Εγώ πίτσα χωριάτικη, αλλά είχα καιρό. Δε βαριέσαι, Κυριακή είναι κιόλας, έμπλεξα και με τους μπασκετοφιλους, τι να γίνει.
ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ....
-
Re: ΤΑΧΙΝΙ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ....
Εγώ για την ατάκα πασπαρτου "παταταρχια" το έβαλα, δεν το είδα όλο. Νευρακια καλή μου; Δεν έκατσε ο φίλος του φίλου στην φίλη και η παντρεμένη άλλη φίλη δεν ευχαριστηκε το Μπραντς με το γκομενετο; Τι σοβαρό συνέβη;Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:08Ποιος τα γαμει μωρέ τα καραγκιοζάκια.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 22:54Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 21:01Δοκίμασε και το ταχίνι με κακάο μέσα σε αραβική στη τοστιέρα. Είναι ανώτερο από κλασική κρέπα
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Εγώ δε το είδα καν το debate. Άκουσα αυτό το τύπο που έκανε μπαμ κατι ψελλίζε για τα όρια ζωής και το έκλεισα . Αλήθεια κάθεστε και βλέπετε γιουτιουμπερς και ινφλουενσερς που δεν είναι τίποτα και απλά λένε ,λένε; Ειλικρινά δε βαριέστε; Μαλλον μεγάλωσα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:10Εγώ για την ατάκα πασπαρτου "παταταρχια" το έβαλα, δεν το είδα όλο. Νευρακια καλή μου; Δεν έκατσε ο φίλος του φίλου στην φίλη και η παντρεμένη άλλη φίλη δεν ευχαριστηκε το Μπραντς με το γκομενετο; Τι σοβαρό συνέβη;
-
Ναι κλείνεις διανοητικά τα 15 μόλις. Για το πατατριαρχία το έβαλα.Fata_Morgana έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:17Εγώ δε το είδα καν το debate. Άκουσα αυτό το τύπο που έκανε μπαμ κατι ψελλίζε για τα όρια ζωής και το έκλεισα . Αλήθεια κάθεστε και βλέπετε γιουτιουμπερς και ινφλουενσερς που δεν είναι τίποτα και απλά λένε ,λένε; Ειλικρινά δε βαριέστε; Μαλλον μεγάλωσα.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:10Εγώ για την ατάκα πασπαρτου "παταταρχια" το έβαλα, δεν το είδα όλο. Νευρακια καλή μου; Δεν έκατσε ο φίλος του φίλου στην φίλη και η παντρεμένη άλλη φίλη δεν ευχαριστηκε το Μπραντς με το γκομενετο; Τι σοβαρό συνέβη;

sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Fata_Morgana
Δεν ξέρω καν τι είναι/κανει ο χωκ. Σοριλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:19
Ναι κλείνεις διανοητικά τα 15 μόλις. Για το πατατριαρχία το έβαλα.δεν έχω ιδέα ποιος είναι ινδλουενδερ. Γκουγκλαρα χοκ συνέντευξη για να δείξω στον βανδόναρο τι μου θυμίζει η ΑΛΥΣΙΔΙΤΣΑ.

