Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Ρε συ Άγι, το κούρασες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Ουυυ. Θα σε έπιανε αηδία. Όλα τα λιμασμένα μπαρμπάδια και μη, να στηρίζουν με πάθος και ζέση πόσο φυσιολογικό είναι ένας ενήλικος να γουστάρει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί. Για αυτό έγραψα ότι το νήμα είναι η φουλ απενεχοποιηση του παιδόφιλου.Ναύτης έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 11:41Άρα καλά έκανα και δεν διάβασα το νήμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 11:37Ένας μόνο; φωλιά έχει. Φέρτε το teza μπας και σώσουμε κανένα μωρουδέλι από τα λιμασμένα.
Είναι οι ίδιοι που σκίζουν τα ιμάτια τους ότι οι γκέιδες θα πειράξουν τα παιδιά μας.
Εμ τώρα εξηγείται, τα θέλουν για τη πάρτι τους.
- hellegennes
Παιδόφιλος είναι αυτός που γουστάρει παιδιά. Δεν έχει γραφτεί τέτοιο πράγμα εδώ μέσα αν και ξεκάθαρα το ελληνικό κράτος επιτρέπει σε παιδιά 10 ετών να παντρευτούν με ενήλικες.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 10:46Εν τω μεταξύ το νήμα φουλ η απενεχοποίηση του παιδόφιλου. Α ρε σαπίλα.
Δεν είναι μόνο το ελληνικό κράτος, δε, είναι τα περισσότερα κράτη στον κόσμο. Αρκετά ευρωπαϊκά κράτη έχουν όριο τα 16 και κάποια λίγα έχουν απόλυτο όριο τα 18, αλλά σχεδόν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οφείλεται σε πρόσφατη αλλαγή της νομοθεσίας (τον 21ο αιώνα).
Δεδομένου ότι ο γάμος είναι ειδική νομική μεταχείριση και μέχρι να καταργηθεί τελείως -πράγμα που έχω πει στο παρελθόν ότι θα ήθελα-, θα έπρεπε να έχει ένα απόλυτο κάτω όριο, κατά την γνώμη μου τα 23, με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις για παιδιά που θα γεννηθούν εκτός γάμου πριν την ηλικία γάμου.
Μέχρι να γίνει τέτοιο πράγμα όμως, ο νόμος λέει αυτά που είπα. Επίσης ο νόμος δεν αναγνωρίζει ότι ένας 15χρονος είναι παιδί.-
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 04 Ιούλ 2024, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο νομος το λεει. Η ενηλικιωση για (μη εγχρηματες) σεξουαλικες επαφες ειναι τα 15 οχι τα 18. Εξαιρουνται ειδικες περιπτώσεις οπου ο ενηλικας ειναι υπευθυνος για τον ανηλικο πχ δασκαλος του ή προπονητης του ή γιατρος του.
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Ο μονος τροπος να σε κοιταξει λαγνα δεκαπενταχρονη ειναι για να σε τρολαρει
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Ναι είναι ΟΚ να πάει ένα δεκαπεντάχρονο με ενήλικα.
- hellegennes
Για τον νόμο είναι απολύτως ΟΚ. Για την ατομική ή την συλλογική ηθική μπορεί να μην είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
η δεκαπενταχρονη δεν ειναι παιδι αλλα εφηβη - το παιδι το οριζουμε απο τα 12-με 13 και κατω
μια περπατημενη δεκαπενταχρονη σαφως και εχει προτιμηση σε μεγαλυτερους
ειδικα αν περιμενει και το οικονομικο ..
με την ηθικη πχ ηταν κατι το συνηθισμενο -με την χριστιανικη ηθικη δεν ειναι -ειδικα για τον γονεα
αλλα με τις ελευθεριαζουσες συμπεριφορες στη οποια ειναι μετοχος και ο ιδιος ας το λουστει
μια περπατημενη δεκαπενταχρονη σαφως και εχει προτιμηση σε μεγαλυτερους
ειδικα αν περιμενει και το οικονομικο ..
με την ηθικη πχ ηταν κατι το συνηθισμενο -με την χριστιανικη ηθικη δεν ειναι -ειδικα για τον γονεα
αλλα με τις ελευθεριαζουσες συμπεριφορες στη οποια ειναι μετοχος και ο ιδιος ας το λουστει
Είναι κι ο νόμος μαλακία, λέει ηλικία συναίνεσης τα 15 λες και τον φτιάξανε για τους ανώμαλους.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 11:52Ουυυ. Θα σε έπιανε αηδία. Όλα τα λιμασμένα μπαρμπάδια και μη, να στηρίζουν με πάθος και ζέση πόσο φυσιολογικό είναι ένας ενήλικος να γουστάρει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί. Για αυτό έγραψα ότι το νήμα είναι η φουλ απενεχοποιηση του παιδόφιλου.Ναύτης έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 11:41Άρα καλά έκανα και δεν διάβασα το νήμα.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 11:37
Ένας μόνο; φωλιά έχει. Φέρτε το teza μπας και σώσουμε κανένα μωρουδέλι από τα λιμασμένα.
Είναι οι ίδιοι που σκίζουν τα ιμάτια τους ότι οι γκέιδες θα πειράξουν τα παιδιά μας.
Εμ τώρα εξηγείται, τα θέλουν για τη πάρτι τους.
Τι 15 ρε μαλάκες, είστε τελείως άρρωστοι;
Θα πει κάποιος, τι γίνεται άμα είναι δυο λυκειόπαιδα ή τι γίνεται άμα έχει σχέση ένας της τρίτης λυκείου με μια της πρώτης για παράδειγμα.
ΟΚ, βάλε ηλικία συναίνεσης τα 18 και πρόβλεψε μια εξαίρεση στους ανηλίκους με διαφορά 3 ετών μάξιμουμ και την περίπτωση που η σχέση δημιουργήθηκε όταν ήσαν και οι δυο ανήλικοι. Γιατί να πάει ένα 15χρονο μ' ένα 17χρονο, το καταλαβαίνω. Αλλά να πάει ένας γερομπαμπαλής μ' ένα 15χρονο επειδή έγινε 14 ετών και 365 ημερών (στα 14 και 364 μέρες τον πάνε μέσα), κι αυτό να είναι νόμιμο, τιστοπούτσο νόμοι είναι αυτοί ρε;
Θα πει κάποιος, άμα γίνει έτσι, θα πάνε όλοι οι γύφτοι μέσα. Ε, ας πάνε.
Ναι, ξέρω για τον νόμο, βασικά είναι νόμος για τους γύφτους και τους ανώμαλους.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 12:40Για τον νόμο είναι απολύτως ΟΚ. Για την ατομική ή την συλλογική ηθική μπορεί να μην είναι.
Είπαμε, νόμος για τους γύφτους και τους ανώμαλους, πρόκειται για ντροπή του νομικού πολιτισμού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-