Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αν μια "περπάτημένη" 15χρονη σε κοιτάξει λάγνα και υποσχόμενα τί κάνεις;
Το δικαίωμα σε 65χρονους να την πέφτουν σε... 15χρονες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Και μία ξεχωριστή παρέμβαση στο συγκεκριμένο σχόλιο.
15άρα σε σχέση με μια μέση 18άρα.
Με λίγα λόγια η αυτόματη οπτική μέτρηση και οι αντίστοιχες επιθυμίες που δημιουργεί, δεν υπόκειται πάντα στο πλαίσιο του καθωσπρεπισμού και της αντίστοιχης πολιτικής ορθότης
, που τραβάει όλους τους εν λόγω από το μανίκι.
Το ζητούμενο δεν είναι το πόσο πιο "ώριμος" είναι ο κάθε 18άρης και 18άρα σε σχέση με τα 15χρονα αλλά το πόσο πιο ελκυστική μπορεί να είναι εμφανισιακά για το ευρύ κοινό μια ευειδήςΟι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).

Με λίγα λόγια η αυτόματη οπτική μέτρηση και οι αντίστοιχες επιθυμίες που δημιουργεί, δεν υπόκειται πάντα στο πλαίσιο του καθωσπρεπισμού και της αντίστοιχης πολιτικής ορθότης

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ξέρω.Ποιος το θεώρησε ποινή; Κυριαρχία. το ξέρουμε. Το έχουμε συναντήσει κάπου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:02Ευχαριστώ ειλικρινώς για την ανταπόκριση αλλά κάπου έχω την εντύπωση ότι το θέμα δεν αφορά στις ορμονοβιολογικές αλλά στις αμιγώς ψυχολογικές ανεκπλήρωτες καύλες, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις αμιγώς φυσικές καυλωτικές εξάρσεις. Διαφωνείς;Ιδεολόγος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 17:01Είναι μια παλιά υπόθεση αυτός ο αριθμός, το 5. Ο χαρακτήρας είναι γενική έννοια και έχει να κάνει με ιδιοσυστασία αλλά και βασικές αρχές και ιδεολογία. Δηλαδή περιβαλλοντικά ερεθίσματα. Αυτά αλλάζουν κατά καιρούς. Για μένα δεν ισχύει και πιστεύω ότι διαρκώς είναι μεταβαλλόμενος ο χαρακτήρας.
Οι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).
Στο θέμα μας τώρα, Για να είμαστε πιο πολύ στην ουσία, δεν μπορώ να ξέρω ποιος από τους δυο έχει περισσότερες καύλες. Κάτι καθαρά ορμονο-βιολογικό δηλαδή. Στα 18 απλά ξέρεις ότι αυτό που έχεις να κάνεις αν θες ικανοποίηση είναι να βρεις κάποιον ή κάποια να πηδηχτείς. Στα 15 δεν ξέρεις και τόσο τι θες. καλά καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς ικανοποίηση θες. να τελειώσεις; Να φύγει η καύλα για να μην βασανίζεσαι; να πηδηχτείς γιατί έτσι πρέπει σύμφωνα με πρότυπα ζωής που ακολουθάς; Να το τελέσεις μεγαλειωδώς; Εκατοντάδες πιστεύω καταστάσεις θα είναι. Οπότε είναι λίγο άκυρο να μιλάμε συνολικά για τους 15ρηδες και να θεωρούμε ότι στην πλειοψηφία είναι ώριμα σεξουαλικά άτομα. Γενετήσια είναι. Σεξουαλικά όχι. (Καταλαβαίνεις τη διαφορά).Το ένα είναι η σωματική λειτουργία. Εκεί κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι σεξ. και όπως ξέρουμε περιέχει κι άλλες καταστάσεις πέρα από τα αισθητηριακά. Οπότε είναι εύλογο να αποφεύγει να πηδηχτεί κι ας το θέλει κι ας το σκέφτεται καθημερινά.
Αλλιώς είναι στα 16 και ακόμα πιο αλλιώς στα 17. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πλήρως ώριμος ο άνθρωπος στα 18 για το σεξ. Πιστεύω κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ. Τέτοια μυθοποίηση και τέτοια τελετουργία και τέτοιο κόμπλεξ... γάμησέ τα.
Στο μπολντ, συμφωνώ.
Με μία ένσταση στο "γάμησε τα". Είναι ακόμη ένας από τους συνήθεις όρους που χρησιμοποιείται ως τιμωρία ή έστω κάτι απευκταίον τόσο από τους νοικοκυρέους όσο και από τους προχωκάγκουρες, που έχουν πάθει συγχρονισμένη εμπλοκή μηρών και συνάψεων.
Γιατί τί άλλο από τέρμα μαλάκας, μπορεί να γίνει αντιληπτός κάποιος που θεωρεί το γαμήσι μόνον ως ποινή ή ξεφτιλισμένη επιβεβαίωση κυριαρχίας;
Σιγά την κυριαρχία.Ιδεολόγος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:35Δεν ξέρω.Ποιος το θεώρησε ποινή; Κυριαρχία. το ξέρουμε. Το έχουμε συναντήσει κάπου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:02Ευχαριστώ ειλικρινώς για την ανταπόκριση αλλά κάπου έχω την εντύπωση ότι το θέμα δεν αφορά στις ορμονοβιολογικές αλλά στις αμιγώς ψυχολογικές ανεκπλήρωτες καύλες, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τις αμιγώς φυσικές καυλωτικές εξάρσεις. Διαφωνείς;Ιδεολόγος έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 17:01
Είναι μια παλιά υπόθεση αυτός ο αριθμός, το 5. Ο χαρακτήρας είναι γενική έννοια και έχει να κάνει με ιδιοσυστασία αλλά και βασικές αρχές και ιδεολογία. Δηλαδή περιβαλλοντικά ερεθίσματα. Αυτά αλλάζουν κατά καιρούς. Για μένα δεν ισχύει και πιστεύω ότι διαρκώς είναι μεταβαλλόμενος ο χαρακτήρας.
Οι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).
Στο θέμα μας τώρα, Για να είμαστε πιο πολύ στην ουσία, δεν μπορώ να ξέρω ποιος από τους δυο έχει περισσότερες καύλες. Κάτι καθαρά ορμονο-βιολογικό δηλαδή. Στα 18 απλά ξέρεις ότι αυτό που έχεις να κάνεις αν θες ικανοποίηση είναι να βρεις κάποιον ή κάποια να πηδηχτείς. Στα 15 δεν ξέρεις και τόσο τι θες. καλά καλά δεν ξέρεις τι ακριβώς ικανοποίηση θες. να τελειώσεις; Να φύγει η καύλα για να μην βασανίζεσαι; να πηδηχτείς γιατί έτσι πρέπει σύμφωνα με πρότυπα ζωής που ακολουθάς; Να το τελέσεις μεγαλειωδώς; Εκατοντάδες πιστεύω καταστάσεις θα είναι. Οπότε είναι λίγο άκυρο να μιλάμε συνολικά για τους 15ρηδες και να θεωρούμε ότι στην πλειοψηφία είναι ώριμα σεξουαλικά άτομα. Γενετήσια είναι. Σεξουαλικά όχι. (Καταλαβαίνεις τη διαφορά).Το ένα είναι η σωματική λειτουργία. Εκεί κανένα πρόβλημα. Το άλλο είναι σεξ. και όπως ξέρουμε περιέχει κι άλλες καταστάσεις πέρα από τα αισθητηριακά. Οπότε είναι εύλογο να αποφεύγει να πηδηχτεί κι ας το θέλει κι ας το σκέφτεται καθημερινά.
Αλλιώς είναι στα 16 και ακόμα πιο αλλιώς στα 17. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πλήρως ώριμος ο άνθρωπος στα 18 για το σεξ. Πιστεύω κάποιοι δεν ωριμάζουν ποτέ. Τέτοια μυθοποίηση και τέτοια τελετουργία και τέτοιο κόμπλεξ... γάμησέ τα.
Στο μπολντ, συμφωνώ.
Με μία ένσταση στο "γάμησε τα". Είναι ακόμη ένας από τους συνήθεις όρους που χρησιμοποιείται ως τιμωρία ή έστω κάτι απευκταίον τόσο από τους νοικοκυρέους όσο και από τους προχωκάγκουρες, που έχουν πάθει συγχρονισμένη εμπλοκή μηρών και συνάψεων.
Γιατί τί άλλο από τέρμα μαλάκας, μπορεί να γίνει αντιληπτός κάποιος που θεωρεί το γαμήσι μόνον ως ποινή ή ξεφτιλισμένη επιβεβαίωση κυριαρχίας;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι κυριαρχια ειτε για τον ανδρα ειτε για την γυναικα ..εξου και οι προβλματικες σχεσεις
ή οι σταθερες σχεσεις
ή οι σταθερες σχεσεις
Ενιγουέι, προς το παρόν χαιρετώ και φιλάκια σε όλους τους αγγέλους της ερωτικιάς και πχορουμικιάς κάθαρσης. 
Ακόμη μια μέρα της μαρμότας.

Ακόμη μια μέρα της μαρμότας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για να θέσω το ερώτημα, οι εξήντα πενταρηδες , σε τι ηλικίες γυναικών δικαιούνται να φλερτάρουν (καταδικαζω οποιαδήποτε αποπλάνηση ανηλίκου και θεωρώ ότι τα όρια θα πρέπει να είναι τα 18 )
Σε γυναίκες από είκοσι ετών και άνω δικαιούνται να τις φλερτάρουν οι εξήνταρηδες ;
Αν αυτές τσιμπήσουν, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:46Για να θέσω το ερώτημα, οι εξήντα πενταρηδες , σε τι ηλικίες γυναικών δικαιούνται να φλερτάρουν (καταδικαζω οποιαδήποτε αποπλάνηση ανηλίκου και θεωρώ ότι τα όρια θα πρέπει να είναι τα 18 )
Σε γυναίκες από είκοσι ετών και άνω δικαιούνται να τις φλερτάρουν οι εξήνταρηδες ;
Σε μία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΗ κοινωνία που περιορίζεται μόνο από τους νόμους και τα χριστά ήθη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
βασικα οτι λεει ο νομος ενα αυτο και το αλλο και η ηθικη που πρεσβευει κανειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:46Για να θέσω το ερώτημα, οι εξήντα πενταρηδες , σε τι ηλικίες γυναικών δικαιούνται να φλερτάρουν (καταδικαζω οποιαδήποτε αποπλάνηση ανηλίκου και θεωρώ ότι τα όρια θα πρέπει να είναι τα 18 )
κυριαρχικο συναισθημα ειναι η απληστια και για την δεκαπενταχρονη και για τον μεσήλικα
Δεν ξέρω και γι αυτό τι ισχύει συγκεκριμένα και λεπτομερώς; Μόνο σκέψεις μπορούμε να κάνουμε. Δεν νομίζω ότι ο οργανισμός του 50άρη και του 60άρη είναι τέτοιος που τον πιέζει σώνει και καλά να κυνηγήσει για να γαμήσει οπωσδήποτε. Εμένα μου αρέσουν τα ξέκωλα. Αλλά δεν σημαίνει πως σκίζει την κατανάλωση να ψαχτώ για να τα γαμήσω. Το λαμπάκι ανάβει στη θέα τους νομίζω είναι άσχετο με το τι θέλει το σώμα σου. και το πάω και αναλυτικά ρε παιδί μου. Βλέπω μια κωλάρα μιας νεαρής (ασχέτως 15 ή 18 ή 20) και κάνω εικόνες που ικανοποιούν κάτι μέσα μου. Μια χαρά. Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να δουλεύει σε βιωματικό μουντ το πως θα ήταν στην πραγματικότητα. Και συνειδητοποιώ ότι κατά 90% ούτε κώλο θα έδινε που εγώ τον φανταζόμουν αλλά τέλος πάντων ό,τι και να κάναμε δεν θα αισθανόμουν ότι πετάω στον έβδομο ουρανό. Τι παραπάνω θα έχει δηλαδή ως αίσθηση;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:34Και μία ξεχωριστή παρέμβαση στο συγκεκριμένο σχόλιο.Το ζητούμενο δεν είναι το πόσο πιο "ώριμος" είναι ο κάθε 18άρης και 18άρα σε σχέση με τα 15χρονα αλλά το πόσο πιο ελκυστική μπορεί να είναι εμφανισιακά για το ευρύ κοινό μια ευειδήςΟι ανάγκες τώρα έχουν και δεν έχουν διαφορές. Είναι τουλάχιστον 10 φορές πιο ώριμος ο 18άρης. (Τα νούμερα και οι συγκρίσεις εννοείται δεν είναι ακριβής. Αποσκοπούν στον εντυπωσιασμό, δηλαδή θέλω να πω ότι ο 18άρης είναι 10-12 χρόνια μεγαλύτερος από τον 15άρη (πιστεύω κατάλαβες το σχήμα λόγου).15άρα σε σχέση με μια μέση 18άρα.
Με λίγα λόγια η αυτόματη οπτική μέτρηση και οι αντίστοιχες επιθυμίες που δημιουργεί, δεν υπόκειται πάντα στο πλαίσιο του καθωσπρεπισμού και της αντίστοιχης πολιτικής ορθότης, που τραβάει όλους τους εν λόγω από το μανίκι.
Μετά σκέφτομαι ότι θα πρέπει να γυρίσω σπίτι, να είμαι αγκαλίτσα με τη γυναίκα μου που δεν ξέρει κάτι και βλέπω ότι δεν θα είμαι άνετος. Ούτε θα ευοδώσει κάποια καλή ενέργεια από αυτό που πήρα ας πούμε. Θα το νιώθω ως μία κατανάλωση που έγινε και θα θέλω να ξεχαστεί.
καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τελικά το κίνητρο είναι η ελπίδα μπας και σου βγει η φαντασίωση που έφτιαξες και που αν τραβήξεις μαλακία με αυτό το περιεχόμενο σίγουρα είναι όλα τέλεια. Αυτή η ελπίδα νομίζω είναι που θέλει να βγει αληθινή, κάποιος που θα επιχειρήσει να καταφέρει κάτι. Δεν το κάνω λοιπόν αλλά δεν κατηγορώ όποιον το κάνει. Είτε θέλει να ικανοποιήσει το φαντασιακό του, είτε να νιώθει κυρίαρχος και να καμώνεται ως επιθυμητός είτε οτιδήποτε. Γιατί να πρέπει να είναι μαλάκας; Επειδή δεν είναι ίδιος με μας;
συγνωμη, ακομη δεν εχεις καταλαβει οτι δεν εχουν λογο τα δικαστηρια;Fata_Morgana έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 07:06Μπα, άσε να τα λεμε εδώ δα. Μπορεί να διαβάζει κανένας γονιός και να αφυπνιστεί για ποιο λόγο χάρισε το iphone ο μεσήλικας φίλος του στο 15χρονο παιδί του και αν είμαστε τυχεροί να μάθουμε ότι τον πήγε και δικαστήρια.Αγις έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 22:48οποτε βουλωνε κ την διαπλαση των παιδων αστην για καναν αλλον- Θεια ΜπουργκαναFata_Morgana έγραψε: ↑05 Ιούλ 2024, 22:35
Είχε μηχανή, κάπνιζε,πήγαινε στα κλάμπς κάθε Σάββατο και έβαζε κολώνια,πήγαινε διακοπές και είχε σκουλαρικι. Α και έμοιαζε κάπως με τον τύπο της διαφήμισης του cutty shark που κλέβει τη νύφη. Μόνο που το κρας είχε πιο μεγάλη μύτη.
τι λεμε τοσες σελιδες;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Κάπου σε όλο το νήμα κυριαρχεί ή άποψη ότι το να φλερτάρει ένας ηλικιωμένος άνδρας μία νεώτερη του γυναίκα (στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος) είναι κάτι το κακο ή το ανήθικο
Αν μία γυναίκα στην ηλικία των 15 ορίζεται ως παιδί, ας υπάρχει όριο ενηλικίωσης τα 20 έτη
Νομικό το όλο ζήτημα και δεν καταλαβαίνω την τόση αντιδικία
Αν μία γυναίκα στην ηλικία των 15 ορίζεται ως παιδί, ας υπάρχει όριο ενηλικίωσης τα 20 έτη
Νομικό το όλο ζήτημα και δεν καταλαβαίνω την τόση αντιδικία
Οι μεσήλικες δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ ; (Σε νόμιμα όρια)nemo έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:57βασικα οτι λεει ο νομος ενα αυτο και το αλλο και η ηθικη που πρεσβευει κανειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:46Για να θέσω το ερώτημα, οι εξήντα πενταρηδες , σε τι ηλικίες γυναικών δικαιούνται να φλερτάρουν (καταδικαζω οποιαδήποτε αποπλάνηση ανηλίκου και θεωρώ ότι τα όρια θα πρέπει να είναι τα 18 )
κυριαρχικο συναισθημα ειναι η απληστια και για την δεκαπενταχρονη και για τον μεσήλικα
οπως το θετεις σαφως και εχουν ..αλλα ποσους γνωριζεις να το θελουν με δεκαπενταχρονες;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 19:03Οι μεσήλικες δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα και στο σεξ ; (Σε νόμιμα όρια)nemo έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:57βασικα οτι λεει ο νομος ενα αυτο και το αλλο και η ηθικη που πρεσβευει κανειςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: ↑06 Ιούλ 2024, 18:46
Για να θέσω το ερώτημα, οι εξήντα πενταρηδες , σε τι ηλικίες γυναικών δικαιούνται να φλερτάρουν (καταδικαζω οποιαδήποτε αποπλάνηση ανηλίκου και θεωρώ ότι τα όρια θα πρέπει να είναι τα 18 )
ή εικοσάρες; και το εννοω σαν σχεση και οχι αν μια ξεπετα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
03 Ιούλ 2024, 23:09