Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nemo

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Ιούλ 2024, 13:35

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:29
nemo έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:27
εδω να πω οτι προσωπικα ουτε και εγω το βρισκω φυσιολογικο να πηγαινουν με μεγαλύτερες ηλικιες

αλλα αν προσπαθησουμε να συνετίσουμε την κορη θα φαμε τα μουτρα μας και νομικα
και απο τους διαφορους ναυτες και λοιπους

ετσι οπως στρωνουν τον δρομο τα διαφορα προοδευτικα τσακαλια θα κατεβουν και αλλο οι ηλικιες
Ε και; ακόμα καλύτερα για σας που το στηρίζετε ότι είναι φυσιολογικό :102:
ειναι η πραγματικοτητα αλλα εμενα που δεν μου αρεσει και για αυτο ψηφιζω συντηρητικα κομματα
και ειμαι χο ...η παρανοια ειναι με τους προοδευτικους αριστερολαγνους με ξενο κωλο

και συ ναιδα ενω υποστηριζεις το δικαιωμα ενος 14 γκεη στο σεξ εδω καυτηριαζεις την δεκαπενταχρονη

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 13:36

Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:26
Και στα 12 έχουν τα κορίτσια ικανότητα να κάνουν σεξ, συνήθως τότε έχουν έμμηνο ρύση. Δεν θέλω να μού είσαι συντηρητικός, να κατεβάσουμε την ηλικία συναίνεσης στα 12. Κέντα στη μαλακία έχεις κάνει στο νήμα αυτό.
Στα 12 δεν είναι ακόμα σε πλήρη σεξουαλική ωρίμανση και τα όρια παίζουν. Τα 14-15 είναι λογικότατο όριο και για τα δύο φύλα.

15 επίσης είναι η ηλικία που οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν το μέγιστο ύψος τους, δηλαδή σταματάνε να μεγαλώνουν. Κι όταν λέω οι περισσότερες, σύμφωνα με τον CDC, το 95%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2024, 13:39

Νομίζω ότι κάποιοι βλέπουν το σεξ με 15χρονα ως βιασμό των 15χρονων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 04 Ιούλ 2024, 13:39

Πολύ μου αρέσει η επιστημονική αντιπαράθεση και χρήση στατιστικών δεδομένων σε μία κουβέντα ήδη προβληματική και υστερική. :D

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 13:39

Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:31
hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:29
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:23

Σε ρώτησα προηγουμένως αν έχεις παιδιά. Έχεις;
Αυτό είναι το επιχείρημα "σκηνοθέτησε εσύ καλύτερη ταινία" απέναντι στο "το The Last Airbender ήταν χοντρή μαλακία".
Ωραίος καιρός σήμερα κι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, έτσι;
Όχι, είπα ακριβώς τι τύπος επιχειρήματος είναι αυτός που χρησιμοποίησες. Δεν ήταν απλά κάποια άσχετη ερώτηση ήταν το επιχείρημα "δεν μπορείς να κρίνεις κάτι αν δεν έχεις προσωπική πείρα", το οποίο ισχύει μόνο για ορισμένα πράγματα, όχι όπου δεν γουστάρει κάποιος την κριτική και το βρίσκει σαν εύκολη πόρτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 13:41

Ιδεολόγος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:34
Σε ποιο επίπεδο να το πιάσει ένας λογικός άνθρωπος;
Στο ότι επιχειρηματολογείται το θρησκευτικό κατάλοιπο ότι το σεξ είναι κάτι κακό;
Στο ότι θεωρείται εκμετάλλευση του 15χρονου το γεγονός ότι με τη θέλησή του έκανε σεξ;
Στο ότι είναι αρρώστια η επιθυμία για σεξ με οποιονδήποτε;
Στο ότι πρέπει να τιμωρείται η αρρώστια;
Στο ότι όποιος έχει παιδιά έχει δικαίωμα να έχει άποψη;
Στο ότι είναι δεδομένο ότι άμα έχεις παιδιά θα έχεις υποχρεωτικά μία και συγκεκριμένη άποψη;
Όλες έξοχες παρατηρήσεις. Μιλάμε για πνευματική σύγχυση άνευ προηγουμένου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 13:44

Fata_Morgana είχες δίκιο, είναι άρρωστη η κατάσταση.

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Ιούλ 2024, 13:46

Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:44
αρρωστη κατασταση ειναι να μας πει ο ανηλικος γιος οτι ειναι γκεη
και εμεις να νιωσουμε περήφανοι :smt005:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 13:48

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:36
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:26
Και στα 12 έχουν τα κορίτσια ικανότητα να κάνουν σεξ, συνήθως τότε έχουν έμμηνο ρύση. Δεν θέλω να μού είσαι συντηρητικός, να κατεβάσουμε την ηλικία συναίνεσης στα 12. Κέντα στη μαλακία έχεις κάνει στο νήμα αυτό.
Στα 12 δεν είναι ακόμα σε πλήρη σεξουαλική ωρίμανση και τα όρια παίζουν. Τα 14-15 είναι λογικότατο όριο και για τα δύο φύλα.
Επίσης ξέχασα να γράψω πόσο γελοίος είναι και αυτός ο τύπος επιχειρήματος που πιπιλάς εδώ. Έχουμε φτιάξει ένα όριο για κάτι και δεν σου αρέσει και καταφεύγεις σε μια ακρότητα που είναι για κακή σου τύχη πλήρως αντιστρέψιμη.

Και γιατί να μην είναι ανώμαλος κάποιος 25χρονος που πάει με 19χρονη; Αφού στα 15 είναι παιδί γιατί να μην είναι παιδί και στα 19;

Αυτό ακριβώς επιχειρηματολογείς.

Η απάντηση βέβαια σ' αυτήν την μαλακία του "γιατί όχι τόσο" είναι ότι το όριο αυτό νομοθετήθηκε πάνω σε κάποια βάση. Δεν μπορείς να το μετακινείς όπου θέλεις μην λαμβάνοντας υπόψη την βάση και αν συνεχίζει να υφίσταται στο νέο σου όριο.

Αν μη τι άλλο, τα 18 είναι που είναι τελείως ράντομ όριο. Δεν συμβαίνει κάτι στα 18 που μετατρέπει κάποιον από "παιδί" σε "ενήλικα". Δεν είναι ξόρκι, δεν συμβαίνει κάτι βιολογικά, είναι ένα τεχνητό όριο που θεσπίστηκε κάποια στιγμή τον προηγούμενο αιώνα για πρακτικούς, νομικούς λόγους, επειδή κάπου έπρεπε να μπει το όριο και το έβαλαν στην ηλικία που τελειώνει κάποιος το σχολείο και μπορεί να δουλέψει. Δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με πνευματική και σωματική ωρίμανση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 13:51

Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:44
Δεν είναι άρρωστο το σεξ, θρησκόληπτε Ναύτη μου.

Άρρωστο και χοντρά άρρωστο μάλιστα είναι να θεωρείς ότι το παιδί σου είναι ιδιοκτησία σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 04 Ιούλ 2024, 13:52

Επισης κατα τη γνωμη μου η Νάιδα δεν εχει προβλημα που θωρειται ενηλικη σεξουαλικα και αρα αποκλειστικα υπευθυνη για τις λαθος επιλογες της στις σχεσεις μια 15χρονη.

Εχει προβλημα που θεωρειται ενηλικη σεξουαλικα και αρα αποκλειστικα υπευθυνη για τις λαθος επιλογες της στις σχεσεις οποιαδηποτε γυναικα. Και τη 15χρονη τη χρησιμοποιει για να ξεκινησει να το αλλαζει αυτο: "μα σιγουρα κατω απο 18 ΕΙΝΑΙ ανηλικη με το ακαταλογιστο, ετσι δεν ειναι;" (και ξεκιναμε να κερδιζουμε μεχρι τον τελικο στοχο).

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2024, 13:52

Η γνώμη μου είνα ότι είναι αμιγώς ψυχολογικό το θέμα και αφορά στην άρνηση κάποιων να αποδεχθούν το ότι ένα 15χρονο "κοριτσάκι" μπορεί να γίνει ερωτικό αντικείμενο γιατί φέρεται ακριβώς ως τέτοιο, επειδή απλώς στα 15 η ανάγκη να δείξει "ώριμη" γυναίκα είναι πολλαπλάσια από την ανάγκη μιας 18αρας ή 20αρας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Ιούλ 2024, 13:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 04 Ιούλ 2024, 13:55

Συνεχίζω τη λίστα

Καταδίκη της αρρώστιας και κοινωνικός αποκλεισμός,
Αφορισμοί, υπερβολές, προβολές και εξιδανικεύσεις του τύπου εμένα με νοιάζει η ψυχική υγεία των παιδιών ( D ),
Δεδομένη η βλάβη του οποιουδήποτε δεκαπεντάχρονου αν αυτός κάνει σεξ με ενήλικα.
Είναι ανωμαλία να ποθήσει ένας 50χρονος το λείο και φωτεινό δέρμα ενός νεαρού ατόμου κάτω των 20 (ίδια είναι η νεανικότητα στα σώματα σε όλη αυτήν την πενταετία), τα στητά στήθη ή οπίσθια και είναι το φυσιολογικό να ποθήσει ζαρωμένα δέρματα και κρεμασμένους μύες.

Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent » 04 Ιούλ 2024, 14:00

Πασιφάη έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 08:46
decadent έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 22:36
ΓΑΛΗ έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 22:34
Ε, δοκίμασε να το βγάλεις κι έξω από τα όρια του πχόρουμ.

Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει το κάθε αγοραφοβικό και καταθλιπτικό μπασμένο. :e045:
Έγινε. Και θα πάρει η μπάλα και το φόρουμ. Κάτι άνθρωποι σαν εσένα θα πρέπει να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεων τους.-
Η ΄κυρία'' δυστυχώς θεωρεί τον εαυτό της εδώ μέσα, βασιλικότερη του βασιλέως και νομίζει πως μπορεί να προσβάλλει χυδαία με χαρακτηρισμούς υποτιμητικούς, όσους διαφωνούν με τις θέσεις της. Κάθε μέρα είναι δεδομένο οτι θα σκοτωθεί με αρκετούς χρήστες και θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους εμετικούς χαρακτηρισμούς, μήπως και σπάσει τον τσαμπουκά τους.Κάνει διαρκές μπούλινγκ και χώνεται οπουδήποτε μπορεί, προκειμένου να φτυσει την αηδία της.
Εννοείται πως ο ναρκισσισμός της δεν της επιτρέπει να δει, πως ίσως να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι πιο ευάλωτοι ουσιαστικά, με διαφορετική ψυχοσύνθεση. Νομίζει πως επιτελεί λειτούργημα και μέγιστο κατόρθωμα.
Το θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση ΔΕΝ είναι οι αναφορες, αλλά η ποινή που θα πρέπει να επιβάλλεται από την συντονιστική ομάδα.
Ίδωμεν. Εγώ σε στηρίζω και το εννοώ.
Σε ευχαριστώ.

Οι συντονιστές είναι διακοσμητικοί. Πριν πάρω την απόφαση να το πάω εκτός φόρουμ ζήτησα και από την ίδια να με αφήσει ήσυχη, από την μέρα που μπήκα με τραμπουκίζει με ένα διάλειμμα 2 απαντήσεων. Της το ζήτησα και σε αυτή την περίπτωση αλλά επέλεξε να συνεχίσει με χαρακτηρισμούς. Ζήτησα και την παρέμβαση των συντονιστών, οι οποίοι με έγραψαν και σχολίαζαν σε άλλα νήματα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Ενδεχομένως θα πρέπει να κατανοήσουν και αυτοί τι σημαίνει η έννοια συντονισμός.

Η συνεχής παρενόχληση εδώ μέσα βαφτίζεται "άλλαξαν λόγια" γιατί ακριβώς δεν υπάρχει η κριτική ικανότητα να γίνει αντιληπτό ότι κάποιοι άνθρωποι επηρεάζονται σε βαθμό που οδηγούνται ακόμα και στην αυτοκτονία από την συναισθηματική καταπόνηση που προκύπτει από τους χαρακτηρισμούς της κυρίας. Όποτε όποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι το δικαστήριο δεν ασχολείται με αυτά ας γυρίσει πλευρό.

Η πρώτη κίνηση είναι η μήνυση κατ' αγνώστων μέχρι να βρεθουν τα στοιχεία ώστε να γίνει αγωγή για προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη. όπως ήδη είπα, και πετάχτηκε και μια άλλη και είπε ότι το κάνω συνέχεια επειδή αναφέρθηκα στον νόμο για τα fake news σε άλλη περιπτωση, επιφυλάσσομαι για κάθε νομιμο δικαιωμα μου.-

Πέραν αυτού μιλάμε για φωλιά διπόδων που θεωρούν οκ ένα 15χρονο να πάει με έναν ενήλικα με το επιχείρημα ότι έτσι λέει ο νόμος, ο οποίος απενοχοποιεί την παιδοφιλία. Με την πρώτη τέτοια τοποθέτηση θα έπρεπε να έχει σβηστεί το νήμα. Αντ'αυτου συνεχίζουν να γράφουν στο ίδιο μοτίβο. Και αυτό δεν προκαλεί αηδία γενικά παρά μόνο σε συγκεκριμένο αριθμό χρηστών. Καλό θα ήταν να γίνει κατανοητό ότι παύει να αφορά μόνο τον χρήστη που το έγραψε και περνάει και στο μέσο.

Ιδεολόγος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ιδεολόγος » 04 Ιούλ 2024, 14:08

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 13:48
.....................................................................
.....................................................................

Και γιατί να μην είναι ανώμαλος κάποιος 25χρονος που πάει με 19χρονη; Αφού στα 15 είναι παιδί γιατί να μην είναι παιδί και στα 19;

Αυτό ακριβώς επιχειρηματολογείς.

Η απάντηση βέβαια σ' αυτήν την μαλακία του "γιατί όχι τόσο" είναι ότι το όριο αυτό νομοθετήθηκε πάνω σε κάποια βάση. Δεν μπορείς να το μετακινείς όπου θέλεις μην λαμβάνοντας υπόψη την βάση και αν συνεχίζει να υφίσταται στο νέο σου όριο.

Αν μη τι άλλο, τα 18 είναι που είναι τελείως ράντομ όριο. Δεν συμβαίνει κάτι στα 18 που μετατρέπει κάποιον από "παιδί" σε "ενήλικα". Δεν είναι ξόρκι, δεν συμβαίνει κάτι βιολογικά, είναι ένα τεχνητό όριο που θεσπίστηκε κάποια στιγμή τον προηγούμενο αιώνα για πρακτικούς, νομικούς λόγους, επειδή κάπου έπρεπε να μπει το όριο και το έβαλαν στην ηλικία που τελειώνει κάποιος το σχολείο και μπορεί να δουλέψει. Δεν έχει απολύτως καμμιά σχέση με πνευματική και σωματική ωρίμανση.
Σημαντική παρατήρηση. Λες και η έννοια του ενήλικου είναι απόλυτη και για όλα τα συστήματα αναφοράς. Αντί να αναρωτηθούμε "τι είναι αυτή η λέξη;".
Ενήλικος για ποιο πράγμα; Για να έχεις δικό σου ΑΦΜ; Για να έχεις δικαίωμα να ζεις χωρίς να τελείς υπό επιμέλεια; Να έχεις δικαίωμα να ψηφίζεις;
Άλλο πράγμα η ωρίμανση για κάθε τι και άλλο ένας τεχνητός όρος που εξυπηρετεί κοινωνικές λειτουργίες.

Το θέμα όμως που δεν μπορούμε να παραδεχτούμε με τίποτα είναι ακριβώς το ότι δεν θέλουμε να πάει ο ενήλικας με κανέναν. Ούτε ο ανήλικος να πάει με κανέναν. Να μην πάνε! Είναι κακό. Θα το έλεγα φθόνο αλλά δεν είναι και ο απόλυτος λόγος.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών