Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
σταμάτα ρε παπάρα επιτέλους,η 25χρονη είναι γυναίκα
- Fata_Morgana
ειπα γω τετοια πραματα;Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:19
Πες εσύ τις απόψεις σου στον φίλο σου ότι δε τρέχει μια να γαμήσεις εσύ το το μουνί του 15χρονου παιδιού του ή ένα άλλο φιλαράκι σου έτσι ξηγημένος γαμιάς 50αρης που δε μπορείνα κάνεικουμαντο τη ψωλή του οπως και εσύ,έτσι ακριβώς όπως μας τα λες εδώ δηλαδή.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
ισως να ημουν πιο σαφης -δεν λεω οτι δεν γινοταν να παντρευονται 14 και 15 αλλα ηθικα και απο πρακτικης πλευρας το κατεκριναν ...ο αριστοτελης αφιερωσε ενα κεφαλαιο σε αυτο το θεμα γαμος και ερωτας κλπAllah έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 19:58Όπως το λέω είναι. Αυτό που ήταν κατακριτέο ήταν οι σχέσεις με προέφηβο, αλλά από τη στιγμή που ένα κορίτσι άρχιζε την έμμηνο ρύση έπαυε να θεωρείται παιδί και ήταν έτοιμο για γάμο, κανονικότατα. Ψάξε το και λίγο μόνος σου. Επίσης, στην Αθήνα τουλάχιστον, επιτρεπόταν ο γάμος ανάμεσα σε συγγενείς αρκεί να μην είχαν κάθετη συγγένεια (πρόγονος με απόγονο), ακόμα και σε αδέρφια αρκεί να μην ήταν ομομήτρια (δηλαδή οκ ο γάμος αν ήταν ετεροθαλή από τον ίδιο πατέρα αλλά διαφορετικές μητέρες).
- Fata_Morgana
Ούστ.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:36ειπα γω τετοια πραματα;Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:19
Πες εσύ τις απόψεις σου στον φίλο σου ότι δε τρέχει μια να γαμήσεις εσύ το το μουνί του 15χρονου παιδιού του ή ένα άλλο φιλαράκι σου έτσι ξηγημένος γαμιάς 50αρης που δε μπορείνα κάνεικουμαντο τη ψωλή του οπως και εσύ,έτσι ακριβώς όπως μας τα λες εδώ δηλαδή.
- hellegennes
Οπότε δεν τρέχει κάστανο να την ενοχλεί ένας "πειραγμένος";
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Και η 12χρονη, αλλά εντάξει είναι βιολογικά ώριμη λέει ο φωτεινός παντογνώστης, τιακάμς;
Η φωλιά του κούκου γίναμε δω μέσα, τι τό 'θελα και μπήκα στο γαμονήμα, μού 'χουν γυρίσει τ' άντερα. Εσύ φταις, να το ξέρεις.
τι, σκετο ουστ, χωρις διαολους και μπινελικια.Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:41Ούστ.Ασέβαστος έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:36ειπα γω τετοια πραματα;Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 20:19
χανεςι τη φορμα σου, αλλη φορα αμα δεν εχεις τι να απαντησεις να φροντισεις να γινεσαι πιο ερειστικη, μπορει να πιασει.
η και οχι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Μόνο εγώ διαβάζω τον τίτλο για 'περπατημενη' 15χρονη και θέλω να σπάσω το κεφάλι αυτού που το έγραψε;
- hellegennes
Λοιπόν, για να μην σε πάρει ο διάολος, δείξε μου σε ποιο ποστ είπα ότι η 12χρονη είναι σεξουαλικά ώριμη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μία σοβαρή ερώτηση
Ποιο κατά την την γνώμη σας θα έπρεπε να είναι το όριο της ενηλικίωσης μιας γυναίκας για συναίνεση στο σεξ;
Ποιο κατά την την γνώμη σας θα έπρεπε να είναι το όριο της ενηλικίωσης μιας γυναίκας για συναίνεση στο σεξ;
οι περιγραφες αντιστοιχουν στην πραγματικοτητα και αρα εχουν δικιο
ασχετα εαν σεμας δεν μας αρεσουν απο ηθικης πλευρας
το λεω πρωτιστως για τον ναυτη τον ναυτακο
ασχετα εαν σεμας δεν μας αρεσουν απο ηθικης πλευρας
το λεω πρωτιστως για τον ναυτη τον ναυτακο
- hellegennes
Αυτό που είναι και συμφωνούν οι περισσότερες πολιτισμένες χώρες, είναι μια χαρά. Δεν είναι ανώμαλοι και άρρωστοι εκατοντάδες εκατομμύρια άτομα.
Άρρωστοι είναι αυτοί που προβάλλουν τις θρησκευτικές τους εμμονές στον πληθυσμό και θεωρούν ότι οι άνθρωποι είναι αντικείμενα που τους ανήκουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-