Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Το πιο πιθανό είναι να μην το προσέξω καν (98%). Έχω άλλες σκοτούρες να με απασχολούν.
Στο 2% που θα το προσέξω, θα σκεφτώ ενδομύχως "κοίτα ρε το νιάνιαρο το μυξιάρικο, ακόμα δεν βγήκε απ'τ'αυγό και θέλει να κάνει και παιχνίδι", και θα επιστρέψω στις άλλες τις σκοτούρες που με απασχολούν.
Στο 2% που θα το προσέξω, θα σκεφτώ ενδομύχως "κοίτα ρε το νιάνιαρο το μυξιάρικο, ακόμα δεν βγήκε απ'τ'αυγό και θέλει να κάνει και παιχνίδι", και θα επιστρέψω στις άλλες τις σκοτούρες που με απασχολούν.
το 134 για τη δικαιοπραξία είναι του 1946, νομίζω οτι συμπληρώθηκε στις αρχες του 80 για να ισχύσει και για τις περιπτώσεις γάμουhellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:53Είναι το άρθρο 134 του Αστικού Κώδικα:Σέλευκας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:28πριν κάτι βδομάδες το έγραψα οτι επιτρέπεται απο τα δέκα. Ωραίος.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:23
Υπάρχει κατώτατο όριο δικαιοπραξίας στα 10. Από 10 και πάνω επιτρέπεται ο γάμος. Πάρε και το 2016 με γάμο άντρα άνω των 60 με ανήλικη:
Ο ανήλικος που έχει συμπληρώσει το δέκατο έτος είναι ικανός για δικαιοπραξία, από την οποία αποκτά απλώς και μόνο έννομο όφελος.
Υπόψη ότι η νομοθεσία λέει πως γάμος που έχει τελεστεί με άτομο μικρότερο των 10 ετών θεωρείται άκυρος, αλλά... εφόσον το άτομο κλείσει τα 10 και θέλει να αναγνωρίσει τον γάμο εκ των υστέρων, μπορεί:
Η ακυρότητα του γάμου αίρεται: 1. αν, στην περίπτωση της πρώτης παραγράφου του άρθρου 1350, ακολουθήσει ελεύθερη και πλήρης συμφωνία των συζύγων· 2. αν, στην περίπτωση της δεύτερης παραγράφου του άρθρου 1350, δοθεί εκ των υστέρων άδεια του δικαστηρίου ή ο σύζυγος, αφού συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας του, αναγνωρίσει το γάμο· 3. αν, στην περίπτωση του άρθρου 1351, ο σύζυγος, αφού γίνει ικανός για δικαιοπραξία, αναγνωρίσει το γάμο· 4. αν, στην περίπτωση του άρθρου 1352, ο δικαστικός συμπαραστάτης, το δικαστήριο ή ο ίδιος ο σύζυγος, αφού γίνει ικανός, εγκρίνει το γάμο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
εγώ είμαι 56 και δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει το μυαλό μου σε παραπάνω σκέψεις επειδή πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω ανέμελα, θα μπούνε πολλές σκέψεις για την πραγματοποίηση κάτι τέτοιου που στο τέλος θα ξενερώσω απο μόνος μου συν οτι δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τίποτε συν οτι θα μου δημιουργηθεί πατρικό ένστικτο οπότε τέλος. Πάντως στα 45 που τίποτε απο αυτά δεν ίσχυε το έχω κάνει, πες το ανωριμότητα αλλα΄είναι η αλήθεια.Allah έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:04Το πιο πιθανό είναι να μην το προσέξω καν (98%). Έχω άλλες σκοτούρες να με απασχολούν.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
Το συμπέρασμα πάντως που βγαίνει από τις μέχρι τώρα απαντήσεις, είναι το ότι νομικώς είναι αποδεκτός ο γάμος με ένα κορίτσι κάτω των 15 αλλά ηθικώς είναι απαράδεκτη η συναινετική ερωτική επαφή με ένα κορίτσι άνω των 15. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ναι. Η νομική πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με την ηθική.
Καταφανώς είναι γελοίο να επιτρέπει ο νόμος να παντρεύεται 64χρονος με 15χρονη, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.Οργισμένος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:02Ετσι ειναι. Αυτο βεβαια ειναι η απολυτη νομοθετικη ξεφτιλα.Σέλευκας έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:28πριν κάτι βδομάδες το έγραψα οτι επιτρέπεται απο τα δέκα. Ωραίος.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:23
Υπάρχει κατώτατο όριο δικαιοπραξίας στα 10. Από 10 και πάνω επιτρέπεται ο γάμος. Πάρε και το 2016 με γάμο άντρα άνω των 60 με ανήλικη:SpoilerShow
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
να παντρεύονται άντρες μεταξύ τους είναι απόλυτα φυσιολογικό ενώ να παντρεύεται μια 16 χρονη έναν 30 χρονο είναι ανώμαλο 

Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Fata_Morgana
Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Οι "πατριαρχικοί" νόμοι καλύπτουν και κάποια αθώα ξέκωλα των θηλυκώνε και θηλυκοτητώνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Άσχετα πράγματα λες. Τα ξέκωλα πιάστα σε αλλο νήμα. Δε ταιριάζει να καλύπτεις αστοχίες της νομοθεσίας με κάτι άλλο που έχεις στο μυαλό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:32Οι "πατριαρχικοί" νόμοι καλύπτουν και κάποια αθώα ξέκωλα των θηλυκώνε και θηλυκοτητώνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Μα η νομοθεσία δεν έχει κάποια συγκεκριμένη αστοχία. Μια χαρά προσδιορίζει κάποια στοιχειώδη δεδομένα για τις συγκεκριμένες ηλικίες. Αλλιώς αντιμετωπίζει τα συναινετικά με 15χρονες που πάνε με 18ρηδες και αλλιώς με 30φεύγα. Τα υπόλοιπα είναι για να μην εξεγερθούν οι υπόλοιπες ευάλωτες ομάδες, που παίζουν πάντα στις ευαισθητοποιημένες εξαιρέσεις.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:44Άσχετα πράγματα λες. Τα ξέκωλα πιάστα σε αλλο νήμα. Δε ταιριάζει να καλύπτεις αστοχίες της νομοθεσίας με κάτι άλλο που έχεις στο μυαλό σου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:32Οι "πατριαρχικοί" νόμοι καλύπτουν και κάποια αθώα ξέκωλα των θηλυκώνε και θηλυκοτητώνε.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27
Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Και μην ξεχνάς ότι το ερώτημα του τίτλου αφορά ξεκάθαρα σε σημειολογία ξέκωλων vs λιγούρηδων. Τα παράπονα σου λοιπόν στα μαδούρια και όχι σε μένα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
μόνο με γονική συναίνεση και αν συντρέχει σπουδαίος λόγος λέει παλαβή πορδίτσα,που σημαίνει πως αν δεν συμφωνούν οι γονείς και το δικαστήριο δεν γίνεται γάμοςΟργισμένος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:05αναγνωση δεν γνωριζεις;;;nowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 12:30αν σου αρέσει να κάνεις τον βλάκα ποιος είμαι εγώ που θα σε εμποδίσωhellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 12:22Ναι, σ' αυτό το άρθρο είναι που γράφει ότι μπορείς να παντρευτείς πριν τα 18. Ίσως να το διαβάσεις;Οι μελλόνυμφοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας τους. Το δικαστήριο μπορεί, αφού ακούσει τους μελλονύμφους και τα πρόσωπα που ασκούν την επιμέλεια του ανηλίκου, να επιτρέψει το γάμο και πριν από τη συμπλήρωση αυτής της ηλικίας, αν η τέλεσή του επιβάλλεται από σπουδαίο λόγο.
Βασει νομου λοιπον οπως παραθετεις ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο γαμος ανηλικων.
Το δημοτικο το τελειωσες;;;
Και τρίτη επανάληψη του αναπάντητου προς το παρόν ερωτήματος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Ο γάμος είναι μια κοινωνική σύμβαση για να καλύπτεται η γυναίκα, όχι ο άντρας. Οι κωλάρες των γυναικών είναι που καλύπτονται από την νομική σύμβαση του γάμου.Fata_Morgana έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:27Η συνεύρεση θα έπρεπε να απαγορεύεται αν ο ενήλικος είναι μεγαλύτερος των 18-20. Και ο γάμος θα έπρεπε να απαγορεύεται γενικά. Αλλά είπαμε νόμοι πατριαρχικοί που καλύπτονται κώλους ανδρώνε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Οργισμένος
Απαγορευει το σεξ κατω των 15 ενω γελοιωδως επιτρεπει το γαμο απο τα 10.hellegennes έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:23Ναι. Η νομική πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με την ηθική.Καταφανώς είναι γελοίο να επιτρέπει ο νόμος να παντρεύεται 64χρονος με 15χρονη, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
α γιατι νομιζα οτι καποιος ελεγε οτι απαγορευεται ο γαμος για τα ανηλικαnowhere έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 14:58μόνο με γονική συναίνεση και αν συντρέχει σπουδαίος λόγος λέει παλαβή πορδίτσα,που σημαίνει πως αν δεν συμφωνούν οι γονείς και το δικαστήριο δεν γίνεται γάμοςΟργισμένος έγραψε: ↑03 Ιούλ 2024, 13:05αναγνωση δεν γνωριζεις;;;
Βασει νομου λοιπον οπως παραθετεις ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο γαμος ανηλικων.
Το δημοτικο το τελειωσες;;;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-