Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 05 Ιούλ 2024, 12:56

hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 00:47
Οργισμένος έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 00:40
Δεν ειναι ετσι ακριβως. ΡΟλο στο σεξ, για μενα, παιζει και η πνευματικη κατασταση ενος ατομου. Δλδ καποιος που πηδαει ενα καθυστερημενο με πνευματικη ηλικια 8 ετων και σωμα 30αρας , εχει θεματακια.
Προφανώς, αλλά αυτό είναι τελείως άσχετο με την συζήτηση. Οι άνθρωποι που δεν έχουν κάποιο διανοητικό πρόβλημα, ωριμάζουν πνευματικά καθ' όλην την διάρκεια της ζωής τους. Αν περιμέναμε να είναι ώριμοι αυτοί που κάνουν σεξ με κάποιο τεχνικό κριτήριο, θα απαγορεύαμε το σεξ στους πάντες.

Ας πούμε όποιος κι αν πήγαινε με την Νάιδα θα ήταν παιδόφιλος με αυτόν τον ορισμό (της πνευματικής ωρίμανσης).

Όπως και ο Ιανός, που σκέφτεται σαν πεντάχρονο. Η γυναίκα του είναι παιδόφιλη με αυτόν τον ορισμό.
ποιο νικ εχει ο Ιανος;;;
Ελπιζω να τον εχω στολισει ηδη
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 05 Ιούλ 2024, 12:57

Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:54
Beria έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 09:52

2) Κάτω από ποιά ηλικία θεωρείτε ότι πρέπει να είναι ένας άντρας για να είναι "ηθικό" να την πέσει σε μια 18χρονη;
Κανένας περιορισμός
Fata Morgana,ένα σχόλιο εδώ παρακαλώ;
Συναινούντες ενήλικοι ρε συ Σιντ
Και με ορμονική ισορροπία, όχι 15χρονα
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 05 Ιούλ 2024, 12:59

Beria έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:57
Sid Vicious έγραψε:
Beria έγραψε:

Κανένας περιορισμός
Ναι ρε συ δεν διαφωνώ, το ίδιο θα έλεγα αλλά θα ήθελα την γνώμη της Fata Morgana
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 05 Ιούλ 2024, 13:06

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:02
nemo έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 11:35
οσο για τους ηθικους του κωλου τυπου ναιδας και ναυτη ...οπως ειπα αναπαραγουν αποψεις του γκωλου

γιατι θα πρεπει να εχουν και να ειχαν την αντιληψη οταν πχ ο λοατκισμος ειναι στα σχολεια
χαιδευοντας τα αγορακια να ειναι σιγουροι οτι σε λιγα χρονια θα μιλαμε για δεκαχρονα
και οχι για δεκαπενταχρονα
Ο γκώλος τι είναι;
απο την στιγμη που δεν υπαρχει αντιδραση για την μοδα των τρανς στα σχολεια που χαιδευουν τα αγορακια και τα κοριτσακια φυτευοντας τον σπορο -την περιεργεια γυρω απο το σεξ
γιατι να υπαρχει αντιδραση για τις περπατημενες δεκαπενταχρονες που παιρνουν και δεκα ανδρες
την ημερα αμα λαχει; αυτο δεν μπορω να το καταλαβω και δεν μπορω να το συνδεσω με αυτα που λετε

λαικοτατα γκωλος =κωλος :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 13:15

nowhere έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:06
την είχε μαθητρια πριν 4,στο δημοτικό,έκαναν σχέση στην δευτερα γυμνασίου [λέει αυτός],την παντρεύτηκε πρώτη λυκείου.χέσε μας
Εγώ το λέω. Μαζί μεγαλώσαμε, είναι φίλη μου και κολλητή της αδερφής μου.

Να σου δώσω το τηλέφωνο των παιδιών τους* να τους πεις την γνώμη σου ότι ο πατέρας τους είναι παιδόφιλος γιατί τα είχε με την μάνα τους από τα 14 της; Να σου πουν κι αυτοί την δικιά τους άποψη;

Μπορεί να μην μου άρεσε που η φίλη μου είχε σχέση με τόσο μεγαλύτερο άντρα, αλλά αυτή αυτό ήθελε. Ούτε είχε ποτέ αυτός σχέση με άλλη τόσο μικρότερή του γυναίκα ούτε ακούστηκε ποτέ ότι νταραβεριζόταν με οποιαδήποτε όσα χρόνια είναι παντρεμένοι (30).

Σας αρέσει ή όχι, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να επιλέγουν τι θα κάνουν στην ζωή τους. Ένα άτομο 15 χρονών έχει πλήρη συνείδηση τι κάνει, είναι σεξουαλικά ώριμο, έχει αντίληψη του σωστού και του λάθους, έχει αντίληψη της ηθικής, στα δε 16 το κράτος (και όλα τα κράτη) το θεωρεί ικανό να δουλέψει.

* 26 (αγόρι) και 29 (κορίτσι) χρονών αν υπολογίζω σωστά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Ιούλ 2024, 13:16

Beria , ωραίο το εμετικό νηματάκι; Θα το σβήσεις; Θα κάνεις κάτι; Πώς το κόβεις;
Βλέπεις οτι άκρη δεν βγαίνει. Και αρκετοί έχουνε πάρει αέρα στα λεγομενά τους. Ισως μηνύσιμο για κάποιους άλλους χρήστες.
Όχι για μένα, έχω πλεον συνηθίσει την άκρατη ξετσιπωσιά σε αρκετές εκφάνσεις εδώ μεσα.
Πες μου αν έχεις την καλωσύνη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 13:17

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 11:27
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 11:06
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 08:41

Ναι πω πω δε κάνουμε σαπορτ σε παιδόφιλους και τι θα απογίνουν τώρα ! Ευτυχώς πασχίζεις εσύ να τους κάνεις καλό καλό μη στενοχωριούνται.
Ο γκόμενός σου είναι παιδόφιλος;
Θα τον ρωτήσω αν του αρέσουν τα 15χρονα παιδιά σεξουαλικά και θα σου πω.
Του αρέσεις εσύ, που πνευματικά είσαι 10χρονο και αν. Σωματικά ό,τι ήσουν στα 15 ήσουν και στα 20, το ίδιο και στα 25. Μετά, απλά άρχισε να γερνάει το σώμα σου, όπως συμβαίνει σε κάθε άτομο του φύλου σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιούλ 2024, 13:25

Beria έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 12:57
Sid Vicious έγραψε:
Beria έγραψε:

Κανένας περιορισμός
Βάλε κάτι καλά στο μυαλό σου. Για τον νόμο (όπως και για την φύση) συναινούντες ενήλικοι είναι οποιαδήποτε άτομα άνω των 14-15 που είναι το όριο συναίνεσης σχεδόν σε όλην την Ευρώπη (και όχι μόνο).

Τα 18 δεν είναι όριο ενηλικίωσης που μας παρέδωσε ο Θεός ή η φύση, είναι ένα ράντομ όριο που αποφασίσαμε ότι πέρα απ' αυτό έχει κάποιος νομική ευθύνη των πράξεών του. Απολύτως τίποτα άλλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Ιούλ 2024, 13:25

Πιτσιρικαδες ειχαμε εναν στην παρεα που γαμουσε 50-60ρες. Απ την πρωτη λυκειου ξεκινησε αυτο :102:

Συνεχισε και μετα το λυκειο. Μετα απο κανα δυο χρονια χαθηκαμε, αλλα μεχρι τοτε ειχε αρχισει ηδη να παιρνει λεφτα απο τις τυπισσες. Και δεν ελεγε μαλακιες γιατι ξαφνικα πηρε μηχανη, αρχισε να ντυνεται ακριβα, διακοπες, βολτες κλπ.

Δεν σκεφτηκε κανενας να κατηγορησει κανεναν, ουτε για παιδοφιλια ουτε για γεροντοφιλια. Να το ριξουμε δηλ στην ηθικολογια. Απλα σταδιακα αρχισαμε να την κανουμε με ελαφρα, γιατι μας φαινοταν μπλιαξ.

Τον ξαναειδα μετα απο 20 χρονια, βαρια διαταρααχη ο τυπος και φυσικα ακομα ψαχνεται. Βαρια διαταραχη σε αυτες επισης, απ οτι καταλαβαινω πια εκ των υστερων.

Μεχρι εκει. Το τι ειναι σωστο και τι λαθος για τον καθενα διαφερει. Και απ την στιγμη που δεν ειναι παρανομο δεν μας πεφτει λογος. Στην τελικη αν αρχισουμε να εξαφανιζουμε τους διαταραγμενους για τον χ η ψ λογο, δεν θα μεινουν και πολλοι στον πλανητη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackdog την 05 Ιούλ 2024, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 05 Ιούλ 2024, 13:25

Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:16
Beria , ωραίο το εμετικό νηματάκι; Θα το σβήσεις; Θα κάνεις κάτι; Πώς το κόβεις;
Βλέπεις οτι άκρη δεν βγαίνει. Και αρκετοί έχουνε πάρει αέρα στα λεγομενά τους. Ισως μηνύσιμο για κάποιους άλλους χρήστες.
Όχι για μένα, έχω πλεον συνηθίσει την άκρατη ξετσιπωσιά σε αρκετές εκφάνσεις εδώ μεσα.
Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 05 Ιούλ 2024, 13:26

Βλέπω καλά κρατεί η σαπίλα.
Εμμονικέ μπακαλόγατε, πίστευα ότι ήσουν ευφυής. Βαθιά συμπλεγματικός, αλλά ευφυής. Λάθος μου. Είσαι απλά ένα κομπλεξικό σκουπίδι.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 13:28

hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:17
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 11:27
hellegennes έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 11:06

Ο γκόμενός σου είναι παιδόφιλος;
Θα τον ρωτήσω αν του αρέσουν τα 15χρονα παιδιά σεξουαλικά και θα σου πω.
Του αρέσεις εσύ, που πνευματικά είσαι 10χρονο και αν. Σωματικά ό,τι ήσουν στα 15 ήσουν και στα 20, το ίδιο και στα 25. Μετά, απλά άρχισε να γερνάει το σώμα σου, όπως συμβαίνει σε κάθε άτομο του φύλου σου.

Κάποτε εκτός από λογική και καλό λόγο είχες και χιούμορ. Τι απέγιναν, ειλικρινά δε ξερω.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 05 Ιούλ 2024, 13:29

Sid Vicious έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:25
Πασιφάη έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:16
Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη
Btw φτιάξε καμιά πίτα γύρο, διότι σαφή τοποθέτηση δικη σου δεν είδα. Επιπλέον, κουμάντο στα δικά σου ακούσματα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 13:31

Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 13:26
Βλέπω καλά κρατεί η σαπίλα.
Εμμονικέ μπακαλόγατε, πίστευα ότι ήσουν ευφυής. Βαθιά συμπλεγματικός, αλλά ευφυής. Λάθος μου. Είσαι απλά ένα κομπλεξικό σκουπίδι.
Και όμως ήταν. Εγώ τον θυμάμαι να γράφει και σε αντιπαραθέσεις και να λέω αφού το λέει ο χελης δε μπορεί να μην ξέρει τι λέει. Και διαβάζα αυτά τα άρρωστα εκ μέρους του και λέω τι στο διαλο έγινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 05 Ιούλ 2024, 13:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 05 Ιούλ 2024, 13:33

Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο. Αυτό το νήμα ήταν/είναι μια πραγματική αποκάλυψη. Σοκαριστική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 05 Ιούλ 2024, 13:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών