Καλά, καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:48Κι επειδή κάπου έχω βαρεθεί τις πομπώδεις παπαριές για τις απαγορευτικές αναφορέςσε ψυχολογικά θέματα του κάθε χρήστη, που θεωρεί ως μάχιμο επιχείρημα το κάθε εμμονικό καραβλημμένο που πάσχει από επιλεκτική τύφλωση, παραθέτω αυτό.
Και ειλικρινά προτίθεμαι να συνεχίσω το δούλεμα στην εν λόγω προβληματική κατηγορία, χωρίς την παραμικρή τύψη.Fata_Morgana έγραψε: ↑30 Ιουν 2024, 17:32Πας στο ψυχιατρο τώρα που είναι νωρίς να κάνεις συνεδρίες για παιδοφιλία.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
- Fata_Morgana
Πως τις θυμάσαι μωρε γκομπάκι εσύ τις 15χρονες στην ηλικια σου; σαν γυναίκες; όντως τώρα;GoBack έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:50Ετσι τις θυμαμαι και στα νιατα μου,πιο καζουαλ ντυσιμο βεβαια,θες να πεις οτι καναμε μπρος-πισω αλα κατακουζηνος τα τελευταια 20 χρονια;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:46Ε τότε για αυτό έχεις αυτές τις εικόνες ως 15χρονες που μοιάζουν με γυναίκες κτλ. Που ναι μπορεί να συμβεί αλλα ειναι η εξαίρεση της εξαίρεσης.
- hellegennes
Ποια εξαίρεση, μωρέ ζόμπι; Αυτές είναι δυο ομάδες μπάσκετ. Η μια είναι 15χρονα και η άλλη είναι ενήλικες. Καταλαβαίνεις ποια είναι ποια;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:46Ε τότε για αυτό έχεις αυτές τις εικόνες ως 15χρονες που μοιάζουν με γυναίκες κτλ. Που ναι μπορεί να συμβεί αλλα ειναι η εξαίρεση της εξαίρεσης.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α επίσης να πούμε εδώ, ότι ο παιδόφιλος δεν είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου. Ούτε ο βιαστής. μία διαταραχή είναι ανάμεσα σε άλλες πολύ βλαπτικότερες και βασανιστικότερες για τον πάσχοντα.
Το λέω γιατί βλέπω ότι εύκολα βγαίνει σε κάποιους να χρησιμοποιήσουν τη λέξη για όπλο. Και τι κερδίζεις δηλαδή αν ο άλλος αποδειχτεί παιδόφιλος;
Φαίνεσαι καλύτερος στα μάτια σου; παραμένεις κι εσύ διαταραγμένος και βασανισμένος να πασχίζεις να διατηρείς καθαρή τη συνείδησή σου και να ψάχνεις διαρκώς για το κακό στους άλλους προκειμένου σηματοδοτείς την καθαρότητά σου.
Το λέω γιατί βλέπω ότι εύκολα βγαίνει σε κάποιους να χρησιμοποιήσουν τη λέξη για όπλο. Και τι κερδίζεις δηλαδή αν ο άλλος αποδειχτεί παιδόφιλος;
Φαίνεσαι καλύτερος στα μάτια σου; παραμένεις κι εσύ διαταραγμένος και βασανισμένος να πασχίζεις να διατηρείς καθαρή τη συνείδησή σου και να ψάχνεις διαρκώς για το κακό στους άλλους προκειμένου σηματοδοτείς την καθαρότητά σου.
Σαφώς δεν είναι ανήθικο το σεξ και το γυμνό.
