Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Εγώ ρωτάω αλλά δεν παίρνω απαντήσεις:
1) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 15χρονη;
2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
1) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 15χρονη;
2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
ο άντρας δεν έχει ηλικία είναι άντρας σκέτος.20αρης 50αρης ένα πράμα
Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει σαφής απάντηση.micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:38Εγώ ρωτάω αλλά δεν παίρνω απαντήσεις:
Αυτό που σ' εμένα έχει κάνει εντύπωση είναι ο περιρρέων ηθικισμός από τους τους κοσμοπολίστας του πχώρου, που υποστηρίζουν τέρμα σεξουαλική διαπαιδαγώση των νηπίων εξ απαλών ονύχων, φυλομεταβάσεις, χορήγηση ορμονών σε παιδιά προεφηβικής ηλικίας κλπ κλπ κλπ αλλά σε κάποιες περιπτώσεις ξυπνάει αίφνης η Λουκά μέσα τους.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν πασχίζει να κανει τίποτα τετοιο. Απλώς της αρέσουν οι μικρότεροι και αυτο βγαίνει λιγο προς τα εξωFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 08:41Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.

Έφηβος
Κανένας περιορισμός2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
- vantono
Αυτο ειναι σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου, και δεν θεωρείται υγιής σχέση ουτε απο το νόμο, που εχει παραθυράκι εξαίρεσης για τετοια περιστατικα. Όπως ισχυει με τον προπονητή κτλ.
Δεν είναι πάντα ένα πράμα. Μπορεί ένας 20αρης ή 30ρης να είναι πολύ πιο ελκυστικός από έναν 50αρη και τούμπαλιν. Δεν είναι όλες οι 15χρονες πειρασμοί, όπως δεν είναι και όλοι οι 50ρηδες αηδιαστικά σάψαλα που θέλουν να ασελγήσουν σε "παιδικά κορμάκια".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
για σιγουρια προτεινω να ειναι συνομηλικος η καλυτερα 2 χρονια τουλαχιστον μικροτερος τηςmicmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:38Εγώ ρωτάω αλλά δεν παίρνω απαντήσεις:

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό δεν βγαίνει λίγο προς τα έξω, εγώ το δήλωσα εδώ και πολύ καιρό vantono μου. Αλλά αν μπλέξεις με κρυφοθεούσους και θεούσες, τί άλλο να περιμένεις;vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:51Δεν πασχίζει να κανει τίποτα τετοιο. Απλώς της αρέσουν οι μικρότεροι και αυτο βγαίνει λιγο προς τα εξωFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 08:41Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Πολύ ασχολείστε πάντως ορισμένοι, πότε με το δίκιο σας, πότε επειδη παρεξηγείτε κουβέντες κτλ, αλλα δεν χρειαζεται να ασχολείστε τόσο.
Όλοι οι τηλεβόες τουνόμου που σας φερνουν εξελάκια με τη νομοθεσία και αρθρο 800 παράγραφος 3.4 κτλ, υποστηρίζοντας το νομοθετικό δικαίωμα ενός 15χρονου να μπορει να πηδηχτεί με όποιον θελει, κανείς εξ αυτών δεν νομίζω να έπαιρνε ελαφρά την καρδία ζευγάρι στην παρέα τους που θα αποτελούνταν απο 15χρονη με 35-40-50άρη.
Δεν λεω η 15χρονη να ηταν μελος της οικογενειας τους ή κατι τετοιο, αλλά απλώς μια αγνωστη που τους την εφερε ο 40αρης φιλος τους στην παρεα σαν "κοπελα του".
Όλοι θα δυσανασχετούσαν και κανείς δεν θα ηθελε να τους καλέσει ουτε σπιτι του, ουτε να κατσει εξω στο ιδιο τραπέζι μαζι τους.
Όλοι οι τηλεβόες τουνόμου που σας φερνουν εξελάκια με τη νομοθεσία και αρθρο 800 παράγραφος 3.4 κτλ, υποστηρίζοντας το νομοθετικό δικαίωμα ενός 15χρονου να μπορει να πηδηχτεί με όποιον θελει, κανείς εξ αυτών δεν νομίζω να έπαιρνε ελαφρά την καρδία ζευγάρι στην παρέα τους που θα αποτελούνταν απο 15χρονη με 35-40-50άρη.
Δεν λεω η 15χρονη να ηταν μελος της οικογενειας τους ή κατι τετοιο, αλλά απλώς μια αγνωστη που τους την εφερε ο 40αρης φιλος τους στην παρεα σαν "κοπελα του".
Όλοι θα δυσανασχετούσαν και κανείς δεν θα ηθελε να τους καλέσει ουτε σπιτι του, ουτε να κατσει εξω στο ιδιο τραπέζι μαζι τους.
είσαι μια ζωή εκτός θέματος.δεν συγκρίνουμε την ελκυστικότητα των 50αρηδων τόση ώρα
Καμμία σχέση μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Δεν νομίζω ότι ο χέλης έγραψε ότι ο δάσκαλος είχε σχέση με τη μαθήτρια από τον καιρό που αυτή ήταν στο δημοτικό.
Και η σχέση καθηγητών, προπονητών κλπ (και όσων έχουν την επιμέλεια ανηλίκων) δεν παίζει στο χαλαρό 15+μία μέρα. Ούτε τη νομολογία δεν ξέρετε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
Και παρά πολύ καλά κάνεις, άπαξ τους αρέσεις κι εσυΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:58Αυτό δεν βγαίνει λίγο προς τα έξω, εγώ το δήλωσα εδώ και πολύ καιρό vantono μου. Αλλά αν μπλέξεις με κρυφοθεούσους και θεούσες, τί άλλο να περιμένεις;vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:51Δεν πασχίζει να κανει τίποτα τετοιο. Απλώς της αρέσουν οι μικρότεροι και αυτο βγαίνει λιγο προς τα εξωFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 08:41
Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.

Και όμως είμαι τελείως εντός θέματος. Και λίγο πιο κυνική ως προς την προσέγγιση των θεμάτων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09