Βοήθεια
Βοήθεια
Είχαν δεν είχαν με κόλλησαν τα τριτοκοσμικα τους μικροβια. Έχω 38 πυρετό, βάρος στο στομάχι, ριγη. Και με ρώτησαν απλώς αν θέλω να μην είμαι πρωινός. Θρασος! Αυτοί με κολλησαν. Φυσικά δεν είμαι σε θέση να δουλέψω ούτε πρωινός ούτε απογευματινος. Σκέφτομαι να πάω στα επείγοντα.
Re: Βοήθεια
Εντέλει ειχα 39.4 πήρα ένα panadol extra μη ξέροντας ότι έχει καφεΐνη (δεν πίνω καφέ γιατι μου κάνει ταχυπαλμιες) και μετά από ένα τέταρτο με έπιασε καυσος μαζί με κρύο ιδρωτα και φοβερή ταχυκαρδία. Κάλεσα το ασθενοφόρο, είμαι στο νοσοκομείο τώρα. Πήρα αυτούς τηλ και είπαν να μην πάω αύριο. Νιώθω κάπως άσχημα γιατί έχουν 44 αφιξεις και θα γίνεται χαμός. Και την προηγούμενη βδομάδα είχα πάρει πάλι απροειδοποιητα ρεπό. Λέτε να με απολύσουν;
Σημασια εχει να τη βγαλεις καθαρη,οι γιατροι τι λενε;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
δώσε το κινητο σε ένα γιατρό ρε άνθρωπε να μας πει 5 πράγματα.μη μας κρατάς στα σκοτάδια
- Fata_Morgana
Περαστικά βρε καππα. Τι έχεις;
τακαμουρι
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Περαστικά ρε.
Ας έρθουν και 100 αφίξεις. Την υγεία σου εσύ πρώτα.
Ας έρθουν και 100 αφίξεις. Την υγεία σου εσύ πρώτα.
- Fata_Morgana
Αφησε κουσουρι;
- Fata_Morgana
Οι εξετάσεις μου ήταν μια χαρά, μου είπαν από το στρες ήταν οι παλμοί. Μου εγραψαν μια αντιβίωση και έφυγα. Μου είπε εκεί ο γιατρός αν ήθελα αναρρωτική αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν έπαιρνα αναρρωτική, ποιος με πληρώνει, το ΙΚΑ ή αυτοι; Γιατι δεν ήθελα να μουρμουρανε.
Βακτηριακη λοίμωξη γράφουν. Ε βέβαια αφού ήταν άρρωστοι όλοι τους και τα μωρά τους και αντί να μην είναι στα πόδια μας περιφερονταν συνέχεια χωρίς μάσκα στο χώρο εργασίας μας, λογικό είναι.
Λέτε να πάω σήμερα έστω και για ένα 6ωρο; Βέβαια αλλαξαν το πρόγραμμα για να μην πάω και θα είναι η πενηνταρα 9-5 άρα εγώ δεν ξέρω τι ώρα θα μπορούσα να πάω. Και δεν είναι δικό μου φταίξιμο ετσι; Οκ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν δική μου μαλακία που δεν πήγα, αλλά αυτή τη φορά τι να κανω. Και το ότι ανέβασα 39 φταίει που δούλεψα χθες μάλλον. Γύρισα σπίτι και είχα ριγη. Οκ μου είχαν πει να φύγω νωρίτερα βέβαια αλλά για να πάρουν τους πελάτες στο κάτω κτίριο που είναι τρία λεπτά περπάτημα μες στη ζέστη δεν προσφέρθηκε κανείς τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 06 Ιούλ 2024, 08:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανονικά δεν θα το σκεφτόμουν, αλλά είχα πάρει ρεπό και την προηγούμενη εβδομάδα. Αλλά σήμερα πρακτικά δεν μπορώ να δουλέψω. Άσε που αν πάω θα είμαι απογευματινος και αύριο πάλι πρωινός και η αλλαγή βαρδιας πάντα με αγχώνει και δεν κοιμάμαι καλά άρα δεν είναι καλή ιδέα γιατι μετά θα γίνω χειρότερα.
Περαστικά Κάππα. Να μη σου τύχει είναι το τακαμούρι - ύπουλο πράμα. Σαν την Αχάριστη. Μια και το'φερε η κουβέντα, στείλε της μια φώτο από το νοσοκομείο και βάλε χασταγκ #alive να δεις αν θα συγκινηθεί.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ρε παπάρα σταματά να ξεφτιλίζεσαι. Κάτσε σπίτι, παίξε μια μαλακία με την λεγάμενη και αστούς να βγάλουν άκρη μόνοι τους.Kappa έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 08:36Βακτηριακη λοίμωξη γράφουν. Ε βέβαια αφού ήταν άρρωστοι όλοι τους και τα μωρά τους και αντί να μην είναι στα πόδια μας περιφερονταν συνέχεια χωρίς μάσκα στο χώρο εργασίας μας, λογικό είναι.
Λέτε να πάω σήμερα έστω και για ένα 6ωρο; Βέβαια αλλαξαν το πρόγραμμα για να μην πάω και θα είναι η πενηνταρα 9-5 άρα εγώ δεν ξέρω τι ώρα θα μπορούσα να πάω. Και δεν είναι δικό μου φταίξιμο ετσι; Οκ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν δική μου μαλακία που δεν πήγα, αλλά αυτή τη φορά τι να κανω. Και το ότι ανέβασα 39 φταίει που δούλεψα χθες μάλλον. Γύρισα σπίτι και είχα ριγη. Οκ μου είχαν πει να φύγω νωρίτερα βέβαια αλλά για να πάρουν τους πελάτες στο κάτω κτίριο που είναι τρία λεπτά περπάτημα μες στη ζέστη δεν προσφέρθηκε κανείς τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 941 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
02 Μάιος 2024, 01:28
-
-
Νέα δημοσίευση Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Ε Σ - βοήθεια!!!
από Libre arbitre » 02 Σεπ 2023, 15:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 81 Απαντήσεις
- 3273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
02 Σεπ 2023, 18:50
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 473 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
26 Ιουν 2024, 18:18
-