Το πρόβλημα των περισσότερων είναι ότι το γυμνό δεν είναι πάντα κατιτίς το διεγερτικόν ερωτικά και όλως τυχαίως αυτό έχει άμεση σχέση και με τις ηλικίες. Ενίοτε, ούτε καν με αυτές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 05 Ιούλ 2024, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Fata_Morgana
Εσύ ψευτάκο δε καταλαβαίνεις ποιες είναι οι ανήλικες;hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:55Ποια εξαίρεση, μωρέ ζόμπι; Αυτές είναι δυο ομάδες μπάσκετ. Η μια είναι 15χρονα και η άλλη είναι ενήλικες. Καταλαβαίνεις ποια είναι ποια;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:46Ε τότε για αυτό έχεις αυτές τις εικόνες ως 15χρονες που μοιάζουν με γυναίκες κτλ. Που ναι μπορεί να συμβεί αλλα ειναι η εξαίρεση της εξαίρεσης.
- hellegennes
Εγώ ξέρω ποιες είναι αλλά αν μου έκανες εσύ την ερώτηση δεν θα καταλάβαινα ποιες είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Η πλειοψηφια τους στην 3η γυμνασιου/1η λυκειου ειχαν αναπτυχθει κανονικα και ειχαν σωματικα χαρακτηριστικα γυναικας.Τα ιδια περιπου και στ αγορια,1η λυκειου ειχα και σιξπακFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:53Πως τις θυμάσαι μωρε γκομπάκι εσύ τις 15χρονες στην ηλικια σου; σαν γυναίκες; όντως τώρα;GoBack έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:50Ετσι τις θυμαμαι και στα νιατα μου,πιο καζουαλ ντυσιμο βεβαια,θες να πεις οτι καναμε μπρος-πισω αλα κατακουζηνος τα τελευταια 20 χρονια;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:46
Ε τότε για αυτό έχεις αυτές τις εικόνες ως 15χρονες που μοιάζουν με γυναίκες κτλ. Που ναι μπορεί να συμβεί αλλα ειναι η εξαίρεση της εξαίρεσης.

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Fata_Morgana
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:58Εγώ ξέρω ποιες είναι αλλά αν μου έκανες εσύ την ερώτηση δεν θα καταλάβαινα ποιες είναι.

Όταν μου την έπεφταν δεκαεξάχρονες έπρεπε να τους κάνω μήνυση ότι με παρακινούν σε ηθική κατάπτωση.
Γιατί όχι;Ιδεολόγος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:58Το γυμνό δεν το ανέφερα για το θέμα της ηλικίας.
Θεωρείς τόσο ασήμαντο το θέμα της αισθητικής στα ερωτικά δρώμενα; Δεν εννοώ μόνον στην πράξη αλλά και στο πλαίσιο της επιθυμίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Όχι ασφαλώς παίζει ρόλο. Αλλά η κουβέντα δεν είναι απλά για την επιθυμία και τι την προκαλεί. είναι για το αν είναι καλή ή κακή.
- hellegennes
Οι άντρες αργούν λίγο παραπάνω να αποκτήσουν αντρικά χαρακτηριστικά. Ως και 10 χρόνια παραπάνω. Το μέγεθος του πέους επίσης συνεχιζει να αυξάνεται ως τα 20 περίπου αλλά είναι ήδη πλήρως λειτουργικό από τα 13-14. Οι γυναίκες μεταξύ 15-25 αλλάζουν ελάχιστα ως καθόλου.GoBack έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:58Η πλειοψηφια τους στην 3η γυμνασιου/1η λυκειου ειχαν αναπτυχθει κανονικα και ειχαν σωματικα χαρακτηριστικα γυναικας.Τα ιδια περιπου και στ αγορια,1η λυκειου ειχα και σιξπακFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:53Πως τις θυμάσαι μωρε γκομπάκι εσύ τις 15χρονες στην ηλικια σου; σαν γυναίκες; όντως τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το μέγεθος του πέους παραμένει σχεδόν ίδιο μετά τα 50 αλλά χάνει σε σκληρότητα. Οπότε είναι ακόμα μικρότερο το κακό που θα πάθει μια έφηβη. Γιατί τους βρίζετε τους ανθρώπους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-