κ με αιφον δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει πιτσιρικας - δοκιμασε να του αγορασεις την εταιρεια κ ισως κατι να γινειFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:01Δεν έχω τέτοια θέματα.Μου μένουν χρήματα.Εξάλλου δεν στοχεύω να αποπλανήσω και κανένα παιδί 15+ για να του παρω iphone όπως κάνεις εσύ κατά τα λεγόμενα σου στο παρελθόν.Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:33οσο πληρωνει το ενοικιο καλο ειναι να αποφυγεις τετοιες ερωτησειςFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:27
Θα τον ρωτήσω αν του αρέσουν τα 15χρονα παιδιά σεξουαλικά και θα σου πω.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
κολόγεροι...στερέψατε από ζουμί και ψάχνετε το... μέλι εδώ μέσα, για σοβαρευτείτε

“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
μαλάκες παραδίνομαι δεν αντέχεται αυτό το πράμα
μακριά από δεκαπεντάχρονα , είναι άρρωστα
το μόνο που θέλουν είναι κλείσιμο στις καλόγριες
το μόνο που θέλουν είναι κλείσιμο στις καλόγριες
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- Fata_Morgana
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:05Και ποια ακριβώς είναι η διαφορά ενός 15χρονου "παιδιού" που την κάτσει στον κάθε πενηντάρη για ένα iphone από μια 18αρα, 20αρα, 30 που θα του κάτσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:01Δεν έχω τέτοια θέματα.Μου μένουν χρήματα.Εξάλλου δεν στοχεύω να αποπλανήσω και κανένα παιδί 15+ για να του παρω iphone όπως κάνεις εσύ κατά τα λεγόμενα σου στο παρελθόν.
Βάλε στη θέση του iphone όποια άλλη παροχή γουστάρεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:10Από τη στιγμή που δηλώνεις με άπειρη θρασύτητα ότι κάποιοι και κάποιες (μεταξύ των οποίων κι εγώ) σαπορτάρουν τους παιδόφιλους, θα κάνω όσες παραθέσεις γουστάρω σε όποιον λέει τα ίδια από το εν λόγω είδος, γλυκειά μου.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:03ΜΟΥ κάνεις παράθεσεις. Οπότε να θεωρήσω ότι όποτε ΜΟΥ κάνεις παράθεσεις,τα απευθύνεις στους υπόλοιπους; που επίσης δεν σε ενδιαφέρει η άποψή τους. Οπότε τα λες απλά για να τα πεις ξέρω γω;
Απλώς γιατί έχει πλάκα.
Από γελοίες απειλές για μηνύσεις και υστερικές σειριακού τύπου αναφορές, προτιμώ τη βελούδινη προσέγγιση των παραθέσεων.
- Fata_Morgana
Δεν με ελκύουν 15χρονα παιδιά βρε. Εσύ τη πέφτεις σε παιδιά 15χρονα+ με δώρο iphone όπως μας έγραφες; αυτό τον τρόπο βρηκες τροπο τελικά να τα δελεάζεις; και πόσο είπαμε είσαι εσύ; 70;Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:07κ με αιφον δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει πιτσιρικας - δοκιμασε να του αγορασεις την εταιρεια κ ισως κατι να γινειFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:01Δεν έχω τέτοια θέματα.Μου μένουν χρήματα.Εξάλλου δεν στοχεύω να αποπλανήσω και κανένα παιδί 15+ για να του παρω iphone όπως κάνεις εσύ κατά τα λεγόμενα σου στο παρελθόν.
100 ετων - εσυ 101 ;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:32Δεν με ελκύουν 15χρονα παιδιά βρε. Εσύ τη πέφτεις σε παιδιά 15χρονα+ με δώρο iphone όπως μας έγραφες; αυτό τον τρόπο βρηκες τροπο τελικά να τα δελεάζεις; και πόσο είπαμε είσαι εσύ; 70;Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:07κ με αιφον δεν υπαρχει περιπτωση να σου κατσει πιτσιρικας - δοκιμασε να του αγορασεις την εταιρεια κ ισως κατι να γινειFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:01
Δεν έχω τέτοια θέματα.Μου μένουν χρήματα.Εξάλλου δεν στοχεύω να αποπλανήσω και κανένα παιδί 15+ για να του παρω iphone όπως κάνεις εσύ κατά τα λεγόμενα σου στο παρελθόν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Fata_Morgana
Καλά ντρέπεσαι για την ηλικία σου. Δε πειράζει. Πες μας όμως ο τρόπος που μας έλεγες ότι κάνεις δώρο iphone σε παιδια 15+ για να σου κάτσουν, το κάνεις ακόμα;Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:34100 ετων - εσυ 101 ;Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 12:32Δεν με ελκύουν 15χρονα παιδιά βρε. Εσύ τη πέφτεις σε παιδιά 15χρονα+ με δώρο iphone όπως μας έγραφες; αυτό τον τρόπο βρηκες τροπο τελικά να τα δελεάζεις; και πόσο είπαμε είσαι εσύ; 70;
Φανταστείτε αυτό το πείραμα με αντιστροφή φύλων. Θα είχαν μπουζουριάσει τον παππού μέχρι να πεις "παππούς":
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Sid Vicious
Fata Morgana,ένα σχόλιο εδώ παρακαλώ;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές