Τι διαβάζετε αυτό τον καιρό;
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Τι διαβάζετε αυτό τον καιρό;
Αμερική του Φ.Κάφκα.
ευχαριστώ, το βρήκα στο λιγκ που παρέθεσες αλλά δεν έχει δυνατότητα παραγγελίαςΠλέριος έγραψε: ↑16 Μάιος 2024, 14:51http://www.ekdoseis-aprovleptes.gr/inde ... 1979-2015/
αλλιως απευθηνσου στις εκδοσεις Στο Περιθωριο για να ερθεις σε επαφη
(ΦΒ του εχω αλλα δεν δινω εδω)
εντιτ
μια ωραιοτατη συνεντευξις/παρουσιασις

(ΦΒ δεν έχω)
ευχαριστώ πολύΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑17 Μάιος 2024, 08:01Εδώ το βρίσκεις ως διατριβή:
Νεανικές υποκουλτούρες και συγκρότηση κοινωνικής ταυτότητας: η περίπτωση των πανκ στην Αθήνα, 1979-2013
https://www.didaktorika.gr/eadd/handle/10442/31787

Ξαναδιαβάζω τον "Καλιγούλα" του Καμύ*. Οκ, είναι θεατρικό και όχι μυθιστορηματικό έργο αλλά και σήμερα παραμένει διαχρονικό.
*Αγαπημένος.
*Αγαπημένος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Φτιάξε τη δυστυχία μόνος σου - Paul Watzlawick
το διάβασα δεύτερη φορά μετά από χρόνια και παραμένει τραγικά επίκαιρο
το διάβασα δεύτερη φορά μετά από χρόνια και παραμένει τραγικά επίκαιρο
περιμένω να μου έρθει (ανυπομονώ) το Εγκόλπιο Ανασκολοπισμού, του Σιοράν
το βρήκα μεταχειρισμένο, ήθελα τη μετάφραση του Παπαγιώργη
το βρήκα μεταχειρισμένο, ήθελα τη μετάφραση του Παπαγιώργη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Φωτιά και Αίμα του Γεωργίου Μάρτιν.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Το αλφαβητάρι της πίστης
Γιανναράς
εξαιρετικά ενδιαφέρον
Γιανναράς
εξαιρετικά ενδιαφέρον
ΥΣ δεν το έχω τελειώσει ακόμα.Θα υπάρξει κριτική οσονούπω.Το βιβλίο αυτό δεν ζητάει να πείσει για τις θέσεις του, ούτε να μεταπείσει υποθετικούς αντιπάλους. Δεν είναι μια «απολογητική» της χριστιανικής πίστης και δεν επιδιώκει να προσηλυτίσει στις απόψεις του τον αναγνώστη. Έχει μια και μόνη φιλοδοξία: Να ξεχωρίσει αυτό που είναι η χριστιανική πίστη, απ’ ό,τι δεν είναι χριστιανική πίστη. Κι αυτό να γίνει με τρόπο προσιτό στον μέσο, όπως λέμε, «διανοούμενο» άνθρωπο ― σε αυτή την «ταλαίπωρη γενιά, τη θρεμμένη με λογική και Διαφωτισμό», καθώς λέει ο ποιητής. Να αναιρέσει το βιβλίο, όσο το μπορεί, τη σύγχυση, που συχνά μάς κάνει να απορρίπτουμε κάτι, το οποίο στην πραγματικότητα αγνοούμε
έχει κανένας ιδέα από εκδόσεις; ψάχνω βιβλία του Ντοστογιεφσκι με μετάφραση της Μπακοπούλου, επειδή όμως είναι δύσκολο να τα βρω όλα ποιες άλλες μεταφράσεις αξίζουν;
Οι μεταφράσεις του Άρη Αλεξάνδρου από εκδόσεις Γκοβόστη. Θεωρούνται οι πλέον κλασικές στα ελληνικά. Οι καινούργιες της Μπακοπούλου έχουν αξιολογηθεί ως εξαιρετικές, αλλά δυστυχώς η πρώτη έκδοσή τους από τον Ίνδικτο είναι δυσεύρετη. Η Άγρα έχει κυκλοφορήσει τη μετάφραση του Εφήβου και των Δαιμονισμένων, αλλά δε νομίζω ότι θα βγάλουν και τις υπόλοιπες.
Μακριά από Ζαχαρόπουλο και Μαλλιάρη.
Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
Το καλοκαίρι υπάρχει κάπως περισσότερος χρόνος ελεύθερος για διάβασμα.

Otto Weininger έγραψε: ↑19 Απρ 2024, 20:19Ορθά να τιμωρηθεί ο αστυνομικός, αφού δεν έχει μάθει ακόμα τρόπους να ακινητοποιεί τέτοια άτομα χωρίς να τα τραυματίζει τόσο πολύ και τόσο εμφανώς.
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
αν εισαι Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμο στην κεντρικη βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός: 844.914 CIO
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
το έχω ήδη στην καρδιά μου, ευχαριστώΣιχαμερίων Αθλιοζήλευτος έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 12:52αν εισαι Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμο στην κεντρικη βιβλιοθήκη Ταξιθετικός αριθμός: 844.914 CIO

Υπερβολικά κοψοφλέβικος ο Σιοράν για καλοκαίρι.
στο άλλο χέρι κουβαλάω το αντίδοτο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τι διαβάζετε κατά την αφόδευση;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 09 Ιαν 2025, 13:36 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 20 Απαντήσεις
- 677 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
17 Ιαν 2025, 22:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μια φορά κι έναν καιρό
από hellegennes » 31 Αύγ 2023, 14:13 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
31 Αύγ 2023, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν πολυκαυλώνω τον τελευταίο καιρό.
από Εκτωρ » 20 Οκτ 2023, 17:19 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 5 Απαντήσεις
- 975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
21 Οκτ 2023, 10:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΝΔ παραδέχεται ότι τόσο καιρό έλεγε ψέματα!
από Γάταρος » 07 Νοέμ 2024, 23:29 » σε Εσωτερική Πολιτική - 48 Απαντήσεις
- 1754 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
09 Νοέμ 2024, 22:12
-