Σάσα Σταμάτη: «Κατέρρευσα. Έκανα λάθη και τα πλήρωσα. Ζητάω συγνώμη απ’ όλους»

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 04 Ιούλ 2024, 18:59

Η Σταμάτη αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν χθες σε ψυχιατρική κλινική, ενώ ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό που είχε προκαλέσει σάλο σε αθηναϊκό θέατρο

Εικόνα

Το story που ανάρτησε χθες για την είσοδό της στο ψυχιατρικό Τμήμα του Θριασίου δημιούργησε απορίες, ακόμα και συγκίνηση. Σήμερα, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχιατρική κλινική, ενώ ευχαριστώντας όσους της συμπαραστάθηκαν, βρήκε την ευκαιρία να ζητήσει συγνώμη για το περιστατικό που είχε προκαλέσει σε αθηναϊκό θέατρο, προκαλώντας σάλο με τη συμπεριφορά της εκείνη την εποχή.

Συγκεκριμένα, η Σταμάτη, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», αναφέρθηκε στην περιπέτεια του πατέρα της με τη δική του ψυχική υγεία, τον θάνατό του, αλλά και τη δική της ψυχολογική κατάρρευση που προκλήθηκε σωρευτικά από τα γεγονότα στο οικογενειακό της περιβάλλον, στην προσωπική της ζωή, αλλά και σε όσα στιγμάτισαν την επαγγελματική της διαδρομή μετά το περιστατικό στο θέατρο.

«Όλοι οι άνθρωποι και δεν θέλω να το προσωποποιήσω δεν μιλάνε γι’ αυτά. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με τον ψυχολόγο και τον ψυχίατρο. Πέρασα δύσκολα. Ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια. Αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό δύο φορές. είναι πολύ σκληρό. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν, έπρεπε να πάρω εγώ την απόφαση. Τον είχαν βρει πάνω στις γραμμές του τρένου. Ερχόταν στη Νομαρχία έβριζε το νομάρχη, αλλά με στήριξαν. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν

Η μάνα μου διαφωνεί που μιλάω, αλλά εγώ θα τα πω

Θέλω να γίνω γραφικιά, αλλά εγώ τα λέω για τον κόσμο. Βλέπουμε και ακούμε ‘βίασε, σκότωσε’, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Κάποια στιγμή κλατάρισα. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, με πήρανε μια Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο αποκατάστασης που όλον τον μισθό μου τον έδινα εκεί πέρα.

Μου λένε, ‘κυρία Σταμάτη πηγαίνετε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο μπαμπάς σας δεν έχει νεφρά, έχει να πιει και να φάει έναν μήνα», είπε μεταξύ άλλων η Σταμάτη. Αναφερόμενη στο ζήτημα θανάτου του πατέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Στράφηκα νομικά εναντίον τους για ηθικούς λόγους. Αν πάρουμε λεφτά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Όταν κλήθηκε, ωστόσο, να απαντήσει επί της ουσίας για τον λόγο που αναγκάστηκε χθες να επισκεφθεί ψυχιατρική κλινική, ανέφερε:

«Υπήρξαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις. Ξύπνησα ένα πρωί είχα μουδιάσει ολόκληρη. Ανθρώπινα πράγματα που έχουν πάθει όλοι». Σε άλλο σημείο της παρέμβασης της στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή είπε:

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, θέλω να ξέρετε ότι τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, απ’ όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ζητάω δημόσια συγνώμη απ’ όλους. Έκανα λάθος. Το πλήρωσα αυτό το λάθος, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου σήκωνε κανένας το τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη και αν δεν είχα τον Γιάννη τον Κουρτάκη δεν θα είχα πού να πάω...Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είναι η άμυνά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα. Η μάνα μου ήταν δίπλα μου στο νοσοκομείο και μου κρατούσε το χέρι

Ήθελα να σας τα πω από την ψυχή μου, δεν έχω άλλα λόγια. Σας ευχαριστώ τίποτα άλλο».

https://www.lifo.gr/
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Re: Σάσα Σταμάτη: «Κατέρρευσα. Έκανα λάθη και τα πλήρωσα. Ζητάω συγνώμη απ’ όλους»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 04 Ιούλ 2024, 19:14

Εγώ δεν ξέρω καν τί είναι το Σάσα Σταμάτη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Σάσα Σταμάτη: «Κατέρρευσα. Έκανα λάθη και τα πλήρωσα. Ζητάω συγνώμη απ’ όλους»

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 04 Ιούλ 2024, 19:19

micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:14
Pet του Μαρινάκη
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 04 Ιούλ 2024, 19:22

micmic έγραψε:
Μήπως ξέρεις το Σασα Μπάστα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 04 Ιούλ 2024, 19:25

Πάντως ό,τι και νά'ναι, αφού ζητάει συγγνώμη απ'όλους (άρα κι από μένα), λέω να την συγχωρήσω.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 04 Ιούλ 2024, 19:27

micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:25
Πάντως ό,τι και νά'ναι, αφού ζητάει συγγνώμη απ'όλους (άρα κι από μένα), λέω να την συγχωρήσω.
Κι εγώ τη συγχωρώ. Γιατί τότε συζητήθηκε η επίθεσή της μαζί με τους μπράβους. Ακόμη και εδώ μέσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 04 Ιούλ 2024, 19:30

Beria έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:19
micmic έγραψε:
Pet του Μαρινάκη
Του Μαρινάκη, του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη, γενικά, ένα ξόανο που για κάποιο αναθεματισμένο λόγο απέκτησε στασίδι στα μίντια χωρίς κανένα λόγο.

Άβαταρ μέλους
Esperos
Phorum.gr user: Esperos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Esperos » 04 Ιούλ 2024, 19:34

Λοιπόν, αυτή η κοπέλα μου άρεσε.
Την χάζευα ευχαρίστως αλλά όταν άνοιγε το στοματάκι της, γειά σας.
Μια φορά την είδα στο "στην υγειά μας", χόρευε έκανε κουνήματα...
δεν είχε καθόλου ρυθμό, εντελώς άγαρμπη, κινήσεις αλλού ότι ναναι,
την λυπήθηκα... μετά νομίζω πήγε και σε κάτι εκπομπές που τραγουδάνε... πωωωω
τι ήταν αυτό το φάλτσο, δεν είχε ένα δικό της άνθρωπο κοντά της, να την αγαπάει
να την πονάει και να την συμβουλέψει...
Ο θεός να μας φυλάει
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Ιούλ 2024, 19:46

micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:25
:+1:

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 04 Ιούλ 2024, 19:53

Esperos έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:34
Λοιπόν, αυτή η κοπέλα μου άρεσε.
Την χάζευα ευχαρίστως αλλά όταν άνοιγε το στοματάκι της, γειά σας.
Μια φορά την είδα στο "στην υγειά μας", χόρευε έκανε κουνήματα...
δεν είχε καθόλου ρυθμό, εντελώς άγαρμπη, κινήσεις αλλού ότι ναναι,
την λυπήθηκα... μετά νομίζω πήγε και σε κάτι εκπομπές που τραγουδάνε... πωωωω
τι ήταν αυτό το φάλτσο, δεν είχε ένα δικό της άνθρωπο κοντά της, να την αγαπάει
να την πονάει και να την συμβουλέψει...
Ο θεός να μας φυλάει
:cry:bravo:
Επιτέλους ένα χριστιανικό ποστ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 04 Ιούλ 2024, 20:00

Εμπεδοκλής έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:30
Beria έγραψε:
micmic έγραψε:
Pet του Μαρινάκη
Του Μαρινάκη, του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάννη, γενικά, ένα ξόανο που για κάποιο αναθεματισμένο λόγο απέκτησε στασίδι στα μίντια χωρίς κανένα λόγο.
Εικόνα

προσπαθησε να γαντζωθει αλλα οταν μπλεκεις με την κωλοοικογενεια αυτα γινονται :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 04 Ιούλ 2024, 20:14

Εμπεδοκλής έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:30
Beria έγραψε:
micmic έγραψε:
Pet του Μαρινάκη
Δεν το λες και "χωρίς κανένα λόγο" άμα κάνει εξετάσεις dna με τον ουρανίσκο της.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 04 Ιούλ 2024, 20:20

AlienWay έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 18:59
.... Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, με πήρανε μια Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο αποκατάστασης που όλον τον μισθό μου τον έδινα εκεί πέρα.

Μου λένε, ‘κυρία Σταμάτη πηγαίνετε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο μπαμπάς σας δεν έχει νεφρά, έχει να πιει και να φάει έναν μήνα», είπε μεταξύ άλλων η Σταμάτη. Αναφερόμενη στο ζήτημα θανάτου του πατέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Στράφηκα νομικά εναντίον τους για ηθικούς λόγους. Αν πάρουμε λεφτά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη»...
Α ξέρω. Σε εκείνο που είναι στο Λουτράκι. Τους πάνε με ένα οποιοδήποτε πρόβλημα και μετά τους τρέχουν νύχτα στο νοσοκομείο της Κορίνθου απισχνασμένους και αφυδατωμένους για να πεθάνουν σε νοσοκομείο.
Αλλά έχει ωραία μάρμαρα στην είσοδο. Έχουν γυρίσει και σκηνές για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς εκεί.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών