δεν βγάζει νόημα αυτό, οταν πέφτει το ρελέ διαφυγής κλείνουν ολα.
Πέφτει το ρελέ
- Μαδουραίος
Re: Πέφτει το ρελέ
οχι βρε, αυτο το κάνουν οι ασφάλειες, το διαφυγής ειναι για την ασφάλεια του χρήστη, όχι των καλωδιώσεων.
ολα πρεπει να πέσουν, εκτός αν εχει γινει παντεντα κλπ.
Εννοώ ότι δεν λειτουργούσαν επιπλέον συσκευές, πχ aircondition, άρα ξέρω πως δεν φταίνε αυτά. Εκτός αν το ρίχνουν ακόμα και αν είναι απλώς στην πρίζα.
Άρα τι σημαίνει όταν πέφτει μόνον το ρελέ; Κινδυνεύουμε μόνον εμείς και όχι το σπίτι;
το διαφυγής δεν εναι ιδιο πράγμα με την ασφάλεια. Τις ασφάλειες δεν κανει να σηκώνεις αν πέφτουν, τον διαφυγής δεν πειράζει. Και ναι, εννοείτε οτι δεν εχει σημασία αν ειναι αναμμένες οι συσκευές, δεν κοιτάει κατανάλωση ο διαφυγής, διαρροή κοιτάει, μπορεί μια πρίζα εξωτερική να πήρε υγρασία, τετοια πράγματα.
κατεβασε ολες τις ασφάλειες που δεν χρειάζεσαι, ανεβασε τον διαφυγής, και μετα ανεβασε μια μια τις ασφάλειες, μεχρι να δεις ποια τον ρίχνει. Αλλιως, αν δεν βγαζεις ακρη γιατι κανει ωρα να πέσει, αστες κατω μεχρι να ερθει καποιος να το δει, ασε μονο του ψυγειου πανω κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 04 Ιούλ 2024, 17:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΩΧ!enaon έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:51το διαφυγής δεν εναι ιδιο πράγμα με την ασφάλεια. Τις ασφάλειες δεν κανει να σηκώνεις αν πέφτουν, τον διαφυγής δεν πειράζει. Και ναι, εννοείτε οτι δεν εχει σημασία αν ειναι αναμμένες οι συσκευές, δεν κοιτάει κατανάλωση ο διαφυγής, διαρροή κοιτάει, μπορεί μια πρίζα εξωτερική να πήρε υγρασία, τετοια πράγματα.
Μαζί με το μπαλκόνι έπλυνα και τους τοίχους! Έχει και μία πρίζα εκεί, αλλά πρόσεχα.
Πιστολάκι για τα μαλλιά κάνει;
Κάνει, τύπισσα, αλλά πρέπει να βάλεις το ακροφύσιο για ίσιωμα.
Η φυσούνα για περμανάντ δημιουργεί επαγωγικά φορτία.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είχα ένα παλιό κινέζικο πολύπριζο με αντικεραυνική προστασία πίσω από τον καναπέ που έριχνε το ρελέ αλλά δεν το έβλεπα και όταν το εντόπισα το αντικατέστησα με Legrand και σταμάτησαν τα προβλήματα.
Δες μήπως βγήκε έξω από τον τοίχο κάποια πρίζα η διακόπτης η μήπως πιέστηκε τραβήχτηκε κοπηκε κανένα καλώδιο από παλιό πορτατίφ, πολυέλαιο, κοκ.
edit: τώρα το είδα ε ναι 99% ακουμπάει το γυμνό καλώδιο στο βρεγμένο τοίχο.
Pillars έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 18:16Είχα ένα παλιό κινέζικο πολύπριζο με αντικεραυνική προστασία πίσω από τον καναπέ που έριχνε το ρελέ αλλά δεν το έβλεπα και όταν το εντόπισα το αντικατέστησα με Legrand και σταμάτησαν τα προβλήματα.
Δες μήπως βγήκε έξω από τον τοίχο κάποια πρίζα η διακόπτης η μήπως πιέστηκε τραβήχτηκε κοπηκε κανένα καλώδιο από παλιό πορτατίφ, πολυέλαιο, κοκ.
edit: τώρα το είδα ε ναι 99% ακουμπάει το γυμνό καλώδιο στο βρεγμένο τοίχο.

διαρροη.Juno έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 16:55Δεν ήξερα σε ποια ενότητα να βάλω το νήμα.
Όλοι ξέρουμε (ελπίζω) τι σημαίνει να πέφτει το ρελέ και τι πρέπει να κάνουμε.
Τι σημαίνει όμως όταν μπορούμε να το σηκώσουμε, μένει εκεί και πέφτει ξανά στο άσχετο δύο μέρες μετά, όταν δεν λειτουργεί τίποτα, πέρα από τα μονίμως συνδεδεμένα, πχ ψυγείο; Τα aircondition ήταν κλειστά. Γενικώς όλα ήταν κλειστά.
πιο συχνος υποπτος, κατι που δουλευει μ εμοτερ, οπως ψυγειο, καταψυκτης.
αν μπορεις, βγαλε ενα απο αυτα απο την πριζα, και δες αν θα ξαναγινει. αν γινει, ξαναβαλτο και βγαλε αλλο, μεχρι να βρεις τον υπευθυνο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και η θεία μου πρόσεχε με μπρίζα στο μπαλκόνι που είχε και καπάκι.Juno έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:54ΩΧ!enaon έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:51το διαφυγής δεν εναι ιδιο πράγμα με την ασφάλεια. Τις ασφάλειες δεν κανει να σηκώνεις αν πέφτουν, τον διαφυγής δεν πειράζει. Και ναι, εννοείτε οτι δεν εχει σημασία αν ειναι αναμμένες οι συσκευές, δεν κοιτάει κατανάλωση ο διαφυγής, διαρροή κοιτάει, μπορεί μια πρίζα εξωτερική να πήρε υγρασία, τετοια πράγματα.
Μαζί με το μπαλκόνι έπλυνα και τους τοίχους! Έχει και μία πρίζα εκεί, αλλά πρόσεχα.

Έπρεπε να έρθω να την βγάλω και να την στεγνώσω, για να μην πέφτει η ασφάλεια.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
27 Φεβ 2025, 23:51
-
-
Νέα δημοσίευση Πότε προτιμάτε να πέφτει το Πάσχα;
από Έκτωρ » 24 Μαρ 2024, 10:58 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 4 Απαντήσεις
- 265 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Citroenakias
24 Μαρ 2024, 12:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τώρα που πέφτει από νωρίς το σκοτάδι....
από Ανδροπαραδίνομαι » 07 Νοέμ 2024, 21:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 5 Απαντήσεις
- 244 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
08 Νοέμ 2024, 19:29
-