Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2024, 22:58

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:55
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:53
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:48

Εστιάζεις στο παιδί και το τι θέλει. Το παιδί να θέλει ότι θέλει. Είναι παιδί. Οι γύρω είναι οι ενήλικες που οριοθετούν,συμβουλεύουν, διδάσκουν το παιδί να μπει στη κοινωνία ως ενήλικος.
Σε ρωτάω λοιπόν για τον ενήλικο που γουστάρει σεξουαλικά το 15χρονο παιδί του γυμνασίου που όπως λες είναι πολύ φυσιολογικό. Ο μεσήλικας να γουστάρει σεξουαλικά ένα παιδί 15χρονων. Και λέω εσύ γουστάρεις σεξουαλικά 15χρονα παιδιά; τους τη πεφτεις;
που το εγραψα αυτο ηλιθια σκατομαλακω ;
Βρε χαζούλι εσύ δε λες 15+1" και είναι μια χαρά για γαμήσια;
σαλτα κ ξαναγαμησου - σκατομαλακω
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 22:59

Fata_Morgana έγραψε:

Εστιάζεις στο παιδί και το τι θέλει. Το παιδί να θέλει ότι θέλει. Είναι παιδί. Οι γύρω είναι οι ενήλικες που οριοθετούν,συμβουλεύουν, διδάσκουν το παιδί να μπει στη κοινωνία ως ενήλικος.
Σε ρωτάω λοιπόν για τον ενήλικο που γουστάρει σεξουαλικά το 15χρονο παιδί του γυμνασίου που όπως λες είναι πολύ φυσιολογικό. Ο μεσήλικας να γουστάρει σεξουαλικά ένα παιδί 15χρονων. Και λέω εσύ γουστάρεις σεξουαλικά 15χρονα παιδιά; τους τη πεφτεις;
απο την αρχη της συζητησης ειπα οτι το να γουσταρει ο μπαρμπας 15χρονο ειναι πολυ ανωμαλο, και καθολου φυσιολογικο. και πως εγω δε γουσταρω 15χρονα. και βεβαιως δεν την πεφτω. δεν εχω κανει ποτε μου πεσιμο ουτε σε μεγαλη, ποσο μαλλον σε μικρη.
αλλα δε φαινεται να σε ενδιαφερει η πραγματικοτητα, μονο τα σεναρια που φτιαχνεις στο μυαλο σου.

απο την αρχη βλεπω την οπτικη του μικρου (που εχω υπαρξει) και προσπαθω να καταλαβω και της μικρης.
και στηριζω τη μη-απαγορευση σε μικρους η μεγαλους, για οτιδηποτε θελουν και δεν τους κανει κακο., ασχετα με το αν μου φαινεται εμενα ομαλο η ανωμαλο.

πιο πολυ θα προσπαθουσα να πεισω ενα παιδι να μην καπνιζει η να μην τζογαρει, γιατι ειναι ξεκαθαρο το κακο που θα παθει, παρα να μη γαμιεται. αλλα οτι δεν ειναι παρανομο, δεν μπορω να το απαγορεψω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 04 Ιούλ 2024, 23:00

micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 20:07
Κάποιος πρέπει επιτέλους να μιλήσει και γι'αυτόν τον σιχαμένο Πάνο Φλωρά που ασέλγησε πάνω στη Λίζα Πετροβασίλη.
Την Λίζα Πετροβασιλη την διακορευσε ο μεσήλικας ιατρος Δημήτρης Παπαδοπουλος.

Ο καθηγητής Πάνος Φλώρας ασελγησε στην Λίζα Παπασταύρου.

Ο πρώτος παντρεύτηκε την ανήλικη και την σταμάτησε από το σχολείο. Όταν αυτή επιχείρησε να επιστρέψει κρυφά την ξανασταματησε όταν έμεινε έγκυος.

Ο δεύτερος τάραξε την έτερη ανήλικη στα χαστούκια, τα οποία κατά βάθος πιθανως της άρεσαν και σιγουρα την συνέτισαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 04 Ιούλ 2024, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 23:00

ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:38

σαν πιτσιρικα δλδ την επεφτες σε μεγαλογαμιαδες κ ερχεσαι τωρα να μας παραδωσεις μαθηματα σωστης σεξουαλικης συμπεριφορας κ συμβουλες σε ναυτιλομενες να γαμιουνται με συνομηλικους τους
πως λεγεται αυτο ;
παρανοια ;
μαλακυνση ;
μετανοουσα αμαρτωλη ;
Γιατί τέτοιο κόλλημα ειδικώς με τους μεσήλικες βρε κορίτσι μου;
Άμα δεις εδώ ποιοι σκίζουν τα ιμάτια τους για το δικαίωμα του ενήλικα να τη πέφτει σε 15χρονα παιδιά 3ης γυμνασίου θα καταλάβεις ότι αυτές οι ηλικίες είναι στη πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2024, 23:02

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:54
ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:47
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:44
Και επειδή σίγουρα θα διαβάζουν και γονείς που έχουν ή θα έχουν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες να έχουν το νου τους. Προσοχή στον κύκλο σας, σε φίλους σας που μπορεί και αυτοί να έχουν παιδιά,προσοχή σε γείτονες,θειους,γνωστούς, γονείς φίλων των παιδιών σας κτλ βλέπετε τι αρρώστια κυκλοφορεί χωρίς κανένα ενδοιασμό στην εκφρασή της. Αφού βέβαια υποστηρίζεται και απενοχοποιεται φουλ από λοιπά μέλη της κοινωνίας.
Το νου σας.
Έχεις ξεφύγει.
Γιατί βρε ΓΑΛΗ μου; δεν είναι όλοι οι γονείς happy να ξέρουν ότι ο 50αρης φίλος του πατέρα βλέπει το 15χρονο παιδί τους αγόρι ή κορίτσι δεν έχει σημασία, και σκέφτεται πως να το αποπλανήσει να ικανοποιήσει τις κάβλες του. Ποιο είναι το προβλημά σου;
Δεν μου έχει τύχει ποτέ τέτοια περίπτωση, ούτε όταν ήμουν μικρή ούτε όταν έγινα κι εγώ μάνα. Και δεν αναφέρομαι μόνον σε μένα αλλά και σε όσες οικογένειες φίλων ξέρω με 15χρονα και των δύο φύλων.

Και πάντα οι δικοί μου γονείς ήξεραν με ποιους έβγαινα και που πήγαινα, πράγμα που ήταν ασφαλές και γι' αυτούς και για μένα. Δεν ήμουν χύμα στο κύμα για τον κάθε πιθανό μαλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 23:02

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:51

Για παιδιά έγραψα. Ουτε θηλυκά ουτε αρσενικά. Επείσης τα αρσενικά 15χρονα δε τα πλησιαζουν συνήθως γυναίκες μεγαλύτερες.
:003::003::003:

μπα οχι μωρε, ποτε.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιούλ 2024, 23:04

Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:00
Άμα δεις εδώ ποιοι σκίζουν τα ιμάτια τους για το δικαίωμα του ενήλικα να τη πέφτει σε 15χρονα παιδιά 3ης γυμνασίου θα καταλάβεις ότι αυτές οι ηλικίες είναι στη πλειοψηφία τους οι υποψήφιοι.
Το δικαίωμα του 15χρονου να πάει με όποιον θέλει ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ο νόμος, ψευτρούλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2024, 23:05

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
micmic έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 20:07
Κάποιος πρέπει επιτέλους να μιλήσει και γι'αυτόν τον σιχαμένο Πάνο Φλωρά που ασέλγησε πάνω στη Λίζα Πετροβασίλη.
Την Λίζα Πετροβασιλη την διακορευσε ο μεσήλικας ιατρος Δημήτρης Παπαδοπουλος.

Ο καθηγητής Πάνος Φλώρας ασελγησε στην Λίζα Παπασταύρου.

Ο πρώτος παντρεύτηκε την ανήλικη και την σταμάτησε από το σχολείο. Όταν αυτή επιχείρησε να επιστρέψει κρυφά την ξανασταματησε όταν έμεινε έγκυος.

Ο δεύτερος τάραξε την έτερη ανήλικη στα χαστούκια, τα οποία κατά βάθος πιθανως της άρεσαν και σιγουρα την συνέτισαν.
κ ο αληταμπουρας εξωσχολικος Κωστας- ξεμουνιασε κ παρεσυρε στον κατηφορο τις αθωες μαθητριες ενω τ καλα παιδια παιζαν το πουλακι τους
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 04 Ιούλ 2024, 23:05

ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:
Αγις έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:38

σαν πιτσιρικα δλδ την επεφτες σε μεγαλογαμιαδες κ ερχεσαι τωρα να μας παραδωσεις μαθηματα σωστης σεξουαλικης συμπεριφορας κ συμβουλες σε ναυτιλομενες να γαμιουνται με συνομηλικους τους
πως λεγεται αυτο ;
παρανοια ;
μαλακυνση ;
μετανοουσα αμαρτωλη ;
γιατι εχει γραψει οτι γουσταρε εναν οταν ηταν μικρη, και δεν της εκατσε.

ισως της δημιουργησε καποιο τραυμα η απορριψη. αλλα και να της καθοταν παλι τραυμα.

lose - lose situation.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 04 Ιούλ 2024, 23:05

Fata_Morgana έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Fata_Morgana έγραψε:

Εγώ άλλα πράγματα βλέπω Μοργκάνα μου. Ένα μόνιμο επιθετικό ξέσπασμα σε ένα σταθερό μοτίβο. Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα κάτι για "προβολή" σε προηγούμενο ποστ. Άλλο είναι αυτό που σε πονάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 04 Ιούλ 2024, 23:06

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:02
Fata_Morgana έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:51

Για παιδιά έγραψα. Ουτε θηλυκά ουτε αρσενικά. Επείσης τα αρσενικά 15χρονα δε τα πλησιαζουν συνήθως γυναίκες μεγαλύτερες.
:003::003::003:

μπα οχι μωρε, ποτε.
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 23:06

Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:58
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:52
Bazoomba έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:48

Δεν το εγραψε ποτε αυτο. Ειτε λες ψεματα συνειδητά είτε απλώς έκανες λάθος, οπότε ζητάς συγνωμη και παμε παρακατω.
Δεν υπαρχει λογος να συκοφαντεις καποιον επειδη διαφωνεις μαζι του.
Να διαβάσεις καλύτερα τι ακριβώς έγραψα και τι ακριβώς απάντησε και σηκώνεις το δάχτυλο αργότερα.
Φωτογραφισες τον χρηστη, οποτε κανει ακομα χειροτερο το ψεμα γιατι σημαινει οτι γνωριζεις οτι ειναι συκοφαντια οποτε θες να παιξεις το χαρτι του "οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται" :roll:
Αλλά ξεχνας οτι η παραθεση σου εγινε πανω σε παραθεση της Ναιδας, σε παραθεση του nowhere σε παραθεση του Ελληγεννη.
Πάμε πάλι. Εγώ δεν σού είπα αν φωτογράφισα ή δεν φωτογράφισα κάποιον, την κουβέντα αυτή την έκανα με τον ασέβαστο. Σού είπα να διαβάσεις καλύτερα τι έγραψα εγώ, βιολογικά ώριμη, και τι κατάλαβε εκείνος, σεξουαλικά ώριμη. Σε κάθε περίπτωση μου κάνει εντύπωση που ασχολείσαι τόσο πολύ για το αν ήταν ακριβής η διατύπωσή μου και όχι με την σαπίλα, δηλαδή με κάτι νόστιμα περί "εντελώς αδρών ορίων" μιλώντας για 14χρονα και 15χρονα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 23:07