-
Είναι σεξ σιμπολ αλλά κάτω από 50χρονωνε, σε καταλαβαίνωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:27Δεν ξέρω καν τι είναι/κανει ο χωκ. Σοριλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:19
Ναι κλείνεις διανοητικά τα 15 μόλις. Για το πατατριαρχία το έβαλα.δεν έχω ιδέα ποιος είναι ινδλουενδερ. Γκουγκλαρα χοκ συνέντευξη για να δείξω στον βανδόναρο τι μου θυμίζει η ΑΛΥΣΙΔΙΤΣΑ.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Αλεύρι από λούπινα και τεφ παραγγέλνω από amazon. Η αναλογία που χρησιμοποιώ είναι 2 φλυτζάνια αλεύρια χωρίς γλουτένη(ισόποσα φαγόπυρο, αμύγδαλο, τεφ, λούπινο) και 4 μονόκοκκου σίτου. Άλλες φορές βάζω αλεύρι από κεχρί, αμάρανθου, κουκιά ή και κάστανου. Το τμήμα με τα γλουτεϊνούχα μπορεί να βάλω κρίθινο(δύσκολα βρίσκω), ή σίκαλης(που δεν μου πολυαρέσει).
Το φαγόπυρο το κάνει το ψωμί λίγο μαύρο, ενώ το τεφ το κάνει πολύ μαύρο.
Θρεπτικά συστατικά(με ημερήσια δόση σε %):
105 γρ αλεύρι τεφ
===============
12 γρ πρωτεΐνη
6 γρ φυτικές ίνες
12% ασβέστιο
30% σίδηρος
12% κάλιο
87 γρ αλεύρι λούπινων
===================
36 γρ πρωτεΐνη
30 γρ φυτικές ίνες
18% σίδηρος
12% ασβέστιο
24% κάλιο
90 γρ αλεύρι φαγόπυρου
====================
12 γρ πρωτεΐνη
9 γρ φυτικές ίνες
18% σίδηρος
12% κάλιο
24% Θειαμίνη
24% Ριβοφλαβίνη
45% Νιασίνη
96 γρ μονόκκοκο στάρι
====================
12 γρ πρωτεΐνη
12 γρ φυτικές ίνες
6% ασβέστιο
18% σίδηρος
12% κάλιο
141% Μαγκάνιο
108% Σελήνιο
45% Νιασίνη
Το τεφ ανάμεσα στα δημητριακά και τα ψεύτο-δημητριακά είναι ο καρπός με το μεγαλύτερο ποσοστό σιδήρου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπύρος την 07 Ιούλ 2024, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτός κάποτε είχε βγάλει μια τραπιά που ήταν η μοναδική που κάπως ακουγόταν , για την εποχή της.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:30Είναι σεξ σιμπολ αλλά κάτω από 50χρονωνε, σε καταλαβαίνωFata_Morgana έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:27Δεν ξέρω καν τι είναι/κανει ο χωκ. Σοριλαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:19
Μετά ήρθαν Σιντάρτα και Σικάριο και τον ξεπέρασαν, ή απλά αυτός χάλασε, δεν ξέρω

-
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, αλλά το διόρθωσε με ωμέγαvantono έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:35Αυτός κάποτε είχε βγάλει μια τραπιά που ήταν η μοναδική που κάπως ακουγόταν , για την εποχή της.λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 23:30Είναι σεξ σιμπολ αλλά κάτω από 50χρονωνε, σε καταλαβαίνω
Μετά ήρθαν Σιντάρτα και Σικάριο και τον ξεπέρασαν, ή απλά αυτός χάλασε, δεν ξέρω

sure...
(γελώ)
(γελώ)
Ε τώρα μιλάς σωστά ρε τύπε. Τι αλκαλικά ισοζύγια και ph μας λες τόση ώρα;
Αν είναι έτσι, να μην ψήνουμε το κρέας, να τρώμε τα καρότα με το χώμα και να ανέβουμε σε μια μπανανιά και να αρχίσουμε να τρώμε μπανάνες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
sure...
(γελώ)
(γελώ)
Μετά από αυτό μανμου, πόσες ώρες κροσφιτ κάνεις;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 20:28...ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ταχίνι μόνο για νηστεία μετά από αυστηρό κανόνα
Δεν τρώγεται σε κανένα συνδυασμό, τα καλύπτει όλα
Δεν τρώγεται σε κανένα συνδυασμό, τα καλύπτει όλα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Είναι τόσο παχυντικο; Και νόμιζα ότι φταίει η καθημερινή μπύρα για την αύξηση της καμπύληςΕρμής έγραψε: ↑13 Ιούλ 2024, 19:57Μετά από αυτό μανμου, πόσες ώρες κροσφιτ κάνεις;λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε: ↑07 Ιούλ 2024, 20:28...ΕΛΑΦΡΩΣ ΚΑΒΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ. ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΚΑΦΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΓΕΜΑΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑΟ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΚΑΟ, ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΎΣΗ ΑΠΌ ΤΟ ΤΑΧΙΝΙ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΓΛΥΚΎΤΗΤΑ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΛΥΚΟΥ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ (ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΑΣ): ΦΟΎΡΝΟΚΑΦΈΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΊΟ
sure...
(γελώ)
(γελώ)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
14 Σεπ 2024, 18:36
-
-
Νέα δημοσίευση Κουλης ''Ο Όλυμπος έχει ύψος 30.000 μέτρα''
από Μαδουραίος » 19 Μάιος 2024, 09:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 61 Απαντήσεις
- 2097 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
22 Μάιος 2024, 23:09
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άλλος ένας δεξιός που έβαλε το χέρι στο μέλι και τον ψάχνουν να τον βάλουν φυλακή
από Μαδουραίος » 11 Ιούλ 2023, 10:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
11 Ιούλ 2023, 16:38
-