Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
Re: Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
Το ερώτημα παραμένει. Που έχουμε μεγαλύτερο βάρος? Όταν πετάμε με αεροπλάνο ή στην γή?
Ωραίος ο Λάζλο Αττίλας. Δηλαδή οι ιδιότητές του, που μας τις ανακοινώνει (μάλλον) με καμάρι:
"Independent Researcher…Sophistic writer…Chinese clothes seller…"
Πως να του κάνω μία παραγγελία για καμιά ντουζίνα κινέζικα ρούχα, κεντημένα με ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα;
"Independent Researcher…Sophistic writer…Chinese clothes seller…"
Πως να του κάνω μία παραγγελία για καμιά ντουζίνα κινέζικα ρούχα, κεντημένα με ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα;
Εντάξει, αλλά που κολλάει το ηλεκτρομαγνητικό, στο βάρος ενός ατόμου;seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:02Στα αντισεισμικά γαμάω κόσμο και σκάσε.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα όπως είναι.
Η βαρύτητα είναι δύναμη και προέρχεται από την έλξη της γης.
Η Ηλεκτρομαγνητική έλξη τι είναι? Είναι δύναμη ναι η όχι? Γιατί να μην την ονομάσουμε βαρύτητα?
Ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Το σίδερο είναι μάζα και έλκετε από την γη και ζυγίζει 8500kg το κυβικό μέτρο.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:25Εντάξει, αλλά που κολλάει το ηλεκτρομαγνητικό, στο βάρος ενός ατόμου;seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:02Στα αντισεισμικά γαμάω κόσμο και σκάσε.
Η Ηλεκτρομαγνητική έλξη τι είναι? Είναι δύναμη ναι η όχι? Γιατί να μην την ονομάσουμε βαρύτητα?
Αν σηκώσεις την μάζα του σιδήρου στον αέρα και του βάλεις από κάτω του έναν τεράστιο μαγνήτη θα ζυγίζει περισσότερο αφού θα αυξηθεί το βάρος του.
Αυτή θα μπορούσε να ονομαστεί και Ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα.
Ναι, πιό δύσκολα θα σηκώνεται ένα σίδερο αν από κάτω έχει έναν μαγνήτη, αφού προστίθεται και άλλη δύναμη που το τραβάει προς τα κάτω.seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:31Το σίδερο είναι μάζα και έλκετε από την γη και ζυγίζει 8500kg το κυβικό μέτρο.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:25Εντάξει, αλλά που κολλάει το ηλεκτρομαγνητικό, στο βάρος ενός ατόμου;seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:02Στα αντισεισμικά γαμάω κόσμο και σκάσε.
Αν σηκώσεις την μάζα του σιδήρου στον αέρα και του βάλεις από κάτω του έναν τεράστιο μαγνήτη θα ζυγίζει περισσότερο αφού θα αυξηθεί το βάρος του.
Το βάρος του ανθρώπου στο πετούμενο αεροπλάνο δεν κατάλαβα που κολλάει. Αν είναι παρκαρισμένο το αεροπλάνο στα 10 χιλιόμετρα, υπάρχει άλλη ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα; Γιατί, με το υψόμετρο αλλάζει το βάρος, αυτό είναι γνωστό.
Occasio facit furem
Ναι είναι γνωστό μέχρι που στο διάστημα δεν υπάρχει βάρος. Δεν ξέρω τι ψάχνει κάτι με την θεωρεία του Αϊνστάιν επικαλείται.vagabondo έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:46Ναι, πιό δύσκολα θα σηκώνεται ένα σίδερο αν από κάτω έχει έναν μαγνήτη, αφού προστίθεται και άλλη δύναμη που το τραβάει προς τα κάτω.
Το βάρος του ανθρώπου στο πετούμενο αεροπλάνο δεν κατάλαβα που κολλάει. Αν είναι παρκαρισμένο το αεροπλάνο στα 10 χιλιόμετρα, υπάρχει άλλη ηλεκτρομαγνητική βαρύτητα; Γιατί, με το υψόμετρο αλλάζει το βάρος, αυτό είναι γνωστό.
https://www.researchgate.net/publicatio ... mSharing=1
Alexander Stathokostas
Συγχαρητήρια για το επίτευγμα σας στον κλάδο της μηχανικής!!!
Alexander Stathokostas
Ioannis Limperis βεβαίως και θα την διαβάσω! Ως πολιτικός μηχανικός, θα πω το εξής βάσει του βίντεο που είδα. Ότι βάλατε ένα λιθαράκι στον τομέα των κατασκευών, ώστε να βελτιωθούν τα κτίρια στο μέλλον!
https://www.facebook.com/groups/4273516 ... &ref=notif
- George_V
Σε δουλευουν και συ νομιζεις οτι παιρνεις "Νομπελ Μηχανικης"seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:58Alexander Stathokostas
Alexander Stathokostas
Ioannis Limperis βεβαίως και θα την διαβάσω! Ως πολιτικός μηχανικός, θα πω το εξής βάσει του βίντεο που είδα. Ότι βάλατε ένα λιθαράκι στον τομέα των κατασκευών, ώστε να βελτιωθούν τα κτίρια στο μέλλον!
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μήπως είσαι μαμάκας?George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 18:15Σε δουλευουν και συ νομιζεις οτι παιρνεις "Νομπελ Μηχανικης"seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:58Alexander Stathokostas
Alexander Stathokostas
Και αυτός με δουλεύει?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic1 την 04 Ιούλ 2024, 18:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- George_V
Καργαseismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 18:25Μήπως είσαι μαμάκας?George_V έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 18:15Σε δουλευουν και συ νομιζεις οτι παιρνεις "Νομπελ Μηχανικης"seismic1 έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 17:58Alexander Stathokostas
Alexander Stathokostas
Και αυτός με δουλεύει?
- George_V
Δεν τον ακους ομως με αποτέλεσμα να γινεσαι ξεφτιλα.
Ακου και λιγο το γιατρο σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στην Κρήτη το μεγαλύτερο υβριδικό ενεργειακό έργο στην Ευρώπη
από Ίακχος » 29 Οκτ 2024, 14:36 » σε Θετικές Επιστήμες - 0 Απαντήσεις
- 544 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
29 Οκτ 2024, 14:36
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥ
από Frappezitis » 27 Σεπ 2023, 20:04 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 526 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Σεπ 2023, 20:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχουμε νέα προφητεία για αυτό το πάσχα 5 Μαϊου 2024 ... θα πάρουμε την πόλη !
από tanipteros » 12 Ιαν 2024, 20:00 » σε Θρησκειολογία - 366 Απαντήσεις
- 11762 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
30 Μάιος 2024, 20:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ανδρουλάκης: Έχουμε τις δεύτερες υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες υγείας πανευρωπαϊκά
από Ίακχος » 19 Ιαν 2024, 09:26 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 344 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
19 Ιαν 2024, 10:03
-