Ασέβαστος έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:59
Fata_Morgana έγραψε:

απο την αρχη της συζητησης ειπα οτι το να γουσταρει ο μπαρμπας 15χρονο ειναι πολυ ανωμαλο, και καθολου φυσιολογικο. και πως εγω δε γουσταρω 15χρονα. και βεβαιως δεν την πεφτω. δεν εχω κανει ποτε μου πεσιμο ουτε σε μεγαλη, ποσο μαλλον σε μικρη.
αλλα δε φαινεται να σε ενδιαφερει η πραγματικοτητα, μονο τα σεναρια που φτιαχνεις στο μυαλο σου.

απο την αρχη βλεπω την οπτικη του μικρου (που εχω υπαρξει) και προσπαθω να καταλαβω και της μικρης.
και στηριζω τη μη-απαγορευση σε μικρους η μεγαλους, για οτιδηποτε θελουν και δεν τους κανει κακο., ασχετα με το αν μου φαινεται εμενα ομαλο η ανωμαλο.

πιο πολυ θα προσπαθουσα να πεισω ενα παιδι να μην καπνιζει η να μην τζογαρει, γιατι ειναι ξεκαθαρο το κακο που θα παθει, παρα να μη γαμιεται. αλλα οτι δεν ειναι παρανομο, δεν μπορω να το απαγορεψω.
Ασέβαστε τι πας να μας πεις; ότι δεν έχεις ξεσκιστεί να υποστηρίζεις οτι δε θα πάθει και τίποτα το 15χρονο παιδί αν γαμηθεί με τον 50αρη; βγες και πες το βρε μάγκα στο φίλο σου που έχει ανήλικο παιδί στα 15 ,ότι δε θα πάθει και τίποτα ρε το παιδί σου άμα του ρίξω ένα πουτσο. Ή πες το και στο πατέρα/μάνα του φίλου του παιδιού σου. Έτσι χαλαρούλια όπως μας το λες εμάς εδώ. Ε; το λες;

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 04 Ιούλ 2024, 23:07

ΓΑΛΗ έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 23:05

Εγώ άλλα πράγματα βλέπω Μοργκάνα μου. Ένα μόνιμο επιθετικό ξέσπασμα σε ένα σταθερό μοτίβο. Και ακριβώς γι' αυτό έγραψα κάτι για "προβολή" σε προηγούμενο ποστ. Άλλο είναι αυτό που σε πονάει.
Ναι ΓΑΛΗ μου εντάξει,εντάξει.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 04 Ιούλ 2024, 23:08

hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 22:16
Ναύτης έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:41
hellegennes έγραψε:
04 Ιούλ 2024, 21:03

Τελικά δεν άλλαξες καθόλου, Ιανέ. Ο ίδιος μαλάκας έχεις μείνει. Με τα ίδια ψέματα, τις ίδιες πουστιές. Συκοφάντης όσο και μαλάκας.
Δεν ξέρω ποιος είναι ο Ιανός που λες, πάντως για να τον έχεις τέτοιο άχτι πρέπει να σού είχε κοκκινίσει τ' αυτιά. Μάλλον έγραφες τις μαλακίες που έγραψες κι εδώ και σού απαντούσε αναλόγως.
Εσύ είσαι ο Ιανός και σε είχαν όλοι στην μπούκα γιατί είχες καταχραστεί την εξουσία που σου έδινε ο συντονισμός και έσβηνες ό,τι δεν σου άρεσε, απροκάλυπτα. Γνωστό στους πάντες. Προσωπικά δεν είχα τέτοιο θέμα. Δεν αποπειράθηκες ποτέ να σβήσεις κάτι που έγραψα. Σου τα θυμίζω γιατί η μνήμη σου έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με την ηθική σου.
Εντάξει Ζολά, ξεκουράσου τώρα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών