Εδώ ο άλλος έχει άβαταρ και nickname με έναν από τους διασημότερους παιδόφιλους ΒΙΑΣΤΕΣ.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:25Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονηΠασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:16Beria , ωραίο το εμετικό νηματάκι; Θα το σβήσεις; Θα κάνεις κάτι; Πώς το κόβεις;
Βλέπεις οτι άκρη δεν βγαίνει. Και αρκετοί έχουνε πάρει αέρα στα λεγομενά τους. Ισως μηνύσιμο για κάποιους άλλους χρήστες.
Όχι για μένα, έχω πλεον συνηθίσει την άκρατη ξετσιπωσιά σε αρκετές εκφάνσεις εδώ μεσα.
Πες μου αν έχεις την καλωσύνη.
Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τράβα γαμήσου, Τάσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το να επιτιθεστε στο ηθος του χρηστη με τον οποιο διαφωνειτε κανει αυτα που λεει λαθος;
Αν επαναλαμβανετε το ποσο σοκαρισμενοι ειστε καθε 2 σελιδες στο νημα γινονται ακομα πιο λαθος; Λαθεροτερα;
Αν επαναλαμβανετε το ποσο σοκαρισμενοι ειστε καθε 2 σελιδες στο νημα γινονται ακομα πιο λαθος; Λαθεροτερα;
- Sid Vicious
Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκΠασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:29Btw φτιάξε καμιά πίτα γύρο, διότι σαφή τοποθέτηση δικη σου δεν είδα. Επιπλέον, κουμάντο στα δικά σου ακούσματα.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:25Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονηΠασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:16Beria , ωραίο το εμετικό νηματάκι; Θα το σβήσεις; Θα κάνεις κάτι; Πώς το κόβεις;
Βλέπεις οτι άκρη δεν βγαίνει. Και αρκετοί έχουνε πάρει αέρα στα λεγομενά τους. Ισως μηνύσιμο για κάποιους άλλους χρήστες.
Όχι για μένα, έχω πλεον συνηθίσει την άκρατη ξετσιπωσιά σε αρκετές εκφάνσεις εδώ μεσα.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Αγνοώντας τα κάθε λογής τσουτσέκια, έχω να πω τούτο.
15 χρονών είναι παιδάκια.
Όσοι δεν το καταλαβαίνετε, είτε είστε τέρμα μαλάκες είτε είστε τέρμα ανώμαλοι.-
15 χρονών είναι παιδάκια.
Όσοι δεν το καταλαβαίνετε, είτε είστε τέρμα μαλάκες είτε είστε τέρμα ανώμαλοι.-
- hellegennes
Και τα δυο είναι σε φουλ δράση σ' αυτό το νήμα. Αντιμετωπίζω με μπόλικο χιούμορ το γεγονός ότι θεωρείς πως η μέση 15χρονη δεν έχει την πνευματική συγκρότηση που έχεις εσύ για να κάνει σεξ με όποιον θέλει.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:28hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:17Του αρέσεις εσύ, που πνευματικά είσαι 10χρονο και αν. Σωματικά ό,τι ήσουν στα 15 ήσουν και στα 20, το ίδιο και στα 25. Μετά, απλά άρχισε να γερνάει το σώμα σου, όπως συμβαίνει σε κάθε άτομο του φύλου σου.Fata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 11:27
Θα τον ρωτήσω αν του αρέσουν τα 15χρονα παιδιά σεξουαλικά και θα σου πω.
Κάποτε εκτός από λογική και καλό λόγο είχες και χιούμορ. Τι απέγιναν, ειλικρινά δε ξερω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχεις πλάκα μαν. Επίσης να σου υπενθυμίσω και σένα πως δεν δέχομαι διαταγές από δικούς μου ανθρώπους, πολλώ δε μάλλον από έναν τυχαίο αλαζόνα σε ένα φόρουμ. Αντί να μένεις στα γραφόμενα, θεωρείς σωστό να μου την πέφτεις για το άβατάρ μου και τα ακούσματά μου. Αν πιστεύεις οτι οι μαλακίες που εσύ ακούς, είναι οκ σε ηθικό επίπεδο, από τραγουδοποιούς μέχρι συγκροτήματα, να το δούμε. Έλα σε παρακαλώ.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:37Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκΠασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:29Btw φτιάξε καμιά πίτα γύρο, διότι σαφή τοποθέτηση δικη σου δεν είδα. Επιπλέον, κουμάντο στα δικά σου ακούσματα.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:25
Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- hellegennes
15 χρονών μπορεί να είναι αναλογικά παιδάκια για σένα, αλλά είναι έφηβοι, δεν είναι παιδιά. Όπως η γάτα σου που πηδιέται μόλις μπει στην εφηβεία της και δεν ζητάει ταυτότητες από τις άλλες γάτες για να μην προσβάλλουν τα χρηστά σου ήθη.
Οι έννοιες δεν είναι από καουτσούκ για να τις κάνει λάστιχο. Παιδί είναι κάποιος πριν την εφηβεία του και για τον νόμο των περισσότερων χωρών είναι η ηλικία συναίνεσης γιατί αυτό λέει η επιστήμη.
Και ο 20χρονος παιδί είναι αναλογικά με εσένα. Δεν υπάρχει καμμιά ουσιώδης διαφορά μεταξύ 15χρονου και 20χρονου για το θέμα που συζητάμε.
Όσοι δεν το καταλαβαίνετε είστε τέρμα άρρωστοι.-
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
ΤΙ ΝΗΜΑΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΤΡΕΛΑΚΙΕΣ;;!;!;;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Είσαι του γιατρού βρε μαλάκα. Του γιατρού. Τράβα παραπέρα, σίχαμα. Ουστ.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:4515 χρονών μπορεί να είναι αναλογικά παιδάκια για σένα, αλλά είναι έφηβοι, δεν είναι παιδιά. Όπως η γάτα σου που πηδιέται μόλις μπει στην εφηβεία της και δεν ζητάει ταυτότητες από τις άλλες γάτες για να μην προσβάλλουν τα χρηστά σου ήθη.
Οι έννοιες δεν είναι από καουτσούκ για να τις κάνει λάστιχο. Παιδί είναι κάποιος πριν την εφηβεία του και για τον νόμο των περισσότερων χωρών είναι η ηλικία συναίνεσης γιατί αυτό λέει η επιστήμη.
Και ο 20χρονος παιδί είναι αναλογικά με εσένα. Δεν υπάρχει καμμιά ουσιώδης διαφορά μεταξύ 15χρονου και 20χρονου για το θέμα που συζητάμε.
- Sid Vicious
Εσύ είσαι η ανακόλουθη και από την μια εκθειάζεις ως είδωλο σου έναν συλληφθέντα παιδόφιλο, τον έχεις και για άβαταρ σου μάλιστα, από την άλλη όμως κατηγορείς άλλους. Φαρισαισμός λέγεται αυτό.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:44Έχεις πλάκα μαν. Επίσης να σου υπενθυμίσω και σένα πως δεν δέχομαι διαταγές από δικούς μου ανθρώπους, πολλώ δε μάλλον από έναν τυχαίο αλαζόνα σε ένα φόρουμ. Αντί να μένεις στα γραφόμενα, θεωρείς σωστό να μου την πέφτεις για το άβατάρ μου και τα ακούσματά μου. Αν πιστεύεις οτι οι μαλακίες που εσύ ακούς, είναι οκ σε ηθικό επίπεδο, από τραγουδοποιούς μέχρι συγκροτήματα, να το δούμε. Έλα σε παρακαλώ.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:37Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκ
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:4515 χρονών μπορεί να είναι αναλογικά παιδάκια για σένα, αλλά είναι έφηβοι, δεν είναι παιδιά. Όπως η γάτα σου που πηδιέται μόλις μπει στην εφηβεία της και δεν ζητάει ταυτότητες από τις άλλες γάτες για να μην προσβάλλουν τα χρηστά σου ήθη.

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έλα, παραδεξου το. Έφαγες τάπα.Πασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:44Έχεις πλάκα μαν. Επίσης να σου υπενθυμίσω και σένα πως δεν δέχομαι διαταγές από δικούς μου ανθρώπους, πολλώ δε μάλλον από έναν τυχαίο αλαζόνα σε ένα φόρουμ. Αντί να μένεις στα γραφόμενα, θεωρείς σωστό να μου την πέφτεις για το άβατάρ μου και τα ακούσματά μου. Αν πιστεύεις οτι οι μαλακίες που εσύ ακούς, είναι οκ σε ηθικό επίπεδο, από τραγουδοποιούς μέχρι συγκροτήματα, να το δούμε. Έλα σε παρακαλώ.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:37Στα ακούσματα σου δεν έκανα κουμάντο, το ότι έχεις για είδωλο σου έναν παιδόφιλο επισήμανα. Τοποθετήθηκα πως δεν διαφωνώ με τον Μπέρια, 15 όχι, 18 ναι. Και προστακτικές όχι σε μένα, ζήτα συγγνώμη και επειδή μεγαλόκαρδος είναι το δεύτερο μου όνομα είμαστε οκ
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Sid Vicious
Στο αβαταρ είναι ο Pound όχι ο Beria. Αν ήμουν αυτοκράτορας όποιος δεν αναγνώριζε την μορφή του Ezra Pound θα αντιμετώπιζε κυρώσεις.hellegennes έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:34Εδώ ο άλλος έχει άβαταρ και nickname με έναν από τους διασημότερους παιδόφιλους ΒΙΑΣΤΕΣ.Sid Vicious έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:25Btw βγάλε το άβαταρ με τον παιδόφιλο Jim Morrison παρακαλώ, o τύπος είχε συλληφθεί για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονηΠασιφάη έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 13:16Beria , ωραίο το εμετικό νηματάκι; Θα το σβήσεις; Θα κάνεις κάτι; Πώς το κόβεις;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-