Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Αν όμως καταλάβεις πως κάποια 15χρονη σε κοίταξε λάγνα τότε έχεις πρόβλημα.....
ανωμαλαρα ηταν σαν πιτσιρικα - γουσταρε πολυ μεγαλυτερους κ την επεφτε ωμα για γαμησια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
σημαδουρα της λιμνοθαλασσας του Αιτωλικου - τις μαλακιουλες σου αλλουFata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:16Το τζιν τονικ έγινε μπύρα γιατί ακούγεται πιο αντρίκια η μπύρα. Απάντησε μου όμως και στο ερώτημα που σου έθεσα. Σε όλα είσαι λαλίστατος, εδώ γιατί κολώνεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Δεν παρέθεσες πηγή που λέει ότι είναι παιδιά, γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Νομικά υπάρχουν ενήλικες και μη ενήλικες, δεν υπάρχει νομικός ορισμός του τι είναι παιδί, υπάρχει όμως νομικός ορισμός του τι είναι ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης διά της οδού της ηλικίας συναίνεσης και αυτή στην Ελλάδα είναι τα 15, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το ίδιο και η ηλικία γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:04Σου παρέθεσα πηγή που αναφέρει ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά που πρέπει να προστατεύεται τα διαιιωματα τους. Δεν ξέρω αν το είδες.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:58Μέχρι τα 25 μπορεί να ψηλώνει κανείς. Δεν είναι συχνό αλλά μπορεί να συμβεί. Σεξουαλικά οι γυναίκες φτάνουν σε ωριμότητα στην εφηβεία τους, η οποία είναι νωρίτερα από των ανδρών. Είναι δεδομένο ότι στην προϊστορία όλες οι γυναίκες ξεκινούσαν να κάνουν παιδιά από τα 13 τους.
Ορίζουμε την ενηλικίωση στην ιδια ηλικία για τα δύο φύλα και στα 18 έτη (21 σε κάποιες χώρες) για διάφορους κοινωνικούς λόγους, αλλά στην πραγματικότητα στην βιολογία ονομάζεται ενήλικο ένα άτομο όταν φτάνει σε ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης.
Βέβαια, όταν λέμε ότι οι γυναίκες ξεκινούσαν να τεκνοποιούν σε μικρή ηλικία, εννοούμε με αντίστοιχα νεαρούς άντρες, όχι με μεσήλικες. Με αυτό σωστά διαφωνεί κατά την γνώμη μου η σύγχρονη κοινωνία και στέκεται απέναντί του. Αλλά μην αρχίσουμε να λέμε μπούρδες τώρα ότι είναι παιδί η 15χρονη με τον κυριολεκτικό όρο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Όχι. Ο ενήλικος έχει γνώση ότι έχει απέναντι του ένα παιδί. Το παιδί έχει απεναντι του έναν ενήλικο που ξέρει πως να το χειριστεί και να ασκήσει εξουσία πάνω του για να το πείσει, να το έλξει κτλ κτλΑσέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:12παιδοφιλος. και η πιτσιρικα που την πεφτει σε γερους γεροντοφιλη τοτε. τωρα λες να καταλογισουμε τη συμπεριφορα της. ετσι ονομαζεται.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:00Αποκλινουσα συμπεριφορά σαφέστατα μπορείς να καταλογίσεις σε ένα παιδί. Την ευθύνη ομως για τη πράξη που θα τελεστεί αναμεσα σε ένα παιδί και έναν ενήλικο, την έχει ο ενήλικος. Ο ενήλικος που θα επιθυμήσει σεξουαλικά ένα παιδί,μάντεψε τι είναι .Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:47
το ιδιο ισχυει αν η "ανωμαλια" της δεν ειναι γεροντοφιλια, αλλα ειναι αλλη, οπως π.χ. να θελει να παρτουζωθει με 5 συνομηλικους, να ειναι ομοφυλοφιλη, να θελει να την πνιγουν, να την δερνουν, να την χεζουν.....
το νεαρο της ηλικιας σημαινει οτι δεν πρεπει να του καταλογιζεται καποια συμπεριφορα ως αποκλινουσα;
εστω οτι ο μπαρμπας ξηγιεται σωστα, και της ριχνει ακυρο. και ο επομενος μπαρμπας το ιδιο. και ο μεθεπομενος. περιμενουμε τη στατιστικη να την ριξει σε αυτον που θα την πηδηξει, η κοιταμε μηπως κανει κατι λαθος με τη συμπεριφορα της;
τι εννοεις ευθυνη; απεναντι στο νομο; οκ, οποιος κανει κατι παρανομο εχει την ευθυνη.
η εννοεις ευθυνη απεναντι σε οτι θεωρει η κοινωνια ως σωστο;
Είναι άνισα τα 2 μέλη. Είναι αβάσιμη η εξίσωση που επιχειρείς. Και παντα απορούσα που δείχνεις τόσο πάθος να εξισώσεις ένα παιδί με έναν ενηλικο όταν αφορά το σεξ. σου αρέσουν τα 15χρονα παιδιά και θέλεις να νιώθεις ότι είναι οκ αυτό και προσπαθείς να το περάσεις και στους άλλους; τι φάση;
- hellegennes
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:10Πάντως αν πάει στα επείγοντα , παιδίατρος θα την εξετάσει.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:58Μέχρι τα 25 μπορεί να ψηλώνει κανείς. Δεν είναι συχνό αλλά μπορεί να συμβεί. Σεξουαλικά οι γυναίκες φτάνουν σε ωριμότητα στην εφηβεία τους, η οποία είναι νωρίτερα από των ανδρών. Είναι δεδομένο ότι στην προϊστορία όλες οι γυναίκες ξεκινούσαν να κάνουν παιδιά από τα 13 τους.
Ορίζουμε την ενηλικίωση στην ιδια ηλικία για τα δύο φύλα και στα 18 έτη (21 σε κάποιες χώρες) για διάφορους κοινωνικούς λόγους, αλλά στην πραγματικότητα στην βιολογία ονομάζεται ενήλικο ένα άτομο όταν φτάνει σε ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης.
Βέβαια, όταν λέμε ότι οι γυναίκες ξεκινούσαν να τεκνοποιούν σε μικρή ηλικία, εννοούμε με αντίστοιχα νεαρούς άντρες, όχι με μεσήλικες. Με αυτό σωστά διαφωνεί κατά την γνώμη μου η σύγχρονη κοινωνία και στέκεται απέναντί του. Αλλά μην αρχίσουμε να λέμε μπούρδες τώρα ότι είναι παιδί η 15χρονη με τον κυριολεκτικό όρο.
Μέχρι τα 16.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Fata_Morgana
Γιατί δεν απαντάς βρε; αφού είσαι τοσο οκ με το όλο θέμα. Πες μας τα γούστα σου, μη ντρέπεσαι.Αγις έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:19σημαδουρα της λιμνοθαλασσας του Αιτωλικου - τις μαλακιουλες σου αλλουFata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:16Το τζιν τονικ έγινε μπύρα γιατί ακούγεται πιο αντρίκια η μπύρα. Απάντησε μου όμως και στο ερώτημα που σου έθεσα. Σε όλα είσαι λαλίστατος, εδώ γιατί κολώνεις;
Αν δεν είναι 15άρα που κοιτάει 30άρη, αλλά 20άρα που κοιτάει 50άρη; Υποθέτουμε ότι τον κοιτάει μόνο για σεξ, όχι ως sugar daddy. Πχ αν έβγαινε μια τσάρκα ένας 60άρης σαν τον Brad Pitt, φαντάζομαι θα υπήρχαν πολλές 20άρες που θα τον ζαχάρωναν. Και 15άρες, επίσης.
Επίσης υπάρχουν και 15άρες που έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία από 30άρηδες. Δεν είναι καθόλου ανήκουστο αυτό.
Επίσης υπάρχουν και 15άρες που έχουν μεγαλύτερη σεξουαλική εμπειρία από 30άρηδες. Δεν είναι καθόλου ανήκουστο αυτό.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Fata_Morgana
Παρέθεσα. Γράφει για τα δικαιώματα του παιδιού βάσει του ΟΗΕ και ορίζει ως παιδί κάθε άτομο μέχρι 18 χρονών. Μπορείς να τους στείλεις μια επιστολή και να αναφέρεις ότι διαφωνείς και ότι εφόσον το σώμα είναι για αναπαραγωγή παύει να είναι παιδί. Μπορείς να το επεκτείνεις και προς τα κάτω μιας και τα κορίτσια αδιαθετουν από τα 9,10,11,12,13 κτλ οπότε είναι έτοιμα για αναπαραγωγή.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:19Δεν παρέθεσες πηγή που λέει ότι είναι παιδιά, γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Νομικά υπάρχουν ενήλικες και μη ενήλικες, δεν υπάρχει νομικός ορισμός του τι είναι παιδί, υπάρχει όμως νομικός ορισμός του τι είναι ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης διά της οδού της ηλικίας συναίνεσης και αυτή στην Ελλάδα είναι τα 15, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το ίδιο και η ηλικία γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:04Σου παρέθεσα πηγή που αναφέρει ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά που πρέπει να προστατεύεται τα διαιιωματα τους. Δεν ξέρω αν το είδες.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:58
Μέχρι τα 25 μπορεί να ψηλώνει κανείς. Δεν είναι συχνό αλλά μπορεί να συμβεί. Σεξουαλικά οι γυναίκες φτάνουν σε ωριμότητα στην εφηβεία τους, η οποία είναι νωρίτερα από των ανδρών. Είναι δεδομένο ότι στην προϊστορία όλες οι γυναίκες ξεκινούσαν να κάνουν παιδιά από τα 13 τους.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εξαρτάται από το ποιά δικαιοσύνη καραδοκεί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
ολος ο κοσμος περιμενει με αγωνια την απαντηση του αγι
θα το επαιρνες το κοριτσι αγι; ναι; ή οχι;
θα το επαιρνες το κοριτσι αγι; ναι; ή οχι;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Όταν ήσουν παιδί το 14-16 ήταν γκρίζα ζώνη. Κάτω από 14 υποχρεωτικά παιδίατρος, πάνω από 16 υποχρεωτικά παθολόγος.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:23Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:10Πάντως αν πάει στα επείγοντα , παιδίατρος θα την εξετάσει.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 22:58
Μέχρι τα 25 μπορεί να ψηλώνει κανείς. Δεν είναι συχνό αλλά μπορεί να συμβεί. Σεξουαλικά οι γυναίκες φτάνουν σε ωριμότητα στην εφηβεία τους, η οποία είναι νωρίτερα από των ανδρών. Είναι δεδομένο ότι στην προϊστορία όλες οι γυναίκες ξεκινούσαν να κάνουν παιδιά από τα 13 τους.
Μέχρι τα 16.Εγώ στα 15 που είχα πάει στα επείγοντα με δηλητηρίαση δεν με εξέτασε παιδίατρος. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε, βέβαια. Όπως και να 'χει, τεχνική λεπτομέρεια είναι αυτό. Οπωσδήποτε δεν υπάρχει κάποιος ουσιώδης βιολογικός λόγος να την εξετάσει παιδίατρος, τεχνητός διαχωρισμός είναι αυτός.
Εδώ και χρόνια έχει αναθεωρηθεί.
Δεν είναι μαθηματικά ,ούτε ισχύει για όλους , αλλά η ανάπτυξη στα κορίτσια ολοκληρώνεται τυπικά στα 16.
Στα αγόρια στα 18.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
και εγω απορω που βαζεςι βιασμους μεσα σε ασχετες συζητησεις. σου αρεσουν οι βιασμοι; τι φαση;Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:23Όχι. Ο ενήλικος έχει γνώση ότι έχει απέναντι του ένα παιδί. Το παιδί έχει απεναντι του έναν ενήλικο που ξέρει πως να το χειριστεί και να ασκήσει εξουσία πάνω του για να το πείσει, να το έλξει κτλ κτλΑσέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:12παιδοφιλος. και η πιτσιρικα που την πεφτει σε γερους γεροντοφιλη τοτε. τωρα λες να καταλογισουμε τη συμπεριφορα της. ετσι ονομαζεται.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:00
Αποκλινουσα συμπεριφορά σαφέστατα μπορείς να καταλογίσεις σε ένα παιδί. Την ευθύνη ομως για τη πράξη που θα τελεστεί αναμεσα σε ένα παιδί και έναν ενήλικο, την έχει ο ενήλικος. Ο ενήλικος που θα επιθυμήσει σεξουαλικά ένα παιδί,μάντεψε τι είναι .
τι εννοεις ευθυνη; απεναντι στο νομο; οκ, οποιος κανει κατι παρανομο εχει την ευθυνη.
Είναι άνισα τα 2 μέλη. Είναι αβάσιμη η εξίσωση που επιχειρείς. Και παντα απορούσα που δείχνεις τόσο πάθος να εξισώσεις ένα παιδί με έναν ενηλικο όταν αφορά το σεξ. σου αρέσουν τα 15χρονα παιδιά και θέλεις να νιώθεις ότι είναι οκ αυτό και προσπαθείς να το περάσεις και στους άλλους; τι φάση;
εγω δε δειχνω κανενα παθος, συγκεκριμμενα δεν εχω ιδεα απο ψυχολογια. αυτο που βλεπω ειναι οτι η νομοθεσια εξισωνει ενα 15χρονο με οποιαδηποτε αλλη ηλικια οσον αφορα στο σεξ, και φανταζομαι οτι αυτοι που εφτιαξαν το νομο, ρωτησαν ειδικους, και κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω απο μενα

αλλα το συζηταω κιολας, και ειμαι δεκτικος στο να πειστω, ομως κανεις δεν μου απαντα στο τι θα παθει η 15χρονη αν την αποδεχθει αυτος που επιθυμει.
και οχι, δεν μου αρεσουν οι 15αρες. και κοινωνικα βρισκω πολυ λαθος την εικονα 15-50. αλλα βρισκω περισσοτερο λαθος την 15χρονη λεσβια, παρτουζιαρα με συνομηλικους, κλπ.
αυτο που βρισκω περισσοτερο λαθος απο ολα, ειναι να κανω κουμαντο εγω στα θελω των αλλων, αναλογα με την κοινωνικη οπτικη μου. οποτε κραταω για τον εαυτο μου το τι θεωρω λαθος η οχι, και αφηνω καθεναν και καθεμια ελευθερο να κανει τις επιλογες του, τα λαθη του, και να μαθει απο αυτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Fata_Morgana
Εσύ έγραψες ότι το σώμα του παιδιού δε παθαίνει τιποτα άμα κάνει σεξ με το μπαρμπάδι. Και λέω ότι ούτε αν βιαστεί παθαίνει τίποτα μόνιμο το σώμα του παιδιού. Δεν μπορώ να στο κάνω πιο ξεκάθαρο.Ασέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:38και εγω απορω που βαζεςι βιασμους μεσα σε ασχετες συζητησεις. σου αρεσουν οι βιασμοι; τι φαση;Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:23Όχι. Ο ενήλικος έχει γνώση ότι έχει απέναντι του ένα παιδί. Το παιδί έχει απεναντι του έναν ενήλικο που ξέρει πως να το χειριστεί και να ασκήσει εξουσία πάνω του για να το πείσει, να το έλξει κτλ κτλΑσέβαστος έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:12
παιδοφιλος. και η πιτσιρικα που την πεφτει σε γερους γεροντοφιλη τοτε. τωρα λες να καταλογισουμε τη συμπεριφορα της. ετσι ονομαζεται.
εγω δε δειχνω κανενα παθος, συγκεκριμμενα δεν εχω ιδεα απο ψυχολογια. αυτο που βλεπω ειναι οτι η νομοθεσια εξισωνει ενα 15χρονο με οποιαδηποτε αλλη ηλικια οσον αφορα στο σεξ, και φανταζομαι οτι αυτοι που εφτιαξαν το νομο, ρωτησαν ειδικους, και κατι θα ξερουν αυτοι παραπανω απο μενα
αλλα το συζηταω κιολας, και ειμαι δεκτικος στο να πειστω, ομως κανεις δεν μου απαντα στο τι θα παθει η 15χρονη αν την αποδεχθει αυτος που επιθυμει.
και οχι, δεν μου αρεσουν οι 15αρες. και κοινωνικα βρισκω πολυ λαθος την εικονα 15-50. αλλα βρισκω περισσοτερο λαθος την 15χρονη λεσβια, παρτουζιαρα με συνομηλικους, κλπ.
αυτο που βρισκω περισσοτερο λαθος απο ολα, ειναι να κανω κουμαντο εγω στα θελω των αλλων, αναλογα με την κοινωνικη οπτικη μου. οποτε κραταω για τον εαυτο μου το τι θεωρω λαθος η οχι, και αφηνω καθεναν και καθεμια ελευθερο να κανει τις επιλογες του, τα λαθη του, και να μαθει απο αυτα.
Το να λες αφήνεις τον καθένα να κάνει τις επιλογές του,τα λάθη του και να μάθει από αυτά και είσαι και γονιός κάτι δε πάει καλά. Μάλλον το λες για των άλλων τα παιδιά που τα ορέγονται μπαρμπάδες και τα συζητάνε και λες και εσύ την αποψάρα.σου ναι μωρέ δεν τρέχει τίποτα ρε Κώστα να πηδηξεις το 15χρονο παιδί του Γιάννη. Αφού σεξ αφού.
- hellegennes
Η νομοθεσία διαφωνεί, τα υπόλοιπα είναι ναϊδίστικες μαλακίες.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:29Παρέθεσα. Γράφει για τα δικαιώματα του παιδιού βάσει του ΟΗΕ και ορίζει ως παιδί κάθε άτομο μέχρι 18 χρονών. Μπορείς να τους στείλεις μια επιστολή και να αναφέρεις ότι διαφωνείς και ότι εφόσον το σώμα είναι για αναπαραγωγή παύει να είναι παιδί. Μπορείς να το επεκτείνεις και προς τα κάτω μιας και τα κορίτσια αδιαθετουν από τα 9,10,11,12,13 κτλ οπότε είναι έτοιμα για αναπαραγωγή.hellegennes έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:19Δεν παρέθεσες πηγή που λέει ότι είναι παιδιά, γιατί δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα. Νομικά υπάρχουν ενήλικες και μη ενήλικες, δεν υπάρχει νομικός ορισμός του τι είναι παιδί, υπάρχει όμως νομικός ορισμός του τι είναι ηλικία σεξουαλικής ωρίμανσης διά της οδού της ηλικίας συναίνεσης και αυτή στην Ελλάδα είναι τα 15, όπως στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, το ίδιο και η ηλικία γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑02 Ιούλ 2024, 23:04
Σου παρέθεσα πηγή που αναφέρει ποιες ηλικίες θεωρούνται παιδιά που πρέπει να προστατεύεται τα διαιιωματα τους. Δεν ξέρω αν το είδες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-