Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ιδεολόγος
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ιδεολόγος » 05 Ιούλ 2024, 10:31
nowhere έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 02:34
Ιδεολόγος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:32
nowhere έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:22
υπάρχει μια ωραιότατη κυκλική εξήγηση.γιατί ένας πενηντάρης μπορεί πανεύκολα να παίξει με το μυαλό μιας 15χρονης κάτι που δεν είναι καλή ιδέα να κάνει ένας τύπος που είναΙ 50 και τον ελκύουν 15χρονα προφανώς γι αυτό το λόγο
Ναι αυτό είναι περίπτωση καριόλη ανθρώπου. Και μόνο το γεγονός ότι παίζει με το μυαλό του άλλου είναι κακό. Αλλά μόνο αυτή είναι η περίπτωση στο θέμα όλο; Εδώ λέμε την περίπτωση να ψάχνεται σε τέτοια κατεύθυνση μια δεκαπεντάχρονη ή δεκαπεντάχρονος. Σούπερ σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Εκεί πρέπει να κατηγορήσουμε τον πενηντάρη ότι εκμεταλλεύτηκε το παραστράτημα και το διαταραγμένο ψάξιμο του εφήβου; Τι θα πει εκμεταλλεύτηκε;
Και άντε και το εκμεταλλεύτηκε, γιατί πρέπει να τον βρίζουμε αφού δεν είναι παράνομο ούτε κάποιο κακό κάνει; Εκτός αν κάνει κακό, δηλαδή προκαλεί βλάβη.
γράφεις κάτι που δεν είπα για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα που δεν ισχύει.δεν έγραψα τίποτα για "παραστράτημα και διαταραγμένο ψάξιμο του εφήβου"για να καταλήξεις στο συμπερασμα "τι φταίει ο έρμος ο 50αρης που λύγισε".το πας και εσυ σαν την ιστορία του χέλη με τον δάσκαλο που παντρευτηκε την μαθήτρια του δημοτικού που του την έπεφτε
Δεν είπα ότι το λες εσύ. Εγώ το θέτω. Ωστόσο ειπώθηκε εδώ ότι αν μία πιτσιρίκα ψαχτεί για να κάνει κάτι με έναν πολύ μεγαλύτερό της, κάτι έχει. Και διαφωνώ με το πνεύμα που ειπώθηκε. Δεν ειπώθηκε για στατιστικούς λόγους αλλά για αφοριστικούς. Πιάνω βεβαίως μία περίπτωση. Υπάρχουν κι άλλες όπου κάποιος μεγάλος την πέφτει χωρίς να λάβει σήματα από μία πιτσιρίκα. και προσπαθεί να διαμορφώσει και κλίμα και να επηρεάσει το μυαλό της μικρής που πραγματικά δεν θέλει με τίποτα. Εκεί πάμε σε παρενόχληση έστω κεκαλυμμένη χωρίς δηλαδή να ορίζεται νομικά η παρενόχληση οπότε δεν μπορείς να κάνεις δίωξη σε αυτόν, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Και πάλι όμως δεν τον έστελνα στο πυρ το εξώτερο. Πράγματι έρμος είναι, θα προτιμούσα να τον βοηθήσω ψυχολογικά.
Αλλά το να ποθήσεις ένα σχηματισμένο κορμί που το λένε ανωμαλία, δεν το καταλαβαίνω. Σίγουρα θα ξενερώσεις άμα ανοίξει το στόμα του και πράγματι είναι λίγο πρόβλημα αν ερωτευτείς και θέλεις να κάνεις σχέση με μία δεκαπεντάχρονη. Αλλά το να θες να την πηδήξεις αν τύχει και παίζουν κύματα τέτοια (που υπάρχουν φάσεις τέτοιες) δεν βλέπω κάτι κακό. και μάλιστα τέτοιο κακό που να πιάνει τον άλλον υστερία.
-
Αγις
από Αγις » 05 Ιούλ 2024, 10:31
vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:28
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:14
vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:09
Δεν ξέρω τι έγραψε ο Χέλης, δεν παίζει να έχω διαβάσει ούτε το 20% όσων γράφτηκαν στο νήμα, δεν πολυ ασχολήθηκα. Σχολίασα αυτό που έγραψε ο νογουερ απλώς.
Από άτομα που γνωρίζουν τη νομολογία άλλο τίποτα η πχορουμαρα, καλύπτουν εκείνοι ολους μας, μην ανησυχείς

Όταν με το καλό έρθει στην παρέα τους ζευγάρι 40αρη με 15αρα να κάτσει στο τραπέζι τους και δυσανασχετήσει η υπόλοιπη παρέα, οι νομογνώστες θα πετάξουν οξω την εγκύκλιο και θα τους πούνε "ξεστραβωθειτε αμόρφωτοι πλεμπαιοι θεουσοι"

Το ότι είστε ψιλοθεούσοι, είστε.
ΥΓ. Και μου έχουν τύχει δύο τέτοιες περιπτώσεις στην ίδια παρέα. Όχι με 40ρηδες αλλά με 30ρηδες. Αν θες περιληπτική αναφορά για την κάθε φάση, μπορώ να την κάνω.

Μια χαρά το πιστεύω ότι σου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις πάντως, στην εποχή σου άλλωστε 15χρονων οι περισσότερες παίζει να είχαν και το πρώτο παιδι τους.
Σε παρέα του 2024 όμως, 15χρονη σε τραπέζι μεταξύ 30ρηδων πλήρως απενοχοποιημενα δεν πρόκειται να δεις πουθενά, στο υπογράφω.
Στη δε δική μου παρέα, αυτό τον 30αρη θα τον είχαμε πάρει τουλάχιστον με τις ντομάτες.
Την 28 χρονη που θα ερχοταν με τον 16 χρονο ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Fata_Morgana
από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 10:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:22
Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 08:41
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 01:23
Όχι ρε συ.
Τί δεκαεξάχρονα τι 12χρονα.
Έπρεπε με κάποιο μαγικό τρόπο να βρεις τον τρόπο να μην προκαλέσεις αισθήματα ερωτικής απόρριψης στα
παιδιά, που ψάχνονται. Προφανώς δεν τον βρήκες και ιδού τα αποτελέσματα.

Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.
Συνεχίζεις να γράφεις παπαριές, εξομοιώνοντας
μια ψυχολογική διαταραχή που αφορά την ερωτική έλξη ενηλίκων για τις προεφηβικές έως νηπιακές ηλικίες των παιδιών και θεωρείται κακουργηματική πράξη με την φυσική έλξη που μπορεί να δημιουργήσει στον οποιονδήποτε άντρα μια νεαρή καλοσχηματισμένη γυναίκα,
αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθείς τη διαφορά στα γυναικεία κορμιά μεταξύ των ηλικιών 12 και 15.
Το αν ο οποιοσδήποτε ενήλικος άντρας θελήσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, να αποδεχθεί την όποια πρόκληση από την πιτσιρίκα που ψάχνεται ή απλώς να κατεβάσει τέρμα τα ρολά γιατί βαράνε κάποια αλέρτ, είναι τελείως άσχετο με το θέμα.
Ναι για μένα ο άντρας με ηλικία άνω των 18 που θα τη πέσει σε 15χρονο παιδι είτε κορίτσι είτε αγόρι είναι παιδόφιλος. Δε σ αρέσει η λέξη; πρόβλημα σου. Όσο καλοσχηματισμένο να είναι το κορμί είναι 15χρονο παιδί. Θέλεις να τον δικαιολογείς; πάλι προβλημά σου. Θέλεις να χρησιμοποιείς τον νόμο ως κάλυψη; πάλι προβλημά. Θέλεις να υποστηρίζεις βλακωδώς ότι οι απόψεις μου προέρχονται επειδή έφαγα τη x απορριψη από μεγαλύτερό μου (προς τιμήν του) και όχι γιατί είναι άρρωστο ο ενήλικος να επιθυμεί σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί; προβλημά σου και πάλι. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι πάνω στη φούρια τους, κάνουν την όποια επανάσταση τους, θελουν να δειξουν ότι μπορούν να κάνουν ότι και ενήλικες, διψάνε για ελευθερίες κτλ και έτσι πρέπει να είναι. Και ας κάνουν ότι μα ότι θέλουν με τις ηλικίες τους.
Οι ενήλικες δεν έχουν θέση σε αυτό το πάρτι και όποιος το επιχειρεί απροσκάλεστος ή και καλεσμένος από το παιδί είναι άρρωστος.
Αν το αντιλαμβάνεσαι καλώς αν όχι δε μπορώ να βοηθήσω.
-
nowhere
από nowhere » 05 Ιούλ 2024, 10:35
nemo έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:25
και κρυφος τρανς ...να τα λεμε και αυτα

φανερώτατος.στην εκκλησία παω πάντα με μίνι και γόβες και χαιρετάω τον παπά με ένα ζιγκ χαιλ γέροντα
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιούλ 2024, 10:36
Ιδεολόγος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:31
nowhere έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 02:34
Ιδεολόγος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 00:32
Ναι αυτό είναι περίπτωση καριόλη ανθρώπου. Και μόνο το γεγονός ότι παίζει με το μυαλό του άλλου είναι κακό. Αλλά μόνο αυτή είναι η περίπτωση στο θέμα όλο; Εδώ λέμε την περίπτωση να ψάχνεται σε τέτοια κατεύθυνση μια δεκαπεντάχρονη ή δεκαπεντάχρονος. Σούπερ σπάνιο αλλά συμβαίνει.
Εκεί πρέπει να κατηγορήσουμε τον πενηντάρη ότι εκμεταλλεύτηκε το παραστράτημα και το διαταραγμένο ψάξιμο του εφήβου; Τι θα πει εκμεταλλεύτηκε;
Και άντε και το εκμεταλλεύτηκε, γιατί πρέπει να τον βρίζουμε αφού δεν είναι παράνομο ούτε κάποιο κακό κάνει; Εκτός αν κάνει κακό, δηλαδή προκαλεί βλάβη.
γράφεις κάτι που δεν είπα για να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα που δεν ισχύει.δεν έγραψα τίποτα για "παραστράτημα και διαταραγμένο ψάξιμο του εφήβου"για να καταλήξεις στο συμπερασμα "τι φταίει ο έρμος ο 50αρης που λύγισε".το πας και εσυ σαν την ιστορία του χέλη με τον δάσκαλο που παντρευτηκε την μαθήτρια του δημοτικού που του την έπεφτε
Δεν είπα ότι το λες εσύ. Εγώ το θέτω. Ωστόσο ειπώθηκε εδώ ότι αν μία πιτσιρίκα ψαχτεί για να κάνει κάτι με έναν πολύ μεγαλύτερό της, κάτι έχει. Και διαφωνώ με το πνεύμα που ειπώθηκε. Δεν ειπώθηκε για στατιστικούς λόγους αλλά για αφοριστικούς. Πιάνω βεβαίως μία περίπτωση. Υπάρχουν κι άλλες όπου κάποιος μεγάλος την πέφτει χωρίς να λάβει σήματα από μία πιτσιρίκα. και προσπαθεί να διαμορφώσει και κλίμα και να επηρεάσει το μυαλό της μικρής που πραγματικά δεν θέλει με τίποτα. Εκεί πάμε σε παρενόχληση έστω κεκαλυμμένη χωρίς δηλαδή να ορίζεται νομικά η παρενόχληση οπότε δεν μπορείς να κάνεις δίωξη σε αυτόν, αλλά δεν παύει να είναι ενοχλητικό. Και πάλι όμως δεν τον έστελνα στο πυρ το εξώτερο. Πράγματι έρμος είναι, θα προτιμούσα να τον βοηθήσω ψυχολογικά.
Αλλά το να ποθήσεις ένα σχηματισμένο κορμί που το λένε ανωμαλία, δεν το καταλαβαίνω.
Σίγουρα θα ξενερώσεις άμα ανοίξει το στόμα του και πράγματι είναι λίγο πρόβλημα αν ερωτευτείς και θέλεις να κάνεις σχέση με μία δεκαπεντάχρονη. Αλλά το να θες να την πηδήξεις αν τύχει και παίζουν κύματα τέτοια (που υπάρχουν φάσεις τέτοιες) δεν βλέπω κάτι κακό. και μάλιστα τέτοιο κακό που να πιάνει τον άλλον υστερία.
Συμφωνώ σε όλα.
Απλώς έχω μία ένσταση σε κάτι που επαναλαμβάνεται ως κλισέ. Το ξενέρωμα που αναφέρεις παίζει για όλες τις ηλικίες. Ακόμη και μια πιτσιρίκα μπορεί να ξενερώσει και να δει ως γραφικό/βαρετό/αδιάφορο έναν... έμπΥρο βλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιούλ 2024, 10:44
Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:35
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:22
Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.
Συνεχίζεις να γράφεις παπαριές, εξομοιώνοντας
μια ψυχολογική διαταραχή που αφορά την ερωτική έλξη ενηλίκων για τις προεφηβικές έως νηπιακές ηλικίες των παιδιών και θεωρείται κακουργηματική πράξη με την φυσική έλξη που μπορεί να δημιουργήσει στον οποιονδήποτε άντρα μια νεαρή καλοσχηματισμένη γυναίκα,
αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθείς τη διαφορά στα γυναικεία κορμιά μεταξύ των ηλικιών 12 και 15.
Το αν ο οποιοσδήποτε ενήλικος άντρας θελήσει να κάνει αυτός την πρώτη κίνηση, να αποδεχθεί την όποια πρόκληση από την πιτσιρίκα που ψάχνεται ή απλώς να κατεβάσει τέρμα τα ρολά γιατί βαράνε κάποια αλέρτ, είναι τελείως άσχετο με το θέμα.
Ναι για μένα ο άντρας με ηλικία άνω των 18 που θα τη πέσει σε 15χρονο παιδι είτε κορίτσι είτε αγόρι είναι παιδόφιλος. Δε σ αρέσει η λέξη; πρόβλημα σου. Όσο καλοσχηματισμένο να είναι το κορμί είναι 15χρονο παιδί. Θέλεις να τον δικαιολογείς; πάλι προβλημά σου. Θέλεις να χρησιμοποιείς τον νόμο ως κάλυψη; πάλι προβλημά. Θέλεις να υποστηρίζεις βλακωδώς ότι οι απόψεις μου προέρχονται επειδή έφαγα τη x απορριψη από μεγαλύτερό μου (προς τιμήν του) και όχι γιατί είναι άρρωστο ο ενήλικος να επιθυμεί σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί; προβλημά σου και πάλι. Για μένα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία είναι πάνω στη φούρια τους, κάνουν την όποια επανάσταση τους, θελουν να δειξουν ότι μπορούν να κάνουν ότι και ενήλικες, διψάνε για ελευθερίες κτλ και έτσι πρέπει να είναι. Και ας κάνουν ότι μα ότι θέλουν με τις ηλικίες τους.
Οι ενήλικες δεν έχουν θέση σε αυτό το πάρτι και όποιος το επιχειρεί απροσκάλεστος ή και καλεσμένος από το παιδί είναι άρρωστος.
Αν το αντιλαμβάνεσαι καλώς αν όχι δε μπορώ να βοηθήσω.
Βρε Μοργκάνα μου, πίστευε ό,τι θες. Υποστήριξε ό,τι θες.
Με κόβεις για τύπο που έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με τις απόψεις σου;
Με είδες να απειλώ με αναφορές και μηνύσεις για όποιους δεν συμφωνούν μαζί μου;
Οπότε, σαφώς και αν χρειαστώ τη βοήθεια σου σε ό,τι αφορά την αντιληπτική μου ικανότητα, θα τη ζητήσω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
vantono
- Phorum.gr user: vantono
από vantono » 05 Ιούλ 2024, 10:45
Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:31
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:14
Το ότι είστε ψιλοθεούσοι, είστε.
ΥΓ. Και μου έχουν τύχει δύο τέτοιες περιπτώσεις στην ίδια παρέα. Όχι με 40ρηδες αλλά με 30ρηδες. Αν θες περιληπτική αναφορά για την κάθε φάση, μπορώ να την κάνω.

Μια χαρά το πιστεύω ότι σου έχουν τύχει τέτοιες περιπτώσεις πάντως, στην εποχή σου άλλωστε 15χρονων οι περισσότερες παίζει να είχαν και το πρώτο παιδι τους.
Σε παρέα του 2024 όμως, 15χρονη σε τραπέζι μεταξύ 30ρηδων πλήρως απενοχοποιημενα δεν πρόκειται να δεις πουθενά, στο υπογράφω.
Στη δε δική μου παρέα, αυτό τον 30αρη θα τον είχαμε πάρει τουλάχιστον με τις ντομάτες.
Τα ίδια ακριβώς. Δεν θέλουμε μπλεξίματα. Όχι τόσο με την "αυτεπάγγελτη δράση" του νόμου (που δεν μπορεί να κάνει και πολλά, και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται) αλλά με την οικογένεια του 16χρονου που δεν ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι, μπορεί να τους κυνηγάνε νομικά, να κινήσουν διαδικασίες, να κάνουν μηνύσεις κτλ και να βρεθούμε μπλεγμένοι όλη η παρέα απ' το πουθενά.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιούλ 2024, 10:47
vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:45
Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:31
Τα ίδια ακριβώς. Δεν θέλουμε μπλεξίματα. Όχι τόσο με την "αυτεπάγγελτη δράση" του νόμου (που δεν μπορεί να κάνει και πολλά, και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται) αλλά με την οικογένεια του 16χρονου που δεν ξέρουμε τι μέρος του λόγου είναι, μπορεί να τους κυνηγάνε νομικά, να κινήσουν διαδικασίες, να κάνουν μηνύσεις κτλ και να βρεθούμε μπλεγμένοι όλη η παρέα απ' το πουθενά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 11:06
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 01:23
Ιδεολόγος έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 01:05
Όταν μου την έπεφταν δεκαεξάχρονες έπρεπε να τους κάνω μήνυση ότι με παρακινούν σε ηθική κατάπτωση.
Όχι ρε συ.
Τί δεκαεξάχρονα τι 12χρονα.
Fata_Morgana έγραψε: ↑04 Ιούλ 2024, 13:29
Αν μας εξηγήσεις τι σχέση έχει αν το παιδί έχει τη χ,ψ,ω έλξη για τον ενήλικα ;
γιατί είναι πάνω στην αναζήτηση, στη γοητεία, στην έξαψη, στους πειραματισμούς του με το ότι πχ κάποιο σαν εσένα θα γούσταρε σεξουαλικά ενα παιδί 3ης γυμνασίου και θα επιχειρούσε να το αποπλανήσει ερωτικά;
Έπρεπε με κάποιο μαγικό τρόπο να βρεις τον τρόπο να μην προκαλέσεις αισθήματα ερωτικής απόρριψης στα
παιδιά, που ψάχνονται. Προφανώς δεν τον βρήκες και ιδού τα αποτελέσματα.

Ο γκόμενός σου είναι παιδόφιλος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 11:08
Beria έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:52
micmic έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:38
Εγώ ρωτάω αλλά δεν παίρνω απαντήσεις:
1) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 15χρονη;
Έφηβος
2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
Κανένας περιορισμός
Άρα μεταφυσικές μαλακίες. Επειδή θεσπίσαμε ένα όριο στην τύχη, αυτό έγινε ξαφνικά το κριτήριο της κανονικότητας. Σκέψου δηλαδή τι υπέρτατη μαλακία λες και αναλογίσου την. Ένας 20άρης είναι ανήθικο να τα έχει με 15άρα, με 5 χρόνια διφορά, αλλά ένας 80χρονος μπορεί να τα έχει με μια 18χρονη χωρίς ηθικό κόλλημα. Μόλις η 15χρονη γίνει 18χρονη, μπορεί να τα έχει με τον πλέον 23χρονο, αν και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εκτός από μια ταμπέλα που λέει ότι τώρα υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση.
Το κριτήριο της ηθικότητας είναι η φορολογική δήλωση. Μιλάμε για φιλοσοφημένα πράγματα, όχι αστεία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
hellegennes την 05 Ιούλ 2024, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 11:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:04
vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:53
nowhere έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:32
εδώ ο άλλος μας περιγράφει σαν υγιή σχέση τον
δάσκαλο που παντρέυτηκε μαθήτρια του από το δημοτικό γιατί του την έπεσε,βγάλε άκρη με τους τρόμπες
Αυτο ειναι σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου, και δεν θεωρείται υγιής σχέση ουτε απο το νόμο, που εχει παραθυράκι εξαίρεσης για τετοια περιστατικα. Όπως ισχυει με τον προπονητή κτλ.
Καμμία σχέση μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Δεν νομίζω ότι ο χέλης έγραψε ότι ο δάσκαλος είχε σχέση με τη μαθήτρια από τον καιρό που αυτή ήταν στο δημοτικό.
Και η σχέση καθηγητών, προπονητών κλπ (και όσων έχουν την επιμέλεια ανηλίκων) δεν παίζει στο χαλαρό 15+μία μέρα. Ούτε τη νομολογία δεν ξέρετε.
Είχε σχέση με πρώην μαθήτριά του, νομίζω το είπα πολύ καθαρά για όποιον δεν κατάλαβε. Δάσκαλος δημοτικού ήταν (τώρα έχει βγει στην σύνταξη), σχέση ξεκίνησαν χρόνια αργότερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιούλ 2024, 11:17
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:08
1) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 15χρονη;
Έφηβος
2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
Κανένας περιορισμός
Άρα μεταφυσικές μαλακίες. Επειδή θεσπίσαμε ένα όριο στην τύχη, αυτό έγινε ξαφνικά το κριτήριο της κανονικότητας.
Η κανονικότητα έχει ήδη θεσμική κατοχύρωση, το δικαίωμα ψήφου στα 17.
Ε, ας καθιερωθεί και στα ερωτικά για να λήξει το θέμα.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 05 Ιούλ 2024, 11:17
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:10
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 10:04
vantono έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 09:53
Αυτο ειναι σχέση εξουσιαστή-εξουσιαζόμενου, και δεν θεωρείται υγιής σχέση ουτε απο το νόμο, που εχει παραθυράκι εξαίρεσης για τετοια περιστατικα. Όπως ισχυει με τον προπονητή κτλ.
Καμμία σχέση μεταξύ των δύο περιπτώσεων. Δεν νομίζω ότι ο χέλης έγραψε ότι ο δάσκαλος είχε σχέση με τη μαθήτρια από τον καιρό που αυτή ήταν στο δημοτικό.
Και η σχέση καθηγητών, προπονητών κλπ (και όσων έχουν την επιμέλεια ανηλίκων) δεν παίζει στο χαλαρό 15+μία μέρα. Ούτε τη νομολογία δεν ξέρετε.
Είχε σχέση με πρώην μαθήτριά του, νομίζω το είπα πολύ καθαρά για όποιον δεν κατάλαβε. Δάσκαλος δημοτικού ήταν (τώρα έχει βγει στην σύνταξη),
σχέση ξεκίνησαν χρόνια αργότερα.
Ε, κι εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Αγις
από Αγις » 05 Ιούλ 2024, 11:20
Έφηβος
Κανένας περιορισμός
Άρα μεταφυσικές μαλακίες. Επειδή θεσπίσαμε ένα όριο στην τύχη, αυτό έγινε ξαφνικά το κριτήριο της κανονικότητας. Σκέψου δηλαδή τι υπέρτατη μαλακία λες και αναλογίσου την. Ένας 20άρης είναι ανήθικο να τα έχει με 15άρα, με 5 χρόνια διφορά,
αλλά ένας 80χρονος μπορεί να τα έχει με μια 18χρονη χωρίς ηθικό κόλλημα. Μόλις η 15χρονη γίνει 18χρονη, μπορεί να τα έχει με τον πλέον 23χρονο, αν και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εκτός από μια ταμπέλα που λέει ότι τώρα υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση.
Το κριτήριο της ηθικότητας είναι η φορολογική δήλωση. Μιλάμε για φιλοσοφημένα πράγματα, όχι αστεία.
νομιζεις

θα σου εξηγησουν οι φυλακες της ηθικης κ του πνευματος γιατι ειναι απαραδεκτο να εχει ο 80 χρονος νεαρη γκομενα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 11:22
Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:20
Έφηβος
Κανένας περιορισμός
Άρα μεταφυσικές μαλακίες. Επειδή θεσπίσαμε ένα όριο στην τύχη, αυτό έγινε ξαφνικά το κριτήριο της κανονικότητας. Σκέψου δηλαδή τι υπέρτατη μαλακία λες και αναλογίσου την. Ένας 20άρης είναι ανήθικο να τα έχει με 15άρα, με 5 χρόνια διφορά,
αλλά ένας 80χρονος μπορεί να τα έχει με μια 18χρονη χωρίς ηθικό κόλλημα. Μόλις η 15χρονη γίνει 18χρονη, μπορεί να τα έχει με τον πλέον 23χρονο, αν και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα εκτός από μια ταμπέλα που λέει ότι τώρα υποχρεούται να υποβάλλει φορολογική δήλωση.
νομιζεις

θα σου εξηγησουν οι φυλακες της ηθικης κ του πνευματος γιατι ειναι απαραδεκτο να εχει ο 80 χρονος νεαρη γκομενα
Μόλις είπε ο Beria ότι είναι οκέι γιατί αυτή μπορεί να υποβάλει φορολογική δήλωση. Αν αυτό δεν είναι το απόλυτο κριτήριο δεν ξέρω ποιο είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
23 Νοέμ 2023, 00:40
-
-
- 76 Απαντήσεις
- 3400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
15 Οκτ 2023, 20:05
-
-
- 7 Απαντήσεις
- 542 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από kongrosian
13 Ιουν 2023, 19:46
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.