Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nemo

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 04 Ιούλ 2024, 19:52

Allah έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:50
nemo έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:47
θα συνιστούσα να ριξετε ενα βλεμμα και να διαβασετε και τι λενε και οι αρχαιοι προγονοι μας
για αυτες τις περιπτωσεις που ταυτιζονται και με την συγχρονη παιδοψυχολογια
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας; Εντάξει. Κατά κανόνα παντρευόταν 30ρηδες με 14-16ρες.
οχι ! και μαλιστα το κατεκριναν οταν γινοταν

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 19:54

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:43
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:35
Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:23

α, δηλαδη δεν ξερεις, αλλα προσπαθεις να τη σκαπουλαρεις βριζοντας, μηπως και γινει μανουρα και ξεχασατει.

δεν επιασε.
Δεν σε έβρισα. Σε τοποθέτησα σωστά στον χωροχρονο.
διαολος δεν υπαρχει για να παω. τα μονα ορια που εχω ξεπερασει ειναι λογικης και ψυχραιμιας. δεν υπαρχει γνωματευση που να με οριζει ως ψυχακια.

αρα λαθος με τοποθετησες.
Ξεκίνα να πας εσύ και αν δε βρεις κανένα γύρνα να μας ενημερώσεις. Ελπίζω τουλάχιστον οι άνθρωποι του κύκλου σου να έχουν πάρει πρέφα τις απόψεις σου και να μη σε εμπιστευονται να κάνεις παρέα με τα 15χρονα παιδιά τους.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 04 Ιούλ 2024, 19:55

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:44
Allah έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:38
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:30

Θα πρόκειται για έναν παράλογο νόμο. Διότι δεν νοείται πλήρως σεξουαλικά ανεπτυγμένο άτομο στα 10 του.
Τώρα η υπάρχουσα νομοθεσία απλά αντιβαίνει τους ισχύοντες ηθικούς κανόνες.
Ναι αλλά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την βιολογική πραγματικότητα.
Οχι πληρως, καθε ατομο ειναι διαφορετικο αλλα σε γενικές γραμμές ναι, αυτο λεμε στο νημα τοσες σελιδες. Το ιδιο λεει ο Φοσιλις το ιδιο κι ο Ελληγεννης.
Δεν υπάρχει κανένας που να είναι υπερ της παιδοφιλιας ή οτιδηποτε, οπως γραφτηκε εδω απο τους ηθικολογους του φορουμ ( για σαπιλες, αρρωστιες κλπ). Απλά δεν μπορούν τα συγχρονα στανταρ να σταθμιζουν προτυπα σεξουαλικων συμπεριφορων αλλων εποχων, αντιληψεων κλπ με επιφάσεις αντικειμενικότητας.
Παρεμπιπτοντως στις αλλες εποχες κανεις δεν ειχε προβλημα να κανουν οι 13χρονες σεξ, απλως επρεπε να ειναι εντος (καταναγκαστικου) γαμου.

Κατα τη γνωμη μου νεοσυντηρητισμος ειναι η λογικη 17 χρονων και 364 ημερων = νηπιο, οχι κανονικος συντηρητισμος.

Αν οι 15χρονοι ανθρωποι δεν επρεπε να κανουν σεξ δε θα ηταν τιγκα στις ορμονες που σε κανουν ενα υπερσεξουαλικο ατομο. Οπως δεν ειναι τα παιδια του δημοτικου ή οι ορτανσιες.

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 04 Ιούλ 2024, 19:58

nemo έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:52
Allah έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:50
nemo έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:47
θα συνιστούσα να ριξετε ενα βλεμμα και να διαβασετε και τι λενε και οι αρχαιοι προγονοι μας
για αυτες τις περιπτωσεις που ταυτιζονται και με την συγχρονη παιδοψυχολογια
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας; Εντάξει. Κατά κανόνα παντρευόταν 30ρηδες με 14-16ρες.
οχι ! και μαλιστα το κατεκριναν οταν γινοταν
Όπως το λέω είναι. Αυτό που ήταν κατακριτέο ήταν οι σχέσεις με προέφηβο, αλλά από τη στιγμή που ένα κορίτσι άρχιζε την έμμηνο ρύση έπαυε να θεωρείται παιδί και ήταν έτοιμο για γάμο, κανονικότατα. Ψάξε το και λίγο μόνος σου. Επίσης, στην Αθήνα τουλάχιστον, επιτρεπόταν ο γάμος ανάμεσα σε συγγενείς αρκεί να μην είχαν κάθετη συγγένεια (πρόγονος με απόγονο), ακόμα και σε αδέρφια αρκεί να μην ήταν ομομήτρια (δηλαδή οκ ο γάμος αν ήταν ετεροθαλή από τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετικές μητέρες).

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιούλ 2024, 19:58

nowhere έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:52
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:44
Allah έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:38

Ναι αλλά, για να λέμε του στραβού το δίκιο, είναι πλήρως εναρμονισμένη με την βιολογική πραγματικότητα.
Οχι πληρως, καθε ατομο ειναι διαφορετικο αλλα σε γενικές γραμμές ναι, αυτο λεμε στο νημα τοσες σελιδες. Το ιδιο λεει ο Φοσιλις το ιδιο κι ο Ελληγεννης.
Δεν υπάρχει κανένας που να είναι υπερ της παιδοφιλιας ή οτιδηποτε, οπως γραφτηκε εδω απο τους ηθικολογους του φορουμ ( για σαπιλες, αρρωστιες κλπ). Απλά δεν μπορούν τα συγχρονα στανταρ να σταθμιζουν προτυπα σεξουαλικων συμπεριφορων αλλων εποχων, αντιληψεων κλπ με επιφάσεις αντικειμενικότητας.
ένας μπάρμπας που πηδάει 15χρονα είναι σαπίλα κ αρρώστια,αν αυτό με κάνει ηθικολόγο στααρχίδια μου έχω υπάρξει και ναζί
Ναι δεν ειναι ωραια εικονα. Αντιβαινει την ηθικη μας και σπανιως θα βρεις νεα κοπελα να επιθυμει απο μονη της τετοιου ειδους σχεση. Το συνδεουμε με παλιες πρακτικές κανονισμενων γαμων στους οποιους η νυφη δεν ειχε λογο.
Αλλα υπαρχουν και ιστοριες με καθηγητες και μαθητριες πχ που ερωτευτηκαν και εκαναν οικογενεια κλπ . Δεν ειναι εκ προοιμιου αρρωστο αυτο.
Ειναι ομως ανηθικο. Συγχεεις τις δυο εννοιες θαρρω. Καλα κανεις και αποστρεφεσαι αυτο το σεναριο γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ως μελος της κοινωνιας. Αλλα η αποστροφη σου δεν εχει χαρακτηρα μονιμοτητας.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
decadent

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από decadent » 04 Ιούλ 2024, 20:00

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:46
Εντωμεταξυ με την τυπισσα τι παιζει; Μπαινει καθημερινα σε μια σελιδα υπενθυμιζοντας μας ποσο λαθος ειναι αποφαση της και ξαφνικα την ειδε τσιφλικι της στο οποιο θα γραφονται μονο οσα της ειναι αρεστα; Δεν μαζευομαστε λεω εγω που γραφουμε και για μηνυσεις;

Δεν παμε και καμια παραλια λεω εγω να μας δει ο ηλιος; Ή εστω στα Πουλ εν Μπεαρ;
σου έχω ζητήσει ευγενικά να μην ασχολείσαι μαζί μου, συνεχίζεις, υποθέτω δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις και αυτό είναι ενδεικτικό για την δίκη σου ζωή κι όχι για την δική μου, το τι συμβαίνει με εμένα το εξήγησα λεπτομερώς και είναι ήδη σε εξέλιξη, όσο και να προσπαθείτε να το παρουσιάσετε ως θέμα γούστου δεν θα τα καταφέρετε γιατί τα γραφόμενα είναι εκεί
αν κάποιος πρέπει να μαζευτεί είναι όσοι χρησιμοποιούν χυδαίους χαρακτηρισμούς στιγματίζοντας τις ψυχικές ασθένειες

για τελευταία φορά σταματά να με παρενοχλείς

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:01
decadent έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 14:00
Πέραν αυτού μιλάμε για φωλιά διπόδων που θεωρούν οκ ένα 15χρονο να πάει με έναν ενήλικα με το επιχείρημα ότι έτσι λέει ο νόμος, ο οποίος απενοχοποιεί την παιδοφιλία. Με την πρώτη τέτοια τοποθέτηση θα έπρεπε να έχει σβηστεί το νήμα.
να σβηστει ενα νημα επειδη καποιοι πολιτες συμφωνουν με τη νομοθεσια;
όχι και δεν είμαι υποχρεωμένη να εξηγώ αυτά που καταλαβαίνεις αλλά αυτά που γράφω, έχω εξηγήσει λεπτομερώς την τοποθέτηση μου, σου έδωσα και να διαβάσεις και επιμένεις να αναρωτιέσαι τι κακό θα πάθει το ανήλικο

καλή συνέχεια

Άβαταρ μέλους
Allah
Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Allah » 04 Ιούλ 2024, 20:02

Παρεμπιπτόντως, όσες γνωστές/φίλες έχω στην ηλικία μου +/- 10 χρόνια, όλες ανεξαιρέτως είχαν πάει με κάποιον άνω των 25 (τουλάχιστον) όταν ήταν 15-16 χρονών, και ούτε τις χάλασε ούτε τις τραυμάτισε.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Ιούλ 2024, 20:04

ἐκ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας λαλεῖ τὸ στόμα. Ὁ καλὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ καλοῦ θησαυροῦ τῆς καρδίας ἐκβάλλει τὰ καλά· καὶ ὁ πονηρὸς ἄνθρωπος ἐκ τοῦ πονηροῦ θησαυροῦ ἐκβάλλει πονηρά

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 20:04

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:54
Ασέβαστος έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:35

Δεν σε έβρισα. Σε τοποθέτησα σωστά στον χωροχρονο.
διαολος δεν υπαρχει για να παω. τα μονα ορια που εχω ξεπερασει ειναι λογικης και ψυχραιμιας. δεν υπαρχει γνωματευση που να με οριζει ως ψυχακια.

Ξεκίνα να πας εσύ και αν δε βρεις κανένα γύρνα να μας ενημερώσεις. Ελπίζω τουλάχιστον οι άνθρωποι του κύκλου σου να έχουν πάρει πρέφα τις απόψεις σου και να μη σε εμπιστευονται να κάνεις παρέα με τα 15χρονα παιδιά τους.
ποιες ειναι οι αποψεις μου, και τι σε κανει να πιστευεις οτι κινδυνευει 15χρονο απο μενα;

να βοηθησω, εχω πει στο νημα οτι δεν μου αρεσουν τα 15χρονα, δεν μου αρεσει και το γεγονος οτι σε αλλους μπορει και να αρεσουν, αλλα και δεν μπορω να κανω κουμαντο στο μουνι και τον πουτσο κανενος, εφοσον ειδικα δεν παραβαινει τον νομο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 04 Ιούλ 2024, 20:07

Κάποιος πρέπει επιτέλους να μιλήσει και γι'αυτόν τον σιχαμένο Πάνο Φλωρά που ασέλγησε πάνω στη Λίζα Πετροβασίλη.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 04 Ιούλ 2024, 20:10

πᾶν δένδρον ἀγαθὸν καρποὺς καλοὺς ποιεῖ, τὸ δὲ σαπρὸν δένδρον καρποὺς πονηροὺς ποιεῖ. οὐ δύναται δένδρον ἀγαθὸν καρποὺς πονηροὺς ποιεῖν, οὐδὲ δένδρον σαπρὸν καρποὺς καλοὺς ποιεῖν.
ἄραγε ἀπὸ τῶν καρπῶν αὐτῶν ἐπιγνώσεσθε αὐτούς.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 04 Ιούλ 2024, 20:14

micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 20:07
Κάποιος πρέπει επιτέλους να μιλήσει και γι'αυτόν τον σιχαμένο Πάνο Φλωρά που ασέλγησε πάνω στη Λίζα Πετροβασίλη.
Μην πας τοσο πισω. Πως λεγοταν η σειρα του Αντεννα με τον καθηγητη του ιδιωτικου και την κορη του Πασπατη;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 20:19

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 20:04
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:54
Ασέβαστος έγραψε:

ποιες ειναι οι αποψεις μου, και τι σε κανει να πιστευεις οτι κινδυνευει 15χρονο απο μενα;

να βοηθησω, εχω πει στο νημα οτι δεν μου αρεσουν τα 15χρονα, δεν μου αρεσει και το γεγονος οτι σε αλλους μπορει και να αρεσουν, αλλα και δεν μπορω να κανω κουμαντο στο μουνι και τον πουτσο κανενος, εφοσον ειδικα δεν παραβαινει τον νομο.

Πες εσύ τις απόψεις σου στον φίλο σου ότι δε τρέχει μια να γαμήσεις εσύ το το μουνί του 15χρονου παιδιού του ή ένα άλλο φιλαράκι σου έτσι ξηγημένος γαμιάς 50αρης που δε μπορείνα κάνεικουμαντο τη ψωλή του οπως και εσύ,έτσι ακριβώς όπως μας τα λες εδώ δηλαδή. Και ακόμα καλύτερα να το κάνεις γνωστό και σε άλλους γονείς μεθαύριο στο σχολείο του παιδιού σου και σε γονείς των φίλων του παιδιού σου που έρχονται παίζουν στο σπιτι σας κτλ πες τα και εκεί βρε μάγκα άμα σε παίρνει.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 04 Ιούλ 2024, 20:21

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 19:58
Ναι δεν ειναι ωραια εικονα. Αντιβαινει την ηθικη μας και σπανιως θα βρεις νεα κοπελα να επιθυμει απο μονη της τετοιου ειδους σχεση. Το συνδεουμε με παλιες πρακτικές κανονισμενων γαμων στους οποιους η νυφη δεν ειχε λογο.
Αλλα υπαρχουν και ιστοριες με καθηγητες και μαθητριες πχ που ερωτευτηκαν και εκαναν οικογενεια κλπ . Δεν ειναι εκ προοιμιου αρρωστο αυτο.
Ειναι ομως ανηθικο. Συγχεεις τις δυο εννοιες θαρρω. Καλα κανεις και αποστρεφεσαι αυτο το σεναριο γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ να κανεις ως μελος της κοινωνιας. Αλλα η αποστροφη σου δεν εχει χαρακτηρα μονιμοτητας.
το ότι δεν είναι ωραία εικόνα φτάνει,πέστο όπως θες
2 περιπτώσεις 35αρηδων που ξέρω δεν ήταν καθηγητές [που πάλι δεν σημαίνει τίποτα] ήταν σάπιες λινάτσες,ο ένας ντελιβεράς και ο άλλος νταλικέρης που παντρεύτηκαν πιτσιρίκες για να τις ελέγχουν απόλυτα

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 20:21

AlienWay έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 18:53
Αν ένας "πειραγμένος" 35χρονος κοιτάξει λάγνα μια 15χρονη, αυτή τι να του κάνει;
Ό,τι πρέπει να κάνει μια 25χρονη σε έναν "πειραγμένο" 35χρονο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών