Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo » 05 Ιούλ 2024, 21:06

Ναύτης έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 20:30
enaon έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 19:36
(...)δεν μου ειπες τι μοντελο κινητού ειχες στα 15, δεν θα στο χρεώσω, απο περιέργεια ρωτάω.
Εγώ πάντως είχα αυτό:

Εικόνα
Κι εγώ :003:

Εικόνα
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 05 Ιούλ 2024, 21:26

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 20:44
micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 20:39
Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 20:01

Κοιτα τι περιπτώσεις πάνε και πιάνουν για να δικαιώσουν το μυαλό τους. Εν τω μεταξύ τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση.
Μπα; Τί ρόλο παίζει το ότι "τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση"; Δηλαδή επειδή η κόρη της Gwyneth Paltrow δείχνει μεγαλύτερη, δικαιολογούνται οι 25άρηδες και οι 30ρηδες να της την πέφτουν; Εγώ νόμιζα ότι πληγώνεται ο ψυχισμός των 15χρονων. Τί σχέση έχει αυτό με το πώς δείχνουν;

Ότι αλλοιώνετε την πραγματικότητα για να μετριαζετε τον αντίκτυπο.
" μα κοίτα μοιάζει 18, που είναι το κακό που με ελκύει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί;"
" μα κοίτα πως ντύνονται τα 15χρονα σα ξέκωλα, αφού το γουστάρουν " κτλ
Πρώτα απ'όλα, τί πάει να πει "αλλοιώνετε"; Εγώ δεν εκφράζω κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.

Ύστερα, δεν είπα εγώ ότι ΟΛΕΣ οι 15χρονες είναι έτσι. Σαφώς και οι περισσότερες δεν έχουν καμμία σχέση με την κόρη της Paltrow. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές που είναι έτσι. Μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά υπάρχουν. Σε οποιαδήποτε συγκέντρωση λυκειόπαιδων θα τις δεις. Εγώ μάλιστα θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου όταν ήμουν 16 χρονών, που έμοιαζε ΑΝΕΤΑ 25άρα. Και όχι μόνο σε κορμί και πρόσωπο, αλλά και σε κίνηση, ομιλία και συμπεριφορά.

Και με δεδομένο λοιπόν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές, έστω και αν αποτελούν εξαιρέσεις, ρωτάω: Αν ένας 30άρης δει μια σαν την κόρη της Paltrow σε ένα μπαρ, και θεωρήσει -απολύτως φυσιολογικά- ότι είναι 20άρα, και της την πέσει... αυτόν λοιπόν τον θεωρείς παιδόφιλο; Ναι ή Όχι;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 21:36

micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:26
Fata_Morgana έγραψε:
micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 20:39

Μπα; Τί ρόλο παίζει το ότι "τα περισσότερα 15χρονα καμία σχέση"; Δηλαδή επειδή η κόρη της Gwyneth Paltrow δείχνει μεγαλύτερη, δικαιολογούνται οι 25άρηδες και οι 30ρηδες να της την πέφτουν; Εγώ νόμιζα ότι πληγώνεται ο ψυχισμός των 15χρονων. Τί σχέση έχει αυτό με το πώς δείχνουν;

" μα κοίτα μοιάζει 18, που είναι το κακό που με ελκύει σεξουαλικά ένα 15χρονο παιδί;"
Πρώτα απ'όλα, τί πάει να πει "αλλοιώνετε"; Εγώ δεν εκφράζω κανέναν άλλον πέρα από τον εαυτό μου.

Ύστερα, δεν είπα εγώ ότι ΟΛΕΣ οι 15χρονες είναι έτσι. Σαφώς και οι περισσότερες δεν έχουν καμμία σχέση με την κόρη της Paltrow. Αλλά ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές που είναι έτσι. Μπορεί να μην είναι πολλές, αλλά υπάρχουν. Σε οποιαδήποτε συγκέντρωση λυκειόπαιδων θα τις δεις. Εγώ μάλιστα θυμάμαι μια συμμαθήτριά μου όταν ήμουν 16 χρονών, που έμοιαζε ΑΝΕΤΑ 25άρα. Και όχι μόνο σε κορμί και πρόσωπο, αλλά και σε κίνηση, ομιλία και συμπεριφορά.

Και με δεδομένο λοιπόν ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ κι αυτές, έστω και αν αποτελούν εξαιρέσεις, ρωτάω: Αν ένας 30άρης δει μια σαν την κόρη της Paltrow σε ένα μπαρ, και θεωρήσει -απολύτως φυσιολογικά- ότι είναι 20άρα, και της την πέσει... αυτόν λοιπόν τον θεωρείς παιδόφιλο; Ναι ή Όχι;
Εάν μάθαινε ότι είναι 15 και συνεχιζε, φυσικά.

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 05 Ιούλ 2024, 21:39

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:36
micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:26
Fata_Morgana έγραψε:

Εάν μάθαινε ότι είναι 15 και συνεχιζε, φυσικά.
Δεν θα το μάθαινε λέμε. Τον γουστάρει και αυτή και πάει μαζί του. Και φυσικά δεν της ζητάει ταυτότητα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Ιούλ 2024, 21:41

Είστε άρρωστοι. Η πλειοψηφία των 15χρονων είναι ασουλούπωτα και ατελή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 05 Ιούλ 2024, 21:45

AlienWay έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:41
Eντάξει...

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Ιούλ 2024, 21:48

Στύξ έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:45
AlienWay έγραψε:
Eντάξει...
Τοτε είσαι κοντός και δεν το καταλαβαίνεις.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 21:49

micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:39

Δεν θα το μάθαινε λέμε. Τον γουστάρει και αυτή και πάει μαζί του. Και φυσικά δεν της ζητάει ταυτότητα.
Αρχικά οφείλει να ρωτήσει. Κατά τ άλλα δε ξερω αν είναι παιδόφιλος. Θα πρέπει να μου απαντήσεις αν του ελεγε ότι είναι 15 τι θα έκανε για να σου πω.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις » 05 Ιούλ 2024, 21:50

οι 15 χρονες + χωριζονται σε 2 βασικες κατηγοριες εμφανισιακα - τυπου Ν ( ΜΠΛΙΑΧ) κ τυπου Γ :romance-hearteyes:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 05 Ιούλ 2024, 21:50

AlienWay έγραψε:
Ναι, αλλά υπάρχει και η μειοψηφία. Επίσης, η τεράστια πλειοψηφία των 15χρονων, είτε είναι σουλουπωμένα είτε όχι, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν ποτέ να πάνε με έναν 30άρη. Οπότε, άμα το πάμε με την πλειοψηφία, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 05 Ιούλ 2024, 21:52

AlienWay έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:48
Στύξ έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:45
AlienWay έγραψε:
Eντάξει...
Τοτε είσαι κοντός και δεν το καταλαβαίνεις.
Ρίχνω ένα κεφάλι πλας στον Κούγια πάντως.

Άβαταρ μέλους
AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay » 05 Ιούλ 2024, 21:52

micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:50
AlienWay έγραψε:
Ναι, αλλά υπάρχει και η μειοψηφία. Επίσης, η τεράστια πλειοψηφία των 15χρονων, είτε είναι σουλουπωμένα είτε όχι, δεν πρόκειται να ενδιαφερθούν ποτέ να πάνε με έναν 30άρη. Οπότε, άμα το πάμε με την πλειοψηφία, δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης.
Μερικά όμως δείχνουν μια ευγένεια που υποκρύπτει... αστερίσκους. Εκεί είναι που πρέπει ο άλλος να επιβληθεί στις ορμές του και να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 05 Ιούλ 2024, 21:57

AlienWay έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:52
micmic έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Μερικά όμως δείχνουν μια ευγένεια που υποκρύπτει... αστερίσκους. Εκεί είναι που πρέπει ο άλλος να επιβληθεί στις ορμές του και να αποχωρήσει από την αίθουσα.
Δικαιούμαι λέμε ρε...αφού...

Ο νόμος λέμε ρε ...αφού...

Τι ζόρι τραβάς λέμε ρε...αφού

Εκατοντάδες εκατομμύρια λέμε ρε ...αφού

Το θέλει λέμε ρε ...αφού

Άντε γαμηθείτε ρε...αφού!

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 05 Ιούλ 2024, 21:59

Fata_Morgana έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:49
micmic έγραψε:
05 Ιούλ 2024, 21:39

Αρχικά οφείλει να ρωτήσει. Κατά τ άλλα δε ξερω αν είναι παιδόφιλος. Θα πρέπει να μου απαντήσεις αν του ελεγε ότι είναι 15 τι θα έκανε για να σου πω.
Ο παιδοφιλος του σρεντιγκερ
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Fata_Morgana

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fata_Morgana » 05 Ιούλ 2024, 21:59

micmic έγραψε:
AlienWay έγραψε:
Συνήθως οι 15χρονες που θα τις προσεγγίσει ένας 30αρης και θα ανταποκριθούν είναι από προβληματικές οικογένειες ή γενικότερα συναισθηματικά ευάλωτες. Για αυτό εξάλλου τόσα άμπερ αλερτ με κοπέλες σε αυτές τις ηλικίες που το σκάνε από το σπίτι τους. Πιστεύω ότι καταλαβαίνετε ότι δε πάνε στα σπίτια συνομιληκών τους. Για αυτό είναι και καταστρεπτική μια σχέση ενός ενήλικα με ενα παιδί. Ο ενήλικος είναι πάντα στη θέση ισχύος και ακραια χειριστικός πάνω σε ένα παιδί που δίνει τις μάχες του να ενηλικιωθεί. Έτσι είναι πολύ εύκολο να βρεθεί μπλεγμένο με ναρκωτικά, με πορνεία κτλ
Βέβαια αυτά για εσάς είναι μηδαμινά μπροστά στο να νιώθει άνετα να βγάλει τα γούστα του σε ένα παιδί το κάθε αρρωστάκι.
Αρκεί να πολλαπλασιαζονται πι πιθανότητες να έχει πρόσβαση σε μουνί ένας αντρας.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών