστριες που απαιτούν ισοπεδωτική, αντιφυσική εξίσωση.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 20:58μια απορια εχω, τι κακο θα παθει η περπατημενη, αμα πηδηξει εναν σιτεμενο;
εχω υπαρξει εφηβος που πηδηξε σιτεμενη, και δεν με βρηκε κανενα κακο, ρωταω για να μαθω τη γυναικεια οπτικη.
εστω η πρωταγωνιστρια του τοπικ τον βρηκε τον μπαρμπα ανωμαλο. εγαμηθησαν. μετα, τι;
Ο άνδρας και η γυναίκα δεν είναι ίδιοι. Δεν είναι απλά ένας άνθρωπος με πέος αντί για αιδοίο και ανάλογη τριχοφυία και μυϊκότητα. Έχουν πολύ διαφορετικό ψυχισμό, λογική, συναισθηματικό κόσμο, σεξουαλικότητα, ένστικτα, διαφορετικές νοημοσύνες, τάσεις και ροπές.
Δεν είμαστε ίδιοι όταν τρώμε, όταν κάνουμε σεξ, όταν δουλεύουμε, όταν διασκεδάζουμε, όταν επικοινωνούμε, όταν ταξιδεύουμε. Πουθενά. Μόνο σε κάποιες λειτουργίες της βιολογίας μας.
φανταζομαι σωματικα, δε θα παθει κατι.
παιζει καποια πιθανη ψυχολογικη βλαβη; αληθινη βλαβη, πιστοποιημενη απο την επιστημη, η εστω εμπειρικα.
η απλως ειναι κοινωνικα απαραδεκτο, τιθαπειοκοσμος και τετοια;
και κατι ακομη, ο μπαρμπας που θα αποδεχτει το πεσιμο της μικρης ειναι ανωμαλος, δεδομενο.
η πιτσιρικα που κανει το πεσιμο, ειναι ομαλη;
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
ναι, ακριβως επειδη ειμαι αντρας και δεν ξερω, ρωταω.decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50
εσύ είσαι άντρας όχι γυναίκα, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά
δεν λειτουργούν τα δυο φύλα με τον ίδιο τροπο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επειδή εσύ δεν έπαθες τίποτα δεν μπορεί ένας έφηβος να έχει τραύμα από μια ανάλογη εμπειρία, δεν μπορείς να δημιουργείς κανόνες με βάση τον μικρόκοσμο σου
ο ψυχισμός δεν είναι μια φανταστική ιδέα, υπάρχει και επηρεάζεται από όλες τις εμπειρίες του ατόμου, επίσης δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να μην αντιδρούν με τον ίδιο τροπο
τι θα παθει λοιπον, ο ψυχισμος. με απλα λογια αν μπορεις.
δεν κοροιδευω, δεν γραφω για να πω οτι ελα μωρε δε θα παθει τιποτα, ειλικρινα ρωταω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να τον πουμε.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:04Όττο 15 χρόνων είναι παιδί. Ψηλώνει ακόμα. Που μου στέκεστε στους ορισμούς. Πάει 3η γυμνασίου. Θα προσελκυστεί ο 50αρης από το 15χρονο και δεν θα τον πούμε παιδόφιλο. Συνέλθετε.
τη μικρη να την πουμε γεροντοφιλη;
- Otto Weininger
Άσε τα "ψηλωνει ακόμα". Γενικά άσε την φύση έξω, γιατί το κύριο επιχείρημα κάποιων είναι ότι από την στιγμή που ήρθε περίοδος, η φύση σε έχει έτοιμη για τεκνοποίηση. Και εγώ διαφωνώ εδώ ή έστω βάζω πολλούς αστερίσκους.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:04Όττο 15 χρόνων είναι παιδί. Ψηλώνει ακόμα. Που μου στέκεστε στους ορισμούς. Πάει 3η γυμνασίου. Θα προσελκυστεί ο 50αρης από το 15χρονο και δεν θα τον πούμε παιδόφιλο. Συνέλθετε.
Επίσης και αυτό με τις ηλικίες είναι κάπως. 50αρης όχι, 30αρης ναι;
25αρης ναι;
Πάντως όντως πρέπει να τσεκάρεις τους ορισμούς λίγο γιατί κάπου το μπερδεύεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
ποιος μιλησε για βιασμο;Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:05Ε και να βιαστεί ένα 15χρονο σωματικά δε θα πάθει κάτι μωρέ. Θα γιάνει.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02μα γι αυτο ρωταω. για να μαθω ποια ειναι η διαφορα, στη συγκεκριμμενη κατασταση. επειδη σαν αντρας, δεν μπορω να το νιωσω, θελω καποια (η καποιον, αν νομιζει οτι μπορει) να μου το εξηγησει.Feindflug έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:35
Ρε τύπε, κάνεις ένα λάθος που κάνουν και οι υστερικές φεμινίστριες που απαιτούν ισοπεδωτική, αντιφυσική εξίσωση.
Ο άνδρας και η γυναίκα δεν είναι ίδιοι. Δεν είναι απλά ένας άνθρωπος με πέος αντί για αιδοίο και ανάλογη τριχοφυία και μυϊκότητα. Έχουν πολύ διαφορετικό ψυχισμό, λογική, συναισθηματικό κόσμο, σεξουαλικότητα, ένστικτα, διαφορετικές νοημοσύνες, τάσεις και ροπές.
Δεν είμαστε ίδιοι όταν τρώμε, όταν κάνουμε σεξ, όταν δουλεύουμε, όταν διασκεδάζουμε, όταν επικοινωνούμε, όταν ταξιδεύουμε. Πουθενά. Μόνο σε κάποιες λειτουργίες της βιολογίας μας.
φανταζομαι σωματικα, δε θα παθει κατι.
παιζει καποια πιθανη ψυχολογικη βλαβη; αληθινη βλαβη, πιστοποιημενη απο την επιστημη, η εστω εμπειρικα.
η απλως ειναι κοινωνικα απαραδεκτο, τιθαπειοκοσμος και τετοια;
και κατι ακομη, ο μπαρμπας που θα αποδεχτει το πεσιμο της μικρης ειναι ανωμαλος, δεδομενο.
η πιτσιρικα που κανει το πεσιμο, ειναι ομαλη;
α, ναι, εσυ.

αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημαBazoomba έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02Ω, θέλετε να μιλάμε στον πληθυντικό δεσποινίς;decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50οι γιαγιάδες έτρωγαν και ξύλο ενίοτε, επίσης δεν ψήφιζαν, δεν είχαν λόγο μέσα στο σπίτι ούτε καν για την ίδια τους την ύπαρξη, ήταν δούλες κατα κύριο λόγο, δεν μορφώθηκαν ακόμα κι αν ήθελαν
αν θέλετε να έχετε γυναίκες σαν τις γιαγιάδες σας μπορείτε να γυρίσετε σε εκείνη την εποχή, στο καλό δεν θα λείψετε
το "κοινωνικές νόρμες" δεν ξέρω που το διάβασες αλλά αμφιβάλλω αν το κατάλαβες, επειδή κάτι είναι νόρμα δεν σημαίνει ότι έχει και λογική βάση
Συνέδεσα πουθενά την """λογική βάση""" με την έννοια της κοινωνικής νόρμας ή ήθελες απλά να αναφέρεις το προφανές;
Οι παππούδες μας που παντρεύονταν 15χρονες ήταν κλινικές περιπτώσεις;
δεύτερον ήθελα να αποσαφηνίσω γιατί αυτό το ήξεις αφίξεις υφάκι γραφής δεν μου ταιριάζει
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθος
δεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
να σου εξηγήσω τι λοιπόν;
- Otto Weininger
Αν ήσουν ψάρι, τι ψάρι θα ήθελες να ήσουν;decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημαBazoomba έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02Ω, θέλετε να μιλάμε στον πληθυντικό δεσποινίς;decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50οι γιαγιάδες έτρωγαν και ξύλο ενίοτε, επίσης δεν ψήφιζαν, δεν είχαν λόγο μέσα στο σπίτι ούτε καν για την ίδια τους την ύπαρξη, ήταν δούλες κατα κύριο λόγο, δεν μορφώθηκαν ακόμα κι αν ήθελαν
αν θέλετε να έχετε γυναίκες σαν τις γιαγιάδες σας μπορείτε να γυρίσετε σε εκείνη την εποχή, στο καλό δεν θα λείψετε
το "κοινωνικές νόρμες" δεν ξέρω που το διάβασες αλλά αμφιβάλλω αν το κατάλαβες, επειδή κάτι είναι νόρμα δεν σημαίνει ότι έχει και λογική βάση
Συνέδεσα πουθενά την """λογική βάση""" με την έννοια της κοινωνικής νόρμας ή ήθελες απλά να αναφέρεις το προφανές;
δεύτερον ήθελα να αποσαφηνίσω γιατί αυτό το ήξεις αφίξεις υφάκι γραφής δεν μου ταιριάζει
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθοςδεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν εσύ θες να κάνεις διάλογο, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου με ποιον τον κάνεις. Το να παραθέτεις ένα άτομο και να γράφεις σε πολλούς δεν προδιαθέτει τον άλλο για διάλογο.decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημαBazoomba έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:02Ω, θέλετε να μιλάμε στον πληθυντικό δεσποινίς;decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50οι γιαγιάδες έτρωγαν και ξύλο ενίοτε, επίσης δεν ψήφιζαν, δεν είχαν λόγο μέσα στο σπίτι ούτε καν για την ίδια τους την ύπαρξη, ήταν δούλες κατα κύριο λόγο, δεν μορφώθηκαν ακόμα κι αν ήθελαν
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθος
Ούτε οι ad hominem υποθέσεις για το γνωσιακό υπόβαθρο του "απέναντι". Τις υποδείξεις σου πρέπει να τις εμπεδώσεις η ίδια αρχικά. Επικουρικά συνιστώ ψώνια στα Ζάρα με φυσική παρουσία , μπανάκι στην θάλασσα άφοβα και γιαουρτάκι μετέπειτα σε περίπτωση που σε κάψει ο ήλιος.
ΥΓ: Τα λοιπά περί του χαρακτηρισμού ως ψυχιατρικών περιπτώσεων των ανδρών μιας ολόκληρης εποχής γιατί η ηθική τους διέφερε από την δική μας τα αφήνω ασχολίαστα...
Καλό σας βράδυ δεσποινίς.
η ιστορια του τοπικ ξεκινα με πεσιμο της μικρης, οποτε δεν εχει προυπαρξει σχεση, για να εχει δυναμικη, ουτε αναγνωριση αντιληψης και κριτικης ικανοτητας.decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12δεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
ξεκινα με το οτι η μικρη γουσταρει τον γερο, πριν φτασουμε στο πως ανταποκρινεται αυτος.
ειναι ομαλη συμπεριφορα αυτη απο την πιτσιρικα;
ξαναλεω, ειλικρινα ρωταω.
Τίποτα. Παιδί έχεις;Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:05ναι, ακριβως επειδη ειμαι αντρας και δεν ξερω, ρωταω.decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50
δεν λειτουργούν τα δυο φύλα με τον ίδιο τροπο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επειδή εσύ δεν έπαθες τίποτα δεν μπορεί ένας έφηβος να έχει τραύμα από μια ανάλογη εμπειρία, δεν μπορείς να δημιουργείς κανόνες με βάση τον μικρόκοσμο σου
ο ψυχισμός δεν είναι μια φανταστική ιδέα, υπάρχει και επηρεάζεται από όλες τις εμπειρίες του ατόμου, επίσης δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι σε όλα τα επίπεδα με αποτέλεσμα να μην αντιδρούν με τον ίδιο τροπο
δεν κοροιδευω, δεν γραφω για να πω οτι ελα μωρε δε θα παθει τιποτα, ειλικρινα ρωταω.
Otto Weininger έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:14Αν ήσουν ψάρι, τι ψάρι θα ήθελες να ήσουν;decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:12αρχικά θα ήθελα να μπορείς να κανείς διάλογο και να μην θεωρείς την ειρωνεία επιχείρημα
και ναι οι παππούδες που παντρεύονταν 15χρονες χωρίς ίχνος ντροπής σίγουρα δεν ήταν υγιείς περιπτώσεις όσο κι αν το επιτάσσει η κοινωνία, γιατί ακόμα και σήμερα όπου συμβαίνει αυτό βαθιά μέσα τους όσοι το κάνουν ξέρουν ότι είναι λάθοςδεν κοροϊδεύεις αλλά μιλάς για γεροντοφιλη 15χρονη αγνοώντας την δυναμική στην σχέση μεταξύ ανηλίκου με ενήλικα και την διαφορά στην αντίληψη και στην κριτική ικανότητα, εκτός αν θεωρείς πως λειτουργούν στις ίδιες βάσεις όποτε μάντεψε ποιος έχει πρόβλημα
Καρχαριας.
- Fata_Morgana
Όχι να τη πεις παιδί. Μυαλό 15χρονης. Τέλος.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:07να τον πουμε.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:04Όττο 15 χρόνων είναι παιδί. Ψηλώνει ακόμα. Που μου στέκεστε στους ορισμούς. Πάει 3η γυμνασίου. Θα προσελκυστεί ο 50αρης από το 15χρονο και δεν θα τον πούμε παιδόφιλο. Συνέλθετε.
τη μικρη να την πουμε γεροντοφιλη;
εχωAitwlos έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:35Τίποτα. Παιδί έχεις;Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:05ναι, ακριβως επειδη ειμαι αντρας και δεν ξερω, ρωταω.decadent έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 21:50
-
Αν ήσουν Ρεπουμπλικάνος θα μπορούσες να την παντρευτείς, αν και θα σου έπεφτε μικρή. 

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- hellegennes
1. Να καλωσορίσουμε κάτι που δεν υπάρχει
2. Να μην καλωσορίσουμε κάτι που δεν υπάρχει
3. Να παλέψουμε ενάντια σε κάτι που δεν υπάρχει
4. Να κρυφτούμε από κάτι που δεν υπάρχει
5. Να αυτοκτονήσουμε για να μην γίνουμε δούλοι σε κάτι που δεν υπάρχει
Νομίζω είναι αρκετές επιλογές. Διαλέγω το 2.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-