Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
Υπάρχει κάποιο πρωτόκολλο για τους σημαιοφόρους;
Πρέπει να είναι οι αθλητές με τις μεγαλύτερες διακρίσεις;
Πρέπει να είναι οι πλέον αναγνωρίσιμοι;
Μπαίνει ο ψηλός μπροστά όπως στις σχολικές παρελάσεις;
Είναι απόλυτη επιλογή της ΕΟΑ;
Ποια Σάκκαρη;
Πρέπει να είναι οι αθλητές με τις μεγαλύτερες διακρίσεις;
Πρέπει να είναι οι πλέον αναγνωρίσιμοι;
Μπαίνει ο ψηλός μπροστά όπως στις σχολικές παρελάσεις;
Είναι απόλυτη επιλογή της ΕΟΑ;
Ποια Σάκκαρη;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Μεγαλειώδης κίνηση από Τεντόγλου – Δίνει την σημαία των Ολυμπιακών Αγώνων στον Γιάννη!
σακκαρη και αντετο νομιζω οτι ειναι και οι σημαιοφοροι που σας αρμοζουν ως λαθροαποικια της τουρκιας 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εν το μεταξύ για την Σάκαρη Ναι ρε μαλάκες είχε κάποτε σχέση με τον γιο του Κούλη .Τώρα δνε έχει δλδ ότι κάνει η κοπέλα πρέπει να έχει σχέση με τον Κούλη
Στεφανίδη πρέπει να πάρει την σημαία
Στεφανίδη πρέπει να πάρει την σημαία
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Eθνικοκοινωνιστης
και ποιος σας κλανει εσας?
και την κουλαινα θα εβαζαν αν μπορουσαν οι καπραλοι της ντορουλας

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- hellegennes
Το chatgpt-γκούγκλαρε για την ακρίβεια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτός ο Γιάνης λες να την δεχτεί, τύπε;

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Αν και ο Γιάννης είναι Έλληνας με όλες τις πιθανές έννοιες του όρου, όπως έχω εξηγήσει ήδη αρκετές φορές, πλην της μεταφυσικής έννοιας που επικαλούνται κάποιοι και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, δεν θα έβαζα σαν κράτος να κρατήσει την σημαία στους ΟΑ ένα άτομο που έχει πει τόσες παπαριές για την Ελλάδα και την εθνικότητά του.micmic έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 08:41Ας υποθέσουμε πχ ότι ο Αντετοκούμπο δεν ήταν Έλληνας, αλλά ήταν από τα νησιά Φαρόε. Και θα τον βλέπαμε πχ εμείς στην τελετή έναρξης και θα λέγαμε "πω ρε φίλε, αυτός ο παιχταράς είναι από τα Φαρόε; Τί γαμάτη χώρα είναι αυτή, να πάμε διακοπές του χρόνου".
Ή ότι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ δεν ξέρουν ότι ο Greek Freak είναι Έλληνας, περιμένουν να το μάθουν από την τελετή έναρξης.
Για παράδειγμα ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, υπονοώντας ότι είναι έτσι λόγω ρατσισμού. Ή ότι στην Ελλάδα υπάρχουν συστηματικές διακρίσεις κατά των μαύρων ή ότι δεν αισθάνονται ασφαλείς ενώ αισθάνεται πιο ασφαλής στις ΗΠΑ. Πού; Στις ΗΠΑ, ρε μαλάκα, την πατρίδα του ρατσισμού κατά των μαύρων. Ή ότι δεν είναι Έλληνας αλλά Νιγηριανός και άλλες τέτοιες γραφικές μαλακίες.
Για ποιον λόγο να σηκώσει την ελληνική σημαία ένα άτομο που λέει ότι δεν είναι Έλληνας (ασχέτως ότι είναι);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν το χα δει αυτό...... ντροπή μου και το παίζω και στιβικος 
Το χε δει να έρχεται και τα χε χώσει η Κατεριναρα μας
A ρε Κατερινα.... εσύ και ο

απ τους λίγους αθλητές απ ολα τα αθλήματα (διαχρονικά) που μιλάτε και έχετε κάτι να πείτε

Το χε δει να έρχεται και τα χε χώσει η Κατεριναρα μας

A ρε Κατερινα.... εσύ και ο

απ τους λίγους αθλητές απ ολα τα αθλήματα (διαχρονικά) που μιλάτε και έχετε κάτι να πείτε

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο σπουδαιότερος Ελλην αθλητής στίβου, με χαώδη διαφορά από τον δεύτερο
Εάν αυτό δεν είναι λόγος για να είναι σημαιοφόρος στους ΟΑ ποιος είναι;
Εάν αυτό δεν είναι λόγος για να είναι σημαιοφόρος στους ΟΑ ποιος είναι;
- NewModelArmy
Διπλοι σημαιοφοροι εχει ξαναγίνει η Ελληνική πρωτοτυπια ειναι και αυτή; Για ξαναρωτηστε το chat gpt
- Sid Vicious
Μια ενωτική και καθαρή λύση θα ήταν να κατέβαινα εγώ για σημαιοφόρος, αναμένω την πρόταση
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Στο Τόκιο ετσι ήμασταν....προσωπικά δεν με χάλασεNewModelArmy έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 13:08Διπλοι σημαιοφοροι εχει ξαναγίνει η Ελληνική πρωτοτυπια ειναι και αυτή; Για ξαναρωτηστε το chat gpt

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Γιατι ετσι θελουν καποιοι (αν και υποψιάζομαι οτι προκειται για καποιον, αυτον που θελει να τα αποφασιζει ολα).hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 13:02Αν και ο Γιάννης είναι Έλληνας με όλες τις πιθανές έννοιες του όρου, όπως έχω εξηγήσει ήδη αρκετές φορές, πλην της μεταφυσικής έννοιας που επικαλούνται κάποιοι και δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, δεν θα έβαζα σαν κράτος να κρατήσει την σημαία στους ΟΑ ένα άτομο που έχει πει τόσες παπαριές για την Ελλάδα και την εθνικότητά του.micmic έγραψε: ↑08 Ιούλ 2024, 08:41Ας υποθέσουμε πχ ότι ο Αντετοκούμπο δεν ήταν Έλληνας, αλλά ήταν από τα νησιά Φαρόε. Και θα τον βλέπαμε πχ εμείς στην τελετή έναρξης και θα λέγαμε "πω ρε φίλε, αυτός ο παιχταράς είναι από τα Φαρόε; Τί γαμάτη χώρα είναι αυτή, να πάμε διακοπές του χρόνου".
Ή ότι όσοι ασχολούνται με το μπάσκετ δεν ξέρουν ότι ο Greek Freak είναι Έλληνας, περιμένουν να το μάθουν από την τελετή έναρξης.
Για παράδειγμα ότι η Ελλάδα είναι χώρα λευκών, υπονοώντας ότι είναι έτσι λόγω ρατσισμού. Ή ότι στην Ελλάδα υπάρχουν συστηματικές διακρίσεις κατά των μαύρων ή ότι δεν αισθάνονται ασφαλείς ενώ αισθάνεται πιο ασφαλής στις ΗΠΑ. Πού; Στις ΗΠΑ, ρε μαλάκα, την πατρίδα του ρατσισμού κατά των μαύρων. Ή ότι δεν είναι Έλληνας αλλά Νιγηριανός και άλλες τέτοιες γραφικές μαλακίες.
Για ποιον λόγο να σηκώσει την ελληνική σημαία ένα άτομο που λέει ότι δεν είναι Έλληνας (ασχέτως ότι είναι);
- NewModelArmy
Μάλιστα, δεν το θυμόμουν καν. Θα μου πεις εδω μοιρασαν χρυσο μετάλλιο(υψος ανδρων) στη σημαία θα κολλησουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1873 Απαντήσεις
- 36781 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
14 Αύγ 2024, 12:32
-
-
Νέα δημοσίευση ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
από kongrosian » 12 Αύγ 2024, 11:08 » σε Αθλητικά - 2 Απαντήσεις
- 295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
13 Αύγ 2024, 22:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σενάριο μόνιμης επιστροφής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα
από Ζενίθεδρος » 03 Φεβ 2024, 22:39 » σε Αθλητικά - 59 Απαντήσεις
- 1534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
05 Φεβ 2024, 19:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διεθνή βοήθεια για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αγώνων ζητά η Γαλλία
από Ίακχος » 30 Μαρ 2024, 10:08 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 298 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
30 Μαρ 2024, 10:08